«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, ΟΛΟΙ συναντιόμαστε στην Πλατεία Ομονοίας, με τον Φαίδωνα Βόβολη, για πορεία κατά της Μαοϊκής δικτατορίας Κούλη. Θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις.






85 σχόλια:

  1. Προβατα και γιδια!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/339491867894415/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμώ το "ζόμπι".
      Τα γίδια και τα πρόβατα (ροβόλα τα ροβόλα τα) δεν μάς φταίνε σε τίποτα. Γλυκά και χρήσιμα ζωάκια είναι, και έχουν ψυχή, εν αντιθέσει με τα μπολιασμένα ζόμπι.
      Και πρόσεξε..... μιλάω για την δεύτερη κατηγορία (ομάδα μπολιασμένων):
      https://kanenazori.com/2021/07/10/apaitiseis_enos_epipedou/

      Διαγραφή
    2. Να διευκρινισω: Οι τιτλοι που βαζω στα περιςςοτερα σχολια μου, δεν αφορουν μονο το περιεχομενο του σχολιου μου, ειναι διττοι (για οσους με προσεχουν)!!!

      Διαγραφή
    3. Ο τσομπάνης απομονώνει τα άρρωστα , αυτοί απομονώνουν τους υγιείς.
      Οι τσομπάνηδες έχουν και μυαλό και γνώσεις
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Ακουστε καθε λεξη!!! Εχει σημασια!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/339399941236941/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα βέβαια γιατί το έβαλες σε αυτή την ανάρτηση, αλλά μην το κάνουμε θέμα τώρα. Κι εγώ κανέναν δεν θα υποστηρίξω ΑΝ γίνουν εκλογές (που δεν πρόκειται δηλαδή..).
      Προέχει σήμερα να πετύχει η όποια πολυπληθής διαμαρτυρία, όποιος μετρήσιμος κι αν την εισηγείται. Ο Βόβολης, ο Πετράκος, ο Σπανουδάκης, ο Βούδας, ο Κούδας...

      Διαγραφή
    2. Πολυπληθης διαμαρτυρια οπως για το Μακεδονικο, για να μπορουν να ελεγχθουν απο την αστυνομια με ξυλο και ληγμενα;;; Δεν το νομιζω!!! Παλι γυμνοι στον κηπο, με τα αγγουρια;;;

      Διαγραφή
    3. καλω απογευμα κα Βουλα φοβερος ο νοτης

      Διαγραφή
    4. Καλως το βαφτιστηρι μου!!!

      Διαγραφή
    5. Τελικα ποσα βαφτιστηρια εχω με το ονομα Μιχαλης, οεο;;; Μαζευτειτε να σας μετρησω, γιατι πολλα εξοδα θα εχω το Πασχα, για παπουτσακια!!!

      Διαγραφή
  3. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ηγείται του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην Ελλάδα, βοήθησε την AJC να μνημονεύσει τον εκλιπόντα πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος, ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, πήρε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσει σημαντικά τις διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ το 1990.

    https://www.youtube.com/watch?v=0elU4VUhiJw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από διπλωματικές αντιπροσωπείες αναβαθμίστηκαν σε επίπεδο πρεσβειών.
      Επικοινωνιολόγος τότε του Μητσοτάκη ο διαβόητος Ζαν Κοέν, μεγαλωμένος σε κιμπούτς.
      Το 2004 παρητήθη από υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του υπό ισραηλινήν εκμετάλλευση καζίνο του Λουτρακίου για να αναλάβει τον Κούλη.

      Διαγραφή
  4. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_58.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτό είναι πιο φρέσκο βίντεο, διάλεξα όμως το προηγούμενό του, γιατί το φρέσκο έχει πολλές διακοπές ήχου απ'τη μέση σχεδόν και μετά.

      Διαγραφή
  5. Ακριβώς έτσι Μαοϊκή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ
    Το λένε ορθά κοφτά και δεν το κρύβουν.
    Μόνο οι ελληνόφωνοι αριστεροί επιμένουν να ονομάζουν το παγκόσμιο σύστημα
    ακροδεξιό δεξιό φασιστικό ναζιστικό νεοφιλελεύθερο εκτός φυσικά απο αριστερό κομμουνιστικό διότι τους χαλάει το ...παιδικό τους όνειρο.

    Οποιος θέλει να διαπιστώσει τον δρόμο προς τον παγκόσμιο κομμουνισμό ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΝΤΑΒΟΣ) , ας το διαβάσει σήμερα. Αύριο δεν θα υπάρχει. Οχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά διότι είναι έτσι δομημένος ο ιστότοπος.

    "Ο πληθωρισμός θα οδηγήσει τις τιμές των αγαθών και των περιουσιακών στοιχείων στα ύψη. Τυχόν νέα μεγάλη φορολογία θα καταστήσει αδύνατη την διατήρηση των περιουσιακών στοιχείων. Ίσως, με αυτό τον τρόπο να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί στο παγκόσμιο οικονομικό συνέδρια του Davos, για μια κοινωνία με (τους περισσότερους) πολίτες του κόσμου χωρίς ιδιοκτησία.

    http://ezmarket.eu/Mark-20210709091759/

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ επίτηδες έγραψα "μαοϊκή δικτατορία" στον τίτλο, αγαπητέ Δεξιά Ελλάς. Γιατί κι ο Βόβολης στο βίντεο, πέφτει στο σφάλμα του "φασιστική". Ποιος ξέρει.. ίσως κι αυτός να πέρασε απ' την ΚΝΕ και τού 'μεινε κουσούρι το να διστάζει να κατατάξει τον της νεότητός του εαυτόν εις τούς ηλιθίους που πιάστηκαν @αλάκες.
      Εγώ πάντως το έχω πει για τον εαυτό μου. Ότι @αλάκας είχα πιαστεί το 1996 που πήγα και ψήφισα Παπαρήγα, επειδή ως ένας χαζός και αδαής από πολιτικά dj, νόμιζα πως μόνο αυτοί νοιάζονται για τα εργατικά.

      Διαγραφή
  6. Γμτ 100 ατομα θα κατέβουν...θα απογοητευτεί ο κόσμος πάλι...είσαι ένας καρδιολόγος που εμφανίστηκες από το πουθενά, καλείς κόσμο μέσα Ιουλίου με 40οC...να κανείς πορεία στην Ομόνοια- Σύνταγμα;;;;; Μετά από 1000 πορείες που η κατάληξη είναι η ίδια...γιατί;;;
    Για να σε βγάλουν σέντρα τα κανάλια με πηχυαίους τίτλους «Αρνητες & ψεκασμένοι δεν γεμίζουν ούτε ταξί»
    Φίλε αναγνώστη τροφή για σκέψη, καντο εικόνα!
    Χx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρ'όλο το λογικοφανές του λόγου σου (λογικοφανές είπα, όχι λογικό), σε κόβω περισσότερο για διαβασμένο τρολλάκι, με περίσσια επιτήδευση, λίγο πριν την απόκτηση πτυχίου εις την Προπαγάνδα, με ειδίκευσιν "Επαγγελματίας Απογοητευτής".

      Διαγραφή
    2. Κι αν ΔΕΝ είσαι τρολλ,
      έχεις καμιά καλύτερη ιδέα, αντί να καθόμαστε στα σπίτια μας με σταυρωμένα χέρια και αγκαλιά το πληκτρολόγιο;

      Διαγραφή
    3. Κώστα επειδή σε παρακολουθώ χρόνια από Olympia τρολ δεν είμαι αλλά φανατικός ψεκασμένος αντίεμβόλιαστης αντινεοταξιτης αντικουμουνιστης...στο διαταυτα 10 χρόνια τώρα,αν εξαιρέσεις το 11’ που μπήκε το ΚΚΕ ασπίδα, έχεις δει αποτέλεσμα στις «βόλτες»;;; Δεν είναι ανόητο να συνεχίζεις το ίδιο πράγμα ελπίζοντας διαφορετικο αποτέλεσμα; common sense...να πούμε σεισάχθεια; Να πούμε για μια βδομάδα να μην κόψουμε απόδειξη, μποϊκοτάζ κάτι ρε αδερφέ...από τον καναπέ αφού έτσι τώρα είναι ο Έλληνας! Θεωρώ ότι αν δεν δράσουμε παρασιτικά, να κολλήσει ένα γρανάζι - το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο...
      Χx

      Διαγραφή
    4. Σωστό αυτό.. "μια βδομάδα να μην κόψουμε απόδειξη, μποϊκοτάζ, στάση πληρωμών παντού κλπ". Το φωνάζει και η Σουφλή αυτό. Θα τούς πονούσε ανεπανόρθωτα. Θα μαζευόντουσαν.
      Αυτό λοιπόν..
      ή καπαρντίνες.

      Διαγραφή
  7. Αρχίζουν τα ωραία:
    Επιστήμονας της Π.Ο.Υ. αντιμετωπίζει ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ για εξαπάτηση της Ινδίας.
    Στις 25 Μαΐου, ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος (IBA) υπέβαλε αγωγή εναντίον της Δρ Soumya Swaminathan, επικεφαλής Επιστήμονα του ΠΟΥ, κατηγορώντας την ότι προκάλεσε τους θανάτους Ινδών πολιτών εξαπατώντας τους για το #ivermectin. Η επιστήμονας του ΠΟΥ κατηγορείται ότι έκανε ένα παραπλανητικό tweet στις 10 Μαΐου 2021 κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η πολιτεία του Ταμίλ Ναντού να αφαιρέσει την ιβερμεκτίνη από το πρωτόκολλο την επόμενη μέρα.
    http://ermionh.blogspot.com/2021/07/blog-post_47.html
    Κι εδώ ίσχυε το ίδιο πρωτόκολλο ( το φώναζε ο Αντωνιάδης) και χαρακτήριζαν γρίπες και πνευμονίες κοροϊδοϊό και αντί να χορηγούν αντιβιοτικά τους έκαναν διασωληνώσεις και πέθαινε κόσμος…
    Αυτός τι λέει;
    HUMANS WILL BE MICRO CHIPPED IN THE BRAINS IN 10 YEARS - KLAUS SCHWAB
    https://www.bitchute.com/video/JGbSU4ot2sGp/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αντιγόνη μας!!!
      Σε υπέρ-ευχαριστούμε για τα σημαντικά νέα!

      Διαγραφή
  8. Θυμάστε το κίνημα της πλατείας Συντάγματος με τους "αγανακτισμενους" Κατρούγκαλο, Καζάκη, Βαρουφάκη, Τσακαλώτο, Μαριά, ... ;;;;;;
    Τους θυμάστε ;;;;;

    Το Σύστημα τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους.

    Αλλοι έγιναν υπουργοί, άλλοι ευρωβουλευτές, άλλοι αρχηγοί κομμάτων...

    Βοήθησαν το Σύστημα να εκτονωθεί ο θυμός και η οργή του λαού.

    Με λόγια παχιά, και αναλύσεις απασχολούσαν τον ανήσυχο λαό. Μας Δούλευαν κανονικά ενώ δούλευαν επί πληρωμή στην Πλατεία Συντάγματος τα τσιράκια του Σόρος...

    Τι κερδίσαμε ; ΤΙΠΟΤΑ!

    Τι χάσαμε ; σχεδόν όλα!

    Μας χόρευαν η Στοά και ο Σόρος στο ταψί...

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ....

    Κάποιοι θα βοηθήσουν το Σύστημα εις βάρος των Ελλήνων.

    Έτσι, συνελληνες μου, δεν γίνεται τίποτα.

    Πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και τις πορείες και να πάμε σε άλλο επίπεδο.

    Τώρα χρειάζονται ΠΡΑΞΕΙΣ, ΕΡΓΑ !

    ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ! ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ !

    ΕΡΓΑ ! ΠΡΑΞΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ.
      Μάλιστα από πέρυσι λέμε ότι δεν χρειάζονται σημαίες όταν βγούμε έξω, αλλά καπαρντίνες.

      Διαγραφή
  9. Γιατί δεν λεει ποιο είναι το περιεχόμενο αυτού που θέλει να επιδώσει στην κυβέρνηση ;

    Σε τι θα βοηθήσει μια ειρηνική πορεία ; Να φανεί η αντίδραση του κόσμου ;

    Μα, με τον μη εμβολιασμό, δεν φαίνεται η αντίδραση ;

    Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ;

    Μήπως το Σύστημα βγάζει άλλον άσσο από το μανίκι για να χειροκροτήσουν τα πρόβατα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ......μιά Μπιτάκου φθάνει... ····και όλος ο λαός χαρμάνι....!!!!! ΝΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οικοδεσπότα,όχι μπι αλλά μπε....τάκου
    Δικήν αιγοπροβάτου ......
    Χατζαρική γραφή....
    Ευχαριστώ,Ν.Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγγνώμη, νόμιζα ότι το έγραψες λάθος και το άλλαξα. Νόμιζα ότι εννοείς την Μπιτακου.

      Διαγραφή
  12. 1. Ο ηγετης ξεχωριζει στην μαχη, δεν αυτοανακηρυσσεται!!!
    2. Οσο τα γιδοπροβατα ψαχνουν καλυτερο τσοπανη, παραμενουν γιδοπροβατα!!!
    3. Οι γνωστες διαμαρτυριες στο Συνταγμα, ειναι μονον για να μας απογοητευσουν!!!
    4. Τροποι υπαρχουν, αλλα χρειαζονται οργανωση απο γνησιους πατριωτες και απο οχι τις γνωστες
    "τατιανες" του συστηματος!!!
    5. Και μην ζητησει κανεις, να τους πω, γιατι αυτοι που οργανωνουν τετοιου ειδους διαμαρτυριες, τους γνωριζουν πολυ καλα!!! Και αν καμωνονται πως οχι, τοτε να κατσουν στο σπιτι τους και να πλυνουν κανενα πιατο, γιατι οι αρχηγοι εχουν και τα καταλληλα προσοντα που αρχιζουν απο α και τελειωνουν σε α!!!
    6. Και οχι δεν ειμαι troll!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που βλέπεις Το Κακό Ο Ηγέτης πρώτα να αυτοανακηρυχθεί και, στη συνέχεια, να ξεχωρίσει στην μάχη;

      Διαγραφή
    2. Επισης να σε ενημερωσω οτι πολλοι στα ψυχιατρεια, νομιζαν οτι ειναι επιφανεις στρατηλατες (Μεγας Αλεξανδρος, Ναπολεων Βοναπαρτης κλπ), αλλα εστω κι αν αυτοανακηρυχθηκαν ποτε δεν εκαναν καριερα!!!

      Διαγραφή
  13. Στάση πληρωμών !
    Δεν καταθέτουμε φορολογικές δηλωσεις !

    Αντίσταση !

    Όχι πορείες και μαλ©κίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα βρεθει ο καταλληλος "εν μια νυκτι", φιλε μου γινονται τα παντα!!!

      Διαγραφή
  14. Παλι μαλακιες, με ειρηνικες πορείες, μυαλό δεν θα βάλει αυτό το κεφάλι ,που έλεγε και ο μητροπανος...

    Δηλαδή ο άλλος σε πηδ@ει κανονικά και εσυ κάνεις πορεία!

    Αντί να τους γ@μησουμε οτι έχουν και δεν έχουν εμεις εκει..!!

    Μια ζωή οι μαλακες!!


    Θα ερθουν και χειροτερες μερες,
    Όμως..

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άλλη μία ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας ωρέ Έλληνες;;; ο λόγος;;; το είχαμε πει ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ οι ειρηνικές διαμαρτυρίες που κάνουν αποσυμπίεση του θυμού του λαού είναι υπέρ τους γιατί ρε γαμώ το;;; να βγουν οι λίγοι Έλληνες στο δρόμο και στο σύνταγμα μέσα στην έδρα τους πάλι;;; γιατί;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένας λαός που ψάχνει για "σωτηρες", και δεν πήρε το μήνυμα ένδεκα χρόνια τώρα, από τους "σωτήρες" των Αγανακτισμένων της Πλατείας Συντάγματος, τους "μπατριωτες" της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και τους όψιμους σωτήρες που πριν λίγες μέρες υπερθεμάτιζαν ότι με τον Δένδια μπορούν να συνεργαστούν, δεν θα το πάρουν ούτε τώρα.
    Τι διάολο μας ποτίζουν;;;
    Δεν αντιλαμβανόμαστε πως κι ο Βόβολης είναι κομμάτι του συστήματος και το αβαντάρει με εξώδικα άνευ σημασίας;
    Λυπάμαι... ούτε θα τον προβάλω, ούτε θα συμμετέχω σε καραγκιοζιλίκια.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας εχουν που μας εχουν χ€σμενους, ναχουν μπολικα εξωδικα να σκουπιζονται!!!

      Διαγραφή
  17. Άμα ειναι για πορεία..
    Το ξανασκέφτηκα..

    Δώστε μου ενα..tank leopard..

    Nα παω να κανω μια πορεία..
    Όταν θα ειναι μαζεμένοι στον οίκο με τον κόκκινο γλομπο..

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιο σωστή δεν γίνεται. Μπράβο κυρία Σουφλή για αυτά που γράψατε.
    Δυστυχώς ο ελληνικός λαός παθαίνει και δεν μαθαίνει. Τι θα βγάλουμε δηλαδή από την διαδήλωση?
    Σιγά και μην φοβηθεί το Κούλι.
    Θα μας ρίξουν χημικά μεσα στην ζέστη για να πάθουμε όλοι καρκίνο. Τίποτα δεν μαθατε βρε παιδιά από τις διαδηλώσεις? Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλουδάκι σας? Ναι ένας αρχαίος Οδυσσεας χρειάζεται να τους πιάσει εναν εναν και να τους κάνει κιμά για σουβλάκια. Γιατι οι τωρινοι ουκ μυαλό.
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Αυτά όμως πρέπει να γίνουν από όλους μα όλους τους Ελληνες. ΟΛΟΥΣ. Αλλοιώς ούτε και αυτό θα κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν γινεται ουτε αυτο.απο ποιους;οι μισοι σε λιγο θα κανουν την ενεση.τους ειπαν δε θα πανε διακοπες και τρεχουν οι πιτσιρικαδες.εδω δε μπορουμε να συνεννοηθούμε μεταξυ μας.θα πεισουμε και αλλους;θα μεινουμε λιγοι.το ξερετε.γνωριζω αρκετους που δεν την θελουν την ενεση αλλα λενε οτι αμα δεν παει αλλο θα τη κανουν.αλλοι το κανουν απο μονοι τους επειδη ακουνε οτι θα γινει υποχρεωτικο. Chaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μας βλεπω ολους στα κεραμιδια, με το μυαλο που κουμανταρουμε!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340240787819523/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και στη σκεπή. Είναι σίγουρα σκηνοθετημένο. Σκηνοθέτες του χαρτζηλικιού, από την κυβέρνηση, για να τρομοκρατηθούν τα γκοΐμ.

      Διαγραφή
    2. Συμπληρωμα!!!

      https://m.youtube.com/watch?v=mbl5o0s5l0M&feature=youtu.be&noapp=1

      Διαγραφή
  21. Καθαρες κουβεντες!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340194331157502/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προφητης Μαλαχιας η ο προφητης της Μαλακιας;;;

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340081954502073/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωστή κλασσική γλίτσα το σίχαμα αυτό. Είναι απ' αυτούς που θέλω να δείρω.

      Διαγραφή
  23. Οι ορθιοι κολανε, οι καθιστοι ορθιοι δεν κολανε!!! Αχ κακομοιρη Σκορδαλια, δεν την γλυτωνεις την θηλια!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340329241144011/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοβεται το sex????? (διαβαστε και τα σχολια)!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340291744481094/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μου λειπουν σχολια, ψαξου γιατι κουδουνισε η κεφαλα μου απο τα ξυδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπας και τά 'στειλες σε άλλο μαγαζί..;

      Διαγραφή
    2. Μου την λες η μου φαινεται;;;

      Διαγραφή
    3. Ακόμα δεν έχεις μάθει το χιούμορ μου..
      Εννοώ πως αν έστειλες κάποια σχόλια και δεν ήρθαν καν σε εμένα, τα έφαγε η μαρμάγκα της γκούγκλ, όχι απαραίτητα γιατί τα ελέγχει, αλλά από τεχνικά ελαττώματα του συστήματος.

      Διαγραφή
    4. Βγαλε την σκουφια σου και βαρα με!!!

      Διαγραφή
    5. Γιατι ουτε κι εσυ εχεις καταλαβει το δικο μου και στρουτζωνεις χωρις λογο!!! Βεβαια αυτο ειναι ιδιον του Ταυρου και επειδη το ξερω πολυ καλα, σε δικαιολογω!!!

      Διαγραφή
    6. Δεν είμαι Ταύρος στο ζώδιο.

      "Στριτζώνω" (κι όχι "στρουτζώνω") όταν δεν μπορώ να συνεννοηθώ.

      Διαγραφή
    7. Στο δικο μου το χωριο στρουντζωνω το λεμε και παρεμπιπτοντως το Ταυρος τοτε τι σημαινει;;; Ταυρος εν υαλοπωλειο;;;

      Διαγραφή
  26. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΥ.
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ.

    La Boheme Charles Aznavour (greek lyrics)
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.
    https://youtu.be/gKtsZDigHAk

    Charles Aznavour - La bohème (Official Lyrics Video)
    ΓΑΛΛΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ.
    https://youtu.be/fVfnEyLOkrM

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%BB_%CE%91%CE%B6%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81
    ΣΑΡΛ ΑΖΝΑΒΟΥΡ ΑΖΝΑΒΟΥΡΙΑΝ.
    ΕΝΑΣ ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    ΚΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ,
    ΣΚΕΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ.
    Erza - La Bohème
    https://youtu.be/f7a_AjQa3Wo
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
    https://perseasorion.blogspot.com/2021/07/?fbclid=IwAR39f8CIqHUfqGhB_69DSYH8TNJZ6w_9EOqao4E-hjBDMf5MCcnhkXuPFq0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟΣ.
    https://www.facebook.com/mariaorfanidoutougeorgiou/videos/643484287047853
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στην Ομόνοια καλεί μόνο ο Βόβολης, σε μια γνήσια διασπαστική πολιτικάντικη κίνηση. Πριν από αυτόν όμως, 5 οργανώσεις-ομάδες κάλεσαν στο Σύνταγμα, την ίδια ώρα. Όλοι πολλοί σοβαρότεροι απ' τον Βόβολη και με άτομα που γνωρίζουμε όλοι (στην ΔΕΥΔΒ), δυνατό λόγο και σοβαρή επιστημονική ενημέρωση.

    Ο μορφονιός Βόβολης σ ένα από τα πρώτα βίντεο που έκανε και τώρα έχει κατεβάσει μας έδειξε οτι δεν έχει διαβάσει βιβλίο στη ζωή του, είχε κάνει στίβες τα βιβλία φυσικής του γυμνασίου και τα βαλε στο γραφείο να κάνει τον διαβαστερό. Μακρυά απ τα λαμόγια του συστήματος.

    https://dimobio.gr/?p=1165

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει δώσει δείγματα άσχετου όσον αφορά την επιστήμη του. Όπως και ο Σκαρλάτος και ο Αντωνίου.
      Μην τα παίρνουμε όλα σβάρνα επειδή και οι τρεις τους αποφάσισαν να πολιτικοποιηθούν και να φτιάξουν κόμματα.
      Άλλο η επιστήμη τους,
      άλλο η αντίσταση στο σύστημα
      και άλλο το ότι έφτιαξαν και κόμμα.
      Τα βλέπω διαχωρισμένα.

      Αποδείξεις ότι δεν έχει διαβάσει βιβλίο στη ζωή του, ως καρδιολόγος,
      έχεις;

      Διαγραφή
    2. Έχω μόνο ενδείξεις ότι κάτι βρωμάει μ αυτόν. Παραπέμπω στα σχετικά άρθρα της Κας Πόπης. Μόνο και μόνο το οτι δεν συμμετέχει σε καμία από τις επιτροπές επιστημόνων και καλεί σε διαφορετικό σημείο για μένα τα λέει όλα. Βλέπω να φτιάνονται μαντριά αλλά και γνήσιες κινήσεις από τη βάση.

      Διαγραφή
  30. Οικοδεσπότα καί παίδες!

    Περιφρούρηση θα έχει; κι αν ναί, από ποιούς;

    Στοιχειώδη πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω αγαπητέ Εργοδότα. Έβαλα την ανάρτηση για να μην μού την έλεγε αύριο κανείς ότι δεν υποστήριξα την συγκέντρωση κι εγώ και άλλοι, και γι αυτό πάτωσε -αν πατώσει.

      Διαγραφή
  31. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΡΑΓΝΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗς , ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ , ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗς ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗς , ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥς .ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟς ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗς ΑΠΟΨΗς , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΤΡΙ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ .ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟς ΖΕΙ ΑΠΟ Ε Μ Α Σ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΥΡΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ /

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια κουτουράδα αγαπητέ Panana,

      η γνώμη σου πάντα σεβαστή και σε ευχαριστώ ξανά για τις τόσες φορές που μάς έχει προμηθεύσει με αποκαλυπτικό αφυπνιστικό υλικό.

      Καλή εβδομάδα φίλε μου!

      Διαγραφή
    2. Αδέρφια δεν χρειάζονται πολλά πολλά...όμορφα νοικοκυρεμένα
      1. Τραγοπαπα τσαμπουνάς μαγκιές μπαμ τέρμα τα παγκάρια ρε τέλος φράγκο...
      2. Κανάλια διαφημίσεις τηλεθέαση - δυναμικό κοινό εκεί που πονάνε 18-44- καπούτ χορηγός στην στεφανιδου Μάνεση αυτιά οικονόμου ευαγγελατος -Χρεωκοπησες
      Να διοργανώσουμε έτσι εδώ που καθόμαστε ένα viral να σπάμε και να πέταμε τις τηλεοράσεις από το μπαλκόνι;;;;
      3. Εφορίες Σήματα κτλ εκεί θέλει @@ αλλά και ένα 3μηνο να τους βάλεις μέσα τον ήπιαν...
      Χx

      Διαγραφή
    3. Η αντίσταση και η οργάνωσή της, όπως κάθε τι, έχει στάδια και βήματα. Πριν την πολιτική ανυπακοή και την στάση πληρωμών πρέπει να μάθουμε πόσοι είμαστε και πόσο το λέει η καρδιά μας, να αποκτήσουμε αυτοσυνείδηση, να πάρουμε δύναμη ο ένας απ τον άλλον και να εκφραστούμε εκδηλώνοντας την δυσαρέσκειά μας με τον πιο απλό τρόπο, να μαζευτούμε όλοι μαζί κάπου.

      Το Σύνταγμα είναι όντως δύσκολο γήπεδο αλλά είναι το σημείο που παραδοσιακά εκφράζεται ο λαός μας. Ότι έγινε τις τελευταίες δεκαετίες έγινε στο Σύνταγμα, πχ αγανακτισμένοι και οι μετέπειτα συγκεντρώσεις των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων. Όσοι συμμετέχουμε σ αυτό θεωρούμε οτι οπουδήποτε αλλού θα είμαστε απλά αόρατοι. Και δεν θεωρούμε οτι είναι εφικτό να αντιδράσουμε χωρίς να δεχτούμε καταστολή, ιδίως τώρα που το καθεστώς ζορίζεται.

      Αν κάποιος θεωρεί οτι μπορεί να υπάρχουν δόλιες σκοπιμότητες σε κάλεσμα σε συγκέντρωση στο πιο παραδοσιακό σημείο, τότε τι να πω, δεν έχει παρά να συμμετάσχει και να κρίνει ιδίοις όμμασιν ή/και να θέσει τις προτάσεις του σε δοκιμασία.

      Διαγραφή
  32. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΜΗΔΕΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Π.Χ. 200 ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΤΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ. ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΙ ΑΛΛΟΣΠΟΡΟΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΤΟΤΕ??

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ? ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΛΙΑ? ΕΝΑ ΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ.
    ΠΗΡΑΝΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΔΑΚΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ - ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/10_01172134375.html

    Γνώμες; Σχολιασμός, κανείς; Αλήθεια; ψέμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι αλήθεια.
      Και το flag report τα λέει πάντα έτσι ωραία και χύμα.

      Διαγραφή