«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Ο ΠΟΥ σταματά να προτείνει εκτεταμένα τεστ COVID-19 στις ασυμπτωματικές περιπτώσεις

  Αυτά τα βλέπει η κουλή.. ή κάνει και την γκαβή...;


 

γράφει η Meiling Lee

Σύμφωνα με την ενημερωμένη οδηγία σχετικά με τις στρατηγικές για τεστ COVID-19, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) λέει ότι δεν συνιστά επί του παρόντος εκτεταμένη εξέταση ατόμων χωρίς συμπτώματα, αναφέροντας το κόστος μιας τέτοιας στρατηγικής και την αναποτελεσματικότητά της.

«Προς το παρόν δεν συνιστάται εκτεταμένη διενέργεια τεστ στους ασυμπτωματικούς πληθυσμούς, συμπεριλαμβανομένων και των self tests, με βάση την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τον αντίκτυπο και τη σχέση κόστους – αποτελεσματικότητας τέτοιων προσεγγίσεων και την ανησυχία ότι αυτή η προσέγγιση κινδυνεύει να εκτρέψει πόρους από ενδείξεις δοκιμών υψηλότερης προτεραιότητας», αναφέρει η οδηγία. (σημ. μεταφραστή: σας δίδεται η σχετική οδηγία στο αμέσως επόμενο PDF)

Ωστόσο, «οι χώρες με τους πόρους και την επιθυμία να επεκτείνουν τις δοκιμές στο γενικό πληθυσμό (ανεξάρτητα από τα συμπτώματα) θα πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή δημόσιας υγείας για να ανταποκριθούν σε θετικά αποτελέσματα και ότι οι πόροι δεν αφαιρούνται από τη δοκιμή υπόπτων περιπτώσεων, η οποία είναι η κορυφαία προτεραιότητα», δήλωσε ο ΠΟΥ στους The Epoch Times μέσω email.

Οι δοκιμές πρέπει να κατευθύνονται «εκεί πού αναμένεται να έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη δημόσια υγεία», δήλωσε ο ΠΟΥ, προσθέτοντας, «αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε όλους όσοι είναι ύποπτοι [όπως ορίζονται από τον ΠΟΥ] να έχουν COVID-19 με βάση τα συμπτώματα», ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού ή το ιστορικό ασθενειών.

Αλλά σε περιοχές με συνεχιζόμενη κοινοτική μετάδοση, όποιος έχει έρθει σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες ανεξάρτητα από το εάν είναι ασυμπτωματικός και δεν έχει επιβεβαιωθεί ως θετικός.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) αναφέρουν στην πιο ενημερωμένη καθοδήγησή τους ότι τα άτομα που είναι ασυμπτωματικά και δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα και να υποβάλλονται σε τεστ εάν ήταν σε στενή επαφή με ένα άτομο θετικό στον COVID-19.

«Συνιστάται τεστ για τον ιό σε μη εμβολιασμένα άτομα που είναι στενές επαφές ατόμων με COVID-19», δήλωσε το CDC. «Αυτά τα άτομα πρέπει να εξεταστούν αμέσως μετά την ταυτοποίησή τους και, εάν είναι αρνητικά, να εξεταστούν ξανά σε 5-7 ημέρες μετά την τελευταία έκθεση ή αμέσως εάν εμφανιστούν συμπτώματα κατά την καραντίνα».

Ενώ, τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν χρειάζεται να τεθούν σε καραντίνα, να εξεταστούν, «ή να περιοριστούν από την εργασία» αφού βρίσκονται σε στενή επαφή με άτομα με ύποπτα ή επιβεβαιωμένα COVID-19 εάν δεν έχουν συμπτώματα τύπου COVID, «καθώς ο κίνδυνος για μόλυνση είναι χαμηλός», σύμφωνα με το CDC. Ωστόσο, συνιστάται η αυτοπαρακολούθηση των συμπτωμάτων του COVID-19 για 14 ημέρες μετά την έκθεση.

Το CDC αναφέρει ότι το τεστ εξακολουθεί να συνιστάται για «πλήρως εμβολιασμένους κατοίκους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους καταστημάτων κράτησης και υπαλλήλους καταφυγίων αστέγων».

Τα άτομα θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένα δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση ενός εμβολίου RNA messenger ή ενός εμβολίου Johnson & Johnson μιας δόσης.

Η τρέχουσα οδηγία του ΠΟΥ για την ιεράρχηση των τεστ για άτομα με συμπτώματα είναι σύμφωνη με την καθοδήγηση που είχε πριν από την πανδημία στη θεραπεία και τη διάγνωση των ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος – συμπεριλαμβανομένης της εστίας του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου (SARS) του 2003 και του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής του 2012 (MERS) – που επικεντρώθηκε κυρίως σε συμπτωματικές περιπτώσεις για να σταματήσει η μετάδοση της νόσου.

Τα δεδομένα έδειξαν ότι η ασυμπτωματική εξάπλωση δεν είναι τόσο διαδεδομένη όσο οι προηγούμενες μελέτες ισχυρίστηκαν ότι ήταν και ότι ο κίνδυνος μετάδοσης από ασυμπτωματικούς ασθενείς είναι χαμηλός.

Οι περιπτώσεις COVID μπορούν να επιβεβαιωθούν με τεστ αντιγόνου

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας πέρυσι, το πρότυπο για τη διάγνωση λοίμωξης από τον ιό του ΚΚΚ (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα) ήταν μέσω δοκιμής PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης) με τιμές κατωφλίου κύκλου 40 κύκλων ή υψηλότερες. Αυτό εγείρει ανησυχίες ότι ενδέχεται να υπάρχει υπερβολική εξάρτηση και κατάχρηση του τεστ ως διαγνωστικό εργαλείο, καθώς δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ ενός ζωντανού μολυσματικού ιού και ενός απενεργοποιημένου θραύσματος ιού που δεν είναι μολυσματικό.

Άτομα που είχαν θετικό τεστ PCR με ή χωρίς συμπτώματα COVID-19 θεωρήθηκαν κρούσματα και προστέθηκαν στον ημερήσιο αριθμό περιπτώσεων COVID-19.

Ο ιός του ΚΚΚ, προκαλεί την ασθένεια COVID-19.

Στη συνέχεια, ο ΠΟΥ ενημέρωσε την οδηγία του σχετικά με τη χρήση των δοκιμών PCR στις 20 Ιανουαρίου 2021, προειδοποιώντας τους εμπειρογνώμονες του εργαστηρίου και την in vitro (εργαστηριακή) διαγνωστική ιατρική να ενημερώσουν στους χρήστες να μην βασίζονται αποκλειστικά στα αποτελέσματα της δοκιμής PCR για τη διάγνωση του COVID-19. Αντίθετα, το ιστορικό υγείας ενός ασθενούς και οι επιδημιολογικοί παράγοντες κινδύνου πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη παράλληλα με το τεστ PCR στη διάγνωση.

Τώρα, η επαλήθευση μιας περίπτωσης COVID-19 μπορεί να γίνει μέσω μιας δοκιμής αντιγόνου, αντί μέσω μιας δοκιμής ενισχυμένου νουκλεϊκού οξέος (NAAT) όπως η ευρέως χρησιμοποιούμενη τεστ PCR.

Στην ενημερωμένη σύσταση, ο ΠΟΥ αναφέρει ότι ενώ το «NAAT θεωρείται ως πρότυπο αναφοράς για τη διάγνωση της λοίμωξης SARS-CoV-2», μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα τεστ αντιγόνου για τη διάγνωση μιας λοίμωξης του ΚΚΚ «όπου το NAAT δεν είναι διαθέσιμο ή όπου τα αποτελέσματα πρόκειται να καθυστερήσουν περισσότερο από 48 ώρες.»

Τρία σενάρια όπου δεν απαιτείται δοκιμή ενίσχυσης νουκλεϊκού οξέος (PCR τεστ) εκτός από το αποτέλεσμα της δοκιμής αντιγόνου περιλαμβάνουν:

Σε συμπτωματικά άτομα σε ρυθμίσεις υψηλού επιπολασμού, δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθούν τα θετικά αποτελέσματα των δοκιμών αντιγόνου από το NAAT, ενώ ένα αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής αντιγόνου «μπορεί να επιβεβαιωθεί από το NAAT κατά την κλινική κρίση».

Σε ρυθμίσεις χαμηλού επιπολασμού, η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων των αρνητικών δοκιμών αντιγόνου από το NAAT δεν είναι απαραίτητη, ενώ ένα θετικό αποτέλεσμα δοκιμής αντιγόνου εξαρτάται από την κλινική για να το επιβεβαιώσει με το NAAT.

Σε ασυμπτωματικά άτομα «που είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιπτώσεων ή είναι συχνά εκτεθειμένα, όπως οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και μακροχρόνιας περίθαλψης», δεν είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί από το NAAT ένα αποτέλεσμα δοκιμής αντιγόνου.

Οι δοκιμές αντιγόνου είναι ανοσοδοκιμασίες που μπορούν να ανιχνεύσουν εάν ένα άτομο έχει ενεργή μόλυνση από τον ιό του ΚΚΚ σε περίπου 15 έως 30 λεπτά και είναι λιγότερο ευαίσθητο από ένα τεστ PCR. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, οι δοκιμές αντιγόνου είναι «ευαίσθητες μόνο για την ανίχνευση ασθενών με υψηλό ιικό φορτίο, π.χ. τιμές κατωφλίου κύκλου (Ct) [περίπου] 25-30.»

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: the Epoch Times

 

kanenazori.com 

 

49 σχόλια:

  1. Zητώ συγνώμη για τον τρόπο που εκφράζομαι.. αλλά και πάλι.. πολύ ευγενικοί είμασταν ως τώρα με την κουκλίτσα αυτή. Έχει ήδη η δρακουλογέννα αυτή στείλει στον τάφο κάποιες χιλιάδες κόσμο. Δικτάτωρ και Πολ Ποτ μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσε πόνο Κόστα! Και λίγα λες. Όλοι εδώ φαντάζομαι ονειρευόμαστε να του καρφώνουμε τσεκούρι στο μέτωπο.

    Και το σχόλιό μου για το άρθρο: ίσως είναι άλλη μια κίνηση σ αυτή την πολύ ερασιτεχνική και προβλέψιμη παρτίδα σκάκι, καταργούν και τα τεστ σαν επιλογή για έκδοση πιστοποιητικού, μόνο εμβόλιο σιγά σιγά..

    Και δώρο τρομερό σχόλιο από το pronews:

    mitsos mitsou
    Όταν μπαιναν στο χωριό μου οι Γερμανοί και κάνανε αίσχη μου έλεγε ο παππούς μου ρώταγε τον πατέρα του τι κάνουν πατέρα? Βαφτίζουν αντάρτες παιδί μου του έλεγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρτα αρρωστε, ΑυτιστιΚουλη!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=OExzofViTtc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ελληνας" κτηνιατρος και "πειραματοΖωα"!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=HUymgEfg83Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βασιλακοπουλος εκανε μποτοξ;;; Ουοχι!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=jRQrGbWnNZE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θύμισέ μου κάποια μέρα να ετυμολογήσουμε το ουόοχ΄(ι) σε σχέση με το ωχ
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Δεν παιζει να ειναι δυο σ' ενα;;;

      Διαγραφή
    3. Μπράβο ρε θηρίο.
      Astillais

      Διαγραφή
  6. https://www.europereloaded.com/world-economic-forum-releases-guide-on-how-to-coerce-and-manipulate-public-into-getting-the-covid-19-vaccine/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι αλλος με κληρονομικο χαρισμα προβλεψης!!! Μεγαλη πορτα θα διαβεις κι εσυ!!!

    https://sofalogia.gr/w-3396/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί είναι αυτός..;
      Καθηγητής περιβαλλοντικης μηχανικής...;; (τελείως νεοταξικο ψευτο-επαγγελμα εντωμεταξύ)
      Κάτι τέτοιες.. τις ελέγχουν με το πορνογραφικό υλικό που αυτές οι άθλιες εχουν στον κομπιούτερ τους, από αραπαδες με αλογίσια εργαλεία.. έως βιασμους μικρων παιδιων.

      Διαγραφή
  8. Παρτε και την Κατιγκω για επιδορπιο!!!

    https://konstantinoscholidisypvouleutisesy.blogspot.com/2021/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο σχολιο μου για την Κατιγκω, για να σας προλαβω, διαβαστε μονο οσα αφορουν την Αικατερινη την μεγαλη!!! Τα υπολοιπα για ψηφο στον Σιωρρα, αγνοειστε τα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω!!! Γνωριζω οτι τα περισσοτερα "πατριωτικα" ιστολογια και καναλια
    ειτε εχουν πουληθει ειτε εχουν "ξεπουληθει", γιαυτο και πολλα απ' αυτα μεσα απο πατριωτικες ειδησεις περνανε και μερικες με υποδειξη των νεοταξιτων, για να κανουν τους αγνους πατριωτες να αμφιβαλλουν γι' αυτους που τους λενε την πραγματικη αληθεια!!! Ειναι μια π@στικη μεθοδος που χρησιμοποιειται κατα κορον!!! Δεν θα μπω σε ονοματολογια, γιατι πιστευω οτι οι αναγνωστες και οι σχολιαστες του Διοδοτου και ευφυεις ειναι και ψαγμενοι και κυριως εχουν κριτικη σκεψη, γιαυτο και αποφευγω να λεω την γνωμη μου και βαζω μονον μικρους τιτλους!!! Ειμαι της λογικης, οτι πρεπει να ενημερωνομαστε για ολα απο οπου κι αν προερχονται για να οξυνεται ο νους μας!!! Προσπαθω να βαζω λινκς που μας ανεβαζουν και δεν μας ριχνουν, ειδικα τωρα, αλλα αυτο δεν ειναι παντα εφικτο!!! Πολλες φορες, χρησιμοποιω καποιες ειδησεις προβοκατορικα βεβαια αλλα αυτο γινεται για να θυμωσουμε, ν' αντιδρασουμε και γρηγορα να επανελθουμε στις εργοστασιακες μας ρυθμισεις!!! Δεν ξερω αν σας φαινεται λαθος, αλλα εγω οταν πεφτω, χαστουκιζω τον εαυτο μου και δεν τον κανακευω με γλυκολογα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλάκι μου......... ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ! 🙂
      Κι αυτό με τις .."εργοστασιακές μας ρυθμίσεις"....ΓΟΥΣΤΆΡΩΩΩΩΩΩ!

      Διαγραφή
  11. Επταχρονος προς την Αικατερινη την μεγαλη : Εισαι Τεα!!!

    https://www.iefimerida.gr/politiki/proedros-dimokratias-antidrasi-pitsirikas-drama?amp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντωμεταξύ.. η @αλακία πάει σύννεφο παντού! Με τα φίμωτρα κι αυτή κι άπαντες, ίσα ίσα για την φωτογράφιση και το τηλεοπτικό συνεργείο όσο τραβάει πλάνα.

      Διαγραφή
  12. Καντε μπιντε!!! "Κωλομβιανη" μεταλλαξη!!!

    http://www.oparlapipas.gr/2021/07/koronoios-nea-metallaxi-stin-patra.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, όλα κι όλα Βούλα μου.. γίνεσαι σόκινγκ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Δηλαδή με την Νιγηριανή τί πρέπει να κάνουμε.. να πάρουμε μυοχαλαρωτικά λιπαντικά..;;

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Καλου κακου πλυσου και αρωματισου γιατι πλησιαζει 15/7!!! Ουτε μεχρι τις Κουκουβαουνες δεν σε βλεπω, να πηγαινεις, που ονειρευοσουν και Ιονιο Πελαγος!!!

      Διαγραφή
  13. Χθεσινη ανακοινωση του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ: "Κατα τους τελευταιους εξη μηνες, απο τους ΕΚΑΤΟ ανθρωπους που ανακοινωνονταν οτι πεθαναν απο κορωνο-ιο, ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ 1% (δηλαδη ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ) ηταν πραγματικα απο καποια ιωση. Οι υπολοιποι 99 ηταν απο ολες τις αλες ασθενιες που πεθαιναν μεχρι τωρα (καρδιο-εγκεφαλικα, καρκινο κλπ)" // Τοσο εδω στο ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ, οσο κε στην υπολοιπη Γερμανοκρατουμενη Ευρωπη της ΝΑΖΙΣΤΡΙΑΣ αρχι-λεσβιας Μερκελε κε των πουστηδων της δημοκρατιας, οσο κε στην ψυχανωμαλη πτωματοφαγα Εβραιο-κρατουμενη ανθρωποτητα (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) εχουνε μουρλανει τελειως τον αλοπροσαλο κοσμακη οτι ολοι τιναζουν τα πεταλα απο τον υιο της μιζας // Να γδαρουμε ζωντανους κε να κρεμασουμε αναποδα στο Συνταγμα δεκα βρυκολακες, για να σφιξουν οι ξεχειλωμενοι κωλοι των υπολοιπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να γυρίσουμε "στις εργοστασιακες μας ρυθμισεις" πρέπει ν' αποτάξουμε:
    1) ιερατεία πάση φύσης και είδωλα (από παπάδες και ομάδες μέχρι κιάμο)
    2) την "έγκριτη επιστημονική κοινότητα" και πάσης φύσεως φωστήρες
    3) την κατεστημένη εξουσία (αυτό είναι ευκολάκι)
    Τυχαίο που όλοι αυτοί που ανήκουν σε αυτές τις 3 ομάδες αποδομούνται και ξεφτιλίζονται τον τελευταίο καιρό; Οι ψεύτικοι θεοί ώρα να περάσουνε στην ανυπαρξία.

    Ο κάθε ένας από μας είναι κατ'εικόνα και καθ'ΟΜΟΙΩΣΙΝ, δεν χρειαζόμαστε αντιπροσώπους/εκπροσώπους.

    ΥΓ. Η Κατίνα-σαλαμάκι μόνο για επιδόρπιο δεν μου κάνει. Το αντίθετο μάλιστα! Θέλω να βγάλω ότι έχει το στομάχι μου εκείνη τη στιγμή και κατά προτίμηση πάνω στη ξυνισμένη μούρη της για να είναι ασορτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩΩΩΩ... ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΕΟΙ ΠΟΙΗΤΑΔΕΣ, ΟΜΗΡΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! 🙂

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ... ΧΘΕΣ!
      ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ``ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!''
      ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.
      ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟ ΖΕΨΕΙ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΟΓΟ, ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΣΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
      Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΣΥΝ ΕΝΑ, ΠΛΗΝ ΕΝΑ, ΙΣΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
      ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
      ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΠΩΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΝΙΡΒΑΝΑ. ΠΑΡ' ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΒΡΙΣΚΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    3. Μου λες για συν και για πλην. Εγώ λέω να αφήσουμε τα σύμβολα γιατί
      στα μαθηματικά ισχύει 0!=1 "μηδέν παραγοντικό ίσον ένα".

      Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο! Πρέπει να βάλουμε μπρος τη παραγωγή.

      Ας ερμηνεύσει ο καθένας τις παραπάνω προτάσεις. Όλες θα είναι σωστές.

      Διαγραφή
  15. Αποθεωστε με!!!

    https://www.olympia.gr/1446535/politiki/nea-apotheosi-kyriakoy-se-episkepsi-toy-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "καλώς τον καλώς τον.." λένε τα σούργελα, οι αυτόχειρες του μπολιού.
      Άντε να ξεμπερδεύουμε και μ'αυτούς να τελειώνουμε!

      Διαγραφή
  16. Αντιγράφω κι εδώ, σχόλιο που έκανα στην ανάρτηση "Το τραβάτε πολύ το σχοινί και θα σπάσει επικίνδυνα", στο ιστολόγιο 'Κανένα Ζόρι' του φίλου Γ.Μεταξά:

    « Μια μικρή παρατήρηση:

    Δεν είναι φασιστιΚούλης. Κομμουνιστής δικτατορίσκος είναι.
    Ο Φασισμός μια χαρά εθνικο-φυλετικο-πατριωτική ολοκληρωτική ιδεολογία είναι.. μπροστά στην δεκάκις φορές πιο αιμοσταγή κόκκινη μαοϊκή δικτατορία που κατευθύνει κοκκινοΑσπίδες ροθτσιλντ, οηέδες, πύληδες, μπιντέδες, μερκελοκαριoles, κίλλαρυ, μακρόλες και κουκλοχαιρετούσες κουλές!

    ΥΓ.
    Συγνώμη για τον κάπως απρεπή τόνο που έχει το γράψιμό μου από σήμερα. Και ο Διόδοτος βρίθει σήμερα (και στους αρχικούς σχολιασμούς και μέσα στα σχόλια) από αυτόν τον νέο μου τόνο, αλλά.. έτσι θα είμαι από εδώ και πέρα! τέρμα με το σεις και με τα σάς και να προσέχω τα λόγια μου και να κάνω κομψή σάτυρα. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ, ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΆΛΛΟ ΟΜΟΝΟΌ ΤΟΥΣ, .. ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ «ΣΟΥΛΑ» (σχολιάστριά μου – κάτοχος «γαλλικών» 🤣) ΑΠΌ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΆΛΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ 🙂 »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας έκανες , ήμασταν αλλά συνεκρατούμεθα λόγω πιπεριού.
      Μια φιληνάδα της μαννούλας μου έλεγε: Άντε να μην το ανοίξω.
      Άκουγα κι εγώ μικρό παιδάκι τότε και ρωτούσα αφελώς (αυτό το αφελώς το είχα απ΄τα μικράτα μου) -Τι να μην ανοίξη μαμά; - Τιποτα μαναράκι μου, να το βάζο με το μέλι εννοεί γιατί μετά μουχλιάζει. - Μουχλιάζουν τα γλυκά; επέμενα. -Όχι, αλλά το δικό της μουχλίαζει, την άδεια θα μας πάρη;
      Astillais

      Διαγραφή
    2. Κι εμείς κύριε; Που δεν είμαστε γαλλομαθείς; Θα μπορούμε να εκφραστούμε στην όποια μαλλιαρή κατέχει ο καθένας μας;

      Διαγραφή
    3. Quelli trecento e un' sono tutti bastardi stronzi e luridi troias. Merda nella loro facia!

      Διαγραφή
    4. Σκατά και στα παιδιά αυτών των μπάσταρδων! 🤣

      Διαγραφή
  17. Αλλο λαγιο κι αλλο τραγιο!!!

    https://www.olympia.gr/1446509/ellada/metamfiesmena-katsikia-edeixan-ston-prothypoyrgo/?amp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αδελφομανα κατα αδελφογιου!!!

    https://www.zougla.gr/politiki/article/vomva-apo-to-simvoulio-tis-evropis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν βρει όμως.. από παλιά μια μανιέρα.. Το σχόλιο αυτό το είδες; :

      " Αλάτι της Γης • 6 ώρες πριν

      Καλά, το συμβούλιο της Ευρώπης δε μετράει, η πρώτη ή η τελευταία φορά θα είναι που θα καταδικαστεί η Ελλάδα και θα πληρώνει πρόστιμα στην ΕΕ; Ξέρετε πόσες φορές έχει γίνει αυτό; Σημασία έχει ο Κούλης να εγκαταστήσει τη Χούντα του, να ελέγξει πλήρως κάθε τομέα της ζωής της χώρας, ΜΜΕ, δικαστήρια, σώματα ασφαλείας, επιχειρήσεις, τα πάντα όλα, και να εμβολιάσει και το 100% του λαού. Τα πρόστιμα που θα πληρώνει μετά ο φορολογούμενος στις ευρωπαϊκές αρχές νομίζετε πως τον ενδιαφέρουν; Γιατί το κρατικοδίαιτο Μητσοτακόσογο θα τα πληρώνει μήπως από τη τσέπη του;

      Έχουμε μπλέξει άσχημα και το χειρότερο είναι πως δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλείδα, είναι όλες διαβρωμένες και ελεγχόμενες. Δε τους ελέγχει κανείς. Κολομβία κανονική, και με δολοφονίες δημοσιογράφων μέρα μεσημέρι στο δρόμο εννοείται.... "

      Διαγραφή
    2. Μην ξεχνας, το Μπακοδημαρχοπουλο με τον μεγαλο "περιδρομο", που περιμενει στη σειρα!!! Ασε δε που τον τελευταιο καιρο, περα απο την μαλ@κια που ειπε με τους αλβανους, ποιει την νησσα, επι το λαικωτερον περιμενει σαν την αγελαδα που θελει να κλ@σει και την βασταει!!! Επισης εχουν ξεκινησει, να βγαζουν στην πιατσα τον υιο Κουλιγουλα και του φτιαχνουν σιγα σιγα το προφιλ με την μεταλλαγμενη με την μυγοσκοτωστρα!!! Εμεις ζοριζομαστε και η σκατοφαμιλια απλωνει τα πλοκαμια της παντου!!!

      Διαγραφή
  19. «Μόλις το 0,28% έχει νοσήσει από COVID-19 μετά τον εμβολιασμό του»
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/skertsos-028-emboliasmenon-me-koronoio
    Ποιός μίλησε; Και εμβολιασμένος και κορονομάλθαξ και μεταλλαγμενοκολοκύθας
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θαθ έχω νιού (νιού καλέ όχι ντου)
    Κέρδη πολλά σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάαααααλο
    Αποχωρεί από την πολιτική ο Δημήτρης Παπαδημούλης -Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/apohorei-apo-tin-politiki-o-dimitris-papadimoylis

    Έχει όνειρα λέει και επί λέξει:
    Έχω όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αλλά βρίσκονται πολύ πέραν των κοινοβουλευτικών εδράνων».
    Ε ναι
    Αγορές διαμερισμάτων και ΜΚΟ
    Από το 2018 ο Δ. Παπαδημούλης σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες, αγόρασε 8 διαμερίσματα και το 2019 άλλα 6 τα οποία στη συνέχεια τα νοικίαζε σε ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργάνώσεις) του Τζοτζ Σόρος και εισέπραξε περί της 6000 ευρώ το μήνα σε ενοίκια
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82

    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάα...."αποχώρησε" ο παπαΠΑΙΔΟΥλης....;;;
      Μήπως είχε κανα τετ-α-τετ με τα λευκά καπέλα.....;;;

      Διαγραφή

  21. .. 2 Ήμέρεs 'Απομένουν ΜΕΧΡΙ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ( 1776 ) // ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ02 Ιουλίου, 2021 23:00

    ΠΑΠΑ ΠΑΙΔΟ ΦΙΛΟΥΛΗΣ .
    EXECUTIONS ,DEATHS ,RESIGNS ,TRIBUNALS .
    EXPOSE THE CABAL ,AND END THE EVIL CRIME .
    ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ - ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΥΣΙΑ ,ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ,ΠΑΝΤΟΥ ! ,
    ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ .
    ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΣΑΡΙΖΑΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ .
    ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ,
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΛΑ .
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ .
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ !
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γαλλικο πατρον για ξεπατικωτουρα η εκφοβισμος;;;

    http://corfiatiko.blogspot.com/2021/07/12-qr-666.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μεντεγιν γιναμε!!! Η νυχτα μεταφερεται την μερα!!! Μπραβοι - ντουκια πορτιερηδες στα καναλια!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=LuLFc-QbqWI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απαντήσεις
    1. Καλώς το αγόρι μας!
      Μάς έλειψες!
      Σε ευχαριστούμε ΠΟΛΎ για το φοβερό βίντεο!

      Διαγραφή