«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Ο Kubrick Knew μάς έχει νέα...


Έχει αυξηθεί η ταχύτητα με την οποία φέρνουν τη Νέα Κανονικότητα υπό το πρίσμα της "Μεγάλης Επανεκκίνησης." Στις ΗΠΑ παρατηρούνται ελλείψεις σε αγαθά στα σούπερ μάρκετ & ο Μπιντές ετοιμάζεται να ξεκινήσει εμφύλιο μιας και άγγιξε χθες τον αφοπλισμό των πολιτών (κρυφό όνειρο των Δημοκρατικών εδώ και δεκαετίες). 

Πριν λίγες μέρες έγινε η άσκηση του Παγκόσμιου Οικον. Φόρουμ του Νταβός με το όνομα Cyber Polygon. Η άσκηση αυτή καλύπτει σενάρια κατάρρευσης του διαδικτύου μετά από επίθεση χάκερς. Ήδη είχαμε την πτώση πολλών ιστοσελίδων μεγάλων εταιριών. Παρόμοια άσκηση με την συμμετοχή του Π.Ο.Φ. είχε γίνει το φθινόπωρο του 2020 με το όνομα Event201. Η άσκηση αυτή εξέταζε το σενάριο εξάπλωσης ενός κορονοϊού. 

Το τι ακολούθησε το ξέρετε, φαντάζομαι. Τυχαίο; 

Τους τελευταίους μήνες δοκιμάστηκαν διακοπές στην αλυσίδα τροφοδοσίας σε αγαθά & ενέργεια. Στις ΗΠΑ έκλεισαν μεγάλους αγωγούς φυσ. αερίου (ισχυρίστηκαν ότι το έπραξαν χάκερς) & στο Σουέζ σφηνώθηκε ένα μεγάλο φορτηγό πλοίο όπως θα θυμάστε.  Αν πιστεύετε ότι ένα πλοίο μπορεί να σφηνωθεί κατά λάθος στο Σουέζ, ελάτε να με βρείτε γιατί έχω να σας πουλήσω τον Πύργο του Άιφελ. 

Τι μπορούμε να περιμένουμε στη συνέχεια;

Αφού ψαρώσατε με τον κόβιντ και επέβαλαν όλα αυτά που ανέχεστε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουν. Μερικά από αυτά που θα δούμε είναι: μεγάλες φυσικές καταστροφές ώστε να δικαιολογηθεί η ατζέντα της κλιματικής αλλαγής, επιβολή όλο και πιο διεισδυτικής τεχνολογίας παρακολούθησης με πρόσχημα τον ιό (θυμηθείτε ότι ήδη έχουν γίνει δύο ρεπορτάζ σε κεντρικά Ελληνικά ΜΜΕ για το θέμα), μεγαλύτερο διαχωρισμό των πολιτών (τους βοηθάτε εσείς σε αυτό, δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά), και όλο και μεγαλύτερη αναφορά σε πράγματα που βλέπαμε μόνο σε ταινίες. (Σαν πολλά ταξίδια στο διάστημα δεν κάνουν οι δισεκατομμυριούχοι; Γιατί οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ μιλούν για εξωγήινους τελευταία;) 

Όσο δεχόμαστε την επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τόσο θα σφίγγει το λουρί στον λαιμό μας. Όσοι έχετε σκύλο θα καταλάβετε πως ένα ον εκπαιδεύεται διά της συνήθειας. Όσοι εύχεστε ψόφους λόγω του σκεπτικισμού του άλλου, θα είσαστε οι πρώτοι που το σύστημα θα πετάξει στην πυρά της μηχανής του. Παρατηρήστε λίγο και θα το δείτε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας. Σηκωθείτε. Αντιδράστε. Ίσως είναι ήδη αργά.

 

ΥΓ.

Με τον τυφώνα Κατρίνα, ο στρατός πήγαινε πόρτα-πόρτα και έπαιρνε τα όπλα των πολιτών στην περιοχή. Το σύνταγμα στην Αμερική έχει γίνει κουρελόχαρτο όπως κι εδώ, άλλωστε. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες φυλακισμένοι πολίτες από την διαμαρτυρία του Καπιτωλίου χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Η ΝΤΠ δεν χαμπαριάζει από συντάγματα και το έχει δείξει. Όλα όσα αποφασίζονται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ σε ομοσπονδιακό επίπεδο είναι αντισυνταγματικά. 

 

Πρόσθετοι σχολιασμοί από τον χρήστη  Epictetus ЭЄ :

Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς μια μάζα πολιτών όταν το σχεδόν 90% στο σπίτι τους έχουν ένα μικρό οπλοστάσιο.  Χρόνια προσπαθούν να καταργήσουν την νόμιμη οπλοκατοχή στις ΗΠΑ γι'αυτό το λόγο. Η νέα κανονικότητα πρέπει να είναι σε ισχύει μέχρι το 2030.
Έχει ξαναγίνει great reset στην ανθρωπότητα, όχι όμως τόσο μεθοδευμένα. Απλά πρέπει ο κόσμος να εκπαιδευτή στην νέα κανονικότητα. Φτωχοποίηση, εξάρτηση, φόβος, και χειρισμός. Το "δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι και χαρούμενος", ήδη ξεκίνησε και είναι το σώμα σου.. έναντι στο εμβόλιο. Το κάνεις παρά την θέληση σου και είσαι και χαρούμενος γι αυτό. Αυτό είναι το Μότο του παγκόσμιου οικονομικού Φόρουμ. Οι κοινωνίες παίζουν το παιχνίδι τους χωρίς να το καταλάβουν. Ο Κούλης την ημέρα της κρίσης θα είναι ο πρώτος που θα κατηγορηθεί.  
Κάντε update το λογισμικό σας σύστημα.. και θα προσαρμοσθεί στον νέο κόσμο που φέρνουν. Τεχνολογικά θα ακμάσουμε, αλλά κοινωνικά και βιολογικά θα παρακμάσουμε.
 
 
 

19 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Ιουλίου, 2021 22:14

    ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΙΛΑ !
    .....ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΤΕ .
    ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ .
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΩΡΑΙΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ .
    ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΡΕΥΤΩ .
    ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είναι το πρόβλημά σου ρε φίλε;
      Δεν τα γράφει για να σε ρίξει.
      Απλά σού περιγράφει τί επιθυμούν να πετύχουν Αυτοί, ..οι σκοτεινοί.
      Γι αυτό.. "Σηκωθείτε, Αντιδράστε" λέει.

      Διαγραφή
  2. ;Ενα ειναι το σιγουρο, τα γεγονοτα ετσι οπως εξελισσονται θα μπορουσαν κουμπωσουν και στα δυο σεναρια, δηλαδη και στο Great Reset και στον Gesara!!! Η μαλακοπανδημια εχει τραβηξει παρα πολυ καιρο και το ολο θεμα, ολο θα επιλυθει και δεν επιλυεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παμε λοιπον στο κουιζ γιατι μου φαινεται, θα μας χρειαστει!!! Πως αυτοκτονει ο ελεφαντας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρτε και τον Μαριο, για να κατατοπιστειτε γρηγορα και απλα!!!

    https://m.youtube.com/watch?v=XsmQDTHWxO4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σού λέω ότι διαβάζει και Διόδοτο ο Μάριος.. 🙂

      ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/07/blog-post_59.html )

      Διαγραφή
  5. Ο Μάριος είχε πει για έλλειψη τροφίμων. ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ! ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
    https://www.youtube.com/watch?v=Bwgnnqrtpt8
    Επίσης είχες γράψει γι΄ αυτό: Βρετανία: Τι είναι το «pingdemic» που αδειάζει τα ράφια των σούπερ-μάρκετ και προκαλεί χάος
    https://katohika.gr/ellada/vretania-ti-einai-to-pingdemic-pou-adeiazei-ta-rafia-ton-souper-market-kai-prokalei-chaos/
    Μήπως η κίνηση των φορτηγατζήδων να σταματήσουν την τροφοδοσία από 1/8 αποσκοπεί στην τεχνητή έλλειψη τροφίμων;
    Ο Μάριος μιλάει για επιδότηση αγροτών με σκοπό να σταματήσουν να καλλιεργούν. Στο ΗΒ δέχονται μηνύματα να θέσουν τον εαυτό τους δε 10ημερη απομόνωση οπότε ορμάνε στα σούπερ μάρκετ και αγοράζουν ότι δουν μπροστά τους. Κάτι τέτοιο θα γίνει κι εδώ αν τραβήξουν χειρόφρενο οι φορτηγατζήδες.
    Σε κάθε περίπτωση ο στόχος τους είναι η ταλαιπωρία μας και το αλληλοφάγωμα που επακολουθεί σε τέτοιες καταστάσεις...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα!!! Αλλωστε ο Μαριος ειναι παντα, λιτος, απλος και "to the point", χωρις φρου φρου και περιττες και περισπουδαστες αναλυσεις, ωστε να μην βαριεσαι και γεμιζεις το κεφαλι σου με αχρηστες πληροφοριες η με πληροφοριες που στην παρουσα φαση δεν ωφελουν!!!

      Διαγραφή
  6. ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.
    https://youtu.be/l1ShxXkcIVo

    ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ.
    https://youtu.be/0rV559t4cm4

    ΠΟΤΑΜΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
    ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΧΘΕΣ 22/7 ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ G20
    https://twitter.com/i/status/1418404785640857601

    ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ 23/7
    ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.
    https://twitter.com/i/status/1418328541599522818

    https://twitter.com/skryb/status/1418322331424808962
    Μήπως κάποιος άλλος έχει την περίεργη αίσθηση ότι κάτι έχει αλλάξει; Πλημμύρες στην:
    🌊Αυστρία
    🌊Βέλγιο
    🌊Κίνα
    🌊Κολομβία
    🌊Γερμανία
    🌊Ιράν
    🌊Λουξεμβούργο
    🌊Νέα Ζηλανδία
    🌊Νιγηρία
    🌊Ομάν
    🌊Τουρκία Στο Ομάν, η «έρημος καλύπτεται σε ποτάμια» ...

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλετε να απολαύσετε ένα σενάριο ταινίας -και όχι μόνον- ξεδιπλωμένο σε τρεις αναρτήσεις του φίλου Μποτίλια;

    Αρχίστε από εδώ:

    http://bostopel.blogspot.com/2021/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΧΟΙΡΟΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ.
    Η ΑΠΟΝΙΑ για αλη μια φορα, εδειξε ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
    Το μονο που ευχαριστηθηκα ηταν ότι, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΚΑΤΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΥΣΑΞΑΝ ΚΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
    Α, κε κατι αλο: εχετε ξαναδει ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΕ ΜΟΥΝ. . .ΝΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ?? Το αποκορυφωμα της παγκοσμιας γελοιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΆ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΠΕΤΑ.

      Διαγραφή
  9. Βλεπω οτι οι περισσοτεροι κραζουν για διαχωρισμο μεταξυ των πολιτων.
    Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι παντα υπηρχε διαχωρισμος και παντα θα υπαρχει.
    Και καλως υπαρχει. Ξεχωριζει η ηρα απ'το σταρι.
    Δεν ειμαι ουτε κομμουνιστης ουτε ελιτ για να βλεπω τους παντες το ιδιο.
    Αντιθετως μαλιστα, οι κρισεις ειναι μεγαλες ευκαιριες για να ξεμπροστιαζονται
    οι εχθροι σου. Ο διπλανος που νομιζες οτι ειναι πολυ καλος κυριος και
    αποδειχθηκε οτι σε βριζει ολη μερα, η η απεναντι που εν μια νυκτι ρουφιανεψε
    τη μιση γειτονια.
    Τωρα ξερεις ποιοι ειναι και απο ποιους θα περιμενεις να το βρεις στην πρωτη στραβη.
    Αυτα τα περι να ενωθουμε ολοι ειναι ουτοπικες μαλακιες, δεν εχει γινει ποτε
    και ουτε προκειται.
    Σε φιλολογικο επιπεδο ολοι ειναι κατα του διχασμου αλλα η πραγματικοτητα
    τους διαψευδει παντα. Σε ολα τα μεγαλα γεγονοτα ο καθενας διαλεγει πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές οι ιστορίες, του τύπου: "όλοι να ενωθούμε!" (που κανονικά διαβάζεται: "όλοι να ενωΘΗΤΕ!"), κτλ, ισοδυναμούν με το:

      "Είμαι κατά της βίας, απ' όπου κι αν προέρχεται... εκτός αν την εξασκώ εγώ!" :-)

      Διαγραφή
  10. Voula sketo, 21 Ιουλιου, 2021 23.02

    Το εθεσες πολυ σωστα και με υψηλου επιπεδου διπλοματικο τροπο.

    Αποψις μου ειναι οτι η Λιακοπουλειος συνταγη δεν δουλεψε ουτε προκειται να δουλεψει. Υπαρχουν εγγενεις λογοι γι΄αυτο.

    Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η διπλωματικοτητα δεν ειναι ιδιον του χαρακτηρα μου!!! Προσπαθω με κριτικη ματια να διακρινω την αληθεια μεσα απο τα διαφορα γεγονοτα και δεν συμμετεχει σε ολο αυτο, η προσωπικη μου επιθυμια!!! Οπως και να εχει, ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή