«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Αυτά που μάς κάνουν πατώντας στο ψέμμα μιάς "Πανδημίας"... είναι πρόβα μπροστά σε αυτά που σχεδιάζουν να μάς κάνουν με το ψέμμα της "Ανθρωπογενούς Υπερθέρμανσης του Πλανήτη". Για αυτήν τη φάση του πολέμου κατά των λαών, ετοιμάζουν και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, συνδυασμένη και με τεχνητή επισιτιστική κρίση. Γι αυτό και πρέπει να τούς σταματήσουμε ΤΩΡΑ! Δείτε μία ακόμα απόδειξη της Ψευτο -Υπερθέρμανσης.

Ναι, υπάρχει Κλιματική Αλλαγή, ο Πλανήτης όμως ψύχεται αργά αργά αντί να θερμαίνεται· και κανείς δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό. Μόνο τα ερπετά της Παγκοσμιοποίησης τρέχουν πανικόβλητα να το κρύψουν, γιατί τούς χαλάει το παραμύθι της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης. Όμως το Στενό Μακασάρ "τούς χαλάει το γλυκό"...



Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή των παγετώνων

Γνωρίζετε πού βρίσκεται ο Πορθμός Μακασάρ; Είναι ένα στενό που χωρίζει το νησί Βόρνεο από το νησί Σουλαουέζι στο αρχιπέλαγος Σουλαουέζι, το ανατολικό τμήμα της Ινδονησίας. Το στενό αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τους κλιματολόγους, επειδή υπάρχουν ελάχιστα θαλάσσια ρεύματα, παρόλο που είναι ρηχό, λιγότερο από 1000 μέτρα, και συνδέεται άμεσα με τον Ειρηνικό Ωκεανό νότια των Φιλιππίνων. Επομένως, είναι σχετικά εύκολο να πραγματοποιηθούν σαρώσεις στα ιζήματα και να ανακατασκευαστούν οι ωκεάνιες θερμοκρασίες με τον προσδιορισμό της αναλογίας μαγνησίου/ασβεστίου του σκελετού των φορaminifers (Hyalina balthica μεταξύ άλλων) που βρίσκονται σε αυτά τα ιζήματα. 

Παρά την ισημερινή θέση αυτού του στενού (3° νότια), η θερμοκρασία του νερού σε βάθος 500 μέτρων είναι πολύ σταθερή και ίση με 7,5 βαθμούς. Η ανάλυση των ιζημάτων επιτρέπει έτσι να κατασκευαστεί με ακρίβεια η εξέλιξη των θερμοκρασιών σε αυτό το βάθος, δεδομένου ότι ο λόγος Mg/Ca είναι πολύ ευαίσθητος στις μεταβολές της θερμοκρασίας. Αν το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science το 2013 δεν είναι σαφές (doi: 10.1126/science.1240837), η επεξεργασία των δεδομένων που συλλέχθηκαν από τον Δρ Yair Rosenthal και την ομάδα του από το Πανεπιστήμιο Rutgers επέτρεψε να απεικονιστεί μια τέλεια ανακατασκευή της εξέλιξης των θερμοκρασιών σε βάθος 500 μέτρων αυτής της περιοχής του πλανήτη από 7000 χρόνια πριν από την κοινή εποχή μέχρι σήμερα.

Τα φορμινίφηρα είναι ποικιλίες αμοιβάδων που τρέφονται με θραύσματα και ζουν στον πυθμένα των ωκεανών, ορισμένα από τα οποία έχουν σκελετό από ασβεστίτη. Η ανάλυση του λόγου μαγνησίου/ασβεστίου επιτρέπει την ανακατασκευή της εξέλιξης των θερμοκρασιών σε βάθος 500 μέτρων. Κάποιοι θα πουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα και ότι ο Πορθμός Μακασάρ δεν βρίσκεται ούτε στην Ευρώπη ούτε στη Βόρεια Αμερική, όπου η κλιματική προπαγάνδα είναι πιο ενεργή, οπότε προχωρήστε, δεν υπάρχει τίποτα να δείτε. Κι όμως, αυτή δεν είναι ακριβώς η άποψη του Andy May, ενός συνταξιούχου γεωλόγου που εργάστηκε για πολλά χρόνια για πετρελαϊκές εταιρείες. Οι γεωλόγοι είναι επίσης υπεύθυνοι για τη μελέτη των πυρηνοληψιών των θαλάσσιων ιζημάτων και ο Andy May έχει όλη την τεχνογνωσία για να ερμηνεύσει τα δεδομένα που συνέλεξε ο Rosenthal και αυτό ακριβώς έκανε! Η παρακάτω εικόνα έχει σχολιαστεί από τον Μάιο από πολλούς ειδικούς, και δείχνει την, ανά πλανητικές χρονικές περιόδους, πτώση της θερμοκρασίας των υδάτινων όγκων.


Οι υποστηρικτές της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη θα δυσκολευτούν να καταπιούν τα γεγονότα: οι τάσεις της θερμοκρασίας στον πυθμένα του στενού Μακασάρ αποτελούν πολύτιμο δείκτη των παγκόσμιων τάσεων της θερμοκρασίας. Οι συντομογραφίες RWP, MWP και LIA αντιπροσωπεύουν τη Ρωμαϊκή Θερμή Περίοδο, τη Μεσαιωνική Θερμή Περίοδο που ονομάζεται επίσης Μεσαιωνικό Κλιματικό Βέλτιστο (που αγνοείται προσεκτικά από την IPCC) και τη Μικρή Εποχή των Παγετώνων που δεν ήταν και τόσο μικρή καθώς διήρκεσε σχεδόν 3 αιώνες. 

Σήμερα, βρισκόμαστε με μέση θερμοκρασία ενάμιση βαθμό χαμηλότερη από την κατάσταση της μεσαιωνικής θερμής περιόδου, με κλιματικές διακυμάνσεις που είναι δύσκολο να προβλεφθούν, επειδή δεν έχουμε πληροφορίες για την ηλιακή δραστηριότητα, για παράδειγμα. Αν εξετάσουμε αυτή την εικόνα, μπορούμε μόνο να δούμε ότι όλη η σημασία που αποδίδουν τα όργανα του ΟΗΕ στο CO2, για παράδειγμα, είναι καθαρή προπαγάνδα. Το μεγάλο πρόβλημα με όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ένα τέτοιο γράφημα δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στις εκθέσεις της IPCC, και για καλό λόγο, καθώς θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία του φαινομένου του θερμοκηπίου και την επίδρασή του στο κλίμα. Όπως λένε οι Αγγλοσάξονες, πρόκειται για "hoax", δηλαδή για μια ψεύτικη είδηση, πολύ κακόγουστη.

Τέλος, όπως φαίνεται σε αυτό το γράφημα, βρισκόμαστε σε καθοδική πορεία των θερμοκρασιών και ό,τι κι αν συμβεί, παρά τις μικρές διακυμάνσεις, το κλίμα θα ψυχθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Παρόλα αυτά, θα ήταν σοφό να σκεφτούμε για τις μελλοντικές γενιές ένα όχι πολύ κρύο αύριο με τεχνολογικές καινοτομίες που δεν υπάρχουν ακόμη, διαφορετικά η ανθρωπότητα θα μπορέσει να επιβιώσει μόνο στη μεσοτροπική ζώνη και τα υπόλοιπα αναδυόμενα εδάφη θα γίνουν έρημοι.


Σημείωση Διόδοτου: Τα στοιχεία αυτής της ανάρτησης είναι βασισμένα στο εκπληκτικό άρθρο του γεωλόγου Andy May, με τίτλο "Πώς να συγκρίνετε το σήμερα με το παρελθόν", από την προσωπική του ιστοσελίδα Politics and Climate Change.



20 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

    Αν κι αναρωτιέμαι τί "επιστημονικά" ψώνια θα βάλουν να μιλάνε γιά την "κλιματική αλλαγή" (διότι το καθυστερημένο Γκρέτα δεν αρκεί), στο μεταξύ γελάστε μέχρι δακρύων με τα αντίστοιχα ψώνια της ιατρικού τύπου μαλθακίας!

    Εδώ: http://harrytsopanos.blogspot.com/2021/07/blog-post_6.html

    Άντε, οι ελεύθεροι, περιμένει το κορίτσι! lol!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χάρρυ (αγαπημένος μου) τούς γλεντάει όπως πάντα, όπως πρέπει.. χαχαχα

      Πολύ καλησπέρα κι από 'μάς αγαπητέ Εργοδότα!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΕ ΚΩΣΤΑ....ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ 72 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ -ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ- ...

    ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ -20 ΚΕΛΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΒΑΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...

    ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ...

    ΜΑΡΑΚΙ ΟΜΟΡΦΥΝΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ


    ΥΓ.-4 ΚΩΛΟΚΑΙΡΟΣ...ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΥΠΑΕΙ ΠΡΟΒΙΑ ΒΟΓΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ...ΚΑΙ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ!
      ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΣΗ? 🤣

      Διαγραφή
    2. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ....-ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ...-ΑΡΧΙΔΕΙ ΓΙΑΤΡΕ...

      Διαγραφή
    3. Ο Fauci, πιθανώς άρχισε να “εξατμίζεται”
      https://www.bitchute.com/video/LxCHQvqNQdqh/

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=8nq3CjXiz3I

      Διαγραφή
    5. Κοζανητης ο ανθρωπος τα λεη ξερα και στοχευμενα γεια σου Γιαννη κοζανη φαρμακο

      Διαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ...ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΥΑ ΣΑΣ...ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ 1.5 ΕΥΡΩ ΚΑΝΟΥΝ...


    ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ...ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΕΡ...


    ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ...ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΤΟΥ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ..

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΚΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΚΤΩΡ...ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΛΕΡ...ΔΕΞΙΟΣ...ΚΑΙ ΤΟΝ - ΠΑΙΡΝΕΙ- ΛΙΓΟ...

    ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΑΙΡ-ΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΞΥΛΑ...


    ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΦΟΡΑΣ...ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΙΩ ...ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ [ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΡΑΚΙ ]......


    ΤΣΙΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ..


    ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΕΙΣΑΙ...

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΥ [ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ]


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεχνητή νοημοσύνη και Elon Musk στις Αντιθέσεις από τον Μάνο Δανέζη

    https://www.youtube.com/watch?v=wREX6XZYuAk



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To παν ειναι να μη χασουμε το μυαλο μας με την πανδημια και τον εγκλεισμο....αυτα ελεγα τωρα στον απορροφητηρα....[η γειτονισσα μου το λεει]..ο αλλος λεει,μια κλωστη τα κραταει ολα...μυαλο,ψυχραιμια,υπομονη,στρινγκ.....ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kάποιοι περιφέρουν την βλαμμένη σουηδή για να επαναλαμβάνει κουραστικά «κληματική αλλαγή, κάντε κάτι για την κληματική αλλαγή».
    Κληματική αλλαγή υπάρχει και δρα ταχέως, η αναζήτηση των αιτιολογικών παραγόντων το προκείμενο.

    Μερικά δεδομένα θερμοκρασίας της περιοχής μου. Αφορά την ευθεία Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνα, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη.
    Ανώτατες καταγραφείσες τιμές με επιδὀσεις ρεκόρ.
    Ιαν. 20-από 18 (2021), Φεβ. 22-20 (2016),Μαρ. 25-23 (2001),Απρ. 28-26 (2018), Μαι 34-32 ( 2017), Ιουν. 41-37 !!!(2017), Ιουλ. 40-38 (2017), Σεπ.36-34 ( 2017), Νοε 24-22 (2016).

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίχα το μυαλό στην κληματαριά μας. Βάλε κόκκινο.
      Η έρευνα του Γιαῒρ Ρόζενταλ και οι ακόλουθες παρατηρήσεις αξιοπρόσεκτες.
      Η γιαγιά μου προχθές είχε κρυάδες, δεν σημαίνει ότι έπεσαν προς τα κάτω οι τιμές της θερινής θερμοκρασίας.

      Το γενικό πρόβλημα προκύπτει από την ιλιγγιώδη αύξηση του πληθυσμού των μη λευκών, λόγω της εισαγωγής της υγειονομικής τεχονολογίας των Ευρωπαίων και συγχρόνως της χημικής γεωργίας με επακόλουθο την επίβιωση τους και την αύξηση τους με εκρηκτικούς ρυθμούς.

      Διαγραφή
  7. αν δεν παμε απο κοροιδοιο θα παμε απ τις κοτρωνες του μαλακοκουλη...λεει ο ανεκδιηγητος, για να εχουμε ενα ασφαλες και ελευθερο καλοκαιρι εμβολιαστειτε [που ακουσατε ποτε εμβολιο καλοκαιρι] αλλα να κανετε τακτικα τεστ πριν και μετα απο καθε κοινωνικη δραστηριοτητα.... δηλ ακυρωνει στην πραξη το εμβολιο που επιβαλλει....[μαλλον δεν ειχε υποβολεα διπλα του] ...ποσο μα ποσο βλλλλλακας.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ07 Ιουλίου, 2021 23:17

    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΨΟΦΑΕΙ .
    ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΨΟΦΑΕΙ .ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΨΟΦΑΕΙ .ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΕΛΙΟΥ .
    Η ΓΚΡΕΤΑ ΡΕΠΤΙΛΙΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ .
    ΨΙΙΙΙΙΤ ! ΤΣΙΦΤΕΣ ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΩΤΑΤΑ .
    ΤΕΛΟΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2021 .
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ,ΜΕ ΝΟΓΑΤΕ ;;
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΙΑ ;
    ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ .
    Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΙΣΘΕΙ......
    ΜΕ ΠΙΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ;........
    ΜΠΟΥΜ ,ΜΠΟΥΜ.....ΜΠΟΥΜ ....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τω μεταξύ, το παραμύθι λέει ότι το CO2 προκαλεί αυξηση της θερμοκρασίας, και πληρώνουμε φόρους γι' αυτό(βλ. ΔΕΗ), ενώ η αλήθεια είναι ότι ακολουθεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, βρίσκεται στον πάγο και απελευθερώνεται όταν λυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή