«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Νέα ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ δημοσκόπηση του Τέρρυ Χατζηιερεμία!

Να γιατί οι ελληνόφωνοι καμπαλο-υπάλληλοι δεν θα επιχειρήσουν να ξανακάνουν ποτέ εκλογές. Φαίνεται αυτό εξάλλου ήδη, από το ότι ο μητσοδράκουλας έχει ξεκινήσει να στήνει απροκάλυπτη μαοϊκή χούντα στην Ελλάδα.


 

[POLL] Δημοσκόπηση Ιουνίου 2021 by Terry Hatziieremias 


 

20 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά. Αλλά μην ξεχνάμε singular logic, palantir, dominion.
    Δυστυχώς απο αυτές περνάνε οι ψήφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η νοθεία μπορεί να γίνει μόνο κατά ένα 25%. Ακόμα κι έτσι.. πάλι τα αποτελέσματα είναι κοντά σε αυτή την δημοσκόπηση.

      Διαγραφή
    2. Γιατί όχι παραπάνω?? 🤔

      Διαγραφή
  2. αλοοοου σημερα εχουμε 4 Ιουλιου....τι εγινε;;;ακουσατε κατι;;;εγινε κατι;;;μας τα ειχατε πρηξει ελαφρως εως βαρεως,και δεν ακουσαμε κατι....εσεις;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυριο ειναι 4 στην αμερικη κ βουλα καλησπερα

      Διαγραφή
    2. Αμε ακουσαμε. Απο αυριο Απαρχαιντ στην ελλαδα....

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
    ΑΥΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΞΕΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ.
    ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΕΡΙΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΛΕΨΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ [ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ].
    ΠΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ Η ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ;
    ΤΟ ``ΤΕΡΠΝΟΝ'' ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΞΕΛΑΣΠΩΣΑΜΕ.
    Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΣΚΟΤΩΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο συμφωνο συμβιωσης μπορουν να κανουν τα δυο "μεγαλα" αποκομματα, οχι συγκυβερνηση με τα ποσοστα που εχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το "αλοοοου" της Σουλας ολα τα λεφτα. Μπραβο ρε Σουλα, δεν σε ειχα για τοση συγγραφικη δεινοτητα!! Βιβλιο ολακληρο με μια λεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κι εσυ δεν πας πισω....ολακληρο ;;;;;;;;.ευγε και σε σενα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοσο καιρο το παιζαν Γερμανοι!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=COYjFNgrb4g&feature=share&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι πολλες οι μεταλλαξεις!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/335923528251249/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΕ ΒΕΒΕΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-7-21 ΣΤΙΣ 6 μ.μ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ (Νυρεμβεργη – 2) – (Οι δικες στο Διεθνες Δικαστηριο Εγκληματων κατά της Ανθρωποτητας ξεκινουν Κυριακη).
    Η Εναγουσα ομαδα αποτελειται από ΧΙΛΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Από την Ελαδα συμετεχουν ΔΕΚΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ, όπως ο Νικος Αντωνιαδης, ο Φαιδων Βοβολης, ο Δημητρης Αντωνιου κλπ), με επικεφαλης τον Γερμανο Ραηνερ Φουλμιχ.
    Κατηγορουν τον Π.Ο.Υ., τον CDC Αμερικης κε Ευρωπης (ΕΟΔΥ) κε το Οικονομικο Φορουμ του Νταβος για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ΔΕΠ,

      Όταν βρεις περισσότερες πληροφορίες, δωστες μας σε παρακαλώ. Αν δεν ξέρεις να βάζεις συνδέσμους, γράψε μας τουλάχιστον τον τίτλο κάποιας δημοσίευσης, και μαζί.. γράψε μας "πηγαίνετε να το διαβάσετε στην τάδε ιστοσιδα ή Facebook ή bitchute ή οτιδήποτε"

      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    2. https://nurembergtrials.net/

      Το πρόβλημα είναι πως το zoom δέχεται μόνο μέχρι 500 συμμετέχοντες.
      Όσο και να προσπάθησα μου έλεγε πως έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις.

      Link:
      https://zoom.us/j/91093480545


      Τραγικό ένα εγχείρημα παγκοσμίου ενδιαφέροντος και να μην υπάρχει live κάλυψη από κάποιο ανεξάρτητο κανάλι.

      Διαγραφή
  10. Βιντεάκι για την Λουσιφεράση.
    Εμβολιασμένος χρησιμοποιεί UV και φωσφορίζει:

    https://drive.google.com/file/d/1STRJst8ZAPpWoCkKTp9RvMg448tjgMzn/view?usp=sharing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κωστα, το ειχε προ-αναγγειλει ο Φαιδων Βοβολης στο σχετικο βιντεο που κρεμασες κι εσυ // Εγω το πρωτοδιαβασα χθες Κυριακη 4-7-21 στο amazonios.net // σημερα το εχουνε πολες ιστοσελιδες, μεταξυ των οποιων κε η secretrealtruth, οπου στο τελος του κειμενου υπαρχουν κε τα σχετικα link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΏΝΕΙ ΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΧΆΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή