«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΕΚ, ΑΠΛΩΣ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ


 

Επειδή κάποιοι καθήσαμε και διαβάσαμε το νεο ΦΕΚ 3066/Β/09-07-21 (ναι και τις 160 σελιδες) και δεν είμαστε τίποτα γίδια που πιστεύουν τον μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργό (όλο το διάγγελμα δεν είχε ούτε μια αλήθεια μέσα), της Ελλαδος, εχω να σημειώσω τα εξής προς γνώση όλων:
 
Αρχικά στο Συμβούλιο της Ευρώπης η Ελλαδα ψηφισε την απόφαση οτι ο εμβολιασμός δεν δύναται να είναι υποχρεωτικός και απαγορεύεται οποιαδήποτε διάκριση μεταξυ εμβολιασμένων και μη, η πίεση και ο εκβιασμός με οποιοδήποτε μέσον καθώς και ο περιορισμός ελευθεριών και δικαιωμάτων.
Αυτό ισχύει για όλα τα κράτη-μέλη και υπενθυμίζω.. ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.
 
Έπειτα έχουμε την εξής ψευδή δήλωση του ψευτη σε όλα τα επίπεδα Κυριακού Μητσοτάκη:
“Ετσι, πρώτον, καθίσταται υποχρεωτικός ο άμεσος εμβολιασμός των εργαζόμενων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, που είναι και η πιο ευπαθής κατηγορία. Όσοι δεν το πράξουν θα τεθούν σε αναστολή εργασίας από την 16η Αυγούστου και μετά. Γιατί δεν γίνεται αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι προστατεύουν εκείνους που κινδυνεύουν περισσότερο, να είναι οι ίδιοι πιθανοί φορείς αυτού του κινδύνου.”
 
Πάμε λοιπόν και διαβάζουμε στο αντίστοιχο ΦΕΚ το παρακάτω:
 
“…κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ η συστηματική επιτήρηση και η εφαρμογή των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων.. “
 
Αναγκαία λοιπόν και όχι υποχρεωτική όπως ψαρώνει ο Κούλης τους σανοφάγους. Στην εικόνα έχω μαρκάρει το σημείο αυτό του ΦΕΚ.
 
Αν πάμε λίγο πιο κάτω αναφέρει πως θα λειτουργούν οι εν λόγω μονάδες φιλοξενίας ηλικιωμενων, κοινώς Μ. Φ. Η., ανάλογα με τα ποσοστά εμβολιασμού του προσωπικού.
 
Για κάτσε ρε σύντροφε μπορούν δηλαδή να λειτουργούν κανονικά και να εργάζονται εκεί ενώ ΔΕΝ ειναι εμβολιασμένοι?? Η βασική διαφορά είναι οτι οι μεν (εμβολιασμένοι) θα κάνουν ΕΝΑ τεστ την εβδομάδα και οι δε (μη εμβολιασμένοι) ΔΥΟ τεστ την εβδομάδα! Που είναι η υποχρεωτικότητα, τα διοικητικά προστιμα και η αναστολή εργασίας ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ? Στην δεύτερη εικόνα φαίνονται οι διαφορές που προανέφερα σε πίνακα του ιδίου ΦΕΚ.
 
Να σημειωθεί οτι διευκρινίζει πως οι εμβολιασμένοι που θα κάνουν το σελφ τεστ κατ’ιδίαν στο σπίτι, δε θα γίνονται δεκτοί εαν η δειγματοληψία δε γίνει απο επαγγελματία υγείας της Μοναδας!
Ψέμα και ψυχολογικός πόλεμος οι δηλώσεις του πολιτικού απατεώνα, γιατί μπορεί να ειναι ανίκανος και βλαξ αλλα ξέρει οτι ΔΕΝ μπορει να μας υποχρεώσει σε μαζικό εμβολιασμό! Οπότε μην ονειρεύεται υποχρεωτικούς εμβολιασμούς υγειονομικών, πυροσβεστών, δασκάλων/καθηγητών και ειδικά ΠΑΙΔΙΩΝ.
 
Ψυχραιμία.
 
Θα γελάσω, προσωπικά, ΠΟΛΥ οταν θα προσπαθήσει να επαναφέρει τις άχρηστες μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Ξέρετε, όταν δε θα έχει ανάγκη τον εξωτερικό τουρισμό…
 
Πήρε χτες το συστημα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) μια γεύση του τι εστί ισχύς εν τη ενώσει. Αν νομίζει το σκουπίδι που φέρεται ως πρωθυπουργός, οτι θα τη γλυτώσει στο τέλος, του έχω άσχημα νέα... 
 
Το ίδιο ισχύει και για την κομπανία του.
 
Μοιραστείτε το, γιατί μόνο μέσω σωστής ενημέρωσης θα ξεμπερδέψουμε. Και ξέρουμε άπαντες, οτι αλήθεια και σωστή ενημέρωση με Εισαγγελάτο-Πορδοσάλτε-Παγώνη-Βασιλακόπουλο κτλ είναι έννοιες παράλληλες που δε θα συναντηθούν ποτέ.Εδώ είναι το αυθεντικό έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης:https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/...
 
 
 
 
 

 

sinomosiologos 

 

28 σχόλια:

  1. Anthi Lyra
    15 ώρ. ·
    Έκτακτα μέτρα από 16 Ιουλίου ως 26 Ιουλίου.
    Το εμβόλιο είναι προαιρετικό, όχι υποχρεωτικό.
    Για τους υγειονομικούς και για αυτούς οι οποίοι εργάζονται σε καταστήματα που έχει να κάνει με ηλικιωμένους ο νομοθέτης μιλάει για μια αναγκαιότητα.
    Άλλο αναγκαιότητα, άλλο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Νομικά έχει μεγάλη σημασία.
    Η αναγκαιότητα δεν μπορεί να επισύρει κυρώσεις , μόνο η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ αλλά και αυτή θα πρέπει να είναι πλήρως αιτιολογημένη.
    Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζητάτε έγγραφες εξηγήσεις για όλα διότι οι καιροί είναι χαλεποί και υπάρχει μεγάλη εξαπάτηση παντού.
    Έχει ήδη εξαπατηθεί πολύ κόσμος και έχει κάνει το εμβόλιο παρά την θέληση του με λόγια ψεύτικα.
    Θα σας πω ένα παράδειγμα πολύ σημαντικό.
    Λένε ότι όποιος έχει το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι εντάξει.
    Όχι δεν είναι εντάξει. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει ημερομηνία λήξεως.
    Γιατί τα εμβόλια covid 19 έχουν ημερομηνία λήξεως. Αν πχ κάποιος έχει κάνει αυτή την στιγμή δύο δόσεις εμβολίου , όταν θα χρειαστεί να κάνει και τρίτη δόση και δεν πάει να εμβολιαστεί θα θεωρηθεί ανεμβολίαστος.
    Έχει προγραμματιστεί να γίνουν τουλάχιστον 7 δόσεις.
    Στο μεταξύ οι παρενέργειες των εμβολίων αυτών έχουν αρχίσει να γίνονται έντονες και ορατές πλέον σε όλες τις οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.
    Επίσης το εμβόλιο αυτό δεν πρόκειται να σώσει κανέναν από τον κορονοιό.
    Ήδη έχουμε πολλούς εμβολιασμένους που είναι σε καραντίνα διότι νοσούν από τον κορονοιό.
    Στο ΦΕΚ τεύχος β 3117/16.7.21 που ισχύει μέχρι τις 26 .7.21.
    Μιλάει για ένα self test για όλους τους εργαζόμενους εβδομαδιαίως.
    Όσοι εργοδότες δεν τηρούν την ΚΥΑ και επιβάλλουν καθημερινές ιατρικές πράξεις στους εργαζόμενους πέρα των προβλεπόμενων είναι υπόλογοι πλέον για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
    Και μην λένε επιχείρηση μου είναι ότι θέλω κάνω διότι η επιβολή καθημερινών ιατρικών πράξεων σε εργαζόμενους είναι έγκλημα που τιμωρείται ποινικά και έχει το δικαίωμα το κράτος με τους αρμόδιους φορείς της να επέμβει δραστικά και να διατάξει το κλείσιμο της επιχείρησης όταν οι εργαζόμενοι καταγγείλουν το γεγονός αυτό.
    Θα ζητάτε έγγραφες εξηγήσεις τις οποίες μετά θα μου τις στέλνετε στο emai μου anastasopoulouk8@gmail.comγια να κάνω διερεύνηση νομιμότητας.
    Στου χώρους της εστίασης οι εργαζόμενοι μπορούν να εργαστούν με ένα self test εβδομαδιαίως.
    Οι πελάτες που κάθονται έξω δεν υποχρεούνται για τίποτα.
    Οι πελάτες που κάθονται μέσα επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και τα ανήλικα self test που το δηλώνουν στο gov.gr.
    Tα παραπάνω πιστοποιητικά μπορούν να επιδεικνύονται και εγγράφως.
    Στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Ένα self test εβδομαδιαίως.
    Σχετικά με τα νοσοκομεία να γνωρίζετε ότι υπάρχει και μοριακό τεστ σάλιου και σας το κρύβουν.
    Σχετικά με τις μεταφορές.
    Οδικώς δεν χρειάζεται τίποτα.
    Τα ταξίδια με πλοίο ή με αεροπλάνα εσωτερικού μπορούν να γίνουν και με rapid test σάλιου που το παίρνετε από το φαρμακείο και είναι rapid test.
    Δεν έρχεται καθόλου το σώμα σε επαφή με το τεστ.
    Θα πρέπει να το κάνετε και θα πρέπει να έχετε το κουτί που γράφει rapid test απέξω και την πλακέτα μαζί με το αρνητικό αποτέλεσμα μαζί σας προς επίδειξη και επίσης σε περίπτωση που πέσετε σε δύσπιστο υπάλληλο να έχετε και ενα rapid test ρεζέρβα μαζί σας να το κάνετε επί τόπου και με το αρνητικό αποτέλεσμα μετά να του κάνετε και καταγγελία διότι όταν κάποιος έχει κάνει τεστ και είναι αρνητικός στον Κορονοιο και το αποδεικνύει αυτός που του απαγορεύει την είσοδο στο ταξίδι ,στην εργασία κτλ διαπράττει ποινικό παράπτωμα και παράβαση καθήκοντος.
    Tο αποτέλεσμα μπορείτε να βεβαιώνετε εγγράφως με χειρόγραφη δήλωση.
    Όταν όμως επρόκειτο για ταξίδια στο εξωτερικό η ηλεκτρονική καταχώρηση του αρνητικού αποτελέσματος είναι υποχρεωτική.
    Για τα πλοία και τα αεροπλάνα υποχρεωτική είναι η συμπλήρωση του εντύπου σχετικά με τον covid 19.
    17/7/21
    Αναστασόπουλου Κωνσταντίνα
    Δικηγόρος Αθηνών
    Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6977334846 ή να μου στείλετε το αίτημα σας στην
    Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας anastasopoulouk8@gmail.com.
    Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ F/B ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΛΥΡΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ.

      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
      ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
      ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
      Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ, ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ RAPID TEST ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ.

      ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

      ΧΘΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
      38 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
      ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.

      ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ KAI ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο DONALD TRUMP,
      Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ.

      ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΡΑΜΠ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΤΖΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ,
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  2. ,https://www.pronews.gr/kypros/1002995_ektakto-pedio-mahis-i-kypros-polites-diadilonoyn-kata-toy-safe-pass-epeisodia-exo-apo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ...
    ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΜΑΖΙ ΔΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ.
    ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ.
    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΙ ΤΟΥ ΠΡΗΞΑΜΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΓΚΑΝΤΕΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.
    www.athensvoice.gr/sites/default/files/93421154_10158368914174452_6810565873611309056_o.jpg
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΞΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΤΑΣΘΕ.
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΒΑΛΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ATHENSVOICE ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ. ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ. ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΕΥΩ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  4. Οι κορωνομπουρδες της TV!!!

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227184369859905&id=1377669316

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΑντισυνταγματιΚουλης!!!

    https://m.facebook.com/groups/258788609298075/permalink/345141410662794/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτο από πακιστανικό ταχυφαγείο με πελάτη τον … Άδωνι. Το Πακιστάν αναγνώρισε τα κατεχόμενα πριν μερικές ημέρες.
    .
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/07/blog-post_710.html


    .


    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙ , ΧΑΝΕΙ............

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμαν βρε Κωστα αυτη η μανια σου να βαζεις την φωτο του κουλομαλακα....τον πουστη ουτε να τον βλεπω,μαλλον το κανεις επιτηδες για να με νευριασεις,που να τουρθει ντουβρουτζας του καριολη και να χτυπιεται σαν σεληνιασμενος....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σκεφτειτε ποσο βρωμιαρης ειναι ο μαλακομπουμπουκος που τρωει με πακιστανους ο λαθροοθωμανολαγνος....οι πακιστανοι τρωνε σκυλια και γατες,τα ιδια τρωει και ο μαλακας;;; οχι οτι χεστηκα για το τι φαρμακωνει το σκουπιδι,και που τα βρηκαν τα πιθηκια τα μαγαζια τ αυτοκινητα,κι ο Ελληνας για ν ανοιξει μια επιχειρηση του ζητουν μεχρι και αδεια ποδηλατου...αν αυτος ο μαλακας ηταν ινδιανος θα τον ελεγαν τσιριχτη πορδη....αει στο διαολο.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με μετανάστες, ΛΟΑΤΚΙ και χωρίς στρατιωτική μπάντα η φετινή Eπέτειος αποκατάστασης Δημοκρατίας

    .
    https://www.youtube.com/watch?v=C_ujh7XwK48



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τετοια δημοκρατια [του κωλου] που εχουμε, αυτοι της πρεπει να την γιορταζουν μαζι με την κατινα...ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα....Σουλα

      Διαγραφή
  10. Ευχόμαστε να μην ισχύει! Ψώνια στα καταστήματα λιανικής από Σεπτέμβριο ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού; Δημοσίευμα-«ΒΟΜΒΑ»
    .
    https://katohika.gr/ellada/efchomaste-na-min-ischyei-psonia-sta-katastimata-lianikis-apo-septemvrio-mono-me-pistopoiitiko-emvoliasmou-dimosievma-vomva/?unapproved=588574&moderation-hash=883bdc68b8ce461c8a059de26a90e101#comment-588574


    -------------------------
    Market στο Ισραήλ δεν επιτρέπει είσοδο ανεμβολίαστων.
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=X-dKU_QqZFw

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ.....
    ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νέα τσιμέντα στην Ακρόπολη


    https://www.ksipnistere.com/2021/07/blog-post_656.html


    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώτο τραπέζι πίστα ήταν στο μπουζουξίδικο «ΑΝΟΔΟΣ LIVE», που βρίσκεται στη Γλύφα Χαλκίδας, ο δικηγόρος Θανάσης Τάρτης το Σάββατο (10-07-2021)…
    Μάλιστα ο τραγουδιστής Μιχάλης Μαραγκάκης μόλις τον είδε του είπε από το μικρόφωνο:

    «Τάρτη μέσα στο Άνοδος βρίσκομαι και σου βάζω έναν όρο όταν θα κάνω τις “βρώμικες” δουλειές σε θέλω δικηγόρο…».

    Την ίδια ώρα ο Θ. Τάρτης με αναρτήσεις του κουνάει το δάχτυλο στους μη εμβολιασμένους, ενώ σε μία από αυτές και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου 2021 δήλωνε ότι ο ίδιος δεν θα πάει σε μαγαζιά που δεν είναι covid-free δηλαδή για εμβολιασμένους…

    https://www.eviazoom.gr/2021/07/glufa-xalkidas-tartis.html



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φωτο από πακιστανικό ταχυφαγείο με πελάτη τον … Άδωνι. Το Πακιστάν αναγνώρισε τα κατεχόμενα πριν μερικές ημέρες.

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/07/blog-post_710.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DR. LEE MERRITT ''δεν υπήρξε ποτέ
    ξέσπασμα ιού - η ακίδα είναι βιολογικό όπλο'' - 1:18

    https://newtube.app/fake_pandemic/VayJfQO



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ !
    ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ !.
    Ο ΜΠΙ ΣΚΑΤΑΣ ,Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ,Ο ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ,ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘςΙ 6/6/2020.
    ΟΜΟΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΤΡΓΟΙ.
    ΙΣΩΣ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ,ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ,ΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΗ.
    ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.ΑΚΥΡΑ.
    ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
    ΚΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ.
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.
    ΧΑΠΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΕΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ.
    ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ !!!
    ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΣΤΩ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ .
    ΠΟΙΑ ΝΤΟΡΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΟΕΝ ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ;
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ,ΤΡΙΤΑΝΤΖΕΣ ,ΠΑΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ;
    ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ,ΤΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ !.
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΖΕΣ ,ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
    Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.
    ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.
    ΚΟΒΕΤΑΙ !!!!!!!!
    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΘΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ.
    ΘΑ ΦΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ !!!!!
    ΜΕΤΡΑΝΕ.....
    ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ.
    ΜΕΤΑΞΑΣ !
    ΓΡΑΨΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.
    ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΓΙΟΥΛΙΑ.
    HOLD THE LINE !!!!
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !.
    ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΑΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ;
    Η ΝΟΝΟΥΣ ;
    ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΑΤΕ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΖΟΝ ΣΑΣ !
    ΟΣΟΙ ΔΕΧΕΣΘΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ,ΑΝΑΓΚΑΣΘΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ,ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ !!!
    ΑΥΤΟ ,ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΕΑΝ ΣΑΣ ΦΟΒΕΡΙΣΗ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ,
    ΒΟΥΤΗΧΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΗ.
    ΕΓΓΥΗΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.
    ΣΑΣ ΕΙΠΑ !
    ΡΑΒΔΙ.
    ΡΑΒΔΙ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΤΕ !.
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ !
    ΕΧΟΥΝ ΦΡΙΚΑΡΕΙ !.
    ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ .
    ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ,ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ.
    ΑΔΕΛΦΙΑ !
    Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ.
    ΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ,ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΖΥΓΙ ΜΕΤΑ.
    ΟΛΑΑΑΑΑ !
    ΕΣΥ !
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ;
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;
    ΘΥΜΗΘΗΤΕ !!!!
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ !!!
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΠΗΔΕΣ !.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ !
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !
    ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ.
    ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ !
    Η ΓΚΕΣΑΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΗ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ !!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://www.geopolitica.ru/en/news/putin-95-world-terrorist-attacks-are-made-cia

    PUTIN: 95% OF WORLD TERRORIST ATTACKS ARE MADE BY THE CIA

    το λέει σχετικά με την " τρομοκρατική " επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρουπολης. Που ακόμα και μωρα ξέρου ότι ήταν ψέματα....

    Ενδιαφέρων είναι οτι στο ίδιο σάιτ αυτη η δήλωση δεν υπάρχει στα ρώσικα....

    Το σάιτ προοθεί τον Ντούγιν ( Alexandr Gelevich Shteinberg ) που ειναι ... http://samlib.ru/img/c/cushero/dugine_nazbol/985.png
    "Ο ΦΑΣΙΣΜΌς ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟς ΚΑΙ ΚΌΚΚΙΝΟς"
    Ανατυπώθηκε με την ευγενική άδεια του συγγραφέα.
    http://samlib.ru/c/cushero/dugine_nazbol.shtml

    https://911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=1766&p=6#p204828



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ο ΦΑΣΙΣΜΌς ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟς ΚΑΙ ΚΌΚΚΙΝΟς"

      Παραπλανητικός όρος εμπνευσμένος από τον Μίκυ Μάους (Μ.Θεοδωράκη) στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία. Είναι σαν να λέει ότι υπάρχουν και καλοί κόκκινοι αλλά δεν τούς έχουμε δοκιμάσει. ΛΆΘΟΣ!
      Άλλο ο Φασισμός και άλλο ο Κομμουνισμός.
      Ο μεγαλύτερος εχθρός όλων των Εθνών είναι ο Κομμουνισμός.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ19 Ιουλίου, 2021 23:06

      ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  17. Γιατί;

    Μέχρι τώρα,τι;;

    Νόμιμο ,,έχουν νομοθετήσει..

    Όλοι οι νομοι που έχουν βγάλει..

    Ειναι παρανομοι!!!!


    Ολοι στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉ..

    ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ...


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ζαβο ξωγαμο της κορακλας του αποστατη το γενος μοατσο εκ βενετιας, εκδιωγμενοι απο ανδαλουσια, προερχομενοι απο χαζαρια με καταγωγη απο χαλδαια!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=mbGCR9NoUxc
    https://www.youtube.com/watch?v=EkEezIL_QVI
    https://www.youtube.com/watch?v=9JaHd0D35YA

    Μπορουν, γιατι δεν φοβουνται κανεναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://www.youtube.com/watch?v=-oQGQadrpiM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://media.gab.com/system/media_attachments/files/079/802/896/original/0f4d1a2fd860da95.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/07/laser-drones.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Τι περιέχουν τα εμβόλια. Σύμφωνα με το wikipedia, τα εμβόλια κατά της COVID-19 που είναι εγκεκριμένα για επείγουσα ή πλήρη χρήση είναι τα εξής:

    BBIBP-CorV (Κίνα: Sinopharm, Πανεπιστήμιο Πεκίνου) – Τεχνολογία: Αδρανοποιημένος ιός SARS-CoV-2

    Oxford–AstraZeneca COVID-19 (Μεγάλη Βρετανία: Πανεπιστήμιο Οξφόρδης, AstraZeneca, CEPI) – Τεχνολογία: Ιικός φορέας αδενοϊού ChAdOx1

    Moderna COVID-19 (ΗΠΑ: Moderna, NIAID, BARDA, CEPI) – Τεχνολογία: RNA ενθυλακωμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων (mRNA)

    Pfizer–BioNTech COVID-19 (ΗΠΑ, Γερμανία: BioNTech, Pfizer) – Τεχνολογία: RNA ενθυλακωμένο σε νανοσωματίδια λιπιδίων (mRNA)

    Sputnik V COVID-19 (Ρωσία: Gamaleya Research Institute of Epidemiology and Microbiology) – Τεχνολογία: Συνδυαστικός ιικός φορέας αδενοϊού, τύπου 5 και τύπου 26 (Ad5 και Ad26)

    CoronaVac (Κίνα: Sinovac) – Τεχνολογία: Αδρανοποιημένος ιός SARS-CoV-2

    Ad5-nCoV (Κίνα: CanSino Biologics) – Τεχνολογία: Ιικός φορέας αδενοϊού, τύπου 5 (Ad5)

    BBV152, Covaxin (Ινδία: Bharat Biotech, Indian Council of Medical Research) Τεχνολογία: Αδρανοποιημένος ιός SARS-CoV-2

    Ad26.COV2.S (ΗΠΑ και Ολλανδία: Janssen Pharmaceutica, Johnson & Johnson, BIDMC) – Τεχνολογία: Ιικός φορέας αδενοϊού, τύπου 26 (Ad26)

    EpiVacCorona (Ρωσία: State Research Center of Virology and Biotechnology VECTOR) – Τεχνολογία: Πεπτίδια ιού SARS-CoV-2 (πρωτεϊνες)"

    ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ! ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ! ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ DNA Η RNA, ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ MRNA, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ GEN, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ» (ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΤΟΜΑ), ΑΛΛΑ «TRANS-HUMAN», ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2013, ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ GM ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ MRNA ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ TRANS-HUMAN ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ TRANS-HUMAN ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ GEN-POINT ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

    https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://www.paraxeno.com/15360/nikola-tesla-o-thessalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή