«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

🥇 Στέφανος Ντούσκος, χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, στο μονό σκιφ της κωπηλασίας.


 

Ο Εθνικός Ύμνος ακούγεται στο Τόκιο - Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Σ.Ντούσκος με Ολυμπιακό ρεκόρ!

Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ της κωπηλασίας

Την κούρσα της ζωής του έκανε ο Στέφανος Ντούσκος και κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ στην κωπηλασία, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ο Έλληνας πρωταθλητής με χρόνο 6:40:45 ήταν συγκλονιστικός, έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ και έφερε την κορυφαία διάκριση για την ελληνική κωπηλασία!

Ο Γιαννιώτης σκιφίστας χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι το 4ο Ολυμπιακό μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στην Ιστορία.

facebook.com/HellenicOlympicCommittee...



«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το πιστεύω! Αλήθεια… δεν το πιστεύω! Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου. Με βοήθησε ο καιρός. Ένιωθα πολύ καλά στην κούρσα. Ο προπονητής μου είπε πως θα είμαι μέσα στα μετάλλια, πριν πάρω θέση στη γραμμή της εκκίνησης. Έκανα μια αλλαγή μέσα στην κούρσα, στα 1.000 μέτρα και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη. Στα 100 τελευταία μέτρα, είπα… δεν το χάνω! Για όλους αυτούς που με βλέπουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ τους γονείς μου, την κοπέλα μου, τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, όλους τους ανθρώπους στην Ομοσπονδία και την εθνική, τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και έφτασα εδώ που έφτασα, τον γιατρό μου και γιατρό της εθνικής Γιάννη Χρηστογιάννη και τον χορηγό μου», ήταν οι πρώτες κουβέντες του χρυσού Ολυμπιονίκη!

Νωρίτερα, στην 4η θέση του μικρού τελικού του σκιφ γυναικών κατετάγη η Αννέτα Κυρίδου και στη 10η θέση συνολικά στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Βίντεο: Aυτό είναι για την Ελλάδα λέει ο Στέφανος Ντούσκος για το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο 


thesecretrealtruth.blogspot.com 


3 σχόλια:

  1. Συγκλονιστικος συναρπαστικος ,πρωτο μεταλιο για τη χωρα μας,ελπιζουμε και σ αυτο του Πετρουνια....αντι να πρωταγωνιστει η Ελλαδα στους Ολυμπιακους που τους γεννησε,δυστυχως ειναι ουραγος,γιατι δεν ειναι στις προτεραιοτητες των πολιτικων,και των αθλητικων παραγοντων,τελος παντων.....συγχαρητηρια στα παιδια μας...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Ιουλίου, 2021 22:49

    ΕΥΓΕ !
    ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΟΥΠΙ ! ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΟΥΡΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη Στέφανο και πάντα νίκες νά έχει!..
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή