«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Xρυσούλα Μπουκουβάλα: ΤΙ EINAI KAI TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ [ΗΛΙΘΙΩΝ];

 Σχόλιο Διόδοτου: Κάναμε δυο παρεμβάσεις στο καταπληκτικό και αποκαλυπτικό αυτό άρθρο της κας Μπουκουβάλα. Προσθέσαμε δύο φωτογραφίες που βρήκαμε στο ιστολόγιο 'Δελτίο των 11' του Σπύρου Χατζάρα, και ένα βιντεάκι που σε βγάζει απ'τα ρούχα σου!


 

 

ΤΙ EINAI KAI TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΡΗΤΡΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ [ΗΛΙΘΙΩΝ];

Η ξαφνική τροποποίηση μιας παλαιότερης σύστασης του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, προδίδει το γεγονός ότι το Ευρωδιευθυντήριο αναμένει την έλευση ανεξέλεγκτων παραλλαγών του ιού, αγνώστων παρενεργειών τους στους εμβολιασμένους και προειδοποιεί για σπιράλ νέων εγκλεισμών.

Και επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, αυτό αποκαλύπτεται εξ αιτίας μίας ρήτρας συγκράτησης [δυστυχώς θα μπορούσε να προστεθεί: ηλιθίων…] που βαφτίζεται και ως «φρένο έκτακτης ανάγκης», που φιγουράρει μέσα στην επικαιροποιημένη σύσταση του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εκδόθηκε στις 10.6.2021.

Στα ΜΜΕ όμως του Κούλη Μητσοτάκη που παρακολουθούν καθημερινά σαν υπνωτισμένοι όσοι εμβολιάζονται, απαγορεύεται δια ροπάλου να αναφερθεί. 

Ιδού λοιπόν τι προβλέπει η περιβόητη ρήτρα:

«Όταν η επιδημιολογική κατάσταση σε περιφέρεια κράτους μέλους ή σε κράτος μέλος επιδεινώνεται ταχέως, ιδίως λόγω του υψηλού επιπολασμού  α ν η σ υ χ η τ ι κ ών   π α ρ α λ λ α γ ώ ν  ή παραλλαγών  ε ι δ ι κ ο ύ   ε ν δ ι α φ έ ρ ο ν τ ο ς  του ιού SARS-CoV-2, τα κράτη μέλη θα μπορούν να ενεργοποιήσουν  φ ρ έ ν ο  έ κ τ α κ τ η ς  α ν ά γ κ η ς. 

Στη βάση αυτή, τα κράτη μέλη θα πρέπει, κατ’ εξαίρεση και προσωρινά, ν α  α π α ι τ ο ύ ν  από τους  κ α τ ό χ ο υ ς  π ι σ  τ ο π ο ι η τ ι κ ώ ν  ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ   ή  α ν ά ρ ρ ω σ η ς  να υποβάλλονται σε διαγνωστική εξέταση για λοίμωξη από SARS-CoV-2 ή / και σε κ α ρ α ν τ ί ν α  /  α υ τ ο α π ο μ ό ν ω σ η». 

https://www.consilium.europa.eu/.../covid-19-council.../ 

Επομένως, να η επίσημη ομολογία ότι οι εμβολιασμένοι όχι μόνο δεν προστατεύονται από τα εμβόλια, αλλά επιπλέον θα απομονωθούν (διότι προφανώς θα μεταδίδουν τον ιό ή και άλλες, μέχρι τώρα άγνωστες ασθένειες, στους υπόλοιπους).

 

                                                                        μασκομ@λ@κες 1

 

Γιατί όμως ορίστηκε τέτοια ρήτρα-βόμβα, τη στιγμή που οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ορκίζονταν σύμπασες ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τη νόσο, αποκοιμίζοντας με τα ψηφιακά πιστοποιητικά-καθρεφτάκια τους περιχαρείς εμβολιασμένους που νομίζουν ακόμα ότι θα εξακολουθήσουν να ζουν όπως πριν;

Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό έγινε εξ αιτίας του φαινομένου A D E (Antibody Dependent Enhancement), δηλαδή της ε π α ύ ξ η σ η ς  της  μ ό λ υ ν σ η ς  των εμβολιασμένων λόγω παρουσίας «κακών» αντισωμάτων που, προς ώρας, καταστρέφουν κυρίως το αγγειακό σύστημα και ποιος ξέρει αργότερα και τι άλλο.

Όπως απέδειξε ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων εγνωσμένου κύρους με μελέτη τους που δημοσιεύτηκε ήδη στην έγκριτη επιστημονική επιθεώρηση CELL στις 19.5.2021, https://www.cell.com/cell/pdf/S0092-8674(21)00662-0.pdf... το φαινόμενο της αύξησης των «κακών» αντισωμάτων αναμένεται να προκαλέσει ραγδαία καταστροφή των κυττάρων του αγγειακού συστήματος των εμβολιασμένων. https://www.ahajournals.org/.../10.../CIRCRESAHA.121.318902 

Επομένως, ΟΛΑ τα υπάρχοντα πειραματικά εμβόλια mRNA για την Covid-19 θα καταλήξουν στα σκουπίδια, καθιστάμενα όχι μόνο άχρηστα, αλλά και θανατηφόρα. 

Αν μάλιστα αποδειχτεί ότι ο ιός είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, τότε σημαίνει ότι τα εμβόλια ήταν ήδη έτοιμα από πριν και οι υπεύθυνοι του ΠΟΥ γνώριζαν ήδη την επικινδυνότητά τους πριν από την «εντελώς συμπτωματική» προσομοίωση με τίτλο EVENT 201 για μια υποθετική πανδημία ...κορωνοϊού, που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 στη Νέα Υόρκη, λίγο πριν πυροδοτηθεί η πραγματική. 

Μ' άλλα λόγια, οι αφελείς που παρασύρθηκαν σε πειραματική γονιδιακή επέμβαση εξ αιτίας του φόβου τους, και με δόλωμα ότι θα «πάρουν τη ζωή τους πίσω», μόλις ξεσπάσει το φαινόμενο A D E, όχι μόνο θα βάλουν το περίφημο ψηφιακό πιστοποιητικό του Κούλη Μητσοτάκη εκεί που όλοι υποθέτετε, αλλά και θα απομονωθούν ως μιάσματα.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.

Εξ αιτίας όμως των ευκολόπιστων μεταλλαγμένων, οι εγκλεισμοί, οι μάσκες, οι περιορισμοί, και η αφαίρεση των βασικών μας ελευθεριών θα συνεχίσει να επιβάλλεται σε όλους, πλην βεβαίως των ελίτ και των εξυπηρετητών τους. 

Και οι νέες επιχειρήσεις Σκλαβιάς και Θανάτου θα συνεχίσουν να διεξάγονται με άλλα, παραπλανητικά ονόματα, εκτός και αν οι λαοί αντιδράσουν απέναντι σ' αυτήν την καλά οργανωμένη εξόντωσή τους.

                          μασκομ@λ@κες 2 - Διαβάστε: Από την ΑΝΟΣΙΑ στην ΑΝΟΗΣΙΑ της ΑΓΕΛΗΣ
 

Ειλικρινά λοιπόν είμαι πολύ περίεργη να δω αν μετά από όλα αυτά, τα ανθρώπινα κοπάδια θα εξακολουθήσουν να μπολιάζονται μέχρι να γεμίσουν από ακόμα περισσότερο χρήμα οι τσέπες των μελών του Φόρουμ του Νταβός, οι τσέπες των φαρμακευτικών και των τεχνολογικών κολοσσών, αλλά και των εγχώριων εξυπηρετητών τους, μέχρι να πεθαίνουν οι άνθρωποι σε τέτοιους αριθμούς, που ο υπέργηρος μαύρος μάγος του Φόρουμ θα τρίβει τα χέρια του.

Θα εξακολουθήσουν άραγε να μπολιάζονται όσοι πίστεψαν το παραμύθι της «ελευθερίας» και του «τείχους προστασίας»;

Θα δούμε βίαιες αυτοδικίες πολιτών εναντίον των υπευθύνων, είτε μετά από τον ξαφνικό θάνατο των αγαπημένων τους προσώπων εξ αιτίας των παρενεργειών των εμβολίων, είτε μετά από το κλείσιμο της επιχείρησής τους ή την απόλυση και την φτωχοποίησή τους;

Θα δούμε τότε να διεκδικούν την σκληρή τιμωρία των υπευθύνων;

Ή μήπως τελικά ο βαθμός της λοβοτομής που έχουν υποστεί οι άνθρωποι έχει μειώσει τη διάρκεια της προσοχής τους στο επίπεδο του χρυσόψαρου, που καθιστά ακόμα και οποιαδήποτε σκέψη πέραν των 9 δευτερολέπτων αδύνατη;


Xρυσούλα Μπουκουβάλα


16.6.2021

 

thesecretrealtruth.blogspot.com 



7 σχόλια:

  1. ειναι ποιο γρηγορη απο τον ιο η γρια φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυριουλα επρεπε να φοραει την μασκα απο πιτογυρο, με τρυπα στο στομα για το κεμπαπ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Ιουνίου, 2021 21:25

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΗΣΘΕΝΤΩΝ ....ΝΑ ΚΟΠΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε ;...........ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ;....ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ;.....
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ,ΘΑ ΒΡΗ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ,ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΟΥΛΙΑ ΧΑΜΑΙ ....
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΑ ....ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Όπως απέδειξε ομάδα Ιαπώνων επιστημόνων εγνωσμένου κύρους …”
    Εχουν αρνηθεί τόσες και τόσες άλλες αλήθειες , τι τους κόφτει να αρνηθούν και αυτή;
    Γιατί να μην την χαρακτηρίσουν και αυτή φεικ νιους και να ξεμπερδεύουν συνεχίζοντας να μας εμβολιάζουν , έτσι που να πάθουμε θρομβώσεις και όσα άλλα αναφέρει η έγκριτη έκθεση, αφού αυτός ήταν ο σκοπός τους ;
    Γιατί να κλείσουν μέσα τους εμβολιασμένους και να μην τους αφήσουν ελεύθερους να μεταδίδουν τον θανατηφόρο κοροϊδό ; Να πεθάνουμε δεν θέλουν; Να ο τρόπος. Αφήνουν τους εμβολιασμένους ελεύθερους και …με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και κολλάμε πιο πολλοί και ζηλεύουμε τους ελεύθερους εμβολιασμένους , τρέχοντας να τους μοιάσουμε.

    αλλά και θα απομονωθούν ως μιάσματα.
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ COVID: ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ.
    Ποίος θα τους χαρακτηρίσει μιάσματα; Το ΣΚΑΪ και το ΜΕΓΑ; Δηλαδή τα ΜΜΕ που θέλουν να εμβολιατούμε όλοι μας , θα αρχίσουν να …μας αποτρέπουν από τον εμβολιασμό;
    Κάτι δεν μου πάει καλά στην συλλογιστική της αρθρογράφου.
    Υ.Γ.
    Για να μην παρεξηγηθώ από ξεχασιάρηδες , επαναλαμβάνω πως από την πρώτη στιγμή έγραψα πως ο κοροϊδός είναι μια απάτη για να
    ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.

    Όμως ακόμα και σήμερα που πολλά πράγματα σε σχέση με τον κοροϊδό είναι ολοφάνερα , δεν μπορούμε να πείσουμε τους συνανθρώπους μας για την απάτη αυτή. Επομένως δεν φταίνε μόνο “τα ζώα” φταίμε κατά κύριο λόγο εμείς που ο λόγος μας είτε δεν πείθει είτε δεν φτάνει στα αυτιά τους.
    Εκτός από το να κατηγορούμε τα ζώα, αυτοκριτική κάνουμε; Εάν ναι , δεν έτυχε να διαβάσω ποτέ ένα τέτοιο άρθρο επάνω στο οποίο να κάτσουμε να προβληματιστούμε όλα …τα μη ζώα!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ;
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.

    ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ 5 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.

    ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ.
    ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ.
    ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟ Η ΨΥΧΡΟ Η ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ.
    ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΕ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 5 ΤΖΙΖΖΖΖΖ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5, ΤΡΟΜΑΞΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΔΟΣΗ, ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΛΕΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ;

    ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤI ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ EXOYN MEΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ;
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΣΑΣ;

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΟΜΠΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΛΟΜΠΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΙΣ . . . . . ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ //
    ΕΛΗΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΙΑ / ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ //
    ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΕ ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ // Εμεις οι σκλαβοι, οι οποιοι σκλαβωθηκαμε κε ειμαστε χοιροτερα απο σκλαβωμενοι σκλαβοι (θρησκεια, κοματα, γαμος κλπ κλπ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΑΒΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ. Δεν γινεται να σκλαβωθουμε αλο, διοτι η σκλαβια μας εχει φτασει τρις πιθαμες πανω από την αφαλοκρηπιδα μας. Ας ινε καλα τα μουνια της δημοκρατιας //
    Σκλαβια αλα Γκρεκ, σκλαβια μιζαν-πλι, σκλαβια χουλαχουπ, σκλαβια με απολα, σκλαβια πολα βαρυ κε όχι με δεκα αυτοκτονιες τη μερα, σκλαβια κομπινεζον, σκλαβια αλερετουρ, σκλαβια με πατατες, σκλαβια μπουχλουμπου, σκλαβια ναζιστικε, σκλαβια σοφιστικε, σκλαβια μουσουλμανιζε, σκλαβια φρικασε, σκλαβια αλαχ-ουαγκμπαρ, σκλαβια ζαμανφου, αριστερη σκλαβια, δεξια σκλαβια, ιατρο-φαρμακευτικη σκλαβια, ότι θελει ας ινε, μοναχα σκλαβια να ινε //
    Σκλαβια θα πει να εισε σκλαβωμενος σαν σκλαβος Εληνας, να λες ευχαριστω κε να ξαναψηφιζεις το κτηνος που σε σκλαβωσε. Δηλαδη το ακρον αωτον του σαχο-μαζιχισμου κε της ψυχοπαθιας //
    ΕΦΙΑΛΤΗ, μας εχεις σκλαβωσει κε εχουμε σκλαβωθει με την σκλαβια σου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ. Η σκλαβια σου θα μας μεινει αξεχαστη. Δωσε κι αλο. Εμεις, οι σκλαβοι σου για παντα // Ηθικον συμπερασμα: ξεπερασαμε τη Βορεια Κορεα. Τωρα αυτοι τρεχουνε να μας φτασουν, αλα δεν μπορουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή