«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Kαλύτερα να πεθάνουμε απ' την πείνα, παρά από τα σατανικά σου σκευάσματα κυρα-Κούλα, ακούς..;; Δεν θα σε φοβηθούμε! (βίντεο)




41 σχόλια:

  1. που να του μαραθει το γαριδακι του και να του γινει σαν σταφιδα.....αει στο διαολο κουλοτσογλαν....εμενα μου φερνουν τα ψωνια στο σπιτι οποτε χεστηκα κουλαμαλακαααααααααααα.........Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημερα σε ολους .αποδειξη οτι δεν πιανουν τοσο οι καταρες σε ολους τους .Ολη η σκοτεινη σπειρα που μαζευεται πανω και αρειστερα τους απο τις καταρες και τους αναθεματισμους δεν λειτουργουν σε αυτους .Εχει διογκωθει τοση ενεργεια και ακομη να συμβει κατι .Εχει πεσει τοσο σαλιο στις ειδησεις απο τισ ροχαλες και τις μουτζες που θα σωζοταν και η ΕΥΔΑΠ .Οσο για τις συναθροισεις ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΑ , ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ , ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ (για να κινουνται τρωκτικα οπως οι αντιφα , παμε , κνε κτλπ συστημικα δεκανικια )και την πεφτουν απο οπου να ναι στους διαδηλωτες .Επισης στο συνταγμα κινουνται ευκολα αυρες , μαυρες ,κλουβες και το κακο συναπαντημα.Λιγο ακομη καντε ενεργητικη υπομονη .Μεχρι τελος ιουλιου εχουμε ακομη λιγο ...καντε 3μηνες η' 5 μηνες καβατζες τροφης και αναλωσιμων.(αναπτηρες , κερακια , φαρμακα , τροφιμα , λαδι , λαμπες , μπαταριες κτλπ) ενοτητα , ενοτητα , ενοτητα , ενοτητα .Εχουν μπει στο παιχνιδι και οι θεωροι και οι οι εγρηγοροι των ανθρωπων καθε χωρας .Μιλαμε για ενα επος που δεν το βλεπουμε γιατι ζουμε την ιστορια να γραφεται εκ των εσω .Θα μαθουν για αυτα 3 γενιες μετα .(αν δεν κανουμε τιποτα μαλλον θα τα μαθουν μεταξυ της πρωινης κολονοσκοπησης και του μεσημεριανου εμβολιου οι επομενοι )Η ΜΟΝΗ αναιμακτη λυση ειναι η σταση πληρωμων απο παντου και απο ολους .Αλλα επειδη αυτο δεν ειναι πρακτικα οργανωσιμο δεν πιστευω οτι θα αποφυγουμε το αιματοκυλισμα (αν και απευχομαι εναν εμφυλιο ).Δεν εχουμε κανεναν με το μερος μας απο οοοολες τις εξουσιες/πυλωνες της δημοκρατιας .Το ισραηλ την πατησε (θα δειτε τις επομενες 26 ημερες )...και μετρατε απο σημερα και 70 ακομη για ακομη μεγαλυτερα παρτυ .Δεν ξερουμε ποιος διοργανωνει τα συλλαλητηρια αλλα δεν βλεπω προκοπη εαν δεν ειμαστε συνειδοτηποιημενοι για αυτα ποθ ειμαιστε διατεθειμενοι να ρισκαρουμε.Η αστυνομια δεν ειναι ολοι γουρουνια .ξερουν .Υπαρχει εμφυλιος μεσα στην Ελλας και στον στρατο .Δυστυχως η οικονομικη εξαθλιωση ειναι δυσβασταχτη για καθε εναν που προσπαθει να φερει φαι στο τραπεζι της οικογενειας , αλλα επιασαν τα κατακολια των μετρησεων οτι εχουν απηχηση οι βιασμοι , απαγωγες και οι δολοφονιες γυναικων και παιδιων και αδικως θυσιαζονται συναθρωποι μας με εντολες του ΜΑΤΣ, ΚΙΣ κτλπ
      Καιρο εχουμε να ακουσουμε για τον μπασταρδο που ηταν ηγετης στην Μαρφιν με το Παμε , κνε , συριζα κτλπ κωνσταντινου νομιζω το λενε το σκουληκι , που τα εχει βρει κανοντας τραινακια με τους πακισ/ΡΑφαλ ?μαχητικα ?χαχαχαχαχαχαχ ...και φρεγατες ???μουαχαχαχαχχαχα.....και λεφτα στα λαθρο αλλα οχι στον Ελληνα .ετοιμαστειτε για νεο λοκνταουν και μετα να δω ποσοι θα κατεβαινουν στα συλληπητηρια , εεε συγνωμη συλλαλητηρια ηθελα να πω .Συμπαθατε με για την ειρωνια αλλα εαν καταλαβαινε 5000 κοσμος οτι εαν κατουρουσε θα πνιγοντουσαν και οι αστυνομικοι και οι αντιφα και οι συστημικοι και η βουλη και ολοι .Μιμιτικο ομως το πληθος και χωρις εκπαιδευση του ενστικτου φυγης αλλα και της κινησης σε κατασταση ομαδων . Δεν πιστευω οτι ειμαστε χαμενοι επ ουδενι .Ει ο Θεός μεθ ημών, ουδείς καθ ημών.(ισχυει για ολους και δεκτοι και οι αθειστες ).Συγνωμη εαν δεν συμφωνειτε με κατι απο αυτα μερικοι .Προσωπικα δεν με ενδιαφερει το πιονι ερντυ και κανενας αλλος περα απο την μητερα Ελλαδα .Ας κοιταξουμε τι θα κανουμε αλλα να θυμαστε η ελευθερη βουληση ειναι μεγαλο δωρο και συμπαντικος κανονας της δημιουργιας .Εαν επιλεξεις μεινε σε αυτο και τιποτα δεν μετριεται με το σωστο και λαθος .Ευσχαριστω τον φιλο Κωστα για την ευκαιρια να αναρτησω την αποψη μου .Συνεχισε φιλε να εμπνεεις και για οσο εχουμε εμεις σκοπια δεν θα αφησουμε κανεναν που δεν θελει γονατιστο , ουτε κανενα σκουληκι να ρημαξει αυτα που πηραμε απο τους προηγουμενους (πολυ προηγουμενους αχχαχαχαχαχχαχα) .

      Διαγραφή
    2. Είπες πολλά..ή μάλλον ΌΛΑ!, φίλε μου Panana,

      σε ευχαριστώ κι εγώ για την τόσο σημαντική παρουσία σου εδώ. Κι άλλωστε όλοι οι αναγνώστες πατριωτικών ιστολογίων, γνωρίζουν πόσο καλός ερευνητής αλλά και μαχητής είσαι.
      Η Νίκη γνωρίζουμε ότι θα είναι δική μας, αυτό που μάς καίει περισσότερο, είναι μην έχει πολλές απώλειες το στρατόπεδό μας.

      Καλό Σαββατοκύριακο φίλε μου. Την συμβουλή για προμήθειες είχα σκοπό να την τονίσω κι εγώ αυτό το διήμερο που ακολουθεί. Όλη η επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να είναι εβδομάδα προετοιμασίας για όλους. Μίλησαν και οι φορτηγατζήδες της Γαλλίας για μακρά στάση όλων των οχημάτων τους.....

      Διαγραφή
  2. Αριστόμαχεεεε!
    Μίλησε κι ο (κάθε) Πικραμένος.
    Σε βίντεο ΔΕΝ τον βλέπω, κι ανησυχώ.. 🤣

    (στοιχίζουν κι οι γραφίστες συνέχεια.. για να τούς φτιάχνουν cgi.., είναι τσιγκούνα κι η Κουλή -με εξαίρεση τις παροχές στην ισλαμοβρωμιά που μάς κουβαλά- .. άς τα να πάνε...)

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/lene-kai-epivalloyn-oti-theloyn-antip/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΗ;
    KAI ΑΥΤΟ ΜΕ CLICK AWAY ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ;
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!!
    ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΣΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ ΓΕΜΑΤΗ, ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποχρεωτικουλη, ταμαθες τα νεα;;;

    https://sinomosiologos.blogspot.com/2021/07/n-covid19.html?spref=fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥποχρεωτιΚουλη, ταμαθες τα νεα 2;;; Απολυεσαι!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=K5eilg5yOs8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ..
      ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
    2. Οοοχι! θα εφαρμόσουμε στην κυριολεξία την αγγλικη βερσιόν: You're fired!

      Να το τσικνισουμε ρε αδερφέ!

      Μεσσήνιος Αργοναύτης πλατσουρίζων εις τα Ιερά Ύδατα του Μεσσηνιακού κόλπου...

      Διαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ22 Ιουλίου, 2021 23:07

    ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ !
    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΜΕ CLICK AWAY ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ...ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ.
    ΜΕΤΑ ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ : ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ! ΛΕΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ;
    ΞΕΡΩ ΓΩ ;
    ΑΠΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ !
    ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΞΥΛΟΥΡΓΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΣΑΛΙΑ ,ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΘΑ ΜΠΑΙΝΗΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΗΣ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ :
    ΚΥΡΙΕ ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ! ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ !
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .
    ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ...
    ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΣΟΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΒΒΩΝΕΣ : ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΙΓΓΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !
    ΕΝ ΤΟΠΩ ;
    ΤΙ ΤΟΠΩ ;
    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΗΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστομαχε, βρηκα μια πολυ ωραια φωτογραφια του Μαλακομπουμπουκου με ταγιερ και γοβα, που σαν λεζαντα ελεγε: "Οταν ψωνιζεις με click away"!!! Ηταν πραγματικα απολαυστικη, αλλα ως γνωστον με την τεχνολογια δεν τοχω και πολυ καλα και δεν μπορεσα να την μαντρωσω!!! Θα σου αρεσε πολυ!!!

      Διαγραφή
    2. http://lh3.googleusercontent.com/6RO5GBQKsXn8ZxBmVxOiBesZajYh6TiHINOmj0RtBtF62M5OABCNlU0ID70Of7RQiTH4hqMnzX8Z45CjE6cMGJnQqqByrpvXDw=s0

      Διαγραφή
  7. Γιατί φοράνε σχεδόν όλοι φίμωτρο σε εξωτερικούς χώρους;
    Μήπως τα πλάνα είναι απο άλλη εποχή;
    Πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τον Αντίνοο.
    Το θέμα είναι πως;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι ίδιοι, που φοράνε ακόμα φίμωτρα και σε εξωτερικούς χώρους (ενώ ο ίδιος ο Κούλης τους τούς είπε ότι δεν χρειάζεται), αυτοί είναι ο Αντίνοος.
      Οπότε καλύτερα, αν δεν ψοφήσουν απ'τα εμβόλια, ας ψοφήσουν τουλάχιστον όσο το δυνατόν γρηγορότερα από βακτηριακή λίμωξη λόγω μάσκας, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  8. CLICK AWAY ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΦ-ΣΑΙΝΤ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΤΟ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ...


    -ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ...

    -Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΝΝΗ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ...ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ...ΟΧΙ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ...ΜΑ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕΣΑ...ΚΑΠΝΙΖΩ ΟΜΩΣ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ...ΜΑ ΤΟ LIVE ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΠΝΙΣΩ ΘΑ ΒΓΩ...ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΜΩΣ...ΣΚΑΜΠΟ ΕΧΕΤΕ...ΟΧΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ...ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ...ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΤΕ ΜΕΣΑ...

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΟΣΟ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ,Η ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!(ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 180 ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟΝ TRUMP AΠΟ ΤΟ 17,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ)...ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 22...ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΑΔΕΣ!ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ!...ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ FLYNN https://rumble.com/vk6v0u-mg-show-presents-general-flynn-and-joe-flynn.html ΕΔΩ https://www.youtube.com/c/ToreSaysShow/videos ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.....ΑΝΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ!

      Διαγραφή
    2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!!ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SITE,ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ https://www.ingersolllockwood.com/ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ BOARD ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ!Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 1717(!!!) ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΨΑΞΙΜΑΤΟΣ!ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ANTIVIRUS"...........ANNA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      Διαγραφή
  13. Πως αλλιως να σας το πουν;;;

    https://m.youtube.com/watch?v=2OsPaHDin7A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχετικά με τους μασκοφορεμένους κορωνομαλάκες του Γιουνανιστάν σε εξωτερικούς χώρους.
    Ποιά είναι η τραγική ειρωνεία;
    Αν πατε μια βόλτα στα τουριστικά μέρη του κέντρου της Αθήνας θα δείτε τη συντριπτική πλειοψηφία των ξένων τουριστών χωρίς φίμωτρα. Όσοι φοράνε μάσκα μέχρι τα μάτια είναι νεοελληνέζοι.
    Τα είδα αυτοπροσώπως.
    Αυτό εξηγεί γιατί μείναμε 400-500 χρόνια ραγιάδες και γιατί π.χ. Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοι δεν κατακτήθηκαν (σχεδον) ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε τσαντιζόμουν με τη λέξη νεοελληνέζοι. Αλλά τελικά, αυτός που την έλεγε ήταν πολύ μπροστά!

      Διαγραφή
  15. ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ.
    Μετα κε από τις τελευταιες τρομακτικες συγκεντρωσεις, κατορθωσαμε επιτελους να καταφερουμε το ασυληπτου μεγεθους κατορθωμα: να τρομοκρατησουμε τους δημοκρατικους εφιαλτες, του πολιτικους κε ιατρικους βρυκολακες, τους κυβερνητικους εγκληματιες κε τους δημοσιο-βοθρικους τρομοκρατες.
    Αλοι πηρανε τα βουνα, αλοι με γιωτ, αλοι με καρα, αλοι με γαηδουρο-μουλαρα, αλοι με ελικοφτερα, αλοι με πυραυλους, αλοι με διαστημοπλοια, αλοι με τα τεσερα (αυτοι ηταν οι περισοτεροι).
    Στην αρχη τους επιασε ενας κρυος ιδρωτας. Μετα ένα συγκρυο με εφτα καπακια. Ακολουθως ένα πραγμα σαν κορονο-ιος με πεταλα. Καπακι ένα τρεμουλιαστο τρεμουλο, όπως πιανει τους σκυλανθρωπους του κυνοβουλιου όταν ακουνε ότι θα εισελθουν οι πατριωτες στο εθνικο μπορντελο. Στη συνεχεια μια γενικη παραλυση, σαν να εκαναν το Τουρκο-Εβραηκο εμβολιο της Pfizer.
    Τετοια τρομαρα πηρανε από τα Χριστιανικα συλ-αλητηρια, αγαπητοι συναγωνιστες στα λογια, στα μοιρο-λογια κε στα πληκτρο-λογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΘΆΣΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ....
    ΜΠΑΜ !.
    ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ
    Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΒΡΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
    Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ....
    ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ...
    ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΆΔΕΣ ,ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ,
    ΟΙ CEO,
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΣΤΑ ΚΟΡΟΝΟ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ.
    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ !
    ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ;
    ΑΙΜΑΤΑΚΙ ;
    ΤΟ ΡΟΥΦΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΚΙ Η ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ;
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΩΓΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΞΩ ...
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ
    ΟΙ ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΝΟΥΝ ΣΚΑΤΙΛΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ
    ΤΟΥΣ ΓΙΒΒΩΝΕΣ ,ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμεις να πεθανουμε απο πεινα ? Αχαχαχαχαχα βρε σε καλο σου.
    Εχουν να φανε φαπες οι εμβολιασμενοι εξω απ'τα σουπερ μαρκετ αν γινει καμια απαγορευση. Θα τους αρπαζουμε τα ψωνια σε χρονο dt.
    Δε θα τα κλεβουμε, απλως θα τα παιρνουμε και θα τους αφηνουμε το αντιτιμο (αν μπορουμε να χρησιμοποιουμε λεφτα, αλλιως θα παιρνουν την αγαπη μας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Αρπάζουμε"; "Κλέβουμε"; τς τς τςςςς!!! Τί λές, σύντροφε;

      Θα τα *απαλλοτριώνουμε*.

      Διαγραφή
  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ.

    1ον) ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

    2ον) ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΑΛΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.

    3ον) ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ-ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ.

    4ον) ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΞΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.

    5ον) ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΞΙΚΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΨΥΧΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΥΣ

    ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ

    ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ
    ΚΑΙ
    ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, AYTH EINAI H ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΙΔΙΕΣ,
    ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DNA IΔIA,
    ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ-ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟ DNA.

    ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΣΟΥ,
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΡΑΓΟΙ,
    Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
    ΤΟ ΠΙΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΜΑ,
    ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,
    ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΡΑΓΟΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    Η ΥΒΡΙΣ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,
    ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
    ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ
    ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ KAI ΑΡΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
    ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΡΑΓΟΙ,
    Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ,
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι απλά λούζεσαι ό,τι άδικο κάνεις, αλλά έχει ισχύ επί 3.

      Σε βεβαιώνω, το ξέρω προσωπικά.

      Διαγραφή
    2. Σημερα, για καποιο λογο διαβαζω τα πιο ευστοχα σχολια απο ποτε!!!

      Διαγραφή
  19. Το Γαλαξιακό κόσκινο λειτουργεί ακατάπαυστα. Στην παραλιακή της Καλαμάτας υπάρχουν 2 ειδών οντα: οι μασκοφορεμένοι και οι άνθρωποι. Στενοί συγγενείς μου, εμβολιασμενοι, κυκλοφορούν με διπλή μάσκα. Τους έκανα και ένα ωραίο χουνέρι όταν τους έβαλα να καθήσουν σε άλλο τραπέζι όταν συναντηθήκαμε μετά από πολύμηνη "κοινωνική απόσταση" που δεν μπορούσαν να το χωνέψουν. Στα πρώτα "μα.." είχα έτοιμο το βίντεο του ΣΚΑΙ που λέει ότι οι εμβολιασμενοι πρέπει να προσέχουν για να μην μεταδώσουν τον ιό στους ανεμβολίαστους και κατάπιαν την γλώσσα τους. Άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά ότι υπάρχει η πιθανότητα να έχουν κάνει χοντρή μ@λ@κία.

    Μεσσήνιος Αργοναύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παίζεσαι μεγάλε!
      Δώσε πόνο, ΔΩΣΕ!

      Διαγραφή
    2. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ23 Ιουλίου, 2021 16:56

      ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Ε ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=EsVJPBcOcv8

      [Και με όλο το θάρρος, για να μην λέει ο φίλος μου Γιάννης-Κοζάνη ότι όλο αυτόν διορθώνω.. : "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ"]

      Διαγραφή
    4. Κωστή μεταλλάσεσαι σε grammar-nazi!

      Μην είσαι τόσο αυστηρός με εμάς!
      Ιδίως όταν παρεμβαίνει ο κορέκτορας... ξέρεις τι είναι να θέλεις να στείλεις ευχή αναπαραγωγής στον άλλο και να στέλνει το dumbphone "Αει Γαρμπή σου!";

      Διαγραφή
    5. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή