«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, AΠΟΚΡΥΨΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!

 ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ TUCKER CARLSON!


 

 
Στο στόχαστρο η νέα γενιά.

Με γοργά βήματα φαίνεται πως επιτυγχάνεται η πλήρης αποβλάκωση των παιδιών στα σχολεία της νέας εποχής.

Παρά το ότι και στη χώρα μας οι κυβερνώντες έχουν κάνει…προόδους εισάγοντας στο υποχρεωτικό ωρολόγιο μαθήματα όπως η σεξουαλική αγωγή (που θα είναι βιωματική!!!) και η οικολογία, στις ΗΠΑ το πήγαν πολλά βήματα παραπέρα!

Με αφορμή επομένως την εθνική επέτειο της ανεξαρτησίας την 4η Ιουλίου, το Fox News ασχολήθηκε με μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική ανακοίνωση της Εθνικής Ένωσης Δασκάλων και Εκπαιδευτικών η οποία απευθύνθηκε στα παιδιά -μελλοντικούς δούλους- εστιάζοντας στις πτυχές της αμερικανικής κοινωνίας όπως:

.

  • H λευκή υπεροχή και το μίσος κατά των μαύρων
  • η έχθρα κατά των γηγενών
  • ο ρατσισμός
  • η πατριαρχία
  • η μη-τρανς ετεροπατριαρχία
  • ο καπιταλισμός
  • οι διακρίσεις κατά των αναπήρων
  • και ο ανθρωποκεντρισμός

.

Για όλα τα παραπάνω η Ένωση Εκπαιδευτικών κατηγορεί κάθε αμερικανική οικογένεια και την κοινωνία συνολικά, δεσμευόμενη ότι θα…μιλήσει για αυτά στα παιδιά.

Αυτό που όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, δείχνοντας πόσο επικίνδυνα αμόρφωτοι και ανίκανοι είναι αυτοί οι άνθρωποι για να διδάσκουν τα παιδιά μας, ήταν η αναφορά τους σε ένα από τα γνωστότερα αρχαιοελληνικά γνωμικά που συνδέθηκε άρρηκτα με τον Σωκράτη, το μαντείο των Δελφών και αργότερα με τον Ιησού Χριστό.

Η Παναμερικανική Ένωση Εκπαιδευτικών λοιπόν μας λέει ότι το «Γνώθι σαυτόν» (Γνώρισε τον εαυτό σου) προέρχεται από την…Αφρική!

Ναι, καλά διαβάσατε. Διάλεξαν ότι προέρχεται, χάριν της πολιτικής ορθότητας ίσως, από την αφρικανική ήπειρο!!!

Αυτά είναι τα άτομα που στρατευμένα κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας, οδηγώντας τα σε πλήρη άγνοια ακόμα και για γνώσεις που θεωρούνταν μέχρι σήμερα «κοινά αποδεκτές» σε όλο τον πλανήτη.

 

Tucker Carlson Tonight 7 6 21 FULL _ FOX BREAKING NEWS 6 Ιουλίου 2021- Γνώθι σ' αυτόν μια αφρικανική παροιμία... 


 

el.gr 

 

 

28 σχόλια:


  1. ..16 Ήμέρεs 'Απομένουν ΜΕΧΡΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( 1776 ) // ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως να το μεταφερεις και συ, για 15 Αυγουστου;;;

      Διαγραφή
  2. Χουντα;;; Ποια ΧΟΥΝΤΑ;;;;;;;

    https://m.facebook.com/groups/851157902161307/permalink/859464027997361/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πιο όμορφο το βίντεο, αν οι άνδρες τουλάχιστον κρατούσαν και καπαρντίνες στα χέρια...

      Διαγραφή
  3. Κατιγκω η ευαισθητη!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/340849224425346/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εδώ είμαι για χαρίσα έτσι κι ανοίξω το στόμα μου...

      Διαγραφή
    2. Εχω ενα ολοκληρο βαζο, στο ψυγειο!!!

      Διαγραφή
    3. Μιχαλης-Σκορπιος12 Ιουλίου, 2021 14:41

      Θελης να τα πω εγω Κωστα??Εμενα ειναι νονα μου και μπορη να την γλυτωσω την χαρισα αλλααα μπορη και οχι

      Διαγραφή
    4. Απλά, κοίτα να μην μοιάσεις στην πνευματική σου μανούλα,
      και να αρχίσεις να βάζεις τόνους.
      🤣

      Διαγραφή
    5. Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων!!!

      Διαγραφή
    6. Και θα κανουμε και κινημα!!! Ηδη ειμαστε τρεις!!! Σουλα, Βουλα, βαφτιστηρι Μιχαλης, οσοι πιστοι προσελθετε!!!

      Διαγραφή
    7. Όσα δεν πιάνει η αλεπού... τα βάφτισε εκπτώσεις.
      Νονά απάντων πραγμάτων θα γίνεις σε λίγο.. 🤣

      Διαγραφή
    8. Ωραία, μαζί με το αντι-εμβολιαστικό κίνημα, αναδύεται και το αντι-Διοδοτικό.

      Διαγραφή
    9. Οτι μπορουμε κανουμε!!!

      Διαγραφή
  4. Οικδεσπότα!

    Μην απορείτε καθόλου. Όποια μαλακία λαμβάνει χώραν εις τας ηπαπάρα, νομοτελειακώς έρχεται καί καταδώθε. Τώρα τελευταία, δέ, με τα ιντερνέτια, έρχεται γρηγορώτερα. (Μόνο τα καλά -πχ ακμάζουσα βιομηχανία- δεν έρχονται.) Τί σόϊ προτεκτοράτο είμαστε, γιά; πρέπει να τιμούμε τον τίτλο μας!

    Τώρα, όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς, να ξεκινήσουν οι απολύσεις από τους συνδικαλιστές. Εάν, δέ, κάποια μέρα προβλέπεται καί εκτελεστικό απόσπασμα γιά δαύτους, αναλαμβάνω δωρεάν τις χαριστικές βολές.

    Υγ: Όχι, ήταν χαζός ο καπιταλισμός, που καθιέρωσε τα μαζικά σχολεία με τη Βιομηχανική Επανάσταση της αγγλίτσας! Κι έξυπνοι οι αρχαίοι ημών, που είχαν έναν μαθητή ανά δάσκαλο, κι όχι μαζικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώναξέ το αγαπητέ Εργοδότα..

      ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ!

      Σε περίμενα ούτως ή άλλως να σχολιάσεις σε αυτή την ανάρτηση αγαπητέ Εργοδότα. Αν και θα σε ήθελα πρώτο τη τάξη Αισυμνήτη της Ελλάδος των Ελλήνων.. κανένα πρόβλημα αν θέλεις και να το γλεντήσεις λιγάκι με μονόκανο στα τρία μέτρα 🤣

      Διαγραφή
  5. Μεγα το πλατος της σημερινης εληνικης παιδειας. ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ // Ρωτηστε εκατο Εληνες στο δρομο, ΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://odysee.com/@dharmabear:2/David-Martin-deposition-Reiner-Fuellmich-July-9-2021:2?r=B5Cn5cFb3ZFUPdcRKBi3Kynqd3YUm8Hc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδω δεν ειναι να σχολιασεις...εδω ειναι να κατεβαζεις μπινελικια και καντηλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
    ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "black Athena" - Η ΜΑΥΡΗ ΑΘΗΝΑ.

    ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΜΑΥΡΟΥΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ (ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ). ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ. ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΝΑΙ Ο ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΦΥΛΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εβραία ΚΑΙ παράλληλα λεσβία Ράντυ Γουαϊγκάρντεν, αυτή η ανώμαλη, είναι για χρόνια η επικεφαλής των συνδικάτων των αμερικανών δάσκαλων και καθηγητών. (Βασική και Μέση εκπαίδευση δηλ.)

    https://www.realjewnews.com/?p=1502

    ΑπάντησηΔιαγραφή