«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ! (Α' ΜΕΡΟΣ)

του Διονύση Κλαδά (Μποτίλια στο Πέλαγος)

 

 

  1. Μετά την επερχόμενη κατάργηση τού τεστ για τον Κοροϊδοϊό, από τον οργανισμό "υγείας" CDC τών ΗΠΑ και την διακήρυξή του, ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός εκεί.. 

    ..διαφαίνεται πλέον, ότι η καμπάνια για τον κοροϊδοϊό έχει ημερομηνία λήξεως, που δεν ακολουθεί χρονικά τόσο μακρυά πλέον. 

    Η παραμύθα ήταν πολύ χονδροειδής και έχει δεχθεί απανωτά ξεσκεπάσματα, οπότε οι βαμπιριστές είναι υποχρεωμένοι να κατασκευάσουν την επόμενη φόλα - παραμύθα, με στόχο την καταδυνάστευση (τονίζω ότι αυτή είναι πρώτιστα πνευματική - διανοητική - συναισθηματική - θυμική) τού παγκόσμιου πληθυσμού, μέσω τρομοκράτησης και επιβολής μέτρων ολοκληρωτισμού. 

    Το επόμενο βαμπιρικό κατασκεύασμα είναι η επιλεγόμενη δήθεν κλυσματική* αλλαγή, σε συνδυασμό με επιβολή ισχυρής έλλειψης τροφίμων, για να στηρίξουν τα νέα "μέτρα" (για παραγγελία νέων σωβράκων σε φραγκοράφτη) επιβολής. 

    Γι αυτό τον λόγο, το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει το HAARP να οργώνει, με αποτέλεσμα την μαζική καταστροφή αγροτικής παραγωγής σε πλείστες χώρες: Ξηρασία τις ΗΠΑ, παγετοί το μεσοκαλόκαιρο στην Βραζιλία και Νοτιοαφρική, πλημμύρες στην Κίνα και δεν συμμαζώνεται.
     

    Και στην Ελλάδα τα νταούλια ξεκίνησαν ήδη:

    pronews.gr: Χ.Ζέρεφος για κλιματική αλλαγή: «Πρέπει να αγωνιστούμε για να υπάρξουμε στον πλανήτη τα επόμενα χρόνια»

 

 ( *  Αστεϊσμός με βάση τη λέξη "κλύσμα" 🙂, αντί της λέξεως "κλιματική" )

 

 

12 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη μαζί με Κίνα, Πακιστάν & Σ.Αραβία έχει νομοθετήσει τον έμμεσα υποχρεωτικό εμβολιασμό!

    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/1006275_i-ellada-tis-kyvernisis-mitsotaki-mazi-me-kina-pakistan-saravia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;
    ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ;
    Η ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ;
    ΟΤΑΝ ΧΟΡΗΓΕΙΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ :
    ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ
    ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ
    ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ
    ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ
    ΠΑΙΔΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ
    ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΝΑ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣ.
    ΝΑ ΔΙΑΒΙΗΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ.
    ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΡΩΓΗ ,ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ,ΣΥΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ,ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.
    ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΡΓΌΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΗ.
    ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ,ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    WHERE THE ONE GOES ,THEY GO ALL.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχετικά με μια διαφορετικού είδους αποτίμηση τής σκοπιμότητας τών υποχρεωτικών "εμβολιασμών" κατέθεσα τρια (σχετικά μακροσκελή) σχόλια στην λίαν σημαντική ανάρτηση τού ΕργΔημΕργ για την ¨λίστα" των "μεταλλάξεων" (τα οποία θα αναρτηθούν συντόμως) στα οποία παραπέμπω, χωρίς να επαναλάβω εδώ την αντίστοιχη προβληματική, σεβόμενος την οικονομία τού χώρου.
    Επιπροσθέτως αναφέρω, ότι για τις επερχόμενες εκλογές τού Σεπτεμβρίου στην Γερμανία προαλοιβόταν ως διάδοχος τής Μέρκελ η Analena Bearbock τών πρασίνων σκουλικιών, η οποία μετά από πλείστες όσες γκάφες αυτοαπαξιώθηκε, ως άτομο με νοημοσύνη πολύ κάτω τού μέτριου. Αυτή είχε ξεκινήσει "περιβαλλοντική" προεκλογική καμπάνια, με σύνθημα την δραστική αύξηση τής τιμής τής βενζίνης. Επίσης ιδιαίτερη προβολή βρήκε στα μαζικά μέσα η προτροπή κάποιων "φεμινιστριών" προς τις γυναίκες, να σταματήσουν να κάνουν παιδιά, με το επιχείρημα, ότι αυτά παράγουν πολύ διοξείδιο τού άνθρακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το τελευταιο να παει να το πει στις ισλαμικες και υποσαχαριες χωρες. Πολυ γελιο θα εχει η συνεχεια...

      Διαγραφή
    2. Εγώ λέω, αυτές οι "φεμινιστριες" να πάνε ν' αυτοκτονήσουν, για να μας απαλλάξουν από τις κλανιές που βγάζου απ' το στόμα τους κι έτσι να εκμηδενιστεί το "περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα". Άντε κορίτσια, ξεκινήστε την επανάσταση απ' τους εαυτούς σας. Θυσιαστήτε για την Γαία!

      ΜΝΚ

      Διαγραφή
  4. 6,1 Ρίχτερ στο Περού

    https://katohika.gr/diethni/seismos-61-richter-sto-perou-dekades-travmaties-kai-zimies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βραζιλία και η Νότια Αφρική είναι στο νότιο ημισφαίριο, συνεπώς εκεί δεν είναι "μεσοκαλόκαιρο", αλλά μεσοχείμωνο.

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ μνκ

    Η διόρθωσή σου σχετικά με τις εποχές στο νότιο ημισφαίριο είναι σωστή και είναι σκόπιμο, λάθη που γίνονται να διορθώνονται, ώστε να αποκαθίσταται η ακριβολογία. Πέραν αυτού όμως, η συγκεκριμένη διόρθωση δεν αναιρεί την ουσία ως προς τον χαρακτήρα των ακραίων και τελείως ασυνήθιστων καιρικών φαινομένων, που εκδηλώθηκαν πρόσφατα (και) σε αυτές τις δυο χώρες. Στην Βραζιλία έγιναν χιονοπτώσεις και σε κάποιες περιοχές, που στην διάρκεια των τελευταίων 64 ετών δεν είχε χιονίσει, ενώ στην Νότια Αφρική τόσο χαμηλές θερμοκρασίες είχαν να εμφανισθούν από το 2008. Το κυριότερο είναι η ταυτόχρονη εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων σε πάρα πολλές περιοχές τού πλανήτη. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Το σχόλιό μου περιείχε μόνον μια ενδεικτική σταχυολόγηση.
    https://www.youtube.com/watch?v=BDcP0xGd6s4
    https://www.youtube.com/watch?v=lzIBdKu3yOA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια, συμφωνώ απολύτως.

      -------

      Μερικές φορές αισθάνομαι σαν την δασκάλα με το κόκκινο στυλό.
      Παρακαλώ, δείξτε κατανόηση για το βίτσιο μου.
      :)

      μνκ


      Διαγραφή
  7. @ μνκ

    Κάθε διόρθωση είναι ευπρόσδεκτη. Η αποκατάσταση των δεδομένων είναι υποχρέωσή μας και όχι βίτσιο. Παρεμβαίνουμε στον δημόσιο διάλογο με στόχο να ενημερώσουμε και να προβληματίσουμε και όχι για να επιφέρουμε ηθελημένα συγχύσεις, στο βαθμό μάλιστα, που τα γραφόμενα διαβάζουν αρκετοί άλλοι. Κανείς δεν είναι παντογνώστης και είναι επόμενο κάποτε (στην περίπτωσή μου πολύ συχνά) να μάς ξεφεύγουν και λάθη. Τα σχόλια υπάρχουν για να γίνεται συν-ζήτηση, να ψάχνουμε δηληδή από κοινού. Προσωπικά πιστεύω στην συλλογικότητα και αυτήν θεωρώ ως βάση μιας δημόσιας πρακτικής. "Γηράσκω αεί διδασκόμενος", δίδαξε ο μεγάλος. Το κύριο δεν είναι είναι να μην κάνουμε λάθη, αφού αυτό δεν είναι δυνατόν, αλλά να μην χάνουμε τον κεντρικό άξονα από τα μάτια μας. Όποιος επιθυμεί να γίνει καλύτερος, οφείλει να χαίρεται όταν τον διορθώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή