«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Χειρουργός που εξέτασε τον εγκέφαλο 18χρονης Ιταλίδας, θύματος mβολιασμού :"Δεν έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο.Δεν είναι φυσιολογικό"


 

 Η Camilla Canepa χειρουργήθηκε από τον Gianluigi Zona, διευθυντή της νευροχειρουργικής και νευροτραυματολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Martino: "Δεν είχα δει ποτέ έναν εγκέφαλο που να έχει προσβληθεί από μια τόσο εκτεταμένη και σοβαρή θρόμβωση".

Ο νευροχειρουργός που είχε βάρδια στο San Martino εκείνο το βράδυ ήταν ο Alessandro d'Andrea, ο οποίος κάλεσε επίσης τον επικεφαλής ιατρό στο πλευρό του στο χειρουργικό τραπέζι. "Αποφασίσαμε να κάνουμε κρανιοτομή αποσυμπίεσης, κατά την οποία ανοίγεται το κρανίο για να ανακουφιστεί η εσωτερική πίεση".

Ο Zona αφηγήθηκε την εμπειρία: "Όλες οι φλεβικές κόλποι ήταν φραγμένες με θρόμβους, ένα σενάριο που δεν έχω ξαναδεί στα πολλά χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα. Σκεφτείτε τον φλεβικό κόλπο ως το ποτάμι στη μέση μιας κοιλάδας όπου συγκλίνουν διάφορα ρεύματα. Εάν κατασκευαστεί ένα φράγμα στη μέση του υδατορεύματος, το ποτάμι διογκώνεται και οι παραπόταμοι δεν μπορούν πλέον να αποστραγγίσουν σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα η πίεση να αυξάνεται προς τα πάνω.

"Δεν είμαι ούτε ιολόγος, ούτε επιδημιολόγος, ούτε ιατροδικαστής, αλλά δεδομένης της εικόνας που είδα στο κεφάλι της κοπέλας, είναι σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι που δεν είναι φυσιολογικό".

Οι γονείς της 18χρονης που πέθανε, δήλωσαν στα μέσα ενημέρωσης: "Δεν είχε καμία ασθένεια". Την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας της Γένοβας, ο οποίος συντονίζει τις συνεχιζόμενες έρευνες, θα δώσει εντολή στον ιατροδικαστή της Παβίας να διενεργήσει τη νεκροψία στη σορό της Camilla Canepa, της δεκαοκτάχρονης που πέθανε μετά το εμβόλιο. Το κορίτσι φέρεται να έπασχε από χρόνια ανεπάρκεια αιμοπεταλίων, μια "οικογενή αυτοάνοση θρομβοπενία". Αυτό έμαθαν οι ερευνητές από τις πρώτες αναφορές των γιατρών.

Αλλά η οικογένεια του κοριτσιού, με τη βοήθεια του δικηγόρου Angelo Paone, είναι σταθερή σε αυτό το σημείο. "Η Καμίλα δεν είχε καμία ασθένεια", εξήγησε ο δικηγόρος τους. Υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό τους, είναι δύο διαφορετικές αξονικές τομογραφίες. Είχε υποβληθεί στις δύο εξετάσεις και πήρε εξιτήριο μετά την πρώτη που δεν είχε δείξει την κατάσταση της θρόμβωσης σε εξέλιξη, αλλά μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο μετά τη δεύτερη που έδειξε ότι η υγεία της είχε τεθεί σε κίνδυνο.

 Το κορίτσι έφτασε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Lavagna στις 3 Ιουνίου, μόλις μια εβδομάδα μετά την ένεση της AstraZeneca. Παραπονέθηκε για έντονους πονοκεφάλους.

Η Canepa, η οποία καταγόταν από την πόλη Sestri Levante στη Λιγουρία, έλαβε το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας "ανοικτής ημέρας" εμβολιασμού για νέους άνω των 18 ετών. Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει εγκριθεί για όλες τις ηλικίες άνω των 18 ετών, αλλά στην Ιταλία συνιστάται μόνο για ηλικίες άνω των 60 ετών, λόγω των συνδέσεων με διάφορα κρούσματα θρόμβων αίματος σε νεότερα άτομα.

Η περίπτωση της Camilla έχει προκαλέσει ανησυχίες μεταξύ των νέων που προηγουμένως επιθυμούσαν να εμβολιαστούν για να αποκτήσουν το πράσινο πάσο ή το διαβατήριο εμβολιασμού που τους επιτρέπει να ταξιδεύουν και να παρακολουθούν μαζικές εκδηλώσεις.


freewestmedia.com

 

 

14 σχόλια:

  1. Γιαννακόπουλος βρίζει τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ που λένε διάφορα...
    https://www.youtube.com/watch?v=zboTYReyOVQ&t=27s
    Θεούλης!!! Και τρομερή μπλούζα!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "τρομερή μπλούζα"

      Είναι το σήμα των KISS, του γνωστού ροκ συγκροτήματος, αλλά διαβάζεται σαν σε καθρέφτη. Εκτός κι αν είναι αντεστραμμένο το βίντεο.
      https://www.youtube.com/watch?v=ZhIsAZO5gl0

      Διαγραφή
    2. Ένας 1ος ξάδελφος μου είχε μανία με τους KISS και γι' αυτό το πρόσεξα.
      Πάντως είναι Άρχοντας:
      ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΛΦΙΚΟ Ε-ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
      https://www.youtube.com/watch?v=G3MOjAz4K94&t=16s
      Τα Δελφικά Έψιλον παντού, και στους τοίχους και επάνω του τα φοράει!!!
      http://uploads.disquscdn.com/images/90705383dcbd1db7e759ee24bad3b81c3d714a977ff7f53ffc184fbc0e110f72.jpg
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Είναι το ακρωνύμιο του: "Kings In Satan's Service"

      Διαγραφή
    4. ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΤΑ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
      ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΙ.
      ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΥ.
      ΚΑΛΟΥΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

      Διαγραφή
  2. Γ@ΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ ΣΑΣ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ????? ΓΙΑ ΜΙΑ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ???!! ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ "ΗΡΕΜΗΣΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ " .ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ!!! ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΟΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεα ερευνα για μεταλλαξη "εψιλον" απο Καλιφορνια!!! Το φαρμακο πανεμβολιο η κατι αλλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαση δεδομενων για την αντιδραση των φαρμακων - παρενεργειες εμβολιου!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340667757776826/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραγιζει το τειχος της "ελευθεριας" των εμβολιασμενων!!!

    https://www.noiazomai.gr/2021/07/kroysmata-delta-se-emboliasmenoys.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ...ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..

    ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ Κ$ΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙΣ ΔΥΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ Ο0ΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ...


    ΥΓ. ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΗΑΕΚ
    [ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ]...

    VAMOS ΣΚΟΥΑΤΡΑ ΑΤΖΟΥΡΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ11 Ιουλίου, 2021 21:57

    ΚΑΙ Η ΚΟΛΑ ΑΠΕΞΩ ΕΓΡΑΨΕ ....
    CRIMES AGAINST HUMANITY .
    EXPOSE THE CABAL ,END THE CABAL .
    TRIBUNALS ,DEATHS ,RESIGNS ,EXECUTIONS .
    EXPOSE THE PEDOVORIANS .
    ALL OF THEM .
    HUNG THEM HIGH .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Γουεμπλεϋ ξεφτιλισε ολους τους ανθελληνες "ειδικους" ρουφιανους με τα εμβολια τους, τις συριγγες τους και τα μUνoπανα στις μαπες τους.
    ΜητσοΚουλα τ' ακους;



    FORZA ITALIA !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!

    .
    https://newtube.app/fake_pandemic/x8wLn00



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή