«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ...

Έτσι απαντάμε στους ανθέλληνες.. Καλό λουκέτο!!!

 




Και εκεί που το παίζεις χαλαρός κι ωραίος.. σκάει μύτη το αφεντικόοο....


 

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι οι αφροασιάτες λαθροεισβολείς (όπως και οι ρομά βεβαίως βεβαίως) γελάνε με τους ελλαδίτες που τρέχουν να mβολιαστούν/δηλητηριαστούν/αυτοκτονήσουν. Και χαίρονται φυσικά.. γιατί όσο οι ελλαδίτες λιγοστεύουν αποδημώντας διά των εμβολίων εις τόπον φωτεινό/χλοερό, τόπον αναψύξεως.... μένει περισσότερος χώρος γι αυτούς στη νέα τους πατρίδα. 

Η πληροφόρηση την οποία έχουν για να κρατιούνται μακριά κι αλάργα από τα δολοφονικά mβόλια, είναι καλύτερη από την πληροφόρηση των ελλαδιτών, οι οποίοι ελλαδίτες αδιαφορούν για αυτά που τούς έχουμε πει εμείς οι συγγενείς και φίλοι τους, αδιαφορούν και για όσα υπάρχουν στο διαδίκτυο, γιατί ο κούλης τους.. τούς έχει πει ότι είμαστε ψέκες και συνωμοσιολόγοι, διασπορείς ψευδών ειδήσεων, επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία.

Τα λαθρό όμως.. ενημερώνονται καθημερινά διά ζώσης. Από προσωπικό των ΜΚΟ και αριστερές οργανώσεις, που κολλάνε ακούραστα κάθε μέρα, αφίσες παντού στις μεγάλες πόλεις. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι μισοί τουλάχιστον από κάποιους γνωστούς μας που ψηφίζουν τσύριζα (οι Πολακικοί κυρίως), ανταρσύα κλπ, βρίσκονται σε κοινή γραμμή με εμάς, κατά των mβολίων δηλαδή · γιατί είναι η γραμμή των κομμάτων και των οργανώσεών τους τέτοια. 

Οι ίδιες αυτές οργανώσεις λοιπόν αφυπνίζουν ενδελεχώς και τους αλλοδαπούς. Αυτές τα κάνανε μάγκες τα λαθρό κι αυτά γυρνάνε και κοιτούν τους mβολιάκηδες ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ελλαδίτες και γελάνε μαζί τους, κρυφά από μέσα τους. Σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας (Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Αγησιλάου, Ζήνωνος, Εξάρχεια, Αχαρνών), γκετοποιημένες γειτονιές Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ηρακλείου κλπ, θα δείτε σε τοίχους και κολώνες, αρκετές αφίσες σαν τις παρακάτω, στα αραβικά. Εδώ όμως.. σάς δίνω ένα δείγμα από τις ελληνόφωνες, οι οποίες απευθύνονται πρωτίστως στούς αναρχο-αριστερούς των πόλεων, αλλά και στους οργανωμένους αλλοδαπούς που έχουν μάθει ελληνικά (οι Πακιστανοί ας πούμε.. έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν πολύ καλά ελληνικά σε ένα χρόνο μόνο μέσα).

Δείτε τα προειδοποιητικά αντι-εμβολιαστικά τους αφισάκια:

 









Αυτά για σήμερα παιδάκιααα.....

Καλό ΣΚ!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




5 σχόλια:

  1. Ρε Κωστα η μαγεια ειναι να ειμαστε ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ απεναντι τους οταν ερθει η ωρα, οχι περισσοτεροι 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ΣΚ!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=N0RR2g_Y51Y&feature=youtu.be&noapp=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν βρε Βουλάκι..!
      Με πήραν' τα ζουμιά.

      ΝΆ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή