«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Αμέλεια των υπευθύνων, εκθέτει το Γενικό Κρατικό Νικαίας

 AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ KANENAZORI.COM ME AIΣΧΗ ΣΤΟ Γ.Κ.Ν.


 

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, έχει δημιουργήσει ποικίλα συναισθήματα και πολλές αντιδράσεις από κάθε πλευρά. Το ίδιο και η δήλωση του Μάκη Βορίδη για παραπομπή στο Πειθαρχικό όποιου δημοσίου υπαλλήλου αρνηθεί να εμβολιαστεί, με τους υγειονομικούς υπαλλήλους να βρίσκονται στο «μονοπάτι του πολέμου» με την κυβέρνηση.

Ήδη τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας, καταρτούν λίστες στις οποίες σημειώνουν ποιοι έχουν εμβολιαστεί και ποιοι όχι, από τους υγειονομικούς υπαλλήλους. Νοσοκόμες, νοσοκόμοι, ιατροί, νοσηλευτές, νοσηλεύτριες, τραπεζοκόμοι κοκ, βρίσκονται σε αυτές τις λίστες, οι οποίες όμως, αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Και ως τέτοια, δεν μπορούν να περιφέρονται ασκόπως και αδιακρίτως. Επιβάλλεται να βρίσκονται μακρυά από την κοινή θέα.

Αυτό όμως δε συνέβη στο Γενικό Κρατικό Νικαίας (ΓΚΝ)! Το αντίθετο: οι σχετικές λίστες, βρισκόταν σε δημόσια θέα, όπου ο καθ’ ένας μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτή!

Αναγνώστης του ιστολογίου μας, βρέθηκε στο ΓΚΝ, προκειμένου να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο. Αναζητώντας νοσοκόμα, βρέθηκε κατά λάθος εκεί που κανονικά δε θα έπρεπε να βρίσκεται. Με την άκρη του ματιού του, είδε αυτές τις λίστες που του κίνησαν την περιέργεια.

Βρισκόταν σε ένα γραφείο το οποίο ήταν μεν κλειδωμένο, αλλά το παράθυρό του ήταν ανοιχτό. Τα «ναι» και «όχι» του προξένησαν εντύπωση. Κατάλαβε ότι πρόκειται για καταγραφή όσων υγειονομικών έχουν εμβολιαστεί ή όχι.

Ο αναγνώστης μας, έκπληκτος από την αμέλεια των υπευθύνων, φωτογράφισε τις λίστες και περίμενε. Όταν το προσωπικό του νοσοκομείου επέστρεψε στο δωμάτιο, αφού ως εκείνη τη στιγμή δε βρισκόταν ψυχή εκεί πέρα, άκουσε τις συζητήσεις. Τότε βεβαιώθηκε ότι πράγματι αυτές ήταν οι λίστες των εμβολιασθέντων και των ανεμβολίαστων.

Χωρίς να χάσει χρόνο, μέσω κρυπτογραφημένης εφαρμογής, έστειλε τις φωτογραφίες στο kanenazori.com, έξαλλος από αυτήν την αδιακρισία! Δεν μπορούσε ο άνθρωπος να χωνέψει πώς γινόταν τέτοιες λίστες να βρίσκονται σε κοινή θέα αντί να βρίσκονται κλεισμένες σε κάποιο συρτάρι ή έστω ντοσιέ!

Και πράγματι! Δεδομένου ότι οι λίστες αυτές αποτελούν ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής φύσεως (αφού μιλάμε για εμβολιασμό), δε θα έπρεπε να βρίσκονται σε σημείο όπου ο καθ’ ένας θα μπορούσε να έχει πρόσβαση.

Εμείς, σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα, έχουμε καλύψει τα ονόματα του προσωπικού. Οι φωτό με τα ονόματα να φαίνονται κανονικά, βρίσκονται στη διάθεσή μας.

 

Υπάρχει έστω κι ένας έντιμος Εισαγγελέας ν’ ασκήσει ποινική δίωξη κατά του διευθυντή του νοσοκομείου και κατά των υπευθύνων που εξέθεσαν το ίδιο τους το προσωπικό; Πολύ αμφιβάλλω, αλλά προσεύχομαι να βρεθεί ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ να κάνει τη δουλειά του!

Χιλιάδες φάκελοι ασθενών του ΓΚΝ, εκτεθειμένοι σε δημόσια θέα τον Αύγουστο του 2019

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το ΓΚΝ εκθέτει προσωπικά δεδομένα. Τον Αύγουστο του 2019, χιλιάδες φάκελοι ασθενών του νοσοκομείου βρίσκονταν στοιβαγμένοι σε δημόσια θέα. Τείνει πλέον να γίνει καθεστώς η έκθεση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και η ατιμωρησία των υπευθύνων. Το νοσοκομείο αδιαφορεί, το κράτος αδιαφορεί, η Εισαγγελία αδιαφορεί… Κι η ζωή συνεχίζεται σα να μη συμβαίνει τίποτα…

Για την (απίθανη) περίπτωση που υπάρξει ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ έντιμος Εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη κατά του διευθυντή και των υπευθύνων του νοσοκομείου γι’ αυτήν την αθλιότητα, το email μου βρίσκεται στην Αρχική Σελίδα του ιστολογίου…

 

kanenazori.com 

 

12 σχόλια:

  1. ΟI ΑΡΙΘΜΟI 33 34 ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧOYN ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ Η ΛΕΞΗ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλια, Χρονια Πολλα και Καλα!!!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως είναι η λέξη "εξειδίκευση". Οπερ μεθερμηνευόμενο "μην αγγίζετε, τζιζ"

      Διαγραφή
    3. ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "εξειδίκευση".

      Διαγραφή
    5. Καλησπέρα Ηλία!
      Εις έτη πολλά, ευλογημένα και δημιουργικά φίλε μου!
      Ναι! Γράφει «εξειδίκευση».

      Διαγραφή
  2. "Μολων λαβε"!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=891217091775610&id=100026619817018

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το ξαναπώ: Έχουν να φάνε μαμίσι κάτι τέτοιοι.. που θα βάλουν και στην τσέπη τους!

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ...Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΕΝΩ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ...


    ΥΓ. Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΓΙΗΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση Κωστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιακο χρονια σου πολλα και καλα με υγεια παντα πρωτος στις επαλξεις ,Γερος και Δυνατος...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή