«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ένα πολύ ισχυρό ερώτημα.


Ερώτημα προς τους κ.κ. Εισαγγελείς της Ελλάδος, Πρωτοδικών, Εφετών, Αρείου Πάγου.


Ευσεβάστως προς το θεσμικό σας λειτούργημα, σας υποβάλλω ένα ερώτημα νομικής φύσεως που αναδύθηκε στη συνείδηση μου, αλλά δεν μπορώ να το απαντήσω με νομικούς όρους, επειδή δεν κατέχω τη νομική επιστήμη. Πολιτικός μηχανικός και Παιδαγωγός σπούδασα, με το δεύτερο να υπερτερεί κατά πολύ στην ψυχή μου μου έναντι του πρώτου.

Ερωτώ λοιπόν εσάς, τους επιβλέποντες την Έννομη Τάξη της Πατρίδος μας: συμβιβάζεται, από άποψη κειμένης νομοθεσίας εν τω συνόλω της, να υποχρεώνεται από το Κράτος ένας πολίτης να προβεί σε κάποια πράξη και ταυτόχρονα να είναι αυτός και μόνον και κατ' αποκλειστικότητα υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της πράξεως αυτής; Είτε αφορούν τον ίδιο, είτε συγγενικά του πρόσωπα, είτε όποιον τρίτο έχει έννομα δικαιώματα απορρέοντα εκ των αποτελεσμάτων της υποχρεωτικής αυτής πράξεως;

Κύριοι κύριοι Εισαγγελείς, εδώ, όπως πολύ καλύτερα από εμένα κατανοείτε, ανακύπτει ένα τεράστιο νομικό ζήτημα, σχετιζόμενο με το ερώτημα που σας υπέβαλα, τέτοιας δυναμικής που ακόμα και αν αγνοήσετε το ερώτημα μου, αργά ή γρήγορα θα το αντιμετωπίσετε εν τη πράξει ως νομικό ογκόλιθο, περασμένο με σχοινί γύρω από το λαιμό πολλών που νομίζουν ότι μπορούν να καταλύσουν εντελώς το Νομικό Δίκαιο της Ελλάδος, Συνταγματικό, Ποινικό και Αστικό, χωρίς να υποστούν τις έννομες συνέπειες της κατάλυσης αυτής.

Είμαι βέβαιη ότι κατανοήσατε ποια αναδυόμενη κατάσταση επιβολής συγκεκριμένης πράξεως στους πολίτες εκ μέρους του Κράτους αφορά το υποβληθέν προς εσάς ερώτημα. Και όχι μόνον εγώ,  η υποβάλλουσα το ερώτημα, αλλά ολόκληρος ελληνικός λαός αναμένει την απάντηση σας, τόσον θεωρητικά όσον και εν τη εκτελέσει των υψηλών καθηκόντων σας.

Διατελώ μετά τιμής προς τον υψηλό θεσμικό ρόλο σας.

Αικατερίνη Αλεξανδράτου – Χατζηθεοδώρου.


21 σχόλια:

  1. υπαρχουν ακομη εισαγγελεις και δικαστικοι στην Ελλαδα;;;;κι αν ναι που ειναι;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε υπόγεια ηχομωνομένα.
      Η ακοή ενεργοποιείται με κωδικό.
      Ομοίως και οι άλλες αισθήσεις.
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Τα υπογεια τα ηχομονωμενα υπαρχουν αλλα ειναι για αλλες δουλειες!!!

      Διαγραφή
  2. Λιγα λογια και σταρατα!!! Μπραβο κα Χατζηθεοδωρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μαριος για πολυ σοβαρα θεματα!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=PvEAtquJyEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Original certificates, λεμε!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/338725501304385/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λεη η γυναικα αχ Κα Βουλα θα μας τρελανης χαχαχα δεν υπαρχης κοπελα μου να εισαι καλα

      Διαγραφή
  5. Οταν το In.gr επαιρνε 253.000 ευροπουλα απο την πρωτη Πετσινη λιστα για το "Μενουμε σπιτι", πιστευε κανεις οτι θα δημοσιευε θεωριες συνομωσιας;;; Ουοχι!!!

    https://www.in.gr/2021/07/08/life/stories/otan-o-kanadas-skotone-ta-paidia-tou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καναδοι ειναι χειροτεροι απο τους αγγλους θα μου πης τωρα οτι και αυτοι αγγλοι ειναι γινανε μιξη με τους γαλλους και εγιναν χειροτεροι

      Διαγραφή
  6. Αφιερωμενο εξαιρετικα
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΩΝ (γι’ αυτο παμε γενικως κατά διαολου)
    Γενεση, κεφ. Α': "… οι τροφες που πρεπη να τρωτ ινε τα χορτα, τα λαχανικα, οι καρποι κε οι σποροι. Να αποφεβγετε το λιπος κε το κρεας των ζωων …". Ο Ομηρος στην Οδυσια παρομιαζη τους κυκλωπες με ανθρωπινα τερατα που ετρωγαν ζωα κε ανθρωπους, ενω τους φυτοφαγους λωτοφαγους με καλοσυνατους ανθρωπους, που οπιος τους γνωριζε δεν ηθελε να φυγη από κοντα τους. Ο Ο φιλοσοφος Ζηνων ελεγε οτι δεν ηθελε να τρωη πτωματα ζωων κε ψαριων, διοτι δεν ηθελε να καταπινη αγωνιες (την αγωνια των ζωων οταν τα σφαζουν κε των ψαριων οταν τα πιανουν στα διχτυα, ιτε οταν τα αγκυστρωνουν). Πλατων: "… θα πρεπη να τρεφομαστε μονο με φυτικες τροφες, διοτι ετσι εμεις κε οι απογονοι μας θα ζησουμε με υγια κε ιρηνη…". Μεγας Βασιλιος: "... οι ανθρωποι δεν πρεπη να τρωνε το κρεας των ζωων, διοτι αυτό φερνη βιαιη κε βαρβαρη συμπεριφορα . . . η κρεοφαγια κλεινη τον δρομο προς την υγια κε την εφτυχια…". Καρολος Μαρξ: "… ο αθρωπος βρισκετε ακομα στην προ-ιστορικη εποχη, εφοσον εξακολουθη να τρωει πτωματα ζωων…". Μπερναρντ Σω: "… τα ζωα του ιατρικου συμβουλιου εγγυηθηκαν πως θα πεθανω αν δεν τρωω πτωματα ζωων… από τοτε εγινα φανατικος φυτοφαγος, περασαν 50 χρονια κε εξακολουθω να ζω…". Καρολος Δαρβινος: "… ο αγνωστος κατασκεβαστης επλασε το ορθιο ανθρωπινο ζωο φυτοφαγο. Στη συνεχια αυτό αποκτηνωθηκε τελιως κε αρχισε να κατασπαραζη τα αθωα πλασματα γυρω του…". Ραλφ Εμερσον: "… πτωματοφαγε, οσο μακρυα κε αν ινε το σφαγιο που δολοφονησαν το ζωο που εφαγες, ισε συνενοχος για το εγκλημα….. Οσα ζωα εφαγες, τοσα θα σε φανε". Δαλαη Λαμα: "… ιμε απολυτα σιγουρος πως η ανθρωπινη φυλη θα σταματηση σε καπιο σημιο να τρεφετε με πτωματα δολοφονημενων αθωων ζωων, αλιως ινε καταδικασμενη να καταστραφη…". Αλμπερτ Αηνσταην: "… τιποτα δεν θα εβεργετηση περισοτερο την ανθρωπινη προοδο κε υγια, οσο η εξελιξη σε μια φυτοφαγικη διατροφη…". Ηλιας Πετρου (θεραπευσε εκατο χιλιαδες Εληνες, μονο με νερο κε φρουτο-χορτο-λαχανικα) - κε Αντωνιος Πισανος (ψυχο-θεραπεφτης): "η πτωματοφαγια φερνη κάθε ιδους ασθενιες … ολες οι ψυχοσωματικες ασθενιες, καθως κε ο φθονος, ο εγωισμος, η αρπακτικοτης, η ανεσθησια, η απληστια, η βια, η πλεονεξια, η βλακια κε η παραφροσυνη, πηγαζουν απο τα δηλητηρια της πτωματοφαγιας…". Ο Χριστος, ηταν της φυλης των Εσαιων, οι οποιοι δεν εβαζαν ποτε κρεας στο στομα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ: ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΟΣ Η ΦΥΤΟΦΑΓΟΣ ??
    Θα μπορουσαν να αναφερθουν κε πολοι αλοι φυτοφαγοι σοφοι ανθρωποι. Ολοι βεβεα καπια στιγμη τελιωσαν την αποστολη τους κε εφυγαν. Όμως χωρις την σχιζοφρενια, τα παθη, τις αγωνιες, τις χιλιες ασθενιες κε τους ατελιωτους πονους των πτωματοφαγων. Αγαπητοι αναγνωστες. Ο καθενας από εμας διαχιριζετε το υπερτατο ον κε το υπερτατο 'εργαλιο' που υπαρχη σ’αυτη την Γη: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΕ ΠΝΕΥΜΑ. Να το τρεφουμε με ότι καλυτερο μπορουμε. Δωστε του την καλυτερη ενεργιακη φυτικη κε την καλυτερη πνευματικη τροφη κε αφηστε το να βγαλη ακρη. Ξερει αυτο. Απλα βοηθηστε το λιγακι, μην το καταστρεφετε κε θα σας βοηθηση στο πολαπλασιο. Οι νεοι ζηστε εξυπνα κε μην αφτο-καταστρεφεστε. Οι ηλικιωμενοι να προσεξουν το παραδιγμα που δινουν. Ινε γνωστη η αρτηριο-σκληρωση σωματος κε πνεβματος σαφτες τις ηλικιες, ομως οι νεοι απετουν σοφια κε σωστο παραδιγμα απο σας κε όχι βρισιδια κε ανοησια. Υποτιθετε πως οσο μεγαλωνη ο ανθρωπος, τοσο σοφοτερος γινετε κε τοσο λιγοτερη τροφη κε υπνο χριαζετε (διοτι απλουστατα δεν χριαζετε τοση ενεργια). Λιγη τροφη, σωστη τροφη κε το σωμα κε το μυαλο να δουλευουν συνεχια χριαζετε. Το μυστικο της σωστης ζωης κε της υγιους μακροζωιας βρισκετε στην ηρεμια, στην διαρκη κινηση σωματος κε πνευματος, στην δημιουργια, στην φυσικη διαβιωση κε στην βιολογικη φυτικη διατροφη. Ινε ο εωνας των επαναστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλια λεγαμε συνδεση με Canaveral, τωρα με 5G!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/339090684601200/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοινη λογικη!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=bueJKPUo2cQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που ανάρτησες το ερώτημα μου. Όπως καταλαβαίνει καθένας, αφορά τον υποχρεωτικο εμβολιασμό και το νομικό ζήτημα που τίθεται είναι πραγματικά τεράστιο. Φυσικά γνωρίζω την απάντηση, αλλά όχι τεκμηριωμένη με νομικούς όρους. Όποιος υποχρεώνεται να εμβολιαστεί δεν μπορεί να έχει την "ατομική ευθύνη" για ό,τι του συμβεί! Τότε την πλήρη και ολοκληρωτική ευθύνη την έχει ο υποχρεώνων σε εμβολιασμό. θα τολμήσουν να την αναλάβουν οι "ιθύνοντες"; Γιατί οι αστικές και ποινικές αγωγές θα τους ξεπουπουλιάσουν.

    Είδατε καθώς προχωράει η δίκη της Νυρεμβέργης2 πώς αρχίζουν ένας-ένας "οι ειδικοί" να την κοπανάνε με ελαφρά πηδηματάκια; Σύψας: τελειώνει ο κ/ός! Και πράγματι τελειώνει. Αλλά να το δηλώνει ο Σύψας και μάλιστα πρόωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά 'σαι καλά Κατερινάκι μας!

      Κι εμείς σε ευχαριστούμε ΠΟΛΥ, γιατί ανοίγεις την σκέψη μας!

      Διαγραφή
    2. Νομίζω ότι η δίκη είναι τον Νοέμβριο για ψάξτε το για να μην λέμε μ@@@@
      ΔΠ

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή ΔΠ,

      δεν ξεσκονίζεις τον Διόδοτο βλέπω..

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/2.html

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο το συγκεκριμένο άρθρο δεν το διάβασα απλά μου το είπαν από το εξωτερικό ότι έχει αναβληθεί για τον Νοέμβρη. Sorry αφεντικό!
      ΔΠ

      Διαγραφή
    5. Δεν είμαι αφεντικό. Είμαι φιλαράκι σου που σού οφείλει πολλά..

      Διαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=RYMvny9Xv1Y

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΜΑΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

    https://www.youtube.com/watch?v=9ronmpdOQSI



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή