«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Μία τεράστια χειραγώγηση πέρασε σιωπηλά..

από το  strategika51.org

 

1. Τα γεγονότα μεταξύ 15 Μαρτίου 2020 και 15 Μαρτίου 2021 ταξινομούνται επισήμως ως πράξεις μεγάλης κλίμακας του υβριδικού πολέμου Generation B, εκμεταλλευόμενοι έναν διαδεδομένο βιολογικό φορέα και υπόκεινται σε συχνές μεταλλάξεις.

2. Αυτός ο αδήλωτος πόλεμος αποτελεί ένα άνευ προηγουμένου επεισόδιο σε μια σύγκρουση με πολύ θολά περιγράμματα που αντιτίθενται στις ολιγαρχίες σε κρατικούς φορείς αλλά και μεταξύ πολυεθνικών. Αυτή η σύγκρουση επιβεβαίωσε την άνοδο των γίγαντων του Διαδικτύου και τον απόλυτο έλεγχο τους στη διαμόρφωση γνώμης και στη μορφοποίηση πληροφοριών. Αυτός ο έλεγχος τους δίνει τώρα έναν πιο σημαντικό πολιτικό ρόλο σε σημείο να λογοκρίνουν τους αρχηγούς κρατών ή να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις εκλογικές επιλογές.

3. Το SARS-CoV είναι ένας ιός RNA θετικής πολικότητας που ανήκει στον ιό Betacoronavirus και αποτελεί αντικείμενο πολλών ερευνών από ιατρικά εργαστήρια αλλά και από τον στρατό λόγω του δυναμικού και του μακρού γονιδιώματός του. Το SARS-CoV-2, που δημοσιοποιήθηκε και δεν εμφανίστηκε το 2019, είναι ένα νέο ιογενές γενετικό στέλεχος με μονόκλωνο RNA που προκαλεί μια μορφή εποχιακής επιδημίας σε περιπτώσεις χαμηλής ανοσίας κοπαδιών όπως οι κοροναϊοί που είναι υπεύθυνοι για απλά κρυολογήματα (H-CoV- 229E ή HCoV-OC-43). Αυτός ο πολύπλοκος φορέας είχε τη δυνατότητα να γίνει ένα χαμηλού έντασης στοχευμένο ή χρόνιο θανατηφόρο βιολογικό όπλο. Όμως, τα μυστήρια του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα και τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχε προγραμματιστεί.

4. Το SARS-CoV-2 έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας εξαιρετικά ασταθής ιός. Η πρώτη μετάλλαξη ενίσχυσε τη μολυσματική ικανότητα αυτού του φορέα και πιστεύεται ότι προέρχεται από βρετανικό εργαστήριο. Επιπλέον, η εμφάνιση της αγγλικής παραλλαγής τον Δεκέμβριο του 2020 εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξη σκόπιμης επιθυμίας τροποποίησης του γονιδιώματος αυτού του διανύσματος. Με περισσότερες από 17 μεταλλάξεις, συμπεριλαμβανομένων διαγραφών, ένα ρεκόρ, αυτή η παραλλαγή θα μπορούσε να βγει μόνο από ένα εργαστήριο στρατιωτικής ποιότητας. Οι παραλλαγές της Νότιας Αφρικής και της Βραζιλίας που μοιράζονται με την αγγλική παραλλαγή μια σημαντική μετάλλαξη που βελτιώνει τη δέσμευση με τον υποδοχέα κυττάρων ACE2 (ένζυμο μετατροπής αγγειοτενσίνης 2) απαραίτητο για την είσοδο του ιού στα κύτταρα του ξενιστή, αποδυναμώνει την αποτελεσματικότητα των αντισωμάτων και προωθεί την εκ νέου μόλυνση .

5. Η Κίνα έπαιξε ρόλο στον αρχικό ψυχολογικό πόλεμο όταν ανακοινώθηκε ο ιός, διαρροές εικόνων και βίντεο ανθρώπων που πέφτουν στους δρόμους ή ασθενών που υποφέρουν από τονωτικές-κλωνικές κρίσεις. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος επιδεινώθηκε από την αντι-κινεζική προπαγάνδα που μεταδόθηκε από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Προφανώς, οι δύο αντίθετες πρωτοβουλίες συνέβαλαν σε ένα μόνο αποτέλεσμα: διάδοση ενός κινήματος πανικού που επέτρεψε στις δημόσιες αρχές σε έναν αυξανόμενο αριθμό χωρών να λάβουν πρωτοφανή μέτρα όσον αφορά τον περιορισμό των ελευθεριών κυκλοφορίας και κυκλοφορίας, κλείσιμο συνόρων, κλείσιμο ολόκληρων τομείς της οικονομίας, περιορισμοί και καραντίνες.

6. Αυτός ο υβριδικός πόλεμος έχει μεταμορφώσει τις δομές της παγκόσμιας οικονομίας και αποκάλυψε τη χειραγώγηση των μακροοικονομικών αποτελεσμάτων από όλες τις χώρες του κόσμου. Επέτρεψε επίσης την εμφάνιση εμπορικής θέσης υψηλής απόδοσης στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα, επικριθεί έντονα για την ολοένα και πιο προφανή υποταγή της στην ιδεολογία και την πολιτική ορθότητα. Ο πόλεμος των εμβολίων έχει σίγουρα μια γεωστρατηγική σχέση στη συνέχεια του υφιστάμενου στρατηγικού χάσματος, αλλά αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό εμπορικό μερίδιο για τις φαρμακευτικές εταιρείες που γνωρίζουν τις δυνατότητες των υπαρχόντων εμβολίων για τη δημιουργία νέων αυτοάνοσων συνδρόμων στο πλαίσιο αυτού που ονομάζουν εσωτερικά, της αειφόρου ανάπτυξης του παθολογίες (και η συντήρησή τους). Ποια είναι η εγγύηση μιας μακροπρόθεσμης απόδοσης. Αυτή η κυνική προσέγγιση δεν είναι νέα. Αποτελεί μια από τις βάσεις της μεταμοντέρνας οικονομίας. Οι άνθρωποι μπορούν να είναι ένα προϊόν με προγραμματισμένη απαρχαιότητα. Από αυτήν τη μεγάλη κρίση, η ιατρική αναδύεται. Ένας αρχαίος γιατρός όπως ο Galen θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς του 21ου αιώνα.

7. Ο εμβολιασμός είναι ένα καθαρά οικονομικό ζήτημα. Οι προσπάθειες επέκτασής της σε παιδιά και εφήβους αντικατοπτρίζουν μια καθαρή εμπορική λογική που δεν λαμβάνει υπόψη τις βιολογικές ανάγκες ή οποιαδήποτε προφύλαξη. Σε αντίθεση με άλλα εμβόλια όπως η Πολιομυελίτιδα ή η Ιλαρά, η αποτελεσματικότητα των αντι-NcoV-2 εμβολίων δεν είναι καθόλου αποδεδειγμένη. Η αδιαφάνεια που περιβάλλει τα συστατικά αυτών των εμβολίων και η άρνηση διαφάνειας σε αυτό το θέμα είναι αρκετά συμπτωματική του καταναλωτικού συστήματος που δημιουργεί ψευδείς ανάγκες / ψευδή προβλήματα για περισσότερο κέρδος.

Το κοινό κρυολόγημα σκοτώνει ανθρώπους από την αρχαιότητα. NCoV-2 επίσης εάν είστε εξασθενημένοι, κατάθλιψη ή έχετε άλλες καταστάσεις που μπορούν να επιδεινώσουν την επίδραση μιας ανοσολογικής απόκρισης σε μια ιογενή λοίμωξη. Η ιδέα μιας κάρτας υγείας είναι παράλογη στην καλύτερη περίπτωση και αντικατοπτρίζει μόνο μια εμμονή με περισσότερο κοινωνικό έλεγχο, λιγότερο πραγματικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ ατόμων και περιορισμό της κίνησης. Η άνοδος των τιμών των μεταφορών αντικατοπτρίζει αυτήν την επιθυμία να κάνει οποιοδήποτε ταξίδι πολύ επώδυνο. Όπως και σε ένα σουρεαλιστικό παραμύθι, οι κυβερνήσεις έχουν επιβάλει άδειες εξόδου και παθογόνα ανθρώπινα μάσκα με βάση τη βίαιη χειραγώγηση με φόντο μια παγκόσμια σύγκρουση μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών. Το μερίδιο είναι η παγκόσμια ηγεμονία και ο φόβος της υποβάθμισης μιας αυτοκρατορίας.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη χειραγώγηση από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 και σίγουρα όχι η τελευταία. Η λογοκρισία δεν θα το αλλάξει.


strategika51.org

 

 

7 σχόλια:

  1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2090...

    ΠΟΣΑ LOCKDOWN ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020-21...

    ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ...

    ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ...

    Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΗΡΘΕ...

    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FORZA Η ΤΟ ΑΟΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ [ ΑΗΔΙΑ ] ΜΠΛΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ:

      ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΥΡΑ
      ΑΟΛΗΤΙΚΟ

      Διαγραφή
    2. ΑΟΛΗΤΙΚΟ= αθλητικό
      Ανθρώπινη ουρά= 1.ανθρώπινη αύρα ή 2. κόκυγας
      Νομίζω
      Astillais

      Διαγραφή
  2. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/i-pet-goat-3.html

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_93.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαληνός ρε στουρνάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεστε στον σχολιασμό του άρθρου για τον Galen, εκεί που λέει "αρχαίος γιατρός";

      Διαγραφή