«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Περίεργο βίντεο από το λογαριασμό του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο YouTube (video)

 γράφει ο Γιώργος Μεταξάς



Ο λογαριασμός του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (ΠΟΦ) ανέβασε πριν από 4 μήνες ένα περίεργο βίντεο το οποίο πέρασε απαρατήρητο.

Το kanenazori.com, «κατέβασε» το βίντεο αυτό, το μετέφρασε και σας το παρουσιάζει μεταφρασμένο. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά.

 


 

Βλέποντας αυτό το βίντεο, η πρώτη αντίδραση του θεατή, είναι μάλλον αγγλόφωνη και περιορίζεται σε τρία γράμματα: WTF?

Κατ’ αρχήν, το ΠΟΦ αναγνωρίζει τον covid ως βιολογική απειλή. Και αυτό δεν το έκανε τώρα, αλλά 4 μήνες πριν. Τόσον καιρό, ήταν κάτω από τη μύτη μας η ομολογία και χαμπάρι δεν πήραμε…

Κατά δεύτερον, μας προετοιμάζει για μία… «ενδεχόμενη» κυβερνοεπίθεση, η οποία -όπως αναφέρει το βίντεο- μπορεί να διαδοθεί 10 φορές ταχύτερα από τον ιό του Slammer/Sapphire!

Ο ιός του Slammer/Sapphire, είναι ένα malware το οποίο μπαίνει στον υπολογιστή και δεν του επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία.

Κι εδώ, προσέχουμε τη διατύπωση του βίντεο: «10 φορές ταχύτερο»!!!

Όταν εμφανίστηκε το Slammer/Sapphire, η τεχνολογία ήταν 4G. Ωστόσο, η εμφάνιση του 5G, ήρθε να φέρει κατά 10 φορές ταχύτερο διαδίκτυο. Πολύ περίεργη «σύμπτωση».

Το βίντεο μιλάει για το μέγεθος της ζημιάς που θα υποστεί η παγκόσμια οικονομία εάν για μία ημέρα μείνει ο πλανήτης χωρίς διαδίκτυο. Και το ποσό αυτό αγγίζει τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια!

Άλλη μία «σύμπτωση», καθώς το γνωστό «Great Reset» βασίζεται σε αυτό ακριβώς: στη διάλυση της παγκόσμιας οικονομίας και την επανεκκίνησή της βάσει των επιταγών της Agenda 2030!

Με λίγα λόγια, αυτό το βίντεο μας προετοιμάζει για μία βραχεία διακοπή του διαδικτύου με αφορμή κάποιον επικίνδυνο ιό που θα είναι προϊόν κυβερνοεπίθεσης… Εγώ τουλάχιστον, με το φτωχό μου μυαλό, αυτό καταλαβαίνω.

Πρωτότυπο βίντεο:

A cyber-attack with COVID-like characteristics?


 

kanenazori.com


4 σχόλια:

  1. Θυμάστε σίγουρα την Άσκηση Πανδημίας „Event 201“ !

    Στις 9 Ιουλίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η Άσκηση „Cyber Polygon 2021“ https://cyberpolygon.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άαααχχχ... Τί φωνάζω, χρόνια τώρα; Τσακίστε τους τις τράπεζες καί τα χρηματιστήρια (με κυβερνοπόλεμο), πριν μας τσακίσουν αυτοί εμάς! Πετάξτε τους εκτός ισορροπίας, γιά να πάνε τα σχέδιά τους στα σκουπίδια!

    Αφού ήταν γνωστό ότι μιά μέρα θα κηρύξουν **παγκοσμίως** πτώχευση τράπεζες καί χρηματιστήρια μαζί. Ήταν γνωστό το σχέδιό τους, εδώ καί δεκαετίες. Παγκοσμιοποιημένη οικονομία σημαίνει: πέφτει το πρώτο ντόμινο, πέφτουν όλα.
    (Υπάρχει καί το προηγούμενο του **κατευθυνόμενου** Κράχ του 1929, μετά το οποίο οι τζιούζ αγόρασαν μπίρ παρά όσες βιομηχανίες δεν είχαν δικές τους.)
    Τώρα, αν η παγκόσμια πτώχευση γίνει τελικά με κατάρρευση των δικτύων υπολογιστών, εντάξει, λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα μετράει.

    Όμως, γιατί να μην προλάβουμε ΕΜΕΙΣ να δώσουμε το πρώτο χτύπημα;

    Το κακό είναι ότι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχουν πάνω από 350,000 πτυχία Πληροφορικής, αλλά πατριώτες χακεράδες ελάχιστοι - καί χωρίς σοβαρή καθοδήγηση. (Το να ρίχνουν sites τουρκικών υπουργείων, δεν θα τό 'λεγα σοβαρή δουλειά.)

    Εσείς, τώρα: Τα Windows του Μπίλλη, ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ στους υπολογιστές σας. Πετάξτε τα!
    Καί τί θα βάλετε; Linux καί μόνο Linux, με μεγάλα συνθηματικά. (Βάλτε πχ ολόκληρες προτάσεις από μυθιστορήματα.) Καί μή φοβάστε τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνόμος Μπέεεκας08 Ιουνίου, 2021 03:14

    Νά μήν παραξενεύεστε. Μήνυμα είναι πρός συγκεκριμένους μυημένους, τούς αναλύει τά επόμενα σχέδια τής Αλήτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χθες!
    Μαζική διακοπή του διαδικτύου: Ιστοσελίδες και εφαρμογές σε όλο τον κόσμο ...
    Massive internet outage: Websites and apps around the world go dark
    https://edition.cnn.com/2021/06/08/tech/internet-outage-fastly/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή