«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ρωσία: 2 εκατομμύρια παράπονα σε 3 εβδομάδες, και νίκη!

του Boris Guenadevich Karpov

Σχόλιο Διόδοτου: Δυνατό άρθρο! Θέλει προσεκτική ανάγνωση, μπας και πάρουμε καμία ιδέα από τους Ρώσους. Καλόν Αγώνα!

 μετάφραση εικόνας: Γεια σας στο εμβόλιο, αντίο στην ανοσία

 

Βλέπω με χαρά ότι οι Γάλλοι φαίνεται να αφυπνίζονται, με τις πολυάριθμες διαδηλώσεις ενάντια στο "ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης" που στήνεται. Θα ήθελα να σας πω πώς στη Μόσχα καταφέραμε να κάμψουμε τον δήμαρχο, ο οποίος επίσης φαίνεται να έχει νοσταλγία για μια ορισμένη περίοδο ...

 

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν.

 

Για περίπου ένα χρόνο, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου περιορισμοί στη Ρωσία. Μόνο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στα μέσα μεταφοράς και στα καταστήματα... θεωρητικά. Στην πράξη, ας πούμε ότι το πολύ το 20% τη φοράει, και ότι εκτός από συγκεκριμένες ενέργειες που διατάσσονται από το δημαρχείο, η αστυνομία κοιτάζει αλλού και δεν καταγγέλλει κανέναν.

 

Πριν από ένα μήνα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι κάθετα αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο οποίος πρέπει να αποτελεί προσωπική επιλογή. Την επόμενη μέρα, πετάει για να συναντήσει τον Μπάιντεν στη Γενεύη. Ενώ το προεδρικό αεροπλάνο βρίσκεται ακόμα στον αέρα, ο Neoliberal δήμαρχος της Μόσχας ρίχνει βόμβα εκδίδοντας διάταγμα που επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό "για ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων"! Απόλυτη κατάπληξη, αλλά αυτό δεν είναι αστείο! Το διάταγμα προβλέπει επίσης κυρώσεις κατά των απείθαρχων, μέχρι και απόλυση! Ο δήμαρχος λοιπόν δημιουργεί μια οργάνωση, πρέπει να πούμε, πολύ αποτελεσματική με κέντρα εμβολιασμού παντού στη Μόσχα: Σε εμπορικά κέντρα, πάρκα κ.λπ. Την απόφαση του δημάρχου αντέγραψαν αμέσως και αρκετοί κυβερνήτες, μεταξύ των οποίων και εκείνος της "περιφέρειας της Μόσχας".

 

Οι τομείς που αφορά είναι βασικά όλοι εκείνοι όπου οι εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με τους πελάτες! Σχεδόν όλοι το κάνουν, και ο δήμαρχος απαιτεί το 60% των ανθρώπων να εμβολιαστούν εκεί. Οι μεταφορές, τα καταστήματα, οι υπηρεσίες.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μόλις επέστρεψε στη Ρωσία, παραμένει σιωπηλός. Μόνο ο εκπρόσωπός του δηλώνει ότι όχι, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αφού αφορά μόνο ορισμένες κατηγορίες ανθρώπων, και ότι μπορούν να αλλάξουν δουλειά αν δεν τους ταιριάζει! Η οργή βρυχάται στις ομάδες του Telegram.

 

Τις επόμενες εβδομάδες, πολύ λίγοι άνθρωποι εμφανίζονται για να τσιμπηθούν. Βλέποντας αυτό, ο δήμαρχος της Μόσχας παίρνει τότε ένα μέτρο που θα προκαλέσει ένα δεύτερο τεράστιο σκάνδαλο: Απαγορεύει την πρόσβαση των ανεμβολίαστων σε εστιατόρια και καφετέριες. Και ο έλεγχος θα γίνεται με ένα QR-code, που θα αποκτάται μόλις εμβολιαστούν.    ( COPY PASTE MACRON = DAVOS)

Ακόμη και αν στην πραγματικότητα αυτό αφορά λίγους από τα 12 εκατομμύρια Μοσχοβίτες, προκαλεί ένα τεράστιο σκάνδαλο, ακόμη και στο Telegram. Την ίδια στιγμή, οι χάκερς είναι ενεργοί και πολύ γρήγορα προσφέρουν QR-codes με εγγραφή στην ομοσπονδιακή βάση δεδομένων των εμβολιασμένων έναντι αμοιβής.

Αλλά, ειδικά στη Ρωσία, αυτού του είδους τα πράγματα δεν περνούν, η υπενθύμιση των "σκοτεινών ωρών" του πολέμου. Τα κίτρινα αστέρια αρχίζουν να ανθίζουν στα μπλουζάκια, αλλά πάνω απ' όλα η σφεντόνα οργανώνεται.

Τα ταξί, για παράδειγμα, των οποίων τα αφεντικά των εταιρειών (GET, Yandex κ.λπ.) ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν ανεμβολίαστους οδηγούς, αναπτύσσουν αμέσως μια εφαρμογή για smartphone, "αποκλειστικά για ανεμβολίαστους πελάτες χωρίς μάσκα"! Μια τεράστια άμεση επιτυχία! Ορισμένα εστιατόρια αρνούνται επίσης να συμμορφωθούν με τα μέτρα και συνεχίζουν να υποδέχονται πελάτες. Αλλά πολλά άλλα κλείνουν οριστικά, μετρήσαμε 700 καφετέριες και εστιατόρια που έκλεισαν στη Μόσχα μέσα σε 2 εβδομάδες.

 

Το πιο σημαντικό πράγμα για άλλη μια φορά συμβαίνει στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εδώ και 10 χρόνια, η κυβέρνηση έχει αναπτύξει απόλυτα αποτελεσματικές διαδικτυακές υπηρεσίες: Θέλετε να γράψετε στην FSB; Στον εισαγγελέα; Στην εφορία; Σε έναν υπουργό; Γίνεται online! Εγγυημένη απάντηση εντός 10 ημερών! Οι δικηγόροι ετοιμάζουν λοιπόν "τυποποιημένες" επιστολές καταγγελιών κατά του δημάρχου της Μόσχας, που προορίζονται για όλες τις διοικήσεις. Γιατί φυσικά τα μέτρα είναι εντελώς παράνομα και παραβιάζουν όλους τους κώδικες, αλλά και το Σύνταγμα!

Ένας εκπρόσωπος της Εισαγγελίας της Μόσχας λέει ότι λαμβάνουν κατά μέσο όρο 5.000 καταγγελίες την ημέρα, κάθε μέρα. Και οι άνθρωποι γράφουν στην FSB για να κατηγορήσουν τον δήμαρχο για "προδοσία", στο υπουργείο Εργασίας για να διαμαρτυρηθούν για την παραβίαση του εργατικού κώδικα, κ.λπ. κ.λπ. Πρόκειται για ένα πραγματικό παλιρροϊκό κύμα που δεν μπορεί να αγνοηθεί, δεδομένου ότι οι ηλεκτρονικές αποστολές "υπογράφονται" όλες ηλεκτρονικά, δεν μπορούν να υπάρξουν ειδικά εφέ. Εκτός αυτού, το telegram.org  κατακλύζεται από τις μαρτυρίες των γιατρών που προειδοποιούν κατά του εμβολιασμού αυτού. Αίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο, όπου βλέπουμε ένα φρεσκοεμβολιασμένο άτομο σε ένα πάρκο να απομακρύνεται με φορείο και οι άνθρωποι που περιμένουν τη σειρά τους να φύγουν γρήγορα! Και οι χάκερ σπάνε τους διακομιστές που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των QR-codes.

 

Την ίδια στιγμή όλες οι δημοσκοπήσεις στέλνουν μηνύματα καταστροφής για τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. Η ακτή των πολιτικών κομμάτων, τα οποία παραμένουν όλα σιωπηλά (εκτός από τους κομμουνιστές, αλλά κανείς δεν τους ακούει πια!) Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και όλοι περιμένουν ένα αριστουργηματικό ξύλο από την Ενωμένη Ρωσία, το κόμμα του Βλαντιμίρ. Πούτιν. Αυτό επιτρέπει επίσης σε ένα "πατριωτικό" κόμμα να βάλει υποψηφιότητα, το ROS.

--------

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, ο αριθμός των εμβολιασμένων αυξήθηκε λίγο, αλλά απέχουμε πολύ από το 60% που απαιτεί ο δήμαρχος. Παρόλο που ο ίδιος λέει κάθε μέρα ότι οδεύει προς τον στόχο, η αλήθεια είναι ότι λιγότερο από το 20% των ανθρώπων έχουν τσιμπηθεί! Και σε αυτό το 20% υπάρχει ένας άγνωστος αλλά υποτίθεται σημαντικός αριθμός "ψευδοεμβολιασμένων" ... Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πραγματικά σκουπίδια που φτάνουν στο σημείο να κάνουν τατουάζ στο μπράτσο τους με τον κωδικό QR, με πρωτοβουλία μιας θυγατρικής υπηρεσίας ταχυμεταφορών της Sberbank, της μεγαλύτερης τράπεζας στη Ρωσία με περισσότερους από 100 εκατομμύρια πελάτες. Την τράπεζα διευθύνει ο Gref, ένας πολύ καλός φίλος του δημάρχου της Μόσχας! Ο τελευταίος, ατάραχος, προσθέτει κι άλλα και απειλεί την περασμένη Τετάρτη να κλείσει εντελώς τη Μόσχα, αν οι άνθρωποι δεν εμβολιαστούν.

 

Αυτή θα είναι η σταγόνα που θα κάνει τα πάντα να εκραγούν. Τα τατουάζ στο χέρι θυμίζουν πολλά πράγματα και στη Ρωσία δεν θυμίζουν. Είναι η θεραπεία στο Telegram, κάποιοι ζητούν την ταχεία λήψη μέτρων κατά του δημάρχου που παρουσιάζεται ντυμένος με ναζιστική στολή, το αποκορύφωμα στη Ρωσία. Η δημοτικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν "πέφτει" στο 60% (και πάλι δεν είναι κακή, αλλά ήταν στο 75%!), Και κάποιοι πολιτικοί αρχίζουν να φοβούνται και ψιθυρίζουν ότι μια αναβολή των εκλογών, ίσως ...

Αυτό δεν θα συμβεί, αφού την Παρασκευή, ενώ κανείς δεν το περιμένει, ο δήμαρχος της Μόσχας δηλώνει ότι θα ακυρώσει τα qr-codes από τη Δευτέρα (αύριο), για το λόγο ότι το ποσοστό του 60% των εμβολιασμένων έχει σχεδόν επιτευχθεί. Ένα τεράστιο ψέμα, το πραγματικό ποσοστό είναι γύρω στο 20%. Στις ιατρικές υπηρεσίες, λέγεται ότι είναι λιγότερο από το μισό προσωπικό.

 

Στην πραγματικότητα το Κρεμλίνο "έλαβε το μήνυμα" από τους πολίτες, προβάλλεται ο αριθμός των 2 εκατομμυρίων καταγγελιών που έχουν υποβληθεί. Και όπως πέρυσι όταν ο neoliberal δήμαρχος της Μόσχας είχε δεχθεί, σε πλήρη συνεδρίαση όταν ανακοίνωσε τη συνέχιση της καραντίνας, ένα τηλεφώνημα που τον διέταζε να σταματήσει τα πάντα (Master Putin) , τον διέταξαν να σταματήσει τις βλακείες του.

 

Η Δευτέρα είναι αύριο, αλλά πολλοί δεν περίμεναν και άνοιξαν ξανά τα μπαρ και τα εστιατόριά τους το βράδυ της Παρασκευής!

 

Γιατί στη Γαλλία (βλέπε ΕΛΛΑΔΑ) δεν θα κάνατε το ίδιο; Κατακλύστε τους αριστερούς δικαστές σας με καταγγελίες για την παραβίαση των ελευθεριών σας! Χρησιμοποιήστε τους, οι οποίοι δεν μπορούν να δουν τον Μακρόν (βλέπε Koulis) ούτε από μακριά! Οι διαμαρτυρίες στους δρόμους δεν κάνουν πολλά, εκτός αν πάτε εκεί με όπλα. Διαφορετικά είναι μια ευκαιρία για τους προβοκάτορες να διαστρεβλώσουν τον δίκαιο αγώνα σας! Πιθανόν να έχετε και ικανούς "χάκερς", οι οποίοι χακάρουν βάσεις δεδομένων και σπάνε διακομιστές! Όλα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εναντίον αυτής της κλίκας των σκουπιδιών!

 

 boriskarpov.tvs24.ru



27 σχόλια:

  1. Εφευρέτης Εμβολίου mRNA : Κινδυνεύω να δολοφονηθώ γιατί μιλάω ενάντια στα πειραματικά εμβόλια COVID
    .
    https://theflagreport.com/efevretis-emvoliou-mrna-kindynevo-na-dolofonitho-giati-milao-enantia-sta-peiramatika-emvolia-covid/
    .
    Ο κλινικός επιστήμονας και ερευνητής δρ Ρόμπερτ Μαλόουν έκανε την ανησυχητική παραδοχή στο Twitter την Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι ένας “έμπειρος δημοσιογράφος” του είπε ότι κινδυνεύει η ζωή του επειδή μίλησε δημόσια για τους κινδύνους που συνεπάγεται η λήψη του εμβολίου mRNA.
    .
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=fdR0EHTX_5w&t=766s

    ΚΑΙ ΤΟ twitter ΤΟΥ Dr Robert Malone

    https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1416723981864947712



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου εδώ σού ζήτησα μία συγνώμη:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/luc-antoine-montagnier.html?showComment=1626616840574#c7949120036366647535

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ???????

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία Χρόνια Πολλά και Καλά!
      Αντιγόνη
      ΥΓ Ειδήσεις από http://deltio11.blogspot.com/
      Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό στους ανεμβολίαστους. Το λένε και στο Τουρκοκάναλο ΣΚΑΪ! [Σιγά – σιγά θα ξεφουρνίζουν& αλήθειες, δεν μπορούν να τις κρύβουν πιά]
      Κέρκυρα: Κατέληξε ο Βρετανός που νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Είχε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις. Κόλλησε από ανεμβολίαστους!
      Ο κ. Τόλης Βοσκόπουλος είχε εμβολιαστεί πρόσφατα αλλά πέθανε από «ανακοπή καρδιάς».
      Πέθανε η κόρη πρώην δημάρχου των Παξών, 4 μέρες μετά τον εμβολιασμό της. Ήταν 44 ετών και πέθανε και αυτή από «καρδιά».

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΙΓΟΝΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Xρόνια πολλά και καλά και καλύτερα και λεύτερα και όπως τα ονειρεύεσαι αδελφέ!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    4. Ηλία ,Χρόνια Πολλά ,Χρόνια καλά και Παντα με υγεια!
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ......



      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. Υπαρχει και σελιδα στην Ευρωπαικη Ενωση για παραπονα οπως εχω γραψει!!! Και μαλιστα στα ελληνικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωωωω...
    Μα πραγματικά συνέβησαν αυτά;
    Δεν ήταν κωλοτούμπα του dimpenews;;;
    Δεν το πι-στεύ-ω!!!



    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι κανένας εντελώς φανατίλας και ισχυρογνώμων. Και εδώ το δικαίωσα το dimpenews:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/luc-antoine-montagnier.html?showComment=1626602302964#c1236583119974682793

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ γι΄αυτό σε πάω, επειδή δεν είσαι εντελώς φανατίλας και ισχυρογνώμων και δεν κωλώνεις να πεις "συγγνώμη λάθος". Χρειάζεται μαγκιά αυτό κι εσύ την έχεις. Φιλάκια στα μαγουλάκια.


      Ο dimpenews είναι περισσότερο πουτινικός, απ' όσο είσαι συ τραμπικός. Όταν όμως βρήκε μια είδηση, που δεν κολάκευε τον Πούτιν, την ανέβασε. Διότι πρωτίστως είναι τίμιος ανταποκριτής και τον ενδιαφέρει η πραγματική διάσταση των πραγμάτων κι όχι η δικαίωση των υποκειμενικών του προτιμήσεων.



      μνκ


      Διαγραφή
  5. Πως να υποβαλω παραπονο στην Ευρωπαικη Ενωση!!!

    https://theopemptou.com/info/faq/353-righttoinfo/4537-eucomplain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ20 Ιουλίου, 2021 10:07

    ΕΛΛΑΣ. ΧΩΡΑ ΦΡΙΧΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ. Η χωρα των ΣΑΔΟ-ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ // Η θρησκεια βασανιζει εμας. Καταντησαμε ψυχο-σωματικως αναπηροι. ΑΤΕΚΝΟΙ ΚΕ ΑΚΑΡΠΟΙ. Κε στη συνεχεια: κατι εφιαλτικα τσουτσεκια (πολιτικοι κε ιατρο-φαρμακευτικοι βρυκολακες) βασανιζουν τον κοσμο. Σκηνοθετες βασανιζουν ηθοποιους. Γυμναστες βασανιζουν αθλητες κε μικρα παιδακια. Το δημοσιο μας βασανιζει ολους. Κε γενικως, οποιος προλαβει, βασανιζει οποιον προλαβει // Κάθε μερα σκοτωμοι, κάθε μερα αυτοκτονιες. Προχτες ενας πηρε το δικανο κε αυτοκτονησε μπροστα στο αστυνομικο τμημα. Χθες ο αλος εκανε τον κατηφορο από το μπαλκονι του νοσοκομειου, όταν εμαθε ότι εχει ιωση. Εβδομηνταχρονος πηρε την καραμπινα κε σκοτωσε τον σαρανταχρονο μερα μεσημερι για 170 ευρω. Ετσι μας καταντησαν τα δημοκρατικα ερπετα. Ετσι μας καταντησαν οι πολιτικοι κε ιατρο-φαρμακευτικοι βρυκολακες // Όταν λεω «φωτια κε τσεκουρι στους βρυκολακες» με λοξο-κοιταζετε. Να τους δωσουμε λουλουδια κε να συνεχισουμε τα παπουδιστικα ΜΟΙΡΟ-ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟ-ΛΟΓΙΑ, ώστε να συνεχισουν το Θεαρεστο εργο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 17.06.2021 στο Durdum έκανε τακτικές αλλαγές στον Κώδικα Εργασίας για να παραβιάσει τα δικαιώματά μας. Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό Glavbuh No14 από 07.2021:

    Νέο στο TC από τον πρόεδρο: δεν φοράς μάσκα - μείνε χωρίς μισθό

    Ο Πρόεδρος έκανε δύο αλλαγές στην TC. Πρώτον, οι εταιρείες και οι μεμονωμένοι επιχειρηματίες θα έχουν έναν νέο λόγο να αποβάλλουν έναν εργαζόμενο από την εργασία χωρίς μισθό. Και δεύτερον, οι εργοδότες θα πρέπει να τηρούν αρχεία όλων των μικροτραυματισμών και μελανιών που έλαβαν οι εργαζόμενοι στην εργασία (Ομοσπονδιακός Νόμος της 02.07.2021 Αρ. 311-FZ).

    Το άρθρο 76 θα παράσχει ένα νέο έδαφιο για την απολυση ενός εργαζομένου που δεν χρησιμοποιεί μέσα ατομικής προστασίας. Τώρα είναι δυνατή η αναστολή της εργασίας μόνο ενός εργαζομένου χωρίς ΜΑΠ για υπόγεια εργασία (άρθρο 330.4 του LC). Από την 1η Μαρτίου 2022, οι εταιρείες θα υποχρεούνται να αναστέλλουν έναν εργαζόμενο χωρίς μάσκα και γάντια εάν του ζητήθηκε να τα φορέσει. Ταυτόχρονα, ο μισθός του δεν διατηρείται.


    http://publication.pravo.gov.ru/Document/View/0001202107020023?index=0&rangeSize=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://vk.com/video81157035_456241380

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΡΙΚΗ!

    https://beforeitsnews.com/health/2021/07/why-the-vaxxed-are-acting-strange-and-why-it-will-get-even-worse-3040605.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Έτσι ακριβώς! Όπως το υποψιαζόμουνα ότι το 20% θα πάρει το κανονικό και το 80% θα έχει φυσιολογικό ορό για να μπορούν να διαχειριστούν και να συγκαλύψουν τις "απώλειες"!
      Νέο ζευγάρι, γείτονες, εμβολιάστηκαν και μου έκανε εντύπωση πως εδώ και 1 εβδομάδα δεν δουλεύουν και κάθονται σπίτι. Το μικρό παιδάκι τους μου έλυσε την απορία, λέγοντας ότι "η μαμά και ο μπαμπάς είναι άρρωστοι και τους έβαλαν σε καραντίνα! Κρίμα για το 7χρονο...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  11. Σωστή ψυχαγωγία..

    https://www.youtube.com/watch?v=9Nrmpy1X4AQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...Ο ΦΟΒΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΥΨΩΝΕΙ ΨΕΥΔΟΤΕΙΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...ΑΜΠΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ -ΕΓΩ- ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΡΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ...ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΚΟ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ...


    ΜΟΜΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΝΕΣΑΙ -ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ- ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΦΟΒΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΖΩΗ...ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...Η ΦΥΣΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ...ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΠΛΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΕ -ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ- ΤΟ ΔΕ ΒΛΕΜΜΑ ΟΧΙ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΩΜΜΑ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ...ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ...- ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ-...ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΚΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ...-ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΤΑ-...-ΦΟΒΟΣ ΠΑΝΤΟΥ-...

    ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ...

    ΥΓ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΕΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ...ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ...ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΛΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...ΑΜ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ Τ' ΑΥΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...

      ΥΓ. ΚΩΣΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ XΜΟΓΕΛΑΣΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ SEX...ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΚΟΙΤΑ ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ 400 LIKE ΣTO LIVE...XA XA


      ΓΙΑΝΝΗΣ-KOZANH

      Διαγραφή
    2. Συγχώρεσέ με Γιάννη μου, δεν είμαι και πολύ στα high μου αυτές τις δυο μέρες, και χρησιμοποιώ περισσότερο χαμογελάκια και αντίχειρες αντί να μιλάω.
      Σε ευχαριστώ για την ξεγνοιασιά που φέρνεις στο μπλογκ, κι ενίοτε λόγια σοφίας της ζωής όπως αυτό με το φόβο.

      Νά 'σαι καλά Γιάνναρε!

      Διαγραφή
  13. ελααα δεν θελω ηττοπαθειες..τι παει να πει δεν εισαι και πολυ στα χαι σου...ρε μην κολωνετε,ψηλα το κεφαλι,γιατι αλλιως θα σας το παρω στεγνα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή