«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Το CDC δηλώνει ότι τα παλιά τεστ PCR πρέπει να φύγουν έτσι κι αλλιώς, αφού ο George Soros και ο Bill Gates αγοράζουν νέα εταιρεία με τεστ COVID..!!

Μήπως έτσι.. εξηγείται καλύτερα το ότι τα pcr test κρίθηκαν από το CDC αναξιόπιστα..;


 

Το CDC ανακοίνωσε το Σάββατο ότι τα τεστ PCR σύντομα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα για επείγουσα χρήση, μόλις μία εβδομάδα αφότου ο Τζορτζ Σόρος και ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να αγοράσουν μια νέα εταιρεία τεστ COVID.

Το CDC απέσυρε την αίτησή του για χρήση έκτακτης ανάγκης για τα τεστ PCR και προτρέπει τις κλινικές και τα νοσοκομεία σε όλη την Αμερική να ξεκινήσουν αμέσως τη διαδικασία χρήσης νέων εργαλείων που είναι καλύτερα, σε θέση να "διευκολύνουν την ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης", διότι "τέτοιες δοκιμασίες μπορούν να διευκολύνουν τη συνεχή εξέταση τόσο για τη γρίπη όσο και για τον SARS-CoV-2 και μπορούν να εξοικονομήσουν τόσο χρόνο όσο και πόρους καθώς οδεύουμε προς την εποχή της γρίπης".

Το Nationalfile.com αναφέρει: Φαίνεται ότι οι κλινικές θα έχουν μια νέα επιλογή για τις εξετάσεις COVID-19 από τη στιγμή που θα καταργηθούν σταδιακά οι εξετάσεις PCR: Η Mologic, μια εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που κατασκευάζει τα τεστ COVID-19 και αναμένεται να αγοραστεί από μια νέα πρωτοβουλία του Τζορτζ Σόρος και του Μπιλ Γκέιτς, την Global Access Health.

Το Forbes εξηγεί ότι η Global Access Health (GAH) είναι μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ "του Ταμείου Οικονομικής Ανάπτυξης του Σόρος και του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates" και εξηγεί ότι η Mologic Ltd είναι "σήμερα περισσότερο γνωστή για την τεχνολογία deep-nostril που χρησιμοποιείται για την παροχή γρήγορων τεστ COVID-19". Η σύμπραξη μεταξύ των Gates και Soros για την αγορά της εν λόγω εταιρείας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ενώ η απόφαση του CDC να καταργήσει σταδιακά τα τεστ PCR ανακοινώθηκε το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Τα τεστ που θα χρηματοδοτηθούν σύντομα από τον Σόρος και τον Γκέιτς προφανώς "προσφέρουν μια εξέταση έγκαιρης προειδοποίησης για τον ιό Covid-19 και έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο ως βοήθημα για να βοηθήσουν στην επαναλειτουργία καταστημάτων, μπαρ, αθλητικών εκδηλώσεων και χώρων εργασίας" και ειδικεύονται στο να "δίνουν ένα αποτέλεσμα έγκαιρης προειδοποίησης για άτομα που μπορεί να μην έχουν συμπτώματα", αλλά που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν ακόμη να μεταδώσουν τον ιό.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο τιτάνας της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με την επί χρόνια σύζυγό του Μελίντα Γκέιτς, προκάλεσε τη διεθνή οργή κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του COVID-19, όταν φάνηκε να πανηγυρίζει για την εξάπλωση του ιού και χαμογέλασε στην κάμερα μαζί με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης όπου δήλωσε ότι "αυτή δεν θα είναι η τελευταία πανδημία που θα αντιμετωπίσουμε".

newspunch.com 

 

 

3 σχόλια:

  1. ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ COSMOTE ΓΙΑ ΤΑ 5G ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

    https://katohika.gr/ellada/salos-apo-diafimisi-tis-cosmote-gia-ta-5g-pou-deichnei-to-kinito-na-diavazei-enan-kodiko-sto-simeio-tou-emvoliou/

    Πιο χύμα.. δεν γίνεται.
    Και φυσικά.. όλων αυτών, οι οποίοι θα τρέξουν μεσ'στην τρελλή χαρά να αποκτήσουν το πακέτο, ..ούτε που τούς περνάει από το μυαλό πως..
    ..αν αποφασίσει το σύστημα ότι δεν τούς γουστάρει.. τούς τελειώνει στο δευτερόλεπτο:
    https://www.bitchute.com/video/NfLSUk4jkUhm/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΒΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΠΟΜΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ31 Ιουλίου, 2021 20:04

    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΝΟΗΣΕΙ .
    ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΙ ΣΒΑΡΤΖ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ,ΜΑΘΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΝΣ ,ΧΑΝΚΣ ,ΣΙΦ ,ΚΙΛΑΡΥ ,ΟΜΠΑΜΙΑ
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ .
    ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΟΛΜΠΡΑΙΤ ,ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ....ΝΑΙ . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    Η ΠΕΛΟΖΙ ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ .ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΖΕΤΑΙ ;
    ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή