«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Όταν η προπαγάνδα γίνεται εγκληματικός βιασμός παιδικών ψυχών…

του Γιώργου Μεταξά


 

Τόσο ο κομμουνισμός, όσο και ο εθνικοσοσιαλισμός, έδιναν ανέκαθεν μεγάλη σημασία στην προπαγάνδα. Ο Χίτλερ είχε ιδρύσει ακόμα και σχετικό υπουργείο, δείχνοντας πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτόν και για την κυβέρνησή του το να ασκεί προπαγάνδα, εντός κι εκτός Γερμανίας. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και τα κομμουνιστικά καθεστώτα.

Όπως οι προκάτοχοί τους, έτσι και οι σημερινοί κομμουνιστοσυμμορίτες της Κουλοκυβέρνησης, ασκούν μία τρομερά πιεστική προπαγάνδα, σε όλα τα μέτωπα, έχοντας τα ίδια πρότυπα με τους κομμουνιστές ηγέτες Στάλιν, Λένιν και Μάο Τσε Τουνγκ. Αν κι εδώ που τα λέμε, ο εθνικοσοσιαλισμός δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από τον κομμουνισμό, οπότε άνετα θα μπορούσαμε να βάλουμε και τον Χίτλερ στο… παρεάκι.

Η προπαγάνδα της Κουλοκυβέρνησης, έκανε το αδιανόητο! Επανέλαβε τις τακτικές του εθνικοσοσιαλισμού και του κομμουνισμού στο έπακρο. Μοίρασε προπαγανδιστικό υλικό σε παιδιά του Δημοτικού, γνωρίζοντας πως οι ψυχούλες των παιδιών είναι εύπλαστες και αποτελούν εύκολο στόχο. Η κακία της Κουλοκυβέρνησης και το μίσος τους για τα παιδιά, εκδηλώθηκε με τον χειρότερο τρόπο! Άλλωστε, μας έχει συνηθίσει στους παιδοβιαστές (βλ. Γεωργιάδη, Λιγνάδη κλπ).

Την αποκάλυψη έκανε χρήστης του διαδικτύου, ο οποίος με τρόμο και αηδία διαπίστωσε ότι το παιδί του είχε γίνει στόχος των παιδοβιαστών του Μαξίμου μέσω της προπαγανδιστικής αυτής φυλλάδας. Για ευνόητους λόγους, θα διατηρήσω την ανωνυμία του καταγγέλλοντος, εκτός εάν ο ίδιος μου ζητήσει το αντίθετο.

Το πρώτο πράγμα που διαπιστώνουμε βλέποντας αυτό το πανάθλιο φυλλάδιο από το εξώφυλλο, είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των παιδιών, αφού συγχέει τα εμβόλια με τα αντιβιοτικά. Και ενώ ένας ενήλικος με βασικές γνώσεις ξέρει τη διαφορά μεταξύ εμβολίων και αντιβιοτικών, ένα παιδάκι δημοτικού δεν υπάρχει περίπτωση να τη γνωρίζει. Κι εκεί ξεκινά το άθλιο έργο της προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης.

Το άλλο που διαπιστώνουμε είναι η φράση «μύθοι και αλήθειες»… Δεν ξέρω γιατί, αλλά από τον τίτλο και μόνο θα πίστευε κανείς ότι αυτό το φυλλάδιο αποτελεί ένα τερατούργημα του Επαχτίτη ή του Δανιηλίδη (των γνωστών ρουφιάνων – προπαγανδιστών των ellinikahoaxes). Κάπως έτσι τιτλοφορούν τα… «fact checks» τους.

Το να μιλάς για μύθους και αλήθειες σε ένα παιδί αυτής της ηλικίας, ειδικά για ιατρικά θέματα, προσπαθώντας να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο εκβιασμού ενάντια στο γονέα του, αποτελεί από μόνο του μία εξαιρετικά διεστραμμένη πράξη, που δείχνει το μέγεθος της εγκεφαλικής και ηθικής σαπίλας της «κυβέρνησης» Μητσοτάκη!

Όσο για το περιεχόμενο… από πού να ξεκινήσεις και πού να σταματήσεις… Βλέπετε, τα παιδιά είναι εύκολο να τα φλομώσεις στο ψέμμα. Είναι εύκολο να τα τρομάξεις τόσο ώστε να νομίζουν ότι θα χάσουν τους γονείς τους εάν δεν εμβολιαστούν. Τα παιδιά είναι εύκολο να τα τρομοκρατήσεις ώστε με τη σειρά τους να πιέσουν τους γονείς τους να εμβολιαστούν. Εάν αυτό δεν είναι φασιστική τακτική, τότε δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να είναι…

Και μόνο που διαβάζει κανείς το κατάπτυστο αυτό κείμενο του φυλλαδίου, του έρχεται να κάνει εμετό από τον άθλιο χειριστικό τρόπο που τρομοκρατούν αθώες ψυχές. Τους μιλούν για θανάτους! Ναι! Ο θάνατος είναι μέρος της ανθρώπινης ζωής. Είτε το θέλουμε, είτε όχι. «Ξεχνάνε» όμως τα ρεμάλια που συνέταξαν αυτό το έκτρωμα να γράψουν το πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια! «Ξεχνάνε» να γράψουν πόσοι βρέθηκαν στη ΜΕΘ από παρενέργειες των εμβολίων! «Ξεχνάνε» να γράψουν πόσοι έμειναν παράλυτοι από τα εμβόλια! «Ξεχνάνε» να γράψουν τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας, θρομβώσεων κοκ.

Αυτοί οι δολοφόνοι ψυχών, με πρωτοστάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεργούς τους Κικίλια, Άδωνι Γεωργιάδη, Χαρδαλιά, Τσιόδρα, Λινού, Βασιλακόπουλο κοκ, αποτελούν μία εγκληματική σπείρα βιασμού των παιδικών ψυχών. Αμετανόητοι εγκληματίες, που αδιαφορούν για τα τραύματα που προκαλούν στις παιδικές ψυχές. Μαζικοί δολοφόνοι και βιαστές παιδικών ψυχών!

Κι ένας ΚΕΡΑΤΑΣ Εισαγγελέας, δε βρέθηκε να σταματήσει αυτήν την αθλιότητα! Συνεργοί και αυτοί σε τούτο το έγκλημα! Όπως συνεργοί είναι και οι δικαστές! Κι αντί να οδηγήσουν στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ εκείνους που δολοφονούν τις αθώες παιδικές ψυχές με τρομοκρατία, θα οδηγήσουν σίγουρα εμάς που προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας! Τόσο ξεφτιλισμένοι!


kanenazori.com

 

 

22 σχόλια:

  1. Προτείνω σε όλους τους αναγνώστες του μπλοκ να διαβάσουν το βιβλίο του Γεωργαλά Η προπαγάνδα καταπληκτικό βιβλίο της δεκαετίας του 60 σε εισάγει στις βάσεις της προπαγάνδας και το πως λειτουργεί.
    Μπορεί να σου προσφέρει τις βάσεις ώστε να αναγνωρίζεις και την παραμικρή προπαγάνδα του συστήματος
    Και ένα μικρό σχόλιο για την προπαγάνδα.
    Με την προπαγάνδα κινείται όλος ο εικοστός πρώτος αιώνας τα πάντα είναι προϊόντα της από τον τρόπο που ψηφίζεις μέχρι την μάρκα ρυζιού που θα πάρεις από το σούπερ μάρκετ μάθε να αναγνωρίζει την προπαγάνδα τους και θα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.
    Και ένα απλό ιστορικό δείγμα προπαγάνδας.. Έβγαιναν οι εφημερίδες της ναζιστικής Γερμανίας και έλεγαν ότι το αλεύρι θα ανέβει 80% της τιμής του... Χαμός στην κοινωνία αναβρασμός για την αύξηση της τιμής.... Έβγαινε μετά από λίγο ένας της κυβέρνησης και έλεγε μην ακούτε τις εφημερίδες θα αυξηθεί μόλις 8% χαμόγελα από την κοινωνία επειδή ήταν πολύ μικρότερη ή αύξηση... Εν κατακλείδι το αλεύρι αυξήθηκε ο κόσμος όμως ήταν ικανοποιημένος από αυτή την μικρή αύξηση...... Καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ!
      Χρησιμοτατο σχόλιο.
      Το βιβλίο του Γεωργαλά μού το πρότεινε και πήγα κ το αγόρασα, ο φίλος μου Αυτόλυκος το 2016. Κι ομολογώ ότι το βιβλίο αυτό μού άνοιξε τον εγκέφαλο!

      Διαγραφή
    2. Εμένα ήρθε στα χέρια μου το 2012 και είναι εκδόσεως του 70 είχε σελίδες που θέλανε χαρτοκοπτη αδιάβαστο σε μεγάλο μέρος του και το παράδοξο είναι ότι ο προηγούμενος κάτοχος αυτή την στιγμή είναι μοναχός σε μοναστήρι στην Αριζόνα...

      Διαγραφή
    3. Γεωργαλά Η προπαγάνδα
      https://vdocuments.mx/download/-55cf8fab550346703b9e9f56
      Κωνσταντίνος Πλεύρης – Η Πολιτική Προπαγάνδα
      https://kupdf.net/download/kappa-omega-nu-sigma-tau-alpha-nu-tau-943-nu-omicron-sigmaf-pi-lambda-epsilon-973-rho-eta-sigmaf-eta-pi-omicron-lambda-iota-tau-iota-kappa-942-pi-rho-omicron-pi-alpha-gamma-940-nu-delta-alpha-pdf_59fa5312e2b6f55c2841f851_pdf
      Πολλοί λένε ότι ο ένας αντέγραψε από τον άλλο. Δεν έχει σημασία και τα δύο βιβλία λένε αλήθειες που δεν πάει το μυαλό μας επειδή τρέχουμε συνέχεια για την επιβίωση.
      Διαβάστε τα και τα 2! Υπάρχουν στο διαδίκτυο, κατεβάστε τα τώρα που ακόμα επιτρέπεται.
      Πάντως ο κουμμουνισμός κάνει τα μυαλά πουρέ:
      Κανέλλη: Στην Σοβιετική Ένωση ο εργάτης είχε χαβιάρι και σπα!!!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    4. Το ΚΚΕ την ξέρει την δουλειά είναι σαν το τσιμπουρι που περιμένει έως και δέκα χρόνια νηστικό μέχρι να βρει ξενιστή.
      Ο Γεωργαλάς στο βιβλίο του αναφέρει και την τεχνική του σαλαμιού πολυεφαρμοσμένη στις χώρες της λατινικής Αμερικής με μεγάλη επιτυχία και αν δούμε την σημερινή κατάσταση σε όλα τα κόμματα της σημερινής βουλής αλλά και προηγουμένων υπάρχουν φυτεμένοι δικοί τους αυτό που λέγαν την επταετία για τον κομμουνισμό ήταν τεράστια αλήθεια και βλέπουμε τα αποτελέσματα της μεταπολιτευσης οπότε αν τα βρει σκούρα το κόμμα τραβάει τα μεγάλα ονόματα της βουλής πίσω στο τσαρδακι στο σπίτι του λαού και σου χτίζει ένα νεο Ελλάδισταν..... Ο Μαρξ θα τρίβει τα γενιά του από την χαρά του το κάναμε επίσημο σε φάση επιτέλους...... +++
      Ο κουτσουμπας θα σκάει από την ζήλια του για το πως κυβερνάει ο Κουλης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο....

      Διαγραφή
  2. Αρθρο 120 παρ 4 λιγοι χρειαζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξύ έχω παρατήσει ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρώ όλες οι ενημερωτικές εκπομπές όπως και τα δελτία ειδήσεων στο τέλος πάντα βγάζουν κάποιο γιατρό ή κάποια γλάστρα για να διαφημίσει κάποια νέα πρωτοποριακη αντιμετώπιση κάποιου προβλήματος, θα είχε ενδιαφέρον πάντως να ερευνήσουμε την σχέση των μπιγκ φάρμα με τα κανάλια και κατά πόσο συνδέονται με την κυβέρνηση και τα λεφτά που πήραν τα μίντια για να εξαπολύσουν αυτή την προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων και του φονικού γιόκα, λέω εγώ με το μικρό μου πονηρό μυαλό μήπως τελικά τα λεφτά δεν ήταν της κυβέρνησης αλλά των εταίρων τους των φαρμακευτικων και μήπως μέσα στο συμβόλαιο είχαν βάλει και την παρουσίαση σκευασματων και προϊόντων ιατρικής στο τέλος κάθε εκπομπής.
    Πονηροι καιροί, πονηρές σκέψεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτη ειναι η απαντηση στο φαινομενο "Magnetofection" των εμβολιων!!!

    https://newtube.app/fake_pandemic/Z4Hol5z

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τω καιρω εκεινω ημουν στο εξωτερικο. Βρηκα μια, εκανα ένα παιδι //
    Η συγχωρεμενη ηθελε να του παρει το παιδι κε να τον διωξει από το σπιτι. ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ . . . κε καποια στιγμη αργοτερα να τον αντικαταστησει με αλον. Αντε τρεχα στα δικαστηρια, να τα φαει ο δικηγορος παρεα με την πρωην . . . //
    Λυσανε να παντρευτουνε κε μετα λυσανε να χωρισουνε. Μετα ξαναλυσανε να ξαναπαντρευτουνε κε παει λεγοντας κε κλεγοντας. Στη θεση του Μπαμπη εχουμε ερθει πολοι από εμας. Μια βραδυα ειπα θα την καθαρισω, δεν μου γλυτωνει κε ας παω ισοβια. Πως συγκρατηθηκα ουτε κι εγω ξερω //
    Δεν δικαιολογω τον Μπαμπη. Πηρε μια ζωη. Επρεπε να βρει αλον τροπο. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΛΥΣΕΙΣ. Ελα όμως που μερικες φορες θολωνει ο ανθρωπος, τα βλεπει όλα μαυρα γυρω του κε δεν μπορει να σκεφτει λογικα κε καθαρα. Εγω μπορεσα να συγκρατηθω κε το αλο βραδυ πηρα το παιδι κε εφυγα. Προκειμενου να κανω φονο, ηταν πολύ καλυτερο αυτό που εκανα.
    Η δολοφονικη φαμηλια των Μητσοτακηδων εχει ΤΕΣΕΡΑ αεροπλανα, αγορασμενα με χρηματα των κοροηδων ραγιαδων. Για να κουβαλανε τις τεραστιες μιζες (από τα θανατηφορα εμβολια) στην Ελβετια. Δολοφονουν τους Εληνες μερα-μεσημερι με τα δηλητηριωδη Εβραηκα εμβολια. Τωρα εμεις τι να κανουμε?? Να παρουμε τα παιδια μας να ξενητευτουμε? Η ΝΑ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΚΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ώστε να σφιξουν οι ξεχειλωμενοι κωλοι των υπολοιπων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τους κρεμασουμε αναποδα, με τυλιγμενο ολο το κεφαλι με ταινια διαφανη,και μια μικρη τρυπα απο καρφιτσα στο στομα να αναπνεουν

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Αν το φυλλάδιο το είχαν τυπώσει σε μαλακό χαρτί (καί αρωματικό, κατά προτίμηση), θα ήταν πιό χρήσιμο. Άμα είσαι δυσκοίλιος, το διαβάζεις μέχρι να σού 'ρθουν, καί μετά σκουπίζεσαι με δαύτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχα
      Έτσι αγαπητέ Εργοδότα!

      Την καλησπέρα μας!!!

      Διαγραφή
    2. Μπα! κι έτσι χοντρό όπως είναι πάλι χρησιμεύει σε ώρα ανάγκης.

      Όχι τώρα που έχουν καλομάθει τα πωπουδάκια με το σόφτεξ.

      Μόλις σφίξουν οι ...

      Διαγραφή
    3. Οτι πρέπει είναι για τα αποτέτοια των σκύλων μου, ετσι σκληρο που είναι δεν βρεχονται τα χεράκια μου και από τα τσισάκια τους. Πιο αποτελεσματικο κι από το χαρτι κουζίνας.

      Διαγραφή
  7. Ενας Ελληνας αστυνομικος, που δεν φοβαται να πει την αποψη του!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=rl7lMzFBdO8&feature=share&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα εμ=βόλια γίναν βόλια
    Να δής, μωρέ, πως τα λένε τα ζωντανά βόλια;
    Πως τα λένε, πως τα λένε;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρήκα αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=oPVVQTPAy1g
    Το φαινόμενο των κομμένων δαχτύλων πότε προβλέπεται;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ18 Ιουνίου, 2021 21:55

    ΡΑΒΔΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή