«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ . ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ” ΠΙΣΩ.



ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΛΙΞΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.

Τα πλήθη στους δρόμους των πόλεων θα γίνουν καταιγισμός που θα πνίξει το ελεεινό τσίρκο που διαχειρίζεται την αποικία. Μην ακούτε μπλόφες και απειλές. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε νόμο που αφορά όλα τα κράτη-μέλη (είναι δεσμευτικός δηλαδή, όχι γνωμοδοτική πρόταση όπως ήταν αρχικά του Ευρωπαικού Συμβουλίου) στις 14/6/21: δεν γίνεται αποδεκτή καμία διάκριση μεταξύ πολιτών και κανένα ‘πιστοποιητικό’ σχετικά με εμβολιασμούς. Όπως και για οτιδήποτε άλλο, φυσικά.

Το εξειδίκευσαν, για να μην υπάρχουν αυθαιρεσίες. Το γνωρίζουμε και το γνωρίζουν, πολύ καλά. Γι αυτό έχουν κορυφώσει την προπαγάνδα: θα τους ξεμείνουν τα ‘εμβόλια’ στα αζήτητα. Γι αυτό στη Γαλλία ο Μακρόν τρώει σφαλιάρες στο δρόμο και γι αυτό παίρνει πίσω ή τροποποιεί τα “άδεια” που έριξε “για να πιάσει γεμάτα.” Βέβαια οι Γάλλοι δεν αστειεύονται, και είναι και ενημερωμένοι πλήρως – όχι σαν εμάς!

Αυτό ανάγκασε τη Μέρκελ να διευκρινήσει το αυτονόητο. 

Αυτό ενισχύει σε διεθνές επίπεδο συγκεκριμένα άρθρα του Συντάγματος. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να απολύσει κάποιον ή να του αρνηθεί υπηρεσίες ή εξυπηρέτηση για τέτοιον λόγο, ούτε καν να του υποδείξει τι θα πράξει, ούτε καν ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ αν έχει εμβολιαστει ή όχι. Είναι ιατρική πράξη και εμπίπτει στο απόρρητο των προσωπικών δεδομένων.

Γι αυτό η δήθεν ‘υπουργός’ παιδείας και η δήθεν ‘υπουργός’ εργασίας πήραν (διακριτικά) πίσω τις απειλές προς ανοήτους. Δεν έχετε δει ή ακούσει τους νομικούς, τους εργατολόγους την πρόεδρο των Εισαγγελέων, κλπ, που βγαίνουν στα ΜΜΕ και το ξεκαθαρίζουν σαφώς; Και οι ‘παρουσιαστές’ κάνουν μόκο και τους κοιτάνε αμήχανα; Μερικοί μάλιστα επαυξάνουν, για να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω από τη διασπορά ψευδο-ειδήσεων της ‘κυβέρνησης’…

ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ.

Έχουν σχηματιστεί ήδη ομάδες από νομικούς που ετοιμάζουν καταιγισμό μηνύσεων για διασπορά φόβου και ως ψευδών στοιχείων από το καθεστώς. Για να υπάρχει και το νομικό αποτύπωμα. Ας ενημερωθούμε λίγο. Ας μη μας παρασύρει ο κάθε αλήτης δημοσιοκάφρος με τις μπούρδες και τις απειλές του. Ας γίνουμε πολίτες, όχι κοπάδι. Τίποτα δεν μπορούν να κάνουν αν επικαλεστούμε τους Νόμους – ακόμα και σε μια αποικία σαν τη δική μας.

Ποιος το περίμενε! Η στιγμή που Μητσοτάκης & Χαρδαλιάς κάνουν το αδιανόητο.

  Θάνος Κόκκαλης - Ποιος το περίμενε! Η στιγμή που Μητσοτάκης & Χαρδαλιάς κάνουν το αδιανόητο (20-7-21)


 

Αντισώματα ΧΩΡΙΣ εμβόλιο!!! «Βόμβα» από την Ινδία, την ώρα που στην Ελλάδα εκβιάζουν υγειονομικούς.

Τα δύο τρίτα του πληθυσμού στην Ινδία έχουν αντισώματα κατά του κορωνοϊού και μάλιστα χωρίς μαζικό εμβολιασμό!!! Αυτό αναφέρουν στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν από μια έρευνα σε 29.000 ανθρώπους σε όλη την χώρα που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο

Η έρευνα έδειξε πως το 67,6% των ενηλίκων ήταν οροθετικοί, την ώρα που τουλάχιστον το 62% των ενηλίκων δεν είχαν εμβολιαστεί. Μέχρι τον Ιούλιο, μόλις λίγο πάνω από το 8% των ενήλικων Ινδών είχαν λάβει δύο δόσεις εμβολίου.

Περίπου 400 εκατομμύρια από το 1,4 δισεκ. ανθρώπους που ζουν στην Ινδία δεν είχαν αντισώματα, σύμφωνα με την έρευνα. Ο αριθμός των ημερήσιων θετικών διαγνώσεων στην Ινδία έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τεσσάρων μηνών.

Η έρευνα περιέλαβε επίσης 7.252 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και ανακάλυψε ότι το 85% είχαν αντισώματα, με έναν στους δέκα να μην έχει εμβολιαστεί. Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα εκβιάζουν τους υγειονομικούς να κάνουν το πειραματικό εμβόλιο, για να μην μπουν σε αναστολή αργασίας.

Τον περασμένο μήνα, στοιχεία έδειξαν ότι τουλάχιστον το 50% των ηλικίας κάτω των 18 ετών στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας Μουμπάι είχαν εκτεθεί στην COVID-19 και είχαν αντισώματα απέναντι στην ασθένεια.

Ο καθηγητής Κ.Βαθιώτης καταγγέλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση από παρενέργειες εμβολίων».

«Ξέρουν ότι μπορεί να επέλθει θάνατος και μας υποχρεώνουν να τα κάνουμε»

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πρώην Αν.Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανθρωποκτονία από πρόθεση λόγω των πιέσεων που ασκεί στους πολίτες να εμβολιαστούν επί της ουσίας υποχρεωτικώς, αφού αν δεν το κάνουν θα καταστρέψει την κοινωνική και οικονομική τους ζωή.

«Mε τον τρόπο που εξελίσσεται ο εμβολιασμός αυτή τη στιγμή έχουμε ευθύνη για ανθρωποκτονία από πρόθεση» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν οργανώνεις μαζικό εμβολιασμό και υπάρχουν παρενέργειες, που βασίζεις την πίστη σου ότι δεν θα επέλθει ο θάνατος; Όπως έχω γράψει και έχω διδάξει τους σπουδαστές μου, όταν ο δράστης προβλέπει την επέλευση του αποτελέσματος και παρόλα αυτά εξακολουθεί να ενεργεί χωρίς να βασίζει την πίστη του σε ένα αντικειμενικό έρεισμα τότε έχουμε ενδεχόμενο δόλο ανθρωποκτονίας».

 Κ. Βαθιώτης - Πρώην Αν.Καθηγητής Ποινικού Δικαίου: ¨Mε τον τρόπο ...¨ || ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 19/07/21


 

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ Η triklopodia.gr.

Φωτογραφία από Smim Bipi από το Pixabay

 

nikolaosanaximandros.gr 


Σημείωση Διόδοτου:

Θεωρούμε απαραίτητο να συμπληρωθεί η ανάρτηση και με το ακόλουθο βίντεο, που αναρτήθηκε στο facebook πριν από 3 ώρες:

Παραδίδουν τα κλειδιά οι φορτηγατζίδες και παραλύουν το κράτος αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση 

 

 

89 σχόλια:

  1. ΕΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΒΟΥΒΑΛΟ-ΣΚΥΛΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Νεας Δολοφονιας
    Σακατεψαν τους πατριωτες, με εντολη του ΤΟΥΡΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΓΛΥΦΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΦΡΟΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟ-ΑΡΧΙΔΗ ΚΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΙΔΟΙΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

    ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΕ ΠΟΛΕΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ //
    Το οξείδιο του γραφενίου μεσα στο σωμα προκαλεί θρόμβους κε στη συνεχεια ανακοπη.
    Το οξείδιο του γραφενίου μέσα στο σώμα προκαλεί πήξη του αίματος.
    Το οξείδιο του γραφενίου μεσα στο σωμα προκαλεί πολυ-οργανικές φλεγμονές.
    Το οξείδιο του γραφενίου μέσα στο σώμα όταν είναι πάνω από τα επίπεδα της γλουταθειόνης - που είναι το φυσικό απόθεμα αντιοξειδωτικών του σώματος -, προκαλεί αλλοίωση κε καταρευση του ανοσοποιητικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Ιουλίου, 2021 00:12

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ !
    ΕΕΕΕ ! ΜΙΛΑΩ ΡΕ ! ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ !
    Ο ΚΛΩΝΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ....
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ .ΣΠΑΣΜΟΥΣ .Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ .
    ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΛΑΡΙ .
    Ο ΚΟΕΝ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ .Η ΚΛΩΝΟΣ Η ΜΟΝΙΤΟΡ ΣΤΟ ΠΟΔΙ .
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΕΝ : ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ .
    ΛΕΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΗ ΠΡΙΝ ΠΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ;
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ .
    ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ,ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ !!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΣ ``ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ'' ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ.
      ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
      ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΗΤΣΕ.
      ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ.
      ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΣ.
      ΤΑ ΡΈΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΆΣΚΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΕΣ.
      ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ.
      Ο ΚΛΩΝΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ.
      ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΚΙΛΑΡΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΣΟΣ ΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΡΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ.
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑΡΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ, Η ΝΤΟΡΟΘΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
      ΚΑΛΑ, Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ, Η.... ΗΤΑΝ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  3. Όχι μόνο τα φορτηγά γιατί θα κάνει επίταξη. Όλοι μαζί οι κλάδοι , όλοι οι επαγγελματίες , όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως επαγγέλματος μπορούμε και έχουμε την δύναμη να γκρεμίσουμε αυτή την χούντα...!
    Είμαστε πολλοί και πρέπει να γίνει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στην ζωή μας. Σε μια βδομάδα θα πάει στον αγύριστο...! Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο Χ Ι επιστροφή αλ6 ή οπουδήποτε άλλου που θα πλασαριστεί ως πατριώτης, αλλά θα είναι του συστήματος! ΠΡΟΣΟΧΗ στην παγίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Ιουλίου, 2021 00:36

      ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ;
      ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ !
      ΕΙΔΙΚΑ ,ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΡΑΜΠ .
      ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ !
      ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ;
      ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  4. Σκουπιζεται για να μην Β-Ρομα!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/07/vkikilias-skoypizetai-sto-panteloni-toy.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νεαροι ανδρες μετα τα εμβολια Pfizer και Moderna, δεν θα υπαρχουν και οςοι υπαρχουν θα ειναι καρδιοπαθεις!!! Ποιος θα μπολιαζει τις Ελληνιδες;;; Μα φυσικα τα λαθροσκατα, βρε κουτα!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/07/ekanan-embo-pfizer-kai-moderna.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΑΣΕΣ.
      1.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΥΧΛΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ.
      2.ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ.
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑ.
      ΧΟΥΧΛΟΥ ΜΠΟΥΧΛΟΥ ,ΧΟΥ ΧΟΥ ΜΠΟΥ ΧΛΟΥ ΧΟΥΜΠΟΥΧΛΟΥ.
      ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΗ ΣΑΝ ΚΟΥΝΈΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ...
      ΟΡΙΣΤΕ !.
      ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Ιουλίου, 2021 00:32

    ΣΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .
    ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΗ ΣΚΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    ΑΜΑ ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ .
    ΓΙΑΤΙ ...ΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΒΛΕΠΩ .
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ,ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .
    ΘΑΝΑΣΗΗΗΗ !
    ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΟΥ ,ΚΟΒΩ ΜΠΕΙΚΟΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΜΕ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ .
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΟΣΜΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ;
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ;
    Ο ΜΑΤ ;
    Ο ΠΟΙΟΣ ;;
    ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ...
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΟΙΟΝ !!!!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΦΛΥΝ ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ +ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    ΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ .
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ ! ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενδιαφέρον άρθρο Εργοδότη:

    Τα ζόμπυ σκοτώνουν!
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2021/07/21/%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8c%ce%bc%cf%80%cf%85-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd/

    Μήπως........οι τρεις συζυγοκτόνοι....ήταν εμβολιασμένοι...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην περιμένει απάντηση! Τσάμπα κόπος! Ξέρετε εσείς κανένα λ@μόγιονα απαντάει; Συμφωνώ στο άρθρο που λέει ο΄τι οι μπολιασμένοι γίνονται επιθετικοί! Όχι απο την αρχή, αλλά στην πορεία!

      Διαγραφή
    2. Ο Θεός να βάλει το χέρι του πάντως. Ετοιμάζονται να εμβολιάσουν και τα 12-15.

      Διαγραφή
    3. Ωχ, διαζυγια με το τσουβαλι, προβλεπω!!!

      Διαγραφή
    4. Η εκκλησία τύπωσε φυλλάδιο με ερωτήσεις – απαντήσεις που τις έχει επιμεληθεί ο τζιόρδας!
      *Υφίσταται έλεγχος της προσωπικότητας μέσα από το εμβόλιο;
      Το εμβόλιο δεν επιδρά στην προσωπικότητα του εμβολιαζόμενου ατόμου.
      [Το ξεχώρισα και λέω για να υπάρχει τέτοιο υπονοούμενο, άρα είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!]
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  8. ΉΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΏ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΊΧΕ ΠΟΛΎ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΖΕΥΤΕΊ ΚΙ ΆΛΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΈΒΑΙΝΕ ΑΠΌ ΚΆΤΩ ΜΑΣ ΔΙΈΛΥΣΑΝ...
    ΉΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΣΤΑ ΚΑΡΟΤΣΆΚΙΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΉΡΘΑΝ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΤΟΥΣ....
    ΕΊΧΕ ΠΟΛΎ ΚΌΣΜΟ...
    ΤΕΛΟΣ.....
    ΈΝΑ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΌ-ΤΣΌΛΙΑ ΤΟΥ ΚU LEE......
    ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΆΒΒΑΤΟ ΕΚΕΊ.
    ΘΑ ΕΊΜΑΙ ΠΆΝΤΑ ΕΚΕΊ,
    ΓΙΑ ΌΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ....
    ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ.....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως να νικησεις!!! Τακτικες!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=HIoM4SKE8H8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_93.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδες η ΔΕΗ;;;

    https://katohika.gr/ellada/dystychos-ischyei-kai-den-einai-anekdoto/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. .. 6 ΉΜΕΡΕS AΠΟΜΕΝΟΥΝ , ΜΕΧΡΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( 1776 ) // ..

    - > ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ !!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ@λοσπρωξιμο του εμβολιου μεσω των τραγων της εκκλησιας!!!

    https://www.el.gr/thriskia/ieronymos-emvolio-i-tafos-den-perig/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΗΦΑΛΙΟ...

    ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΑΥΤΟΙ...ΜΥΕΛΟΠΕΡΟΞΙΔΑΣΗ ΕΜΕΙΣ...

    Ο ΙΔΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ [ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ] ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ O SARS V-2 [COVID-19 ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ...ΕΝΩ Ο BILL GATES XΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ [ GRAPHENE ]...

    YΓ.-1 ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...

    YΓ-2 ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ...ΛΑΣΤΙΧΑ ...ΠΛΑΣΤΙΚΑ...ΡΟΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΛΠ...ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΡΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΜΒΟΛΙΟ...

    ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΩΝ ΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΓΗΤΟ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓ1 Γιατί το οξείδιο του γραφενίου εμφανίζει σταθερές μαγνητικές ιδιότητες σε θερμοκρασίες πάνω από 5 βαθμούς κελσίου

      Διαγραφή
  15. Ἀπὸ Σεπτέμβριο μὲ ἐφαρμογὴ σκαναρίσματος barcode τὰ παιδιὰ στοὺς παιδικοὺς σταθμοὺς

    http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2021/07/barcode.html

    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαζο παιδι χαρα γεματο,νομιζω οτι ταιριαζει γαντι στο μερκελοειδες,εδω η μαρικα ειχε πεσει απ τα συννεφα που το ζαβο της ασχοληθηκε με την πολιτικη,η '''μανα''' δεν ξερει;;;;αυτο το βλαμμενο γυριζει απο ριζορτ σε ριζορτ απολαμβανει τις διακοπες του[που τις πληρωνουμε εμεις] κι αναθεμα το αν ξερει τι γινεται στην χωρα μας....κι ολα αυτα που λεμε η κανουμε, [συγκεντρωσεις κλπ] νομιζει οτι παιζουμε τις κουμπαρες οπως αυτος...ο βλακας ειναι παααρα πολυ επικινδυνος λογω ανικανοτητας και βλακειας, γι αυτο ΟΛΟΙ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς....η συγκεντρωση μας εδω πηγε καλα, ισως οχι οσο θα θελα αλλα πηγε καλα....προσεχως καλυτερα που ελεγε ο ζηκος....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΜΕ!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΨΥΧΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νοηση η αντινοηση;;;

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=122611040070332&id=100069643097737

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αρνητικοι ανθρωποι, για καθε λυση βρισκουν ενα προβλημα!!! Και οχι, δεν το μπερδεψα!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226274985123949&id=1320497750&refid=52&__tn__=R-R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δικαιοσυνη, τυφλη, μουγγη, κουφη!!! Προαποφασισμενα ολα!!!

    http://corfiatiko.blogspot.com/2021/07/blog-post_166.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εκτιμώντας ως περισσότερο πιθανή την εξόντωση τών βαμπιριστών από την διογκούμενη κοινωνική οργή, πριν αυτοί αποσύρουν τα “εμβόλια” θανάτου, παραπέμπω και εγώ στην εξέχουσας σημασίας ανάρτηση τού ΕργΔημΕργ, που προβάλει η ανάρτση. Πέραν αυτού καταθέτω μια δική μου προβληματική, συμπληρωματικά στο ζήτημα που έθεσε ο Εργοδότης:

    Εκτιμώ, ότι οι υποψίες τού ΕργΔημΕργ κινούνται στην σωστή κατεύθυνση. Πέραν αυτού όμως, στην περίπτωση, που οι θρομβώσεις από τα "εμβόλια" (επί το ορθότερον βιολογικά όπλα - δηλητήρια) στον εγκέφαλο οδηγούν σε μανιοκατάθλιψη με εκδήλωση άμεσου υπερβολικού επιθετικού συνδρόμου, αυτές είναι λογικό να λαμβάνουν χώρα σε κάποια πολύ συγκεκριμένη περιοχή ή κέντρο τού εγκεφάλου, διαδικασία, που φαίνεται να είναι καταγεγραμμένο γεγονός. Είναι ήδη επαρκώς πιστοποιημένο ότι εκχυμώσεις από την πρωτεΐνη ακίδα έχουν εκδηλωθεί συχνά στην εγκεφαλική χώρα. Προσωπικά γνωρίζω κάποιον, που μετά το εμβόλιο έπαθε εγκεφαλικό, αλλά από ότι έχω διαβάσει στα μαζικά μέσα, εγκεφαλικά επεισόδεια έχουν εκδηλωθεί επανειλημμένα. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση ανθρώπου, που μετά τον "εμβολιασμό" κατέστη φυτό. Άρα οι υποψίες του ΕργΔημΕργ με αναφορά στο κυκλοφοριακό στην περιοχή τού εγκεφάλου, δεν είναι προϊόν καχυποψίας, άλλα έχουν μια πάρα πολύ ισχυρή πιστοποιημένη βάση. Πλην όμως, προσωπικά θεωρώ, ότι η κύρια παρέμβαση των "εμβολίων", όσο αφορά την έξωθεν επιβολή συγκεκριμένης συμπεριφοράς λειτουργεί με ηλακτρομαγνητικού τύπου τροποποίηση. Το γράμμα "m", που έχει προσαρμοσθεί στην ονομασία τής μεθόδου mRNA σημαίνει messenger. Τουτέστιν μεταδότης, μηνυμάτων. Ως γνωστόν τα “εμβόλια” περιέχουν πληθώρα ηλεκτρονικών νανοστοιχείων, τα οποία αντλώντας σίδηρο από το αίμα, αναπαράγονται τάχιστα αυτομάτως. Αυτός είναι και ο λόγος, που οι “εμβολιασμένοι” παρουσιάζουν σκούρωση τού δέρματος και συχνά μικρά μαύρα στίγματα. Επί πλέον υπάρχει πληθώρα επιστημονικών δημοσιευμάτων εδώ και αρκετά χρόνια, σχετικά με την λειτουργία τού έλικα τού RNA, ως κεραία, που δέχεται σήματα. Μια σημαντικότατη περιοχή εκπομπής κυμάτων προς τον γονότυπο, είναι τα λεγόμενα πεδία πληροφορίας, από τα οποία πηγάζουν εμπνεύσεις διαφόρων ειδών. Εκτιμώ, ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση τής εκδήλωσης τής επίθεσης των βαμπιριστών με στόχο τον μαζικό αποληθυσμό και τον πλήρη εξανδραποδισμό τής φυσιολογίας τής ανθρώπινης συγκρότησης, που εκδηλώνεται με την επιβολή τού διλήμματος “ή θα κάτσετε να σάς εμβολιάσουμε, ή θα πεθάνετε από πείνα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συνέχεια τού προηγούμενου σχολίου:

    Αυτή η άνευ προηγουμένη επίθεση είναι επόμενο να επιφέρει τάση για εκδήλωση άγριων αντιδράσεων στο κοινωνικό σύνολο, ως αντίδραση τού ενστίκτου αυτοσυντήρησης, δεδομένου, ότι η μάζα λειτουργεί κυρίως με το ένστικτο. Είναι επίσης διαπιστωμένο, ότι το messenger τού δηλητηρίου ΔΕΝ ΕΠΙΔΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. Έτσι εκδηλώθηκαν ήδη ισχυρές ιώσεις σε μη “εμβολιασμένους”, που είχαν έντονες επαφές με “εμβολιασμένους”, ιδιαίτερα κατά την περίοδο τών δυό πρώτων εβδομάδων μετά το “εμβόλιο”. Με βάση τα προηγούμενα, είναι περισσότερο από αναμενόμενο, ότι οι βαμπιριστές θα επιχειρήσουν να μετατρέψουν την καθόλα αιτιολογημένη οργή τής κοινωνίας, που στρέφεται εναντίον τους και τείνει να διογκωθεί πέρα από όρια, σε ισχυρή μανιοκατάθλιψη με επιθετικές εξάρσεις, οι οποίες αναμένω να εκδηλωθούν και με απόπειρες αυτοκαταστροφής. Το δεδομένο, ότι ο πιο πρόσφατος θανατώσας (δεν τον αποκαλώ δολοφόνο, διότι πράγματι αναγνωρίζω βάσει όσων προηγούνται, ότι δεν υπήρξε σε αυτήν την περίπτωση δόλος) εκδηλώθηκε σε πρόσωπα με ψυχική προδιάθεση, που έπαιρναν ψυχοφάρμακα, ΔΕΙΧΝΕΙ, ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, δεδομένου ότι η επιχειρούμενη επιβολή μανιοκατάθλιψης με υπερβολικές επιθετικές εξάρσεις μπορεί να αποβεί ανεξέλεγκτη και να λειτουργήσει ακόμη και σε μη επιθυμητές από τούς βαμπιριστές διεξόδους, όπως η παράνοια ενόπλων και δημόσια κυκλοφορία οχημάτων. Χαρακτηριστικό για την επιρροή τού messenger σε εξάρσεις αυτοκαταστροφής, είναι η απόπειρα αυτοκτονίας στην φυλακή με σεντόνι τού δράστου, που δημοσιεύθηκε σήμερα.
    ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ MESSENGER: Η ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!


    ΕΥΓΕ στον ΕργΔημΕργ και για την συγκεκριμένη ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, τής οποίας τον θεμέλιο λίθο έθεσε με την συγκεκριμένη ανάρτηση, ως σκαπανέας τής έρευνας και τής δημιουργικής σκέψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανθρώπινο σώμα είναι εκ κατασκευής να λειτουργεί με ΧΑΜΗΛΕΣ συχνότητες. Ο θώρακας του ανθρώπου και τα πλευρά τυχαία είναι σαν κεραία; Δείτε σε μια ταράτσα μια κεραία τηλεόρασης πως σταδιακά μειωνεται το μήκος των πτερυγίων. Το ηλιακό πλέγμα (που είναι χόνδρος) είναι το σημείο που συγκεντρώνονται τα σήματα. Οι συχνότητες που λαμβάνονται από τέτοιου μεγέθους κεραίες είναι οι συχνότητες που εκπέμπει η Μητέρα Γη 2 έως 170Hz.

      Διαγραφή
  23. ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑΣ ΛΥΠΗΣ,
    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΜΕΖΕΔΙΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΕ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ :
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ,ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .
    ΕΣΕΙΣ ;
    ΟΧΙ .ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ.
    ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΤΩ ;,ΤΟΝ ΡΏΤΗΣΑ.
    Α,ΝΑΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΗ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ...
    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΕΔΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To μπολι των μισανθρωπων περα απο βιολογικο οπλο χρησιμοποιειται και ως οπλο παραπλανησης του κοσμου ωστε να μη μπορη να δη το πραγματικο τσουναμι που ηδη εχει ξεκινησει. Το μυνημα που μας αφησαν οι ηρωες του ΄21 δεν ηταν η χατζαρα αλλα οτι απαιτειται σιδερενια ψυχη και καρδια. Η χατζαρα γιατι και ο εχθρος ειχε χατζαρα.

    Σημερα ο εχθρος δεν εχει χατζαρα. Ο πολεμος εχει ανεβει σε νοηματικο επιπεδο. Οι νεοι μας θα επρεπε και πρεπει να πεσουν με τα μουτρα στις νεες τεχνολογιες μια εκ των οποιων ειναι και αυτη του ψηφιακου νομισματος. Ειναι η χατζαρα του σημερα και χωρις αυτη δεν υπαρχεις.

    https://kevinshipp.com/china-advances-global-control-with-digital-yuan/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η Κατιγκω νεγκλιζε!!! Κοινως, ξεβρακωθηκε και φαινεται ο κ@λος της, γιατι ως γνωστον, οσο πιο ψηλα ανεβαινει η μαιμου στο δεντρο....

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/348038593706409/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΑΝΟΞΗ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝΑ.
      ΜΙΑ ΜΠΗΧΤΗ ΣΒΟΥΡΗΧΤΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΦΙΝΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΤΤΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ,ΟΠΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ.
      ΘΥΜΑΣΑΙ ;
      ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΣ ΓΕΛΙΟ !!!
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Λούσιμο με βιτριόλι θέλει αυτή η πατσαβούρα!

      Διαγραφή
    4. Η παλια η η καινουργια;;; Στην φωτογραφια, την κανανε καινουργια, νοστιμη και 30 χρονια νεωτερη κι ειναι κριμα να της χαλασεις το μουτρακι!!! Μην εισαι τοσο σκληρος μαζι της!!!

      Διαγραφή
    5. 22 Ιουλίου 2012. Κακοποιήθηκε άγρια από Πακιστανό λαθρομετανάστη στην παραλία Χρυσή Ακτή της Πάρου, η 15χρονη Μυρτώ. Πέρασαν 9 χρόνια.
      Η Κοντή Κνίτισα κάλεσε τους Πακιστανούς στο Προεδρικό αλλά όχι τη Μυρτώ και τη Μάνα της.
      Η Κατίνα Σαλαμάκι κάλεσε και την (Εθνική) μάνα του Αντάρτη αηδού της γυναικοκτονίας στην οποία έδωσαν και ειδικό επίδομα χαροκαμένης και έπαινο κομμωτηρίου και βραβείο μοιρολογίστρας. Μόνο κουπόνι για εμβολιασμό δεν της έδωσαν.
      Στην Μυρτώ, το ανθελληνικό Γραικυλιστάν δεν έδωσε και δεν δίνει τίποτα.
      http://deltio11.blogspot.com/
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    6. μωρη σουραβλω, μωρη γκαβεγλω,μωρη αγαμητη ,αει στο διαολο ,τραβα αλλαξε το βρακι σου μωρη που ειναι ολο λεκεδες,τι σου ειναι μωρη οι γυφτοσκοπιανοι παλιο βρωμιαρα,παλι ψαχνεις για επιβητορα;;;;σε καποια αλλη ζωη σαν παρεις την πραγματικη σου μορφη αυτη του σκατζοχοιρου, μπορει λεω μπορει να βρεθει κανας σκατζοχοιρος που θελει ν αυτοκτονησει,και να σε πηδηξει σιχαμενη.....Σουλα

      Διαγραφή
  26. ΑΛΛΟ ΙΝΔΙΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΙΝΔΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η λευκη σημαια ομως, σημαινει και παραδοση!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/348049897038612/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το ταξιμο, δεν κλεινει σπιτι, το δωσιμο ομως......!!!

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1003792_afanto-filodorima-ton-150-eyro-poy-yposhethike-i-kyvernisi-stoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εντελώς Τζαμπατζήδες:
      Οι εργαζόμενοι των ΚΕΠ, αναγκάζονται να διώχνουν όσους δικαιούχους σπεύδουν: «Δεν βγήκε η εγκύκλιος»
      Επίσης «Ευχάριστα»… νέα για τους εμβολιασμένους με Pfizer, Moderna και J&J: Έρχονται επαναληπτικές δόσεις! Τρίτη δόση για Pfizer και Moderna – Δεύτερη για J&J
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  29. Ερχεται μεγαλη **********θυελλα!!! Οπου αστερακια, βαλτε οτι θελετε εσεις!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/348046777038924/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΆΤΙ ΠΟΛΎ ΚΑΚΌ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.
    ΣΧΕΔΌΝ 30.000 ΘΆΝΑΤΟΙ ΑΝΑΦΈΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ,
    UK & US, ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ

    Παρακαλώ, μοιραστείτε το αυτό όπου μπορείτε

    Ευρώπη (EudraVigilance) έως τις 3 Ιουλίου 2021:
    Θάνατοι: 17.503
    Τραυματισμοί: 1,687, 527

    Ηνωμένο Βασίλειο (Σύστημα κίτρινης κάρτας MHRA) έως την 1η Ιουλίου 2021:
    Θάνατοι: 1.440
    Τραυματισμοί: 1,037,376

    ΗΠΑ (CDC/VAERS) έως τις 9 Ιουλίου 2021:
    Θάνατοι: 10.991
    Τραυματισμοί: 551,172

    Θάνατοι και τραυματισμοί για την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ (συνδυασμένα σύνολα) έως τις 9 Ιουλίου 2021:
    Θάνατοι: 29,934
    Τραυματισμοί: 3,276,075

    Οι σύνδεσμοι με τις πηγές για τα παραπάνω μπορούν να βρεθούν κάτω από το βίντεο στο Bitchute.

    Βίντεο στο Bitchute, για να το μοιραστείτε εκτός Telegram:

    https://www.bitchute.com/video/8eis92PBd0rD/

    Q) The Storm Rider

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ,ΑΠΟ ΤΟ TAKE THE OATH ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ :
      ΚΑΤΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ.
      ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ :
      ΠΑΙΔΙΑ !
      ΤΙ ΛΕΤΕ ;
      ΠΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΉ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΆΝΑ ΡΑΝΤΣΟ ;
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΗ Η ΜΙΣΗ ,ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ,ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      .......
      ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ;
      ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ !.
      ΧΑΙΡΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΗΒΛΑΞ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ !.
      ΑΔΎΝΑΤΟΝ ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ! Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ .

      ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ,
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΣΗΣΑ ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ;
      ΟΞΕΙΑ ΣΤΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΙΤΙΔΑ ,ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
      (ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ,ΤΙ ΜΑΧΛΕΠΑΣ ΗΤΑΝ ).
      ΒΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥΟΥΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ.
      ΚΑΓΚΕΛΟ Ο ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ.
      ΕΦΑΓΕΣ ,ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ,ΤΟΝ ΚΛΟΥΒΙΟ ΣΟΥ ,ΕΓΚΕΦΑΛΟ ,ΠΟΥ ΝΟΜΞΖΕΙΣ ,ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΗΚΕΣ.
      ΚΥΤΤΑΖΕΙ !Ο ΧΑΝΟΣ !.
      ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΕ ,20 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ;
      ΜΕ ΒΛΕΠΗΣ ;
      ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΗΣ ;
      ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
      ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΚΡΎΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ.
      ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ,ΗΤΑΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΟ.
      ΛΟΙΠΟΝ !!!!!!!
      ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ !
      ΤΟΥΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΥΣ.
      ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ;
      ΑΝΤΕ !
      ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ,ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !.
      ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΆΖΟΥΝ Ε :
      ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ,ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΥΣ.
      ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΨΟΦΗΣΗ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ.
      Ε ΚΩΣΤΗ ;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΕΙΠΑ !!!!
      Ο ΠΙΠΗΣ Ο ΑΡΟΥΡΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΠΗΣ ΚΕΛΗΣ ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  31. Μουγγα στην στρουγγα!!! Γιατι;;; Γιαυτο!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10215549457329084&id=1819298316

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ !.
    WWG1WGA.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ !.
    WWSOWSA.
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :
    ΟΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    WHERE WE SEND ONE WE SEND THEM ALL.
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΑΤΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για Γαλλομαθεις μονον!!! Αν και διαφωνω σε καποια σημεια!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=233099048632873&id=1021498999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπω ξεγραφτηκες και συ απο την μουγγαφον!!! Μπραβο παιδι μου!!!

      Διαγραφή
    2. Moi aussi mon ami, six ans au lycée comme langue étrangère. Toute l'Attique apprenait l'anglais mais la Banlieue Ouest (Pitsouni city) apprenait le français et le piano! 🤣

      Διαγραφή
    3. Ωωω.. και πιανό...τρεμπιέν! 🤣

      Διαγραφή
  34. Για να σφιξουν λιγο οι κ****!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2305250346272570&id=227173104080315

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η φωτο τα λεει ολα. Ο κατοικος του Οβαλ Οφις παραδιδει τα κλειδια στα νεα αφεντικα επισημως πλεον. Απο την επισκεψη στον Λευκο Οικο του πρωην Προεδρου του Ισραηλ Ριφλιν και της Συμβουλου του.

    Εγω, εχων δεχθει οτι ειμαι καπελωμενος και κινουμαι μεταξυ παλαιων προτυπων, δεν εχω τιποτα να κρυψω.

    Οι αλλοι ομως που κινουντε με περιση ευκολια με το γραφειο πισω απ΄την κουρτινα εχουν υποχρεωση να μας εξηγησουν καν δυο πραγματα

    Ετσι για αρχη επιβαλλεται να γινη γνωστον ποθεν προκυπτει οτι το ονομα του Τραμπ ειναι Ιωαννης Δοναλδιος Τραμπ. Οι πισω απο την κουρτινα παντογνωστες εχουν δεσμευθει για την επιστροφη του Τραμπ την 15η Αυγουστου στο Οβαλ Οφις. Εαν δεν γινει, αλλα συμβει τον Δεκεμβριο η το 2024 με τις εκλογες θα υπαρχουν συνεπειες;

    Ο Πατροκοσμας μιλησε για σιδερενια πουλια αλλα δεν εβαλλε ημερομηνιες. Υπαρχει πληθος προφητειων και θρυλων για την Κων/πολη αλλα πουθενα ημερομηνιες. Επιστροφη στην ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟΝ εποχην αποτελει ολισθημα για τον Διοδοτο.

    Εδω η φωτο

    https://www.unz.com/pgiraldi/joe-biden-bows-to-force-majeure/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απορία :
    Αφού φοβούνται, πώς γίνεται να παίρνουν όλο και πιο αυστηρά μέτρα;
    Φοβούνται και εμάς αλλά και τα αφεντικά τους;
    Πώς γίνεται τα αφεντικά στην ΕΕ να παίρνουν άλλες αποφάσεις και τα κράτη μέλη άλλες ;
    Πώς γίνεται να μην επεμβαίνει η ΕΕ σε κράτος που παραβιάζει τους νόμους της ;
    Τι παιχνίδι είναι αυτό ;
    Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παρδαλιας και αδελφότητος ντυμένοι ως νεκροθάφτες...
    Ως ! Και όχι σαν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο Βαθιώτης μόνον μπλα μπλα... Όπως και ο πασόκος Κασιμάτης....
    Και ύστερα τι ; Τελεία ;
    Πράξη...μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εύγε στον οδηγό φορτηγού!!!
    Συγχαρητήρια !!!
    Σε τρεις μέρες τους τελειώνουν ! Άντε πέντε μέρες !!!!
    Μαζί του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οταν το λεει και το Σταρ;;;

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159345401161530&id=802806529������

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν την ένεση αυτή ως κλινική δοκιμή φάσης 3 και όχι ως εμβολιασμό.

    https://lemediaen442.fr/parole-dexpert-sur-le-vaccin-mon-assurance-me-protege-t-elle-partie-1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τρεχατε ποδαρακια μου να μην σας χ€σει ο κ@λος" τα πειραματοΖΩΑ!!!

      Διαγραφή
  42. Βούλαααααα!!!
    Αριστόμαχεεεεε!!!

    Τί τρέχει εδώωωω;;;;;;

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/1003929_ano-kato-i-toyrkia-me-ton-koyrasmeno-erntogan-voles-sto-praktoreio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εγινε εμεινε απο μπαταριες;;; Βαρεσε μπιελα;;; Εκαψε φλαντζα;;; Νομιζω οτι απτεται περισσοτερο της ειδικοτητας του Αριστομαχου!!! Για την προσωρινη γνωματευση, λογω φιλιας 50€!!!

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα.. Με το "καλησπέρα".. 50€ κι εσύ..

      Διαγραφή
  43. Το γαλλικο παει συννεφο!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=BUbT66SkrIM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ,ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΦΑΤΜΕ ΧΑΝΟΥΜ ,ΟΣ ΚΙΟΥΡΝΤΙ ,ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ.
    Ε ;
    ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ.
    HUMOROUSMATHEMATICS.COM
    H ΛΙΣΤΑ...
    Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...
    REMEMBER BOY ?
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    ΙΝ ΣΑΛΑ.ΧΑΜΠΝΤΟΥΛΑΛΑ.
    ΦΑΕ ΕΝΑ ΧΑΛΒΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Voula !
    ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΌΣΕΙΣ ΆΣΤΡΟ ΦΟΝΕΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΥΖΕΡ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΒΡΕ ΤΗΝ ΑΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΧΗΡΑ.
    Voula !ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΙ ,ΛΕΩ...
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστομαχε, τι σου εχω κανει και θες να με ξεπαστρεψεις;;; Μηπως σε λαδωσε κανεις;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  46. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ,ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ,ΝΑ ΤΡΕΜΗ ΣΑΝ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΈΡΚΕΛ.
    ( Ο ΚΛΩΝΟΣ ΚΟΜΠΡΕΣΑΡΙΖΕ ,ΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΔΌΤΗΣΗ !)
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΒΡΕ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΊΝΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΔΩ, Η ΆΛΛΗ ΛΟΎΛΑ, Ο ΜΑΚΡΟΝ,
    ΘEΛΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟYΝ KAI ΟΙ ΟΔΗΓΟI ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΏΝ !!!!

    ΓΑΛΛΙΑ: Απεργία των επιχειρήσεων οδικών μεταφορών από τις 15 Αυγούστου

    Εδώ στο βίντεο ο οδηγός ενημερώνει τον κόσμο να αγοράσει τις ανάγκες του εκ των προτέρων, καθώς μετά τις 15 Αυγούστου δεν θα φτάνει τίποτα στα καταστήματα.

    https://odysee.com/@cielvoile:4/Routiers:5

    Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι χωρίς να αντιδράσουμε!!!!

    Πολιτική ανυπακοή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ...
      ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ !.
      ΡΕ ΠΕΣ ΡΑΒΔΙ ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  48. Συμφωνω σε πολλα!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=1z66cGgpYG4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Γερμανία έγινε αύξηση των καυσίμων και η αντίδραση του κόσμου ήταν να τραβήξουν χειρόφρενο ένα εκατομμύριο οδηγοί στους αυτοκινητόδρομους, τα κλείδωσαν και πήγαν σπίτια τους. Περιττό να πω πως πέτυχαν τον σκοπό τους και πήραν πίσω τα μέτρα. Φυσικά οι "fact checkers" αποδόμησαν την είδηση...

      Διαγραφή
  49. Έλεος!!! Τι άλλο θα σκεφτούν τα διεστραμμένα τους μυαλά για να πείσουν τον κόσμο:
    Αργολίδος Νεκτάριος: «Δαιμονισμένοι όσοι λένε το εμβόλιο αχρείαστο- Χρήζουν εξορκισμού»
    https://www.pronews.gr/thriskeia/elladiki-ekklisia/1003990_argolidos-nektarios-daimonismenoi-osoi-lene-emvolio-ahreiasto
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστόμαχε άλλος ένας διαμαντής σφύριξε με την διχαλωτή του γλώσσα. Καθάρισε την καταπακτή γιατί θα φρακάρει από τα πολλά κομμένα κεφάλια. Ποιός κρατάει τεφτέρι σήμερα;

      Διαγραφή
  50. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ22 Ιουλίου, 2021 21:55

    ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΧΑΙΡΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΣΗ


    https://youtu.be/_Um5zAxofKs

    https://youtu.be/eTUnho6-ZUA?t=95
    https://youtu.be/-TpZLEEWwVA
    https://youtu.be/SEPISk7xI0c
    https://youtu.be/jc6fp-baFyc
    https://youtu.be/P4Y_PGGITMk
    https://youtu.be/3k4SYK6biqA
    https://youtu.be/lXRMQ01j1Ds
    https://youtu.be/1XfugW2V1Rw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΤΟΛΕΜΑΙΕ!
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

      Διαγραφή
  51. Ο οδηγός που αποκαλεί φασιστοειδές τον κουμουνιστή μητσοδράκουλα σε ποιά ΚΟΒΑ σπόυδασε;

    Η καλή Εβροπαϊκη ένωση και τα κακά φασιστοειδή
    μακρόν μητσοτακη και η έξυπνη μερκελ που κατάλαβε
    και έκανε πίσω.

    Τι συμπερασμα βγαίνει απο τα παραπάνω;
    Εμείς φταίμε που ψηφίζουμε ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    Η εβροπαϊκή ένωση είναι καλή.
    Κακοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ είναι οι σημερινοί πρωθυπουργοί.
    Αυτούς να αλλάξουμε με καλούς αριστερούς!
    Τύπου Μέρα , τσίπρα, λαφαζάνη καζάκη η κανένα άλλο κουτσουμποειδές;
    Μήπως την άλλη την προεδράρα την ΥΠΕΡπατριώτισσα;
    Μήπως τον ίδιο που κάνει μηνύσεις χιλιάδων σελίδων
    την ίδια ώρα που απο το 2014 μας λέει... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    Αφού δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνόφωνη δικαιοσύνη ,
    τότε σε τι εξυπηρετεί η επιλογή της δικαστικής οδού;
    Ποίον εμπαίζουν όλοι αυτοί οι παρα μορφωμένοι σπουδαιοφανείς;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
      ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΊ ΤΟ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ".
      ΟΠΌΤΕ.. ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΕΙ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.. ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ ΕΧΕΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΎ ΣΠΟΥΔΑΣΕ.

      Διαγραφή
  52. ΑΣ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΩ - ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ........
    Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ
    ΣΤΟ 14:20
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    https://www.megatv.com/etvshows/439399/mega-gegonota-kentriko-deltio-eidiseon-22-07-21/
    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή