«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ! (B' ΜΕΡΟΣ)

 του Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)


Ακόμη μια πρωτότυπη ανάρτηση από τον ΕργΔημΕργ, με τίτλο Γράμματα σπουδάγματα, που διακρίνεται από διεισδυτικό και ευφυές πνεύμα. Εκτιμώ, ότι η αξία των εντοπισμών τού Εργοδότου στο παρόν κείμενο σχετικά με το Ελληνικό Αλφάβητο, ξεπερνούν τα όρια τής συγκεκριμένης λίστας..


..παρέχοντας το ερέθισμα για την αποκατάστασή του και την αξιοποίησή του μελλοντικά από τούς κοινωνικά αφυπνισμένους και την πρωτοπορία τους στην πλήρη του συγκρότηση.
 

Πέραν αυτού, θα ήθελα με αφορμή αυτήν την λίστα, να εκφράσω στα πλαίσια τής αξιολόγησής της, κάποιες σκέψεις μου σχετικά με την καμπάνια για τον κοροΐδοΐό και τον έμμεσο ή άμεσο εξαναγκασμό των εμβολίων και των υποτιθέμενων τεστ ανίχνευσης, που έχει διαρκέσει ήδη ενάμισι χρόνο.
 

Εάν εξετάσουμε με κριτική διάθεση την ουσία αυτής τής καμπάνιας, νομίζω, ότι μπορούμε να βγάλουμε χωρίς ιδιαίτερο κόπο τα εξής συμπεράσματα.
 

1. Οι επικυρίαρχοι εξαπολύουν την καμπάνια για ένα υποτιθέμενο ιό, με ιδιαίτερη χαμηλή θνησιμότητα, αφού προηγουμένους έχουν επαναπροσδιορίσει μέσω τού WHO τον όρο πανδημία, που εφαρμόζεται έκτοτε για ψύλλου πήδημα. Όπως πολύ σωστά απέδειξε ο Κοινωνικός Ευεργέτης δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, οι υποτιθέμενοι θάνατοι από τον τελείως ανύπαρκτο κοροϊδοϊό προέρχονται από την “θεραπεία”, που επέβαλλαν μακελάρηδες “ιατροί” σε “νοσοκομεία” τού θανατά.

Η καταθεση μηνυσης του κ. Αντωνιαδη 19/07/2021 


 

2. Για την “αντιμετώπιση” τού “ιού”, επιβάλλουν στην συνέχεια οι βαμπιριστές τα άκρως επικίνδυνα “εμβόλια”, τα οποία εκτός από τις σοβαρές βλάβες στην υγεία, επέβαλαν ήδη σε αρκετές περιπτώσεις τον θάνατο τών “εμβολιασθέντων”, με αυξητική προοπτική τής συμφοράς στο μέλλον.
 

Εάν αξιολογήσουμε κάπως βαθύτερα τις συνέπειες αυτής τής πρακτικής, πέραν από την συστηματική καταστροφή τής οικονομικής βάσης των κοινωνιών κυρίως στις «αναπτυγμένες» χώρες, που εφαρμόζονται κυρίως οι εμβολιασμοί, οφείλουμε να θέσουμε το ερώτημα "ποιοι είναι αυτοί που εμβολιάζονται εκούσια". ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ.
 

Πρόκειται δηλαδή για μια πρακτική, που θα χαρακτηρίζαμε επιεικώς ως ηλίθια. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ;

Και μήπως όμως αρμόζει εδώ.. να προσδιορίσουμε το προηγούμενο ερώτημα με διαφορετικό τρόπο, δεδομένου, ότι οι υποχθόνιοι βαμπιριστές κατά κανόνα εφαρμόζουν σχέδια – και δυστυχώς τα επιβάλλουν τουλάχιστον σε αξιολόγοτατο βαθμό – τα οποία έχουν προηγουμένως μελετήσει επισταμένα και αφού έχουν προγραμματίσει λεπτομερώς, σταθμίζοντας στο έπακρο και τις συνέπειές τους; 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ”, ΤΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ» ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΟΥΣΙΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ;
 

Είναι ήδη γνωστό, ότι το σύστημα των βαμπιριστών, παιδοβιαστών, τελετουργικών ανθρωποκτόνων και κυρίως των εκπεσόντων δαιμόνων, που αυτοί υπηρετούν, ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο τρόμος κατεβάζει το επίπεδων των ψυχικών κραδασμών μας και απορροφώντας κρίσιμη ζωτική ενέργεια, μάς καθηλώνει ψυχοσωματικά. Η λύση στον γρίφο που τέθηκε, εκτιμώ, ότι υπάρχει σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα, που έθεσε (δίπλα σε άλλα άκρως αξιόλογα) στην παρούσα ανάρτηση ο ΕργΔημΕργ :


“Πιστεύω ότι, επειδή θέλουν να παίξουν τα ρέστα τους (επειδή, γιά κάποιο λόγο που μου διαφεύγει, έχουν κωλοστριμούρα καί βιάζονται), καταφεύγουν σε ανώτερο εργαλείο σχεδιασμού: τα Ματριξιανά Μαθηματικά”.
 

Πράγματι, όταν το σύστημα πετάει την μάσκα, αποκαλύπτοντας το αποκρουστικό πρόσωπο του, αυτό δείχνει, όχι μόνον ότι βιάζεται και είναι σούπερ στριμωγμένο, αλλά ότι έχει πάρει φωτιά. Βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και όπως έχει εντοπισθεί από σημαντικό θεωρητικό τού κράτους, τα καθεστώτα εκτάκτου ανάγκης είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Κατά την γνώμη μου και όχι μόνον, ο λόγος που το παρόν σύστημα βρίσκεται προ αδιεξόδου, είναι η αύξηση των ιδιοσυχνοτήτων τής Γαίας (Δόνηση Σούμαν) και η επερχόμενη αντιστροφή τών πόλων. Η Γαία από το 2012 και εντεύθεν εισέρχεται σε μια περιοχή τού σύμπαντος αυξημένων και ιδιαζόντων ενεργειών, που θα επιβάλλουν πλήρη μεταστροφή τής ανθρωπίνου συνειδήσεως και συμπεριφοράς. Σε αυτό το νέο ενεργειακό καθεστώς θα μπορέσουν όμως να προσαρμοσθούν μόνον όσοι έχουν προδιάθεση αναβιβασμού των ψυχικών, πνευματικών και σωματικών τους δονήσεων στο νέο αυτό, ανώτερο περιβάλλον. Όσοι διακατέχονται από χαμερπείς τάσεις προσκόλλησης στην άγνοια και την φιλαυτία ενός αρρωστημένου εγώ, θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής των κυττάρων τους στα νέα ενεργειακά δεδομένα. Η τελευταία τους ευκαιρία για μετάνοια θα είναι οι ασθένειες, που θα προκύψουν, πριν εκδηλωθούν μοιραίες εξελίξεις. Όλα ανεξαιρέτως τα σοβαρά προφητικά κείμενα, είτε αυτά είναι οι ινδικές αναφορές στο τέλος τής εποχής τής θεάς Κάλι, είτε η Αποκάλυψις τού Ιωάννου, είτε πλείστες άλλες προφητείες προαναγγέλουν την λήξη τού υπάρχοντος εξουσιαστικού κύκλου και την είσοδο τής ανθρωπότητας σε νέο κύκλο, όπου θα κυριαρχήσουν υψηλότερες αξίες. 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, Ο ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ (ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ) ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ (ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ) ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Κάποιοι “εμβολιάστηκαν” λόγω τού τρόμου να κολλήσουν ένα ανύπαρκτο ιό. Κάποιοι άλλοι “εμβολιάστηκαν” από τον τρόμο να μην χάσουν τα κεκτημένα. Και οι αντιεμβολιαστές ψυχοπλακωνόμαστε από τον τρόμο τής επιβολής υποχρεωτικών “εμβολιασμών”.

 

 

Με βάση την προβληματική που προηγείται, παρατήρησα πιο προσεκτικά την απεικόνιση τής λίστας. Χωρίς να μπορώ να αμφισβητήσω την εκδοχή που προβάλλει η ανάρτηση, ἐνώπιον των γενικότερης αξίας αρετών τής οποίας ὑποκλίνομαι, τείνω μάλλον προς την εκτίμηση, ότι το συγκεκριμένο έντυπο – γράφημα είναι μούφα και αποτελεί προϊόν fotoshop, που κατασκεύασε και διοχέτευσε σκόπιμα το κατεστημένο, που εφηύρε την παραμύθα τής “παν-πη-δημίας”, με στόχο την κορύφωση τής επιδιωκόμενης τρομοκράτησης αυτής τής ψευδεπίγραφης καμπάνιας, αλλά και την απαξίωση τής Θείας Ελληνικής Αλφαβήτου στο διεθνές υποσυνείδητο. Εάν παρατηρήσουμε την διάταξη αυτού τού χαρτιού, βλέπουμε, ότι τα εμβλήματα των οργανισμών – τεράτων, που υποτίθεται ότι συμμετείχαν στην κατά την γνώμη μου ανύπαρκτη “συνεδρίαση”, είναι πολύ άτακτα ριγμένα δίπλα στην ταμπέλα, από μια συμμορία, η οποία είθισται να διακρίνεται από άψογο επαγγελματισμό.
 

Πέραν αυτού, το ανά μήνα σερβίρισμα μιας νέας μετάλλαξης τού δήθεν “ιού” μέχρι πλήρους εξαντλήσεως τής αλφαβήτου, είναι πολύ χονδροειδής παραβίαση τού αισθητηρίου ακόμη και των αφελών. Τα πυροτεχνήματα τής "παν-πη-δημίας" προφανώς έχουν σχετικά σύντομη ημερομηνία λήξεως, ενώ τα νταβαντούρια και τα κρόταλα τού επόμενου μπαμπούλα – κερατά ξεκίνησαν ήδη. 

Είθε η Ευλογία τής Ελληνικής Γλώσσας να μάς σκεπάζει αενάως και να μάς δίνει δύναμη.


πηγή


17 σχόλια:

  1. Το μόνο που θέλω να πω, μετά από την ανάρτηση των "ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ!" Α' και Β' μέρος, είναι ότι ο φίλος μας ο Διονύσης Κλαδάς αποδεικνύει συνέχεια ότι κατέχει επαξίως τον τίτλο του Μυδραλιοβόλου στην Οπλοθήκη των ελευθέρως σκεπτόμενων και αγωνιζομένων ανθρώπων. Συνακολούθως.. ο φίλος μας ΕργΔημΕργ γνωρίζει με ανέκαθεν μεγάλη επιδεξιότητα.. να Ναρκοθετεί ⚙️ 🙂

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΆ ΚΑΙ ΆΦΟΒΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΡΙΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ :
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗ Ο ΜΟΛΏΧ ΘΑ ΤΡΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΛΑΔΆΣ.
    ΚΑΊ ΕΙΠΑΜΕ :
    ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ.
    ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΔΕ :
    Ο ΦΟΒΟΣ.
    ΡΙΧΝΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
    ΦΟΒΟΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.ΤΩΡΑ....
    ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΗΤΑΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΕΣΜΕΝΕΣ.
    ΤΩΡΑ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ.
    ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΩΝΩΝ ;
    ΜΠΟΛΙΚΟΙ.
    ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΑΒΟΥΝ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα θερμά μου ευχαριστήρια, τόσο για την προβολή τής συγκεκριμένης προβληματικής, όσο και για τον έπαινο τού φίλτατου Κώστα, προς αποκατάσταση τού μέτρου των αναλογιών, επιθυμώ να εκφράσω τα εξής:
    1. Αναφορικά με το έξοχο αισθητήριο τού ΕργΔημΕργ, που λειτουργεί σε συχνότητες πολύ υψηλότερες των δικών μου, έχω αναφερθεί συχνά στο παρελθόν. Τον εντοπισμό τού πολύτιμου μετάλλου επενεργεί ο Εργοδότης. Εγώ (και άλλοι ίσως) κάποιες φορές περνάω το μετάλλευμα από μια δεύτερη επεξεργασία, για να εξάγω κάποιους κρυμμένους σε αυτό κόκκους, εκτιμώντας, ότι αυτά που κατεβάζει ο Εργοδότης στις πλείστες των περιπτώσεων περιέχουν πολύ πράγμα, που δεν είναι δυνατόν κάποιες φορές να βγουν με την πρώτη. Οι αναρτήσεις τού Εργοδότη έχουν ένα ιδιαίτερης αξίας προτέρημα: Είναι, κατά την γνώμη μου, αυτό που ονομάζουμε "ανοικτό έργο". Καλείται δηλαδή ο αποδέκτης, να τις συμπληρώσει με την δική σμίλη. Ο Εργοδότης δεν επιτρέπει μόνον στους επισκέπτες του, αλλά τούς προτρέπει μονίμως και απερίφραστα να το πράξουν, ως ιδρυτής και διευθύνων ενος διαδικτυακού εργαστηρίου πρωτότυπης προβληματικής. Συχνά διατυπώνει ερωτήματα, ή ισχυρίζεται, ότι δεν γνωρίζει κάποια δεδομένα, τα οποία όμως επισκοπεί με μεγάλη επάρκεια, για να θέσει την σκέψη μας σε δημιουργική πορεία. Εγώ νομίζω, ότι απλά ανταπικρίνομαι με τον τρόπο μου σε αυτό, που αυτός μάς εγκαλεί. Αυτό δεν σημαίνει εκ προοιμίου, ότι ο Εργοδότης είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί, με ότι αποτελέσματα προκύπτουν. Αυτός είναι κατασκευαστής πυροκροτητών, που διανέμει απλόχερα. Μας δίνει δουλειά, σύμφωνα με τον τρόπο που αυτοκαθορίζεται. Τι είδους θειάφει κουβαλάει ο καθείς στο πανέρι του στην συνέχεια, πικοίλει με βάση τα κέφια ενός εκάστου.
    2. Το Μυδραλιοβόλο, που αναφέρεται ο Κώστας, είναι γερμανικής κατασκευής και δεν είναι δικό μου. Ο υποφαινόμενος είναι ένα απλός εισαγωγέας αυτού τού οπλικού συστήματος στην ελληνική μπλογκόσφαιρα. Για μένα η Παρασκευή είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, διότι εκ συστήματος αυτήν την ημέρα κάνουν αναρτήσεις κάποιοι πολύ σημαντικοί ιστολόγοι τής Γερμανίας, στους οποίους έτυχε να αναφερθώ ονομαστικά στο παρελθόν και τούς οποίους παρακολουθώ συστηματικά με την δέουσα προσοχή. Ένας από αυτούς είναι ο Πολωνός Kai Wotang, που ζει μόνιμα στην Φρανκφούρτη και είναι κατά την εκτίμησή μου (μαζί με κάποιον άλλον ακόμη) ιμάντας μεταβίβασης πληροφοριών στο γερμανικό διαδίκτυο, που προέρχονται από Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και δεξαμενές σκέψης τής διοίκησης Πούτιν. Από αυτόν παρέλαβα έχθές (ανάρτηση "Kaitag Am Freitag") τις εκτιμήσεις, ότι την συνομωσία τού κοροϊδοϊού θα ακολουθήσει μια ψύχωση, σχετικά με "κλιματική αλλαγή", με ταυτόχρονη τεχνητή ισχυρή έλλειψη τροφίμων.

    συνεχίζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συνέχεια προηγούμενου...

    Από τον Mike Michaels και την σειρά αναρτήσεων "Συζητήσεις Στο Σαλόνι (Salongespräche)" τού "Digitale Chronist" παρέλαβα εχθές την όλη προβληματική περί σκόπιμης τρομοκράτησης τών πάντων μέσω τής υποχρεωτικότητας τών "εμβολιασμών", σε συνδυασμό με την μετάπτωση των ισημεριών. Κάποιες εκτιμήσεις επίσης σχετικά με τον ρόλο τής κινεζικής αληταμπουρίας στην απάτη τού κοροϊδοϊού, παρέλαβα από το σημαντικό μηνιαίο συνομωσιολογικό περιοδικό "COMPAKT", τού οποίου όλα τα τεύχη αξιολογώ ως συλλεκτικά.
    Εγώ δεν έχω τα κότσια να κάνω ούτε αναλύσεις, που εκπονεί η GRU, ούτε διαθέτω τα κονέ, που αξιοποιεί ο Mike, ο οποίος έχει ζήσει πάνω από τριάντα χρόνια στις ΗΠΑ, ως ένας από τούς σημαντικότερους παραγωγούς τής ροκ μουσικής. Όμως λόγω παρελθόντος, κατέχω επάξια την τεχνολογία τού οπλισμένου σκυροδέματος, έχοντας χύσει το αίμα μου σε πλείστα όσα γιαπιά. Γνωρίζω, ότι όταν θέλεις να φτιάξεις στέρεο οικοδόμημα, χρειάζεσαι μπετόν. Ξέρω τις πηγές προμήθειας τών υλικών, κατέχω τις αναλογίες και διαθέτω ζωστήρα με σφυρί καλουπατζή. Και δεν διαθέτω τίποτε περισσότερο από την αγάπη για το μπετόν, γιατί αυτό με τάισε σαράντα χρόνια.
    Κατά τα άλλα, επειδή ευτύχησα να γνωρίσω δια ζώσης τόσο τον Εργοδότη, όσο και τον Κώστα, που έχει φτιάξει με αυταπάρνηση αυτό το πολύ δυνατό ιστολόγιο, νομίζω, ότι λειτουργούμε εδώ και καιρό κάπως σαν δίκτυο, με την συμμετοχή βέβαια ακόμη αρκετών φίλων, με τούς οποίους υφίσταστανται δεσμοί καρδιάς και νόησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οξειδιο του γραφενιου και 5G....
    Τα νανοσωματιδια του οξειδιου του γραφενιου που εγχεονται με την ενεση θα ενεργοποιουνται απο το 5G και αντιο ανθρωπινη αξιοπρεπεια , ελευθερια και αυτεξουσιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΕΣΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ:

    https://www.youtube.com/watch?v=ftVpYnMBMzw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε,

      μεταξύ άλλων, λέει ότι στη Γαλλία, έναν "αρνητή" γιατρό τον οποίο η καμπαλο-κυβέρνηση της Γαλλίας τον φυλάκισε.. πήγε και τον ελευθέρωσε "ο στρατός"!!! ..

      Στρατός... who?.. Tί θέλει να πει ο ποιητής; (όπου ποιητής, ο γιατρός που ελεύθερος πια και με μεγάλη χαρά.. μάς μετέδωσε την είδηση)

      Διαγραφή
    2. Ασπροσκούφης ήταν αυτός ο στρατός; χα χα χα

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Ιουλίου, 2021 21:05

      ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ,ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ .
      ΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ,ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΑΠΕΛΙΤΕΣ ,ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ .
      ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ,ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
      ΤΩΡΑ....ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΠΟΛΛΟΙ Η ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ...ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ .
      ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ,ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ .
      ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΣΧΑ ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΥΣΙΝΓΚΤΟΝ ,ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΣΙΤΥ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ .
      ΚΤΥΠΑΣ ,ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ,ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ,ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ .
      ΟΙΚΤΟΣ ,ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
      ΤΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΑΚΙ ,ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ,ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΑΡΑ ,ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ.
      ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ .
      ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ .
      ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ .
      Η ,ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΤΟΣ ...
      ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΗ .
      ΕΤΣΙ ΣΜΠΑΡΙΑΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΝΣ .
      ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΞΟΔΟΥΣ :
      Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣ
      Η ΑΛΛΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥΣ .ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ,ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ .
      ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ,ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΑΝΤΡΟ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ _ Φ Α Γ Α Ν Ε !!!

    https://www.facebook.com/marianna.roupaliotiantoniadi/posts/2896545163933987

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κανω μια ερωτηση. Καποιος σχολιαστης εγραφε οτι στις 28 Ιουλιου θα γινοταν κατι συνταρακτικο. Το αφησα 2-3 μερες μηπως και αλλα δεν ειδα τιποτα κι ειπα να ρωτησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αν όντως έχει γίνει κάτι συνταρακτικό και δεν το πήραμε πρέφα;
      Τέλος πάντων, ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη αξία στην αρίθμηση αυτή. Αλλά δεν ήταν και καθόλου ενοχλητικός ο άνθρωπος αυτός με την αντίστροφη αρίθμησή του.
      Εγώ πάλι.. αναρωτιέμαι ξανά..
      ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;
      https://attikanea.info/wp-content/uploads/2021/07/1-19.jpg
      ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΆΛΛΟΣ!
      Να δεις που Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Στη φαση που βρισκομαστε τιποτα δε θα με εκπληξει.
      Αλλωστε η ερωτηση μου δεν ηταν περιπαικτικη, απλως ειπα
      μηπως καποιος ξερει κατι παραπανω απο μενα.
      Γινεται χαμος παγκοσμιως, απιθανο να τα μαθαινουμε ολα.
      Βεβαια στις ημερομηνιες πολλοι εχουν πεσει εξω, αλλα ποτε δεν ξερεις.

      Διαγραφή
  9. Κώστα, το λινκ δεν ανοίγει.

    Dark Sun, μην ανησυχείς. Σε λίγες μέρες θα εμφανιστεί με καινούρια ημερομηνία, το έχει ξανακάνει.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η αρχική φωτο εδώ:
      https://attikanea.info/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%89/

      Διαγραφή
  10. Σχόλιο αγνώστου, από το 2012: «Καμμιά αράχνη δεν γκρεμίζει η ίδια τον ιστό της εκτός κι αν η ίδια έχει φτιάξει άλλον. Αλλού!»
    Ενδιαφέρουσα σκέψη, για σκέψη....

    ------------------



    Δεν έχω ιδέα με ποιον τρόπο μετριέται η Σούμαν.
    Είμαστε σίγουροι ότι, αυτό που μετράνε, δεν εμπεριέχει και όλες τις ανθρωπογενείς συχνότητες που περιλούζουν την γη και οι οποίες συνεχώς αυξάνουν προστιθέμενες; Ραντάρ, ραδιοκύμματα, δορυφόροι, χάρπα, κινητά... και ποιος ξέρει τι άλλο.


    Αν δεν με απατά η μνήμη μου, η εκτεταμένη χρήση κινητών (και γενικά ασύρματης τεχνολογίας για ψύλλου πήδημα), τα κεμτρέιλς (που δημιουργούν κάτοπτρο, εγκλωβίζουν τις εκπεμπόμενες ακτινοβολίες και τις αντανακλούν πίσω στην γη), το χαρπ και η αύξηση της Σούμαν, ξεκίνησαν όλα γύρω στην ίδια περίοδο, γύρω στο 2000 (το περίφημο "μιλένιουμ").

    Μήπως οι μισότρελλοι "επιστήμονες", μαζί με τους αρχιτρελλάρες σπόνσορές τους, επιχειρούν να θέσουν την γη σε "κβαντικό άλμα";;
    [η περίφημη "ανάληψη" στην 5η διάσταση, που μας έχουν γανώσει τα μυαλά εδώ και 20 χρόνια, την ίδια περίοδο δηλ. .... μήπως αυτό δεν μας λένε; "αυξήστε την συχνότητά σας!"]

    Ίσως, το θέμα είναι πως δεν θέλουν να μοιραστούν αυτόν τον αναμενόμενο "παράδεισό" τους, με τις ατέλειωτες, ανεξέλεγκτες μάζες της πλέμπας, αλλά μόνον με έναν μικρό αριθμό τσιπαρισμένων, πλήρως ελεγχόμενων σάιμπορκς.

    Του γιατρού, λέμε!!!

    [Άλλη μια σκέψη, για σκέψη]



    ΜΝΚ






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι στο μυαλό μου ΜΝΚ,
      έχω σκεφτεί το ίδιο αρκετές φορές. Μάλιστα το έχω παρατραβήξει..
      Μήπως, αν αυτοί εμβολιάσουν (= τεχνολογικά μεταλλάξουν) όλο σχεδόν τον πληθυσμό της Γης έως το 2025, ..ο Θεός προβεί τότε στην αρπαγή (rapture, συγκομιδή) των εναπομεινάντων καθαρών 144.000 ανθρώπων δικών του ανεμβολίαστων, που αντιστάθηκαν και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν απ'την αρχή σε μία άλλη (ίσως ταυτόσημη τοπικά με την τωρινή, αλλά υπερδιαστατική) Γαία.

      Διαγραφή