«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ,


ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ -ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ- ΕΙΔΙΚΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΣΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΙΚΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, O OΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΣΤΑΤΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ..

ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

 

ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..

ΤΟ Ε [ΕΨΙΛΟΝ], ΤΑ ΔΥΟ Λ [ΛΑΜΔΑ] ΤΟ Α [ΑΛΦΑ] ΚΑΙ ΤΟ Σ [ΣΙΓΜΑ] ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟ ΕΛ [ΦΩΣ - ΘΕΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ] ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣ [ΛΙΘΟΣ] ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ _ Ε Λ Λ Α Σ _ [ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΛΙΘΟ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΡΗ-ΣΕΛΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ..

ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ, ΤΡΟΜΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ. ΤΡΩΝΕ ΦΡΙΚΗ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ! 

ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, Η ΕΛΛΑΣ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ! ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ, ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΟΥΝ!


ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ.. Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ.. ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ DNA TOYΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΟΥΝ (transhumanism) TEXNOΛΟΓΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (Φάρμα).

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ..

.. Γνωρίζω ότι αυτοί οι σκοτεινοί κρόνιοι υπηρέτες.. κατέχουν μεν στον υπέρτατο βαθμό την τέχνη της εξαπάτησης (ενίοτε να προσομοιάζει απόλυτα σε μαγεία), αλλά υπάρχουν συμπαντικά πρωτόκολλα (φραγές) τα οποία ουδέποτε θα τούς επιτρέψουν να φέρουν εις πέρας το υπέρτατο μη αναστρέψιμο κακό, μέσα στο γενικότερο μάτριξ, του οποίου άλλα είναι τα αφεντικά.


Επομένως.. η τεχνολογική τους και βιοτεχνολογική τους παντοδυναμία.. μοιάζει με ένα CD-R στο οποίο κατάφεραν, επιτυχώς με αντιγραφικό πρόγραμμα, να χωρέσουν τραγούδια μέχρι και 710 mb, cd ήχου overburned δηλαδή, ..
..αλλά το cd να μην μπορεί να το παίξει κανένα CD-R ή DVD-R player. Στην οθόνη να βγαίνει συνέχεια η ένδειξη blank (κενό). ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ..

..ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΙΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ (ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΣΥΜΠΑΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ. ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΈΧΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ) ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ, ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΦΤΑΣΕ. ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΆΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΥΡΊΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Πιστεύω πως ο σταδιακός χαμός (εντός 8ετίας τον υπολογίζω) πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, από τα εμβόλια, ίσως και να είναι, κατά τα συμπαντικά απαιτούμενα, αναγκαίος. Γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαστε όλοι μας ακριβώς άνθρωποι. Και πολλοί οι οποίοι όντως είναι άνθρωποι, όμως στερούμενοι πραγματικού ήθους και φυσικής λογικής και συναισθηματικής νοημοσύνης, με την όλως εκούσια αδειοδότησή τους στούς σκοτεινούς να τούς εμβολιάσουν, απώλεσαν το ανοιχτό εισιτήριο που είχαν για να επαναξιολογηθούν και να ανακατευθυνθούν προς ευγενή προορισμό.
Είναι λοιπόν περιττοί (σαν μία ελαττωματική παρτίδα) για την Επόμενη Μέρα της Νίκης του Φωτός και της Επικράτησης του Καλού κ'Αγαθού. Νομοτελειακά θα χαθούν μαζί με τους θύτες τους.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ.. ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΑ..

..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΓΟΝΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ή ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, Ή ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ -ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ- ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ "ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ", ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΕΞΕΙ "ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ". ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.. Ο ΣΙΤΟΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕ. ΗΡΑ ΕΠΝΙΞΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΕΙΟ ΣΕΒΑΣ Κ.ΆΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ.. "ΛΙΓΟΙ ΠΙΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΝ AΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥ 'ΕΓΩ' ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΑΡΚΙΚΩΝ ΕΘΙΣΜΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ".

ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ..;

 

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ,  ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.. ΤΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.. ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ; ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ; ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ; ..ΤΙ; 

ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΆ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ..

ΤΗΝ ΜΑΧΗ!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 

 

83 σχόλια:

  1. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🙂 👍

      ΟΙΜΟΣ, ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΠΛΟΓΚ!

      Διαγραφή
    2. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_8522.html
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_405.html
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_1643.html
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_8959.html
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_6751.html
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_2098.html
      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/blog-post_4474.html

      Διαγραφή
  2. Είσαι μεγάλος! Να γράφεις συχνότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας V,

      νά 'σαι καλά, σε ευχαριστώ, θα το προσπαθήσω.

      Διαγραφή
    2. V ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ,
      ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ.

      Διαγραφή
  3. ¨Εγκρίνονται τον οκτωμβριο 5 καινουργιες θεραπείες απο ΕΕ.
    Το ανήγγειλε η επιτροπος Στέλα Κυριακίδη,στις 29 Ιουνιου.

    http://www.quotidianosanita.it/scienza-e-farmaci/articolo.php?articolo_id=96796


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς να έχω δει αυτήν την ανάρτηση , σε απάντηση σχολίου , σου πρότεινα να γράψεις κάτι "φασιστικό". Βιάστηκα. Τελικά αυτό το κείμενο σου είναι η απάντηση σε όλους μας.
    Συγχαρητήρια.
    Εγω αυτό που θα πω μόνο είναι πως θα πρέπει να μην φοβόμαστε πια το μεταξύ μας ξεκαθάρισμα (Σιτάρι - ήρα) , αυτό που μέχρι τώρα ονομάζαμε εμφύλιο.
    Είναι αναπόφευκτος και ΔΕΝ θα είναι εμφύλιος όπως και δεν ήταν.
    Και το ξεκαθάρισμα , για εμένα , θα αρχίσει με Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας και Την Υπεραγία μας Θεοτόκο.
    Δεν πιστεύεις , δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος ;
    Πές το ξεκάθαρα και τράβα βρές άλλον λαό για να ...σώσεις!!!
    Και αυτό διότι ΜΟΝΟ η Ορθοδοξία μας , όλα αυτά τα οποία ζούμε και θα ζήσουμε,
    μας τα έχει επισημάνει . Μας είχε προειδοποιήσει αλλά εμείς την αρνηθήκαμε, πιστέψαμε στην χωρίς Θεό επιστήμη και για αυτό τώρα τραβάμε όσα τραβάμε και ευτυχώς έχει και άλλο.
    Ευτυχώς διότι ακόμα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ!

    Πόλεμος λοιπόν για την Πίστη μας Στον Τριαδικό Θεό μας , στον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας , Στην Υπεραγία μας Θεοτόκο και τότε και θα νικήσουμε ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και για το καλό όλης της ανθρωπότητας θα είναι!
    Ας ξεκινήσει αυτός ο υπέροχος αγώνας μια ώρα αρχύτερα!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δεξιά Ελλάς,

      ειλικρινά θα το πω..

      ..Ήθελα να συμπεριλάβω στο κείμενο τη λέξη "Μετάνοια", καθώς και το όνομα της Παναγίας μας. Ο λόγος που δεν το έκανα ήταν για να υπάρξει κάπως λιγότερη θρησκευτική χροιά, με σκόρπιες μόνο αναφορές στην Αρχαιοελληνική αντίληψη περί Ενός Ανωτέρου Θείου Όντος (Εν το Πάν)-Αιωνίου Φωτός (που αυτή ήταν η πραγματική θρησκευτική πεποίθηση των αρχαίων Ελλήνων, δηλαδή μονοθεϊστική, κι όχι το ξενόφερτο -εκ Γεφυραίων- δωδεκάθεο)
      και στον Χριστό μας ως θεάνθρωπο Υιό του Θεού μας, ο οποίος Θεός είναι ο ίδιος που αντιλαμβάνονταν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

      Επίσης, πράττοντας έτσι, επιθυμούσα να τραβήξω την προσοχή και των τακτικά, αλλά και των ελάχιστα εκκλησιαζομένων. Μέχρι και των απεχόντων, χωρίς να σημαίνει ότι αυτοί οι τελευταίοι είναι μη θρησκευόμενοι ή άθεοι. Και ξέρω χιλιάδες τέτοιους σε πληροφορώ, που απλά είναι ευσεβείς προς την Ορθοδοξία μας χωρίς να λειτουργούνται, οι πράξεις τους συνήθως είναι πιο χριστιανικές και από τους γονυπετείς κάθε Κυριακή στην Εκκλησία. Και οι τρεις όμως αυτές κατηγορίες στις οποίες αναφέρθηκα, χαρακτηρίζονται από θερμό πατριωτισμό και αντικομμουνισμό, καθώς γνωρίζουν ότι αντιανθρώπινος κομμουνιστικός ολοκληρωτισμός βρίσκεται πίσω από τους κρόνιους νεοταξίτες σατανιστές.

      Καλή εβδομάδα αγαπητέ Δεξιά Ελλάς
      και ας προσευχόμαστε όσοι μπορούμε εις τον Τριαδικό μας Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο, να προστατεύσουν την Ελλάδα και την ημών ταπεινότητα, από ό,τι θύελλες έρχονται.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΡΑΓΟΙ, ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΙΣΤΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΦΑΤΣΑ.
      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

      ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΡΑΓΟΙ.
      ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠ@ΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ.
      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠ@ΛΗ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.

      ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΧΡΗΜΑΤΑ;
      ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΧΡΥΣΟΣ;
      ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;
      ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ;
      ΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ;

      ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΡΑΓΟΙ, ΞΑΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,
      ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ.

      ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΡΟ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Το μαύρο ιερατείο ξανασταυρώνει τον Χριστό, την Ελλάδα, τους Έλληνες. Παλιά Ιστορία. Ήρθε η στιγμή, αυτό να λάβει τέλος επίσης.

      Καλή σου ημέρα φίλε μου Ηλία!

      Διαγραφή
  5. ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΕΛΗΝΩΝ, ΣΤΙΣ 24 ΚΕ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021:
    ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ, ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΒΟΘΡΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ.
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑΡΑΛΕΟΥΣ ΕΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΟΥΛΩΤΟΙ
    ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134 παρ. 2, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ).
    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΗΚΗΣ SINGULAR (PARA)LOGIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ26 Ιουλίου, 2021 05:45

    ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ καλήσου μέρα και καλή εβδομάδα η συγγραφή σου αυτή μας εξέπληξε ευχάριστα και ενδυνάμωσε την πίστη μας για αγώνα, είναι αναγκαία η συχνή γραφή σου, αποπνέει κάτι το ιδιαίτερο ας είμαστε έτοιμοι για τον υπέρ πάντων αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Πτολεμαίε,

      ήταν σαν να ήθελα να ξεφορτωθώ από πάνω μου την τόση τοξικότητα που μάς ραντίζουν καθημερινά. Και επειδή φυσικά θέλω με όλη μου τη δύναμη να καθαρίσει το Σύμπαν των Ελλήνων από ό,τι βρωμιά έχει απομείνει.

      Καλή Ημέρα και σε εσένα!

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Αυτή η πλευρά του οικοδεσπότη, κάτι μου θυμίζει, κάπου την έχω ξαναδεί...

    Δέν μού 'ρχεται τώρα· αλλά, τέλος πάντων, όσο προετοιμαζόμαστε γιά τη μητέρα των μαχών, παρακολουθήστε -όπου τη βρήτε- αυτήν εδώ την ταινιάρα:

    https://www.imdb.com/title/tt0363226/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωω! Φαίνεται δυνατό αγαπητέ Εργοδότα! Θα το απολαύσω σύντομα στο cinemania.

      Πολύ πολύ Καλημέρα σας!

      Διαγραφή
    2. Δυνατό, καί γέλιο μέχρι δακρύων! (Δεν είναι η σοβαρή ομώνυμη μεταφορά στην οθόνη του μυθιτοστήματος αυτού.)
      Όμως, πρέπει να ξέρεις πέντε πράγματα σινεφίλ, γιά να καταλάβεις τί σατιρίζει. Σατιρίζει πχ -στην τελική σκηνή- τον "Τελευταίο σαμουράϊ", όπου οι σαμουράϊ οραματιζόντουσαν το πώς θα κινηθεί ο αντίπαλος, ώστε να του τη φέρουν. Σατιρίζει τον Κουροσάβα, με τις "μεσαιωνικές" ταινίες του με τις συγκρούσεις φεουδαλικών στρατών στην Ιαπωνία, κτλ κτλ.

      Να μην τα λέω όλα! :-)

      Διαγραφή
    3. Πολυ καλος ο Takeshi Kitano αλλα καμια συγκριση με τον original Zatoichi τον Shintaro Katsu. Βεβαια οι ταινιες ειναι παλιες και θα δυσκολευτει να τις βρει καποιος, αλλα αξιζει τον κοπο.

      https://www.imdb.com/title/tt0056714/

      https://www.imdb.com/title/tt0202152/


      Εγω απ'την πλευρα μου να σας προτεινω το Immortal Ad Vitam, ενα αλληγορικο Sci-Fi βασισμενο σε 2 εκπληκτικα κομικς του Enki Bilal, τα "La Foire aux immortels" και "La Femme piege" και σκηνοθετημενο απο τον δημιουργο τον κομικς.

      https://www.imdb.com/title/tt0314063/

      Μαλιστα αν με αφησει ο Κωστας μπορω να το ανεβασω στο zippyshare για οποιον θελει γιατι κι αυτο ειναι λιγο δυσκολο να το βρει καποιος σε ποιοτητα που να αξιζει.

      Κι οπως λεει και στην αρχη:

      Humans, Mutants of New York or elsewhere,
      say NO to synthetic flesh and virtual brains.
      Say NO to Eugenics !

      Spirit of Nikopol

      Διαγραφή
    4. Αφου δε βλεπω αντιδραση απ'τον Κωστα προχωρω με τα links.

      https://www21.zippyshare.com/v/EGbwvs6c/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/ii8DicSL/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/aimuixej/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/nDZo3UBA/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/rHbv8AXZ/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/9WjLPX0X/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/BaoIsYCe/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/qsknsG2o/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/qwCPS5Y8/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/WKTG43xJ/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/kHIAle7I/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/2fO4yfTm/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/WTtvkKev/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/TgGpa2r7/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/z0gldSE2/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/EdwFe8nv/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/CkeP90rb/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/J2vNqvML/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/8Xeawl1R/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/yvUW0kdc/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/UX43v9IV/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/bbX69bnB/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/yHqZJgps/file.html
      https://www21.zippyshare.com/v/APi8xDgr/file.html


      ΟΔΗΓΙΕΣ:

      Μπαινετε σε καθε ενα link και πατατε το μεγαλο πορτοκαλι κουμπι που γραφει "Download Now". Προτεινω να χρησιμοποιησετε ad-blocker για να αποφυγετε τα popups η να τα κατεβασετε με καποιον download manager (οπως JDownloader2) που δε χρειαζεται καν να μπειτε στις σελιδες.

      Μολις κατεβασετε και τα 24 αρχεια, τα αποσυμπιεζετε χρησιμοποιωντας ή το Winrar ή το 7-zip (ελευθερο προγραμμα το κατεβαζετε απ'τη σελιδα του https://www.7-zip.org/)

      Θα δημιουργηθει ενας φακελος που θα περιεχει την ταινια και τους υποτιτλους (σε ξεχωριστο αρχειο .srt). Ειστε ετοιμοι.

      Kαλη διασκεδαση.

      Διαγραφή
    5. Aγαπητέ Dark Sun,

      ευχαριστούμε,
      αλλά έχω μια απορία. Τα ζιπάκια από τα λινκ αυτά τί περιέχουν; Γιατί είναι τεράστιο το καθένα. Άλλο 100 mb, άλλο 230, κλπ. Περιέχουν όλα μαζί μία ταινία σε κομματάκια; Ή είναι αυτοτελή επεισόδια; Και ποιας ταινίας; Αν είναι για ένα έργο, τότε είναι χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία.

      Εγώ προτείνω την ταινιάρα του Μπιλάλ "immortel", την οποία έχω δει 6 φορές γιατί αποδίδει τέλεια την κυριαρχία των Νεφελίμ επί των ανθρώπων, να την δει online όποιος θέλει εδώ, σε πολύ καλή εικόνα:

      https://tainio-mania.online/load/kino_mena_sch_dia/immortal-immortel-ad-vitam-2004/5-1-0-24492

      Eπίσης, το Zatoichi εδώ:

      https://tainio-mania.online/load/drama/zatoichi_2003/2-1-0-16832

      ----------------

      Και μία μουσική αφιέρωση σε εσένα με ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!! από ανάρτησή μας. Το τραγούδι των τίτλων τέλους από το immortel, το οποίο είναι παράλληλα και το καλύτερο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο υπάρχει στο youtube.

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/venus-beautiful-days-long-version.html

      Kαλή ακρόαση,

      και καλό σινεμά στους υπόλοιπους.

      Διαγραφή
    6. Ολα μαζι μια ταινια, 500 mb το καθενα εκτος απ'τπ τελευταιο που ειναι 261.
      Ξεζιπαρεις και θα σου βγει ο φακελος που εχει μεσα ταινια + υποτιτλους 11,18 Gb. Ειναι 1080p η ταινια. Ζιπαρισμενη ειναι λιγο μεγαλυτερη γιατι περιεχει και recovery record, δηλαδη αν καποιο ζιπακι βγει corrupted για οποιονδηποτε λογο μετα το κατεβασμα δεν χρειαζεται να το ξανακατεβασεις απλως κανεις repair το συγκεκριμενο ζιπακι κι ειναι ετοιμο.

      Διαγραφή
    7. Βρε συ το Immortel ειναι αυτο που ανεβασα αλλα με τον αγγλικο του τιτλο (Immortal Ad Vitam). Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται. Χεχε !

      Διαγραφή
    8. Και κατι τελευταιο , κατι tainies-online , popcorn time και τετοια οσο μπορεις να τα αποφευγεις γιατι ειναι malware magnets. Μπορει να αρπαξεις διαφορα στον υπολογιστη σου.
      Καλυτερα να κατεβασεις μια φορα ρην Χ ταινια ή σειρα και να σου παρει καποιο χρονο αλλα με ασφαλεια και σε καλη ποιοτητα. Μια φορα το κανεις και την ταινια την εχεις για παντα.

      Διαγραφή
    9. Σωστό, αλλά τα LINUX δεν παίρνουν χαμπάρι από malware. Έχω κλείσει την ΠΟΡΤΑ στα ΠΑΡΑΘΥΡΑ του μπιλάκου, εδώ και τρία χρόνια 🙂

      Διαγραφή
    10. Εχω κι εγω ενα με debian. Ειναι για αλλο πραγμα.
      Για δουλεια οπωσδηποτε Linux, αλλα για να κανω την πλακα μου (ταινιουλες και κανενα game) δε με πειραζουν τα παραθυρια.

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Ιουλίου, 2021 10:06

    Τ Ι Π Ο ΤΑ ΔΕΝ Θ Α ΚΑΝΟΥΝ .
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .
    ΤΙΠΟΤΑ .
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ,ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ .
    Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΞΕΞΙΝΗΣΕ .
    Ο ΤΡΑΜΠ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ .
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ .
    ΚΑΙ Η Γ Ε Τ Η Σ .
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΣΙΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΦΤΕΣ ,ΚΑΙ ΦΙΝΟΙ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ .
    ΑΣΕ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ .
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ .
    ΟΠΟΙΑΝΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΙΛΗΣΕ ,ΜΙΛΗΣΕ .
    ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΣ ΞΕΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ .
    ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ .
    ΕΛΑ ,ΦΑΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ .
    ΑΝΑΣΑΙΝΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !
    ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΗ Ο ΚΩΛΟΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο κείμενο με ελληνική ψυχή έτοιμη για όλα. Εύγε Κώστα!!!
    ΥΠΕΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ αγαπητέ Υπερίωνα,
      Καλή Δύναμη κ στον δικό σου αγώνα!

      Διαγραφή
  10. «. . . Πολοι φαινοντε σαν ανθρωποειδη διποδα, ομως ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΘΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ . . .» // ΣΩΣΤΟΣ. Πραγματι, αυτό το ξεκαθαρισμα ινε αναγκαιο κε επρεπε να γινει, ιτε με φυσικο, ιτε με βιολογικο πολεμο (όπως τωρα). Όταν ορισμενοι βρυκολακες λενε ότι πολοι ανθρωποι ινε αρωστο βαρος της Γης, εχουνε δικηο.
    Μεγαλοι Αστρολογοι δινουν μια παραληλη εξηγηση: Ως γνωστον τον Δεκεμβριο του 2020 εγινε μια ιστορικη ευθυγραμιση των τεραστιων πλανητων Δια κε Κρονου, στον αστερισμο του επαναστατικου Υδροχοου. Πανω στον πλανητη Γη, γινεται ενας ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ επικρατησης, που θα κρατησει μεχρι το 2025. Οσοι κρατησουν κε ζησουν μεχρι τοτε, θα δουν καλυτερες μερες //
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. Ουτε θρησκειες, ουτε γλωσες, ουτε ηθη κε εθιμα, ουτε δεσμοι, ουτε θεσμοι, ουτε σχεσεις, ουτε οικογενιες, ουτε φιλιες, ουτε τιποτα. Βλεπετε ότι οι ιδιοι οι απανταχου δεσποταδες βγαζουν τα παραδοπιστα γκαβα τους με τα πλαδαρα χερακια τους, αναμεταξυ τους.
    Ερχοντε σεισμοι, λοιμοι, καταποντισμοι, μαρασμοι, εξανδραποδισμοι, κρεατο-σακουλιασμοι, βιασμοι, σοδομισμοι, εμβολιασμοι, σαδο-μαζοχισμοι, βανδαλισμοι, πυροβολισμοι, κατεγισμοι, μπαρουτοκαπνισμοι, βασανισμοι, συσκοτισμοι, μουσουλμανισμοι, τραυματισμοι, παραλογισμοι, τραμπουκισμοι, κανιβαλισμοι, εξευτελισμοι, σατανισμοι, Μητσοτακισμοι, ΚωτσοΤαυρισμοι, γκρεμο-τσακισμοι, σατραπισμοι, καθαρισμοι, ανασκολοπισμοι, ξεκουμπισμοι, τσουρουφλισμοι, φαραωνισμοι, πλατσουρισμοι, φανατισμοι, λεονταρισμοι, εκτουρκισμοι, βρυκολακιασμοι, φαφουτιασμοι, ρουφιανισμοι, μουνουχισμοι, βρασμοι, τηγανισμοι, κο-μουνι-σμοι, τσογλανισμοι, διαξιφισμοι, ξεκατινιασμοι, ψυχαναγκασμοι, πειρασμοι, ανασκολοπισμοι, ωχαδερφισμοι, διαβολισμοι, τριβολισμοι, εξαερισμοι . . . εεεε όχι εξαερισμοι, χασαμε ταβγα κε τα καλαθια, χασαμε τον μπουσουλα κε το τιμονι κε τελος παντων, κάθε ειδους –εσμοι κε το μεγα ελεος.
    Το εχουμε πει εδώ κε χρονια. Ερχεται το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ. Το σωστο κε δημιουργικο περιβαλον του Εληνα.
    Ισως μετα το 2030 να απομεινει λιγη από την ανοθευτη διδασκαλια του Εληνα Ιησου, καθως κε η ανοθευτη διδασκαλια των ΕΚΑΤΟ αρχαιων Εληνων σοφων κε φιλοσοφων. ΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΕ ΟΧΙ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΙΑ.
    Απομονη. Τα χοιροτερα ερχοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Κώστα μου, το κείμενό σου είναι υπέροχο. Το διάβασα με μεγάλη χαρά με το που μπόρεσα να μπω στο ίντερνετ από εδώ που βρίσκομαι. Ιδιαίτερα στάθηκα στη φράση:"αλλά υπάρχουν συμπαντικά πρωτόκολλα (φραγές) τα οποία ουδέποτε θα τούς επιτρέψουν να φέρουν εις πέρας το υπέρτατο μη αναστρέψιμο κακό, μέσα στο γενικότερο μάτριξ, του οποίου άλλα είναι τα αφεντικά". Αυτό τα λέει όλα. Πράγματι, το κακό δεν είναι παντοδύναμο και στην ουσία είναι ανύπαρκτο. Είναι η εναντιότητα στην αιώνια Ύπαρξη και του δίνουμε ζωή και ψευτούπαρξη με τις αδυναμίες της νόησης και της ψυχής μας. Ο φόβος είναι η μεγαλύτερη τροχοπέδη για την ανάπτυξη της συνείδησής μας και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι υπηρέτες του σκότους. Εδώ και αιώνες η ανθρωπότητα ζει μέσα στις νοητικές πλάνες που ονομάστηκαν "επιστήμες" και τα μαύρα ιερατεία τους μοιράζουν τίτλους και αξιώματα στους ματαιόδοξους της κάθε εποχής, κάνοντάς τους συνένοχους. Αυτοί, με τη σειρά τους, γίνονται συνεργοί σε ένα συνεχές παιδομάζωμα, μέσω της α- παιδείας τους στα εξέχοντα μπουρδέλα συνεχούς προσπάθειας διακόρευσης της Αλήθειας,που τα ονομάζουν πανεπιστήμια. Όμως, η απόλυτη αγνότητα της Αλήθειας τους τυφλώνει και σε διαχρονικό επίπεδο κατορθώνουν μια τρύπα στο νερό. Δυστυχώς όμως, καταφέρνουν να οδηγήσουν πολλές ψυχές στην απώλεια, όπως γίνεται τώρα με φρενήρεις ρυθμούς. Μεγάλη η θλίψη για όλες εκείνες τις ανυποψίαστες ψυχές που παρασύρονται από τον τρόμο που τους έχει επιβληθεί και από τους άσχετους ή και κακόβουλους "λαδωμένους" γιατρούς, που συστήνουν ακόμα και σε εγκύους και καρδιοπαθείς να δεχτούν το δηλητήριό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασία μου,

      Κι εγώ με τη σειρά μου απόλαυσα τις εύστοχες τοποθετήσεις σου.
      Αυτό εντωμεταξύ που περιέγραψες, άλλοι το περιγράφουν ως εξής : Υπάρχει το Καλό και η απουσία Καλού.
      Αλλά ας μην γελιόμαστε.. Η αγγελική οντότης που στασίασε προς τον Κύριο, είναι υπαρκτή, και στην συνέχεια χαιρέκακα γύρισε και Του είπε "Εγώ κι ο άνθρωπος.. το μήλο.... ΜΑΖΊ ΤΟ ΦΆΓΑΜΕ!"
      Κι έτσι ξεκίνησε το δυστοπικό πανηγύρι.
      Ο Θεός τώρα.. για να καθαρίσει την κόπρο, ζητάει και από εμάς, τούς λίγους δικούς του να ξεκουνηθουμε άνευ φόβου. Κι όπως λέει ο φίλος μου ο Punisher... "Spartans!.. Prepare To Die!" 😀. Για εμάς τους Έλληνες προέχει ως μείζων καθήκον ζωής.. η Μάχη για την Ελευθερία!

      Διαγραφή
    2. Ναι Κώστα μου, ο στασιαστής ήταν υπαρκτός. Από τη στιγμή που εξέπεσε όμως αυτός και οι λεγεώνες τους δεν μπορούν να ενσαρκωθούν στο πεδίο μας και γι΄αυτό οι υπηρέτες τους θυσιάζουν, χρησιμοποιούν το αίμα ως ενέργεια ζωής και ενσπείρουν τον τρόμο, τον εγωισμό, το μίσος και τη διχόνοια στις ανθρώπινες ψυχές, για να θρέψουν αυτές τος οντότητες και να τους δώσουν ισχύ. Όλα αυτά τα κακόμοιρα πλάσματα που τους εξυπηρετούν εν αγνοία τους, δυστυχώς, έχουν γίνει πια συνεργάτες του κακού για τον εξανδραποδισμό της ανθρωπότητας. Συνεργούν στον αφανισμό του ανθρώπου επί της Γης για να αποτρέψουν το Θείο Σχέδιο....Αλλά, έχουν γνώση οι φύλακες και τα κορόιδα, που νομίζουν πως σώθηκαν, θα αφανιστούν μαζί τους....Μέσα σ' αυτούς και δικοί μας άνθρωποι...Πολύ λυπηρό, αλλά θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να το αντέξουμε.....

      Διαγραφή
  12. ΕΥΓΕ !!!

    Με 3 θαυμαστικα που θα εβαζε και η καλη και αγαπημενη μου δασκαλα Κα. Λαμπρινη απο το μακρινο δημοτικο, που σαν αυτην δασκαλοι δεν υπαρχουν πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω δεν θα σχολιασω ουτε κειμενο ουτε τιποτα....απλα για λιγο αγγιξα την ευτυχια ,ο μαλακοκουλογαριδακης στα σιδερα.....η ωραιοτερη φωτος που εχω δει στη ζωη μου .....μια παρατηρηση μονο,ειμαστε πολλοι δεν ειμαστε λιγοι,ειναι παρα πολλα τα νεα παιδια που εχουν μεσα τους το Κυτταρο το Ελληνικο,και θα την φτειαξουμε παλι ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... το ξαναλεω οχι ηττοπαθειες ,δεν ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΟ ΤΑ...αυτοι να φοβουνται,και φοβουνται παααρα πολυ, τετοια αισθηση εχω....ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΓΩ ΚΟΒΙΝΤ-19.
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ Η Η ΚΥΡΑΔΩΝΗ ΠΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΡΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΝΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΕΔΡΟ (ΜΕ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΙΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ?) , ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ Η ΚΑΤΙΓΚΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑ@@@@Α ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΝΕΡΒ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΙ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ??? ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΩΔΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ? ΟΟΟΟΟΧΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ? ΟΟΟΧΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ? ΟΟΟΧΙ. ΟΟΟΧΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΟΟΟΧΙ ΟΟΧΙ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ??? ΟΟΧΙ ΟΟΧΙ. Ε ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΦΑΕ ΧΟΡΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΑΤΑΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλτατε Κώστα,
    Στα περί κρονίων που αναφέρεις συμφωνώ πλήρως, εξάλλου πάνω στο σε αυτό το θέμα έχω τοποθετηθεί συχνά στο παρελθόν. Αναμφισβήτη είναι και η αναγκαιότητα τής επαναφοράς τής θανατικής ποινής για όλους όσους συμμετέχουν στην έρευνα, παραγωγή, εμπορεία, μεταφορά, ενέσιμη διοχέτευση σε ανθρώπους των εν λόγω θανατηφόρων δηλητηρίων ανεξαρτήσεως συγκαταβάσεων ή μη των δεκτών, καθώς και για όσους προπαγανδίζουν τα "εμβόλια" για τον COVID 19, εφόσον προϋπάρξει νομοθετική ρύθμιση, ή δικαστική απόφαση στα πλαίσια της δίκης "Νυρεμβέργη 2". Το αδίκημα πρέπει να ορισθεί ως ιδιώνυμο και η επιβολή τής ποινής πρέπει να γίνεται αυτομάτως μετά την διαπίστωση της εγκληματικής πράξεως, χωρίς παρέμβαση δικαστηρίου. Επίσης αναγνωρίζω πλήρως το δικαίωμα τής αυτοδικίας εναντίον όλων των προηγούμεν περιπτώσεων, στην βάση τής νομίμου αμύνης, διότι άπό τούς εμβολιασμούς προκύπτει επίθεση ενάντια στην ζωή και προξένηση ανηκέστου βλάβης. Επί πλέον αντίκειμαι άνευ εξαιρέσεων στην καμπάνια ενάντια στους "υποχρεωτικούς" εμβολιασμούς. Το έγκλημα παραμένει αναλοίωτο πέραν τής όποιας συγκαταβάσεως, δεδομένου ότι η ευθανασία συνιστά ήδη αυστηρά κολάσιμο ποινικό αδίκημα, έστω κι αν κάποιος την αποδέχεται. Πάσα επιλογή, πέραν της άνευ όρων και απερίφραστης αντιεμβολιαστικής στάσης και πρακτικής, αποτελεί ήδη ποινικό αδίκημα, διότι συνεπάγεται συγκατάβαση σε εγκληματική πράξη και αποφυγή λήψεως μέτρων για ματαίωση εγκληματικής πράξεως.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνέχεια προηγούμενου...

    Πέραν αυτού, διαφωνώ πλήρως με την αντίληψη, ότι μέσω των εμβολιασμών θα προκύψει "ξεκαθάρισμα τής ήρας από το στάρι". Δυστυχώς, αυτή η αντίληψη φαίνεται να έχει επικρατήσει στην πλειοψηφία των μαχητών, που μοχθούν για την προώθηση τής κοινωνικής αφύπνισης. Πρόσφατα έκφρασε ένας από τούς πλέον επιφανείς και άξιους συνομωσιολόγους στην Γερμανία την εκτίμηση (την οποία και εγώ δέχθηκα για κάποιο διάστημα κακώς ως ορθή) ότι, "ο Τραμπ και ο Πούτιν προωθούν τούς εμβολιασμούς, με στόχο να εκλείψει η ανθρώπινη σαβούρα, διότι αυτοί έχουν ισχυρό ποσοστό ερπετικού γονιδιόματος στον γονότυπότυπό τους".
    Εγώ ουδέποτε διαχώρησα τούς ανθρώπους σε αμνούς και ερίφια, γι αυτό απορρίπτω ρητά την αντίληψη περί κολάσεως και παραδείσου, που κατά την γνώμη έχει αφελώς επικρατήσει. Κρατώ στην καρδιά μου τα λόγια τού Χρήστου Γιαναρά, μαθητής τού οποίου ευτύχησα να ήμουν, όταν αυτός παράθετε το χωρίο του Σαρτρ ότι, "κόλαση είναι να μην αγαπά κάποιος". Κατά την αντίληψή μου, ο παράδεισος βρίσκεται εδώ και τώρα, για όσους αγαπούν και εφαρμόζουν στην πράξη την ευσπλαχνία χωρίς εκκπτώσεις. Στην ζωή δεν υπάρχει μόνον το άσπρο και το μαύρο, αλλά υπάρχουν ταυτοχρόνως και όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις. Στο πρώτο κεφάλαιο τής Ιεράς Αποκαλύψεως στρέφεται ο Ιησούς Χριστός προς τούς Αγγέλους των πόλεων τής Μικράς Ασίας και αφού τους επεναίσει για την τεράστια προσφορά τους, τούς υποδεικνύει τα λάθη και τις ολιγορίες τους, απειλώντας τους, ότι εάν δεν μετανοήσουν θα τούς καταστρέψει ("αλλά έχω κατά σου, ότι την αγάπην σου την πρώτην αφήκας... μετανόησον και τα πρώτα έργα ποίησον, ει δε μη ερχομαί σοι ταχύ και την λυχνίαν σου κινήσω εκ τού τόπου αυτής" - ΑΠΟΚ. Β 4,5). Σε άλλο σημείο τής Αποκαλύψεως ασκεί ο Ίδιος κριτική στούς Αγίους, καταγγέλοντας, ότι αυτοί δεν ελεύκανον επαρκώς τα ιμάτιά τους. Ακόμη και οι Άγιοι φέρουν ρύπους. Όλοι, αδελφέ, ανήκουμε σε κάποια απόχρωση τού γκριζου. Γι αυτόν τον λόγο επικαλούμεθα τν Θεία Χάρη και την Θεία Οικονομία, να μάς συνδράμουν στον αγώνα μας εναντίον τού "άρχοντος τού κόσμου τούτου". Κατά την γνώμη μου, ούτε η Μετάνοια, ούτε πολύ περισσότερο ο Φωτισμός, αποτελούν στιγμιαία επιτεύγματα. Αμφότερα είναι στάσεις ζωής δια βίου, ανυποχώρητες επιλογές καρδίας μέχρις εσχάτων. Ανεξαρτήτως εάν τα έσχατα αφορούν χώρο, χρόνο, εξωτερικές ή εσωτερικές περιοχές διανοίας και καρδιάς. Η εισχώρηση τού Φωτός στην καρδιά, και η Λεύκανση που αυτή επενεργεί, χρειάζεται χρόνο. Καθοριστική δεν είναι η απόχρωσή μας ως προς το γκρίζο, αλλά η ροπή μας προς το Φως ή το σκότος. Τολμώ να κρίνω και ας κριθώ. Καταγγέλλω ενώπιον Θεού και ανθρώπων τα κοινωνικά τέρατα και απεργάζομαι την καταστροφή τους. Πλην όμως, διατηρώ πάσα συμπάθεια, κατανόηση και αλληλεγγύη, προς πάντα γκρίζο αδελφούλη και αδελφή και τούς τείνω χείρα βοηθείας, συχνά με ιδαίτερα σκληρό τρόπο, για να βγουν από τα κόπρανα.

    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι να τα λες, νικούμε και μάλιστα κατά κράτος!
    Τα ερπετά ετοιμάζονται να κρυφτούν στις κρυψώνες τους, όπου και θα τελειώσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι από εκεί, στις κρυψώνες τους πάντως, έχουμε αρχίσει να τα ξετρυπώνουμε με πλημμύρες, σε πολλά μέρη του κόσμου.

      Διαγραφή
  19. IntraBioNets and NSF-led RINGS Programs with Big Tech form the Wireless Network to Connect Humans to the Internet Through the Covid Vaccine

    https://essentialliberties.com/2021/07/01/intrabionets-and-nsf-led-rings-programs-with-big-tech-form-the-wireless-network-to-connect-humans-the-internet/amp/?__twitter_impression=true

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συνέχεια προήγουμενου...

    Θέλω επίσης να αναφερθώ, εκτός από την μεταφυσική πλευρά τού "ξεκαθαρίσματος τής ήρας από το στάρι" και στην άμεσα πρακτική του. Δεν αμφιβάλλω, ότι πολλοί κακεντρεχείς άνθρωποι αποδέχθησαν τον "εμβολιασμό", με κίνητρο, να εξασφαλίσουν αυτά που θεωρούν κεκτημένα (το συφιλιδικό κόκαλο, που τους έχει πετάξει το σύστημα) και την επαναφορά στην "κανονικότητα" ενός συστήματος τής αιμοποσίας και των παιδοβιασμών των βρυκολάκων. Πλην όμως, δεν ανήκουν όλοι οι εμβολιασδθέντες σε αυτήν την κατηγορία. Γνωρίζω από επαγγελματική σχέση έναν εξαίρετο άνθρωπο, που με έχει βοηθήσει. Αυτός σε νεαρή ηλικία έχασε τον πατέρα του, μετά από λίγα χρόνια πέθανε και η μητέρα του. Έτσι προσκολήθηκε μετά στον εναπομείναντα αδελφό του, ο οποίος και αυτός αποβίωσε σε αυτοκινητιστικό δυτύχημα. Υποθέτω, ότι αυτός ο άνθρωπος πάσχει από ασυνείδητο σύνδρομο, ότι ο χάρος τού έχει στήσει παγανιά. Και παρόλο που τού έχω δανίσει στο παρελθόν αρκετά βιβλία συνομωσιολογικού περιεχομένου και παρακολουθεί αντίστοιχες σελίδες στο διδίκτυο, μέσα στο καθεστώς τρομοκρατίας που κλιμακώθηκε με τον κοροϊδοϊό, ευρισκόμενος κάτω από σύνδρομα φοβίας, πήγε και τού ρίξανε το δηλητήριο στο κορμί. Τώρα αυτόν πού να τον κατατάξω; Στην ήρα ή το στάρι; Πρέπει να κατανοήσουμε, ότι τα "εμβόλια" είναι όπλα μαζικής καταστροφής και σαρώνουν εξίσου στο διάβα τους αφελείς, βλήματα, φοβητσιάρηδες, αρπαγμένα σασιά αλλά και ανθρώπους με σημαντικές οικογενειακές υποχρεώσεις, που υποκύπτουν στην υποχρεώτικότητα τής επιβολής. Εγώ δεν έχω να θρέψω παιδιά, γι αυτό κοιτάζω πώς θα πουλήσω το τομάρι μου πιο ακριβά. Άλλοι όμως έχουν.
    Επίσης, αρμόζει στα πλαίσια αυτής τής προβληματικής, να συμπεριλάβουμε το δεδομένο, ότι οι "εμβολιασμοί" γίνονται κυρίως στις αναπτυγμένες χώρες, ενώ στις πολύ φτωχές, αφρικανικές και τα τοιαύτα έχουν γίνει πολύ λιγότερα. Είμαι για παράδειγμα βέβαιος, ότι τα καθάρματα - κανίβαλοι τής μπόκο χαράμ στην Νιγηρία, που ευθύνονται για την θανάτωση χιλιάδων αθώων δεν "εμβολιάστηκαν" και ούτε πρόκειται να "εμβολιασθούν". Άρα μετά την λήξη τής ψευδεπίγραφης πανδημίας, αυτό το χτικιό θα παραμείνει. Και δεν είναι οι μόνοι. Εκατομμύρια τής πιο σαπισμένης ήρας θα παραμείνουν μετά την λήξη των "εμβολιασμών".
    Το πρόβλημα είναι πιο πολύπλοκο. Δεν είναι διόλου τυχαίο, ότι η καμπάλ επέλεξε την κινέζικη ολιγαρχία για την κατασκευή και διάδωση τού Κορωνϊού. Όπως επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι το πανεπιστήμιο τού Πεκίνου είναι πρωτοπόρο στην έρευνα τού αποκαλούμενου "self assembling", δηλαδή στην δημιουργία "θρόμβων" από νανοσωματίδια, που αποτελούν την βάση των "εμβολίων" για COVID 19. Οι χώρες, που αποδεκατίζονται με τα εμβόλια, είναι όλοι οι εν δυνάμει οικονομι κοί κ στρατιωτικοί ανταγωνιστές τής Κίνας (με εξαίρεση την Ρωσία). Και άντε μετά την επιβολή τού κινεζικού φασισμού σε παγκόσμια κλίμακα, που προωθεί η καμπάλ μέσω τής κινέζικης ολιγαρχίας στα "νεοταξικά" πλαίσια, να δούμε που θα βρούμε μέρος να φυτέψουμε ρίζι, γιατί για στάρι μάλλον δεν μας βλέπω. Το θέμα αυτό είναο προφανές, ότι χρειάζεται ειδική πραγματεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διονύση,

      το κινητό μου είναι έτοιμο να σβήσει από μπαταρία. Ήρθα στη δουλειά χωρίς φορτιστή.
      Θα μιλήσουμε πάλι, πιο αργά, σημερα.

      Διαγραφή
  21. Δεν περασε το σχολιο μου με το "ΕΥΓΕ !!!". Ελπιζω να μη εξεληφθη ως ειρωνικο γιατι δεν ειναι. Οσο για το συνεχεια του με τη δασκαλα, ειναι περα για περα αληθινο.
    Μακαρι να ειχαμε τετοιους δασκαλους/ες για τα σημερινα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εχεις δικιο, βιαστηκα. Καμια φορα ο γραπτος λογος παρερμηνευται.
    Λαθος μου, ζητω συγγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Φίλε Κ-Τ,

    Μεγάλο το σχόλιό μου και παρακαλώ να με συγχωρέσεις προκαταβολικά.

    Αυτό που έχω εμπεδώσει, μετά απο ανάγνωση εκατοντάδων άρθρων και κειμένων εδώ και χρόνια,
    είναι οτι τα συμπαντικά πρωτόκολλα (που αναφέρεις) ΔΕΝ ενεργοποιούνται όταν ο άνθρωπος ΣΥΝΑΙΝΕΙ σε αυτό που του κάνουν !!

    Για αυτό το λόγο επιδιώκουν (και το λένε πλαγίως) τη συναίνεση του "μπολιασμένου" να λάβει το σκεύασμα. Και το κάνουν επειδή ακριβως ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την ύπαρξη αυτών των πρωτοκόλλων και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι πρέπει να έχουν τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Απλά η πλειοψηφία του κόσμου ΔΕΝ το γνωρίζει και ΔΕΝ πιστεύει σε καμμία νομοτέλεια, για αυτό και ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του.

    Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι η ποσόστοση της κρίσημης μάζας που ΔΕΝ θα συναινέσει, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί ο οποιοσδήποτε ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ νόμος. Όμως, βλέποντας το πόσο έχουν σκυλιάσει, θεωρώ οτι η κρίσημη μάζα είναι κοντά στο να επιτευχθεί. Και ομιλώ για κρίσημη μάζα ΑΝΘΡΩΠΩΝ και όχι των υπολοίπων κατοίκων του πλανήτη μας.

    Όπως βλέπεις, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ οτι στον πλανήτη μας ΔΕΝ είμαστε όλοι άνθρωποι. Το καλό, βέβαια, είναι οτι απο αυτή τη λαίλαπα των σκευασμάτων, εκτός απο άνθρωποι, "φεύγουν" και πολλοί απο τους "άλλους". Όσο αφορά όμως τους ανθρώπους, όπως και σε εμάς μια "εσωτερική" φωνή μας οδήγησε στο να αναζητήσουμε την αλήθεια, έτσι είχαν και εκείνοι την ευκαιρία να το πράξουν. Δεν τους φταίει κανείς αν δεν το έπραξαν !! ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ !!!

    Η αίσθησή μου είναι οτι όντως στον πλανήτη μας θα μείνουμε λίγοι, αλλά το ζητούμενο είναι να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Το πόσοι θα είμαστε, δεν το γνωρίζει κανείς. Όμως είμαι πεπεισμένος οτι αν θέλουμε εμείς να παραμείνουμε, θα πρέπει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ για την επικράτηση του καλού. Και πώς θα το κάνουμε αυτό ; Πάντως όχι με συμβατικά όπλα, διότι δεν βρισκόμαστε μπροστα σε έναν συμβατικό πόλεμο. Τα όπλα μας είναι η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, η ΑΦΟΒΙΑ, η ΑΡΝΗΣΗ, η σιωπηλή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, η ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΠΙΣΤΗ στο σχέδιο, διότι είναι Θεϊκό ανεξάρτητα σε ποιον Θεό πιστεύει ο καθένας μας (παρακαλώ μην μπούμε σε θρησκευτικά θέματα. Είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ. Φτάνει πια το διαίρει και βασίλευε).

    Μην ξεχνάτε Αδέλφια μου ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, οτι ΕΛΛΑΣ είναι όλη η ΓΑΙΑ. Και ΕΛΛΗΝΑΣ νοείται ο κάθε κάτοικος του πλανήτη, ο οποίος εκτός πολλών άλλων χαρισμάτων, μοιράζεται την ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, την ΑΡΕΤΗ, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, την ΤΟΛΜΗ, την ΑΓΑΠΗ προς τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τέλος ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ το θάνατο. Επίσης ΕΛΛΗΝΑΣ νοείται αυτός, που έστω και ασυνείδητα, ακολουθεί στη ζωή του, αν όχι όλα, τα περισσότερα απο τα 147 Δελφικά παραγγέλματα, τα οποία ΔΕΝ είναι θρησκευτικά, αλλά φιλοσοφικά.

    Μήπως ο πορτοκαλί είναι ένας απο αυτούς ; Μήπως ο κοντός επίσης ;

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες υπέροχα αγαπητέ Διόσκουρε,
      ζωντανή απόδειξη αυτού που λέμε "η ανάρτηση συνεχίζεται και ξεδιπλώνεται περισσότερο στα σχόλια".
      Τα μηνύματά σου σημαντικά και σίγουρα ωφέλημα στους συναναγνώστες.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ (ΕΝΝΟΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΥΣΙΚΟ) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
      ΕΛΛΗΝ = ΦΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ !.
      ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ
      ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
      "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙΤΕ "
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
      ΤΩΡΑ !.
      ΤΩΡΑ ΔΙΟΣΚΟΥΡΕ ,ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΒΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ .
      Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
      ΕΝΑ 4% ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.
      ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
      Η ΠΟΣΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ,ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ.
      Ο ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.
      ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΝ ,ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.
      ΘΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΟΛΑ.
      ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΦΟΒΟ.
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΑΝ.
      ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ.
      ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΣ ΚΟΎΡΕ...
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ.
      ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ !
      Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


      Διαγραφή
    4. ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ
      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  24. k-t Συγχαρητήρια!
    "Έγραψες" ...πάλι!
    Πηγή έμπνευσης, κλέους, θάρρους κ τόλμης, την ώρα της Μάχης, ο ΔιόΔοτος κι οι Μαχητές και Μαχήτριές του! Η Νίκη φόράει γαλανόλευκα!..
    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητή Μαρko,

      ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,
      ας ελπίσουμε να μάς δοθεί η δυνατότητα να μπούμε σε πιο ουσιώδη δράση. Με το πληκτρολόγιο, εγώ προσωπικά, νιώθω ήδη ανεπαρκής.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Ιουλίου, 2021 22:48

      ΝΑΙ .ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΗ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ .
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΖΗΚΟ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. k-t Σε καταλαβαίνω και νομίζω όλοι έχουμε νιώσει έτσι κάποιες στιγμές..
      Σου προτείνω λοιπόν να θυμηθείς τον 64 Ορφικό 'Υμνο του Νόμου'
      Όσο για το πληκτρολόγιο, αυτό στα σωστά χέρια μεταλαμπαδεύει τον 'ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΌΓΟ' κι όπως γράφει ο Ν. Πρεάρης :
      "Χάρις στην ανάμνηση του Ελληνικού Λόγου και μόνον αυτού, ή Ανθρωπότης στέκεται ακόμη όρθια. Και θα νικήση!
      Kαμμιά δύναμη δεν μπορεί να κάνει την ανθρώπινη φύση μη ανθρώπινη " !!!

      Μαρko

      Διαγραφή
    4. Πιστεύω κι εγώ δυνατά σε αυτά που αναφέρεις, αγαπητή Μαρko. Να είσαι καλά!

      Εσένα Αριστόμαχε θα αρχίσω μα σού ρίχνω ξιλιές στον ποπό!

      Διαγραφή
    5. Ωωωωω... xαxαxααα "ξιλιές στον ποπό" μετά καραμούζας;;; lol lol !..
      Mαρko

      Διαγραφή
  25. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ 1.46.58, Ο ΦΩΤΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΟΡΕΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ Η ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
    ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ. ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΙΣΩΣ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ.
    ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗΣ ΚΡΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΝΕ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ``ΚΑΙΣΑΡΑ'' [ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ].
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΦΩΤΗΣ...
    ΤΟΥΣ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    ΑΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟ ``ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ''.
    www.youtube.com/watch?v=FySG7enaX-A
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

      Διαγραφή
  26. Θα γράψω εγώ κι η Μητέρα του Φωτός θα φωτίσει κάθε ψυχή
    ΔΟΞΑ ΤΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΤΡΙΑΔΙ
    ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΠΑΤΕΡΑ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΣΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Ιουλίου, 2021 22:45

      ΔΕΝ ΒΑΣΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ !
      ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ ΠΟΥ ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ ,Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ.
      ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. (δεν φαίνεται πολύ καλά..; Είναι μαχαιροπίρουνο. Το οποίο το καρφώνεις και σε μαρτυριάρηδες άμα λάχει..}

      Διαγραφή
  28. 40 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρόχειρη καταγραφή 45 ημερών:
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/07/45.html#more
    Επειδή είναι πολύ θανατηφόρος ιός:ο ρώσος βετεράνος του 2ου Π.Π. Nikolai Bagayev 102 ετών, νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο μετά από 1 εβδομάδα στην εντατική!
    https://www.reuters.com/news/archive/worldNews?view=page&page=7&pageSize=10
    Και μετά τρέχουν οι νέοι γιατί φοβούνται και εμβολιάζονται…
    Αντιγόνη
    ΥΓ Συγχαρητήρια για το κείμενο, και φυσικά αφού είμαστε συχνοί επισκέπτες εννοείται ότι πως μας αρέσει και ο τρόπος που γράφεις και όπως παρουσιάζεις τα θέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Αντιγόνη μου,
      σε ευχαριστούμε κι εμείς για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
  29. Λοιπον Κωστα και Διοδοταιοι. Νεοτερες πληροφοριες οσο αφορα τον εμβολιασμο των λαθρο: Απο κοινωνικη λειτουργο που εργαζεται στα προγραμματα ενταξης τους εμαθα πως ο εμβολιασμος για προσφυγες ειναι σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βαση και αφορα μονο ατομα που εχουν παρει χαρτια (προσωρινη αδεια παραμονης, ιθαγενεια κτλπ), ζουν σε σπιτια (προγραμμα ΗΛΙΟΣ) ή θελουν να ταξιδεψουν σε αλλη χωρα για συνεννωση οικογενειων.
    Κατα τη γνωμη μου εκει πρεπει να ριξουμε το βαρος της αντιδρασης μας: Ισονομια για ολους εμβοκια σε εθελοντικη βαση, ναι στα εμβολια και οχι στις πειραματικες γεννετικες θεραπειες, φαρμακα για τους αρρωστους οχι εμβολια για τους υγειης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αστυνόμος Μπέεεκας26 Ιουλίου, 2021 20:34

    Γνωρίζω δύο άτομα τού δημόσιου τομέα πού μού δήλωσαν κατηγορηματικά ότι άν πιεστούν νά κάνουν υποχρεωτικά τό eμβόλιο θά ...αρνηθούν καί θά μπούν σέ αναστολή. Όποιοι μιλάνε μέ "ναί μέν αλλά", απλά θά τό κάνουν στό τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έεεετσι , πάντα εύστοχος πάντα ευθύβολος.

    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ Κώστα εν Ταύροις καλησπέρα.
    Μεστό από αγωνιστικό πνεύμα το κείμενό σου, έμπλεο ΑΡΕΤΗΣ, -λέξη πηγάζουσα εκ του Άρεως την μαχητική πνοή-, μιλάς με ουσιαστικό πνεύμα συνένωσης και κάθε σου λέξη εκπέμπει ψυχή και ακλόνητη πίστη στον ΕΝΑ σκοπό, εκπέμπει τον Ελληνικό παλμό που πάλλει στο αείζωο σύμπαν…
    Η μάχη δεν σταμάτησε ποτέ στους τόσους αιώνες κυριαρχίας των ερπετών να δίνεται από έμψυχους και αποφασισμένους μεταδότες της Γνώσης και της θάλλουσας αγάπης, πάντα από λίγους για όλους.
    Έτσι και τώρα, στον προθάλαμο των τελικών εκκαθαρίσεων, οι αποφασισμένοι και ταγμένοι στον υπέρτατο σκοπό θα δώσουν την μάχη μέχρις εσχάτων, και αυτή η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει με πολύ μεγάλες νίκες στα πέραν του υλικού κόσμου πεδία…
    Καλή συνέχεια, καλή δύναμη και προπάντων ατσαλένια θέληση και επιμονή μέχρι την τελική επικράτηση του αγαθού και την καθολική αναγέννηση στην απαυγάζουσα λάμψη του αΪδίου ελληνικού φωτός.
    Με συμπλέουσα μαχητική διάθεση και αγάπη!
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αργύρη να είσαι καλά,

      και ο δικός σου λόγος επίσης εμπνέει,
      θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι Ελληνόψυχοι χρειάζονται από κάπου και κάποιου είδους έμπνευση για να ενωθούν σε μια γροθιά που θα πατάξει το θηρίο.

      Διαγραφή
  33. "Θα σας πω μέχρι που θέλουν να φτάσουν..."

    Μας το λένε ξεκάθαρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    "ΔΕΥΤΈΡΑ, 26 ΙΟΥΛΊΟΥ 2021
    Πόσο κοντά εἶναι οἱ ΗΠΑ νά ἔχουν Κομμουνιστή Πρόεδρο;
    Χειρότερα από ό, τι σκεφτήκατε ποτέ: Το ιστορικό της Κάμαλα Χάρις..."
    http://sxolianews.blogspot.com/2021/07/blog-post_67.html

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρίξανε τα χημικά της Συρίας νότια της Κρήτης!
    Ρίχνουν φορμόλη σε ιχθυοτροφεία - ιχθυοκαλλιέργειες και δεν τους ελέγχει κανένας!
    Και έρχονται τώρα μετά από όλα αυτά οι βλαμμένοι οι ψαράδες και δεν τους φταίνε τα τούρκικα αλιευτικά που φθάνουν μέχρι Ιόνιο και "σκουπίζουν" τα πάντα και τους φταίνε οι φώκιες ότι και καλά τους τρώνε τα ψάρια!!!
    19 φώκιες έχουν σκοτωθεί φέτος [τουλάχιστον έχει γίνει γνωστό]
    Αποτροπιασμός για τη θανάτωση του “Κωστή”, της μασκότ της Αλοννήσου! Η ανθρώπινη κακία δεν έχει όρια!
    https://www.youtube.com/watch?v=6CKrWKIOPaI
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συγκλονιστικές καταγγελίες από ΄Έλληνες γιατρούς whistleblowers, επιβεβαιώνουν πλήρως τον Αντωνιάδη.

    https://rumble.com/vkbkh9-34132077.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χαρτογράφηση της τυραννίας: Οι χώρες όπου είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός

    Mapping Tyranny: The Countries Where COVID-19 Vaccination is Now Mandatory

    https://humansarefree.com/2021/07/countries-where-covid-19-vaccination-is-mandatory.html



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΝΕΥΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου Δημήτρη!
      Υγεία και σε εσένα και την οικογένειά σου και καλόν αγώνα!

      Διαγραφή