«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Η υστερία της παραλλαγής ΔΕΛΤΑ αποκαλύπτει την απογοητευτική αλήθεια: τα εμβόλια Covid δεν λειτουργούν και οι "παραλλαγές" προωθούνται ως ιστορίες τρόμου για να απαιτηθούν περισσότερα εμβόλια, εντολές μάσκας και καταστροφικά λουκέτα.

του  Mike Adams, Natural News, μετάφραση: Διόδοτος


 

Έχουμε πλέον φτάσει σε ένα εκπληκτικό σημείο καμπής στην παγκόσμια ώθηση για μαζικούς εμβολιασμούς, που χορηγούν στους ανθρώπους βιολογικά όπλα με πρωτεΐνη ακίδας. Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα "πλήρως εμβολιασμένα" άτομα υποφέρουν από οκτώ φορές υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τα μη εμβολιασμένα. Και μια εντυπωσιακή έκθεση από το Ηνωμένο Βασίλειο διαπιστώνει ότι το 62% των ατόμων που πεθαίνουν από covid είναι άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Το εμβόλιο για το covid, όπως αποδεικνύεται, δεν λειτουργεί πραγματικά.

Πιο συγκεκριμένα, δεν παρέχει μη ειδική ανοσία ακόμη και σε μικρές παραλλαγές στη μορφολογία του κοροναϊού. Ενώ η φυσική ανοσία παράγει πιο "γενικά" αντισώματα που λειτουργούν ενάντια σε όλα τα είδη των παραλλαγών, το εμβόλιο covid - που αποτελεί τελικά βιολογικό όπλο με πρωτεΐνη ακίδας και εγχέεται σε ανθρώπινα πειραματόζωα ως μέρος ενός παγκόσμιου ιατρικού πειράματος - παρέχει ελάχιστη ή καθόλου ανοσία ενάντια στις παραλλαγές του ιού (ακόμη και αν υποθέσουμε ότι λειτουργεί ενάντια στο αρχικό στέλεχος, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο).

Οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος είναι βαθιές. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι που επέλεξαν την οδό του εμβολίου αντί της οδού της φυσικής ανοσίας θα εξαρτώνται για πάντα από "αναμνηστικά" εμβόλια για να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν κάθε νέα παραλλαγή καθώς οι μεταλλάξεις εμφανίζονται στη φύση. Αυτό σημαίνει επανειλημμένες ενέσεις με περισσότερα βιολογικά όπλα και σημαίνει ότι τα εμβόλια covid που αρχικά προωθήθηκαν ως δρόμος προς την "ελευθερία" και την ανοσία δεν είναι κάτι τέτοιο. Μοιάζει περισσότερο με εθισμό στη βελόνα, επειδή χρειάζεστε ατελείωτες ενέσεις μόνο και μόνο για να παραμένετε σε εκάστοτε "υγιή" κατάσταση, αφού οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς στη φύση.

Ενώ ένα άτομο με φυσική ανοσία έχει επιτύχει την πραγματική ελευθερία με ένα πλήρως λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα, ένα άτομο που εξαρτάται από τα εμβόλια δεν έχει καμία γενική προστασία και πρέπει να ζει με τον συνεχή φόβο ότι μια νέα μετάλλαξη θα καταστήσει ξαφνικά τα υπάρχοντα, περιορισμένα αντισώματά του εντελώς άχρηστα.

Ωστόσο, τα πιστοποιητικά εμβολίων που δίνονται στους εμβολιασμένους -τους πιο ευάλωτους- προωθείται εντέχνως κι εκ του πονηρού, να είναι αποδεκτά με περισσότερo ζήλο και σοβαροφάνεια από ό,τι είναι δεκτοί εκείνοι που έχουν επιτύχει πολύ ισχυρότερη φυσική ανοσία, εφόσον είχαν ασθενήσει στο παρελθόν "από covid 19".. Αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ολόκληρη η αντιμετώπιση της πανδημίας έχει σχεδιαστεί στην πραγματικότητα για να συνεχίσει να εξαπλώνεται η μόλυνση, έτσι ώστε τα λουκέτα, οι εντολές μάσκας και οι εντολές εμβολίων να μπορούν να δικαιολογούνται χαρούμενα από τους μεθυσμένους από την εξουσία γραφειοκράτες και τους ιατρικούς τυράννους (όπως ο Fauci).

 Η αποτυχία του εμβολίου της παραλλαγής Delta χρησιμοποιείται τώρα για να απαιτηθεί η επιστροφή στα λουκέτα, τις μάσκες και την κοινωνική αποστασιοποίηση

Όπως προέβλεψα δημοσίως πριν από μήνες, αυτές οι νέες "παραλλαγές" επικαλούνται άπληστα από τους τυράννους της υγείας για να εξαπολύσουν την επιστροφή σε αυταρχικά λουκέτα, εντολές για μάσκες και άλλες απαιτήσεις που συνθλίβουν την ελευθερία. Η αποτυχία του δικού τους εμβολίου δημιουργεί τις ίδιες συνθήκες που τους δίνουν τη δύναμη να αφαιρέσουν ακόμα περισσότερες ανθρώπινες ελευθερίες. Και για να προσθέσουν προσβολή στο κακό, απαιτούν να συναινέσετε σε κάθε νέο εμβόλιο που σκαρφίζονται, πάντα με το ίδιο υπολογισμένο ψέμα: "Αν κάνετε ΑΥΤΟ το εμβόλιο, τότε θα είστε ασφαλείς και ελεύθεροι!"

Αλλά είναι πάντα ένα ψέμα. Τα εμβόλια δεν λειτουργούν πραγματικά όπως υπόσχονται, και δεν θα είστε ποτέ ελεύθεροι μέχρι να σταθείτε στο ύψος σας και να πείτε όχι στους ιατρικούς τυράννους.

Σημαντικό είναι ότι, δεδομένου ότι οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς στη φύση, δεν υπάρχει μέλλον όπου οι ιατρικοί τύραννοι θα κηρύξουν οικειοθελώς την πανδημία ως "τελειωμένη" και θα σταματήσουν να απαιτούν αποκλεισμούς, μάσκες και ενέσεις εμβολίων.

Έχουν βρει την απόλυτη απάτη για να συνεχίσουν να εξουσιάζουν αυταρχικά και θα συνεχίσουν να την προωθούν όσο μπορούν. Και για όσους είναι πρόθυμοι να είναι υπάκουα πρόβατα - κυρίως Δημοκρατικοί και Αριστεροί, φυσικά - αυτό σημαίνει ατελείωτη υποδούλωση κάτω από το βιομηχανικό οικοδόμημα της "Πανδημίας" του ιού.

Θυμάστε την υπόσχεση για το 2020; "Δώστε μας δύο εβδομάδες για να ισιώσουμε την καμπύλη". Σύντομα θα είναι δύο χρόνια και θα μετράμε. Δεν υπάρχει σενάριο όπου αυτοί οι "κοβιδικοί" τύραννοι θα χαλαρώσουν τη σιδερένια λαβή τους πάνω στην ανθρωπότητα. Δεν υπάρχει κανένα σημείο όπου θα πουν: "Είστε αρκετά εμβολιασμένοι". Δεν υπάρχει καμία περίσταση κάτω από την οποία θα υποχωρήσουν από την αρπαγή της εξουσίας τους και θα επιτρέψουν στους ανθρώπους να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις.

Ως απόδειξη αυτού, η κομητεία του Λος Άντζελες μόλις εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση, απαιτώντας από όλους να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους - ακόμα και αν είναι εμβολιασμένοι - λόγω της παραλλαγής Delta. Αυτό δεν είναι μια κατάφωρη παραδοχή ότι η υπόσχεση των εμβολίων ήταν μια πλήρης απάτη; Έτσι, κάθε φορά που εμφανίζεται μια νέα παραλλαγή, όλοι πρέπει να παραδοθούν στους τυράννους της δημόσιας υγείας για άλλη μια φορά.

Το σημερινό podcast "Ενημέρωση για την κατάσταση" αποκαλύπτει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ύπουλο σχέδιο των Κοβιντάκηδων να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα για πάντα. Δεν θα είστε ποτέ ελεύθεροι, μέχρι να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε σαν σκλάβοι. Πολλοί άνθρωποι, μετά τη λήψη του εμβολίου και των πολλαπλών αναμνηστικών εμβολίων, θα είναι τυχεροί αν είναι ακόμα ζωντανοί. Οι μαζικοί θάνατοι από τα εμβόλια είναι προ των πυλών, και το ήμισυ περίπου των εθνών κινδυνεύουν να πεθάνουν από τα εμβόλια που πήραν, αγνοώντας το γεγονός ότι όλα τα εμβόλια ήταν εξαρχής σχεδιασμένα ως βιολογικά όπλα αποπληθυσμού.

Ακούστε ολόκληρο το podcast εδώ:

Brighteon.com/454b1f37-52be-49a0-b92c-b6cc36827d51

 

πηγή: sgtreport.com

 

 

18 σχόλια:

  1. ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΕΙΜΑ //
    ΤΟ 2019 Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕ ΟΙ 40 ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΕΣΑ 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΕΙΜΑ - το Β’ εξαμηνο) κε το 2021 ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΕΣΑ 14 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΕΙΜΑ – το Α’ εξαμηνο) //
    ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΕ ΟΙ 40 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΜΕΣΑ Ε Ι Κ Ο Σ Ι – Ε Ξ Η Δ Ι Σ Ε Κ Α Τ Ο Μ Υ Ρ Ι Α ΕΥΡΩ (26.000.000.000) ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΕΙΜΑ. Το ανακοινωσε ο Σκυλακακης, το σκυλακι του Μητσοτακης //
    Να γιατι ξεσκιστηκαν επι ένα χρονο κε βγαζουν αφρους, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΕ ΝΑ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟ-ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ ΚΟΣΜΑΚΗ, λεγοντας ότι για όλα φταινε οι παπουδες, τα νηπια, ο κοροηδο-ιος, οι ανεμβολιαστοι, η πουτανα η κοινωνια κε τα κερατα τους τα διφορα //
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΕΙΜΑ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΚΕ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, με τις πιο ξευτελισμενες, ανηκουστες κε πανηλιθιες αποφασεις ολων των εποχων. Μεχρι κε ο Εληνας καθηγητης του Πανεπιστημιου Στανφορντ, ο Γιανης Ιωανιδης, βγηκε κε ειπε ότι «Η ΕΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ» //
    Από την πρωτη νυχτα της εκλογης του από την Εβραηκη Singular paraLogic, αποσκοπουσε στην οικονομικη ισοπεδωση της Ελαδος κε στην απολυτη ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ κε φτωχοποιηση των Εληνων, αποτσακιζοντας τελειωτικα την ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΙΩΣΗ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΚΕ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΑΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 2022, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922 //
    ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ 1922, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ 2022 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ όχι εξη όπως τοτε, ΑΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ αφου πρωτα τους γδαρουμε ζωντανους κε τους κρεμασουμε αναποδα στο Συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να θυμίσω πως ο πρόεδρος της σίνκιουλαρ αυτοκτόνησε.
      Astillais

      Διαγραφή
  2. Μετα το Δελτα η αλφαβητα εχει αλλα 20 γραμματα!!! Και το ωμεγα ειναι ποολυ μακρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πηδάει τα γράμματα η κάθε μετάλλαξη. (κόλλησα Σουλίτιδα)
      Να για παράδειγμα τώρα θα πάμε στην Λου
      Αμ τι.
      Αρκεί το γράμμα να είναι πυραμιδοειδές που λέει κι ο Ηλίας
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Αναρωτιεμαι ποτε θα παει στο Β, που αμα γυρισεις τις καμπυλες προς τα κατω, θα ειναι η πιο καλη μεταλλαξη, δηλαδη του κ@λου!!!

      Διαγραφή
    3. "Του κάλου" εννοείς φαντάζομαι..
      Πώς λέμε "Κούλα θα σε πονέσει ο κάλος σου"..

      Διαγραφή
  3. Μια ιστοριουλα!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/07/h-kai-to-pontiki.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο εχουν ξεφυγει οι γαμημενοι;;;αυτο το αρχιδι ο καρατζαφυρερ αυτος ο πορνογερος,ειπε οτι και οι λεπροι ηθελαν δικαιωματα και η κοινωνια αντεδρασε και τους απομονωσαν,....ντε και καλα εμβολιο, στον κωλο σου ρε μαλακα χωσε οσα θες και στο σοι σου ολο...δε λεει για τα λαθη που εγιναν στις μεθ, ουτε για τα θανατηφορα μικροβια που κυκλοφορουν σ αυτες.... το εμβολιο λεει εσωσε ζωες...γιατι δε μιλουν για τα φαρμακα του κοροιδοιου,γιατι δεν τα δινουν στον κοσμο;;;;γιατι ειναι πολλες οι μιζες του εμβολιου, που αλλο ξημερωμα να μην τους βρει,ουτε αυτους ουτε τα παιδια τους....αει στο διαολο εβραιοδιαολοσπερματα....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουλάκι μου όμορφο και βριστερό ( όχι βραστερό καλέ)
      Δεν τους νοιάζουν τα λεφτά, να σκοτώσουν κόσμο θέλουν.
      Έλα όμως που δεν τα καταφέρνουν.
      Τι παθαίνουν οι κακοί όταν δεν τα καταφέρνουν;
      Ααααακριβώς. Λυσσάνε
      Astillais

      Διαγραφή
  5. Εστιαση 2!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/336823664827902/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά! Είσαι απίστευτη!
      Που το βρήκες;
      Χρειαζόμαστε ενέσεις γέλιου...
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. "Το γελιο ειναι ενας οργασμος, που προκαλειται απο την συνευρεση του λογικου με το παραλογο", οπως στην προκειμενη περιπτωση!!!

      Διαγραφή
  6. Μαριος με πολλες και ενδιαφερουσες ειδησεις!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=HqzE99ar6ZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώπα... Απ'ό,τι βλέπω θα τον αγαπήσει ο Δεξιά Ελλάς με αυτά που λέει στο 2ο λεπτό. Κοίτα σύμπτωση.. Είναι τα ίδια που έγραψα κι εγώ σήμερα σε κάποιο σχόλιο για τον μπουμπούκο. Απλά αντί να πω Μαρξ, είπα Μάο Τσε Τούνγκ. Γι αυτό και με μισούν τα μητσοτακικά-τσιπρικά και ιντιμέντια τρολλ και μού την πέφτουν ξανά από προχτές και πολύ άγρια. Έχω να σάς δείξω κάποια στιγμή κι άλλα screenshots, που έχει να πέσει πολύ γλέντι 🙂.

      Όσο για το πρωτοσέλιδο της γερμανικής εφημερίδας, είναι στον ίδιο δρόμο με αυτήν εδώ την ανάρτηση στην οποία σχολιάζουμε.

      Ρε τί πάθαν' τα άπλυτα τρολλ.. Διόδοτος τούς βγήκε κι ο Μάριος. Γι αυτό προσπαθούν να βγάλουν το δηλητήριό τους γι αυτόν, στα σχόλια που διαγράφω. Γιατί τρώνε σουτ κι από τα κανάλι του απ'ό,τι φαίνεται..χαχαχα

      Διαγραφή


  7. ΓΙ`ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ & ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ;;

    14/8/2021 ΦΩΤΟ

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/07/blog-post_718.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η παραλλαγή Δέλτα δεν ήταν αρκετά τρομακτική.
    Τώρα είμαστε στην παραλλαγή Λάμδα!!!
    https://www.newsbeast.gr/health/arthro/7581758/metallaxi-lambda-anisychei-i-exaplosi-se-31-chores-pio-metadotiki-apo-ti-delta

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9759677/Coronavirus-Australia-Covid-19-strain-Lambda-infectious-Delta-variant.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λάμβδα κάνει ωραία συνήχηση με την ράβδα.
      Αριστόμαχε, αφιερωμένο
      Astillais

      Διαγραφή