«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε ΜΒΟΛΙΟ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ !! ΤΕΡΜΑ ΜΑLΑΚΕΣ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

27 σχόλια:

  1. ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ. Τους εκανε ο Φιδων να μη ξερουνε που πατανε. Ακουνε ΦΙΔΩΝΑΣ κε ανατριχιαζουνε συγκορμοι, συν γυναιξι κε τεκνοις (ο Εφιαλτης ανατριχιαζει μαζι με την συμπεθερα του) //
    Μπροστα πανε οι δημοκρατες κε από πισω τους κυνηγαει ο Φιδωνας. Ουτε φιδων στον κορφο τους //
    Τελικα απομειναμε μαναχοι μας με τους λαθρο-μουσουλμανους παραμασκαλα. Τωρα ποιους θα εχουμε να μας τρομοκρατουν, να μας τυρανουν, να μας ξεσκιζουν, να μας αυτοκτονουν, να μας δολοφονουν. . . Ευτυχως, εχουμε τους λαθρο-μουσουλμανους, λοξα ναχει ο Αλαχ //
    Ηταν κε οι δημοκρατες μια παρηγορια. Α ρε Φιδων τι μας εκανες. Τωρα τι θα απογινουμε αραγε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://katohika.gr/diethni/poios-diasimos-amerikanos-mousikos-foraei-afti-tin-mplouza/
    Το γύρισε και ο kanye;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε αρχίσει να το γυρίζει αργά αργά.. από το 2010

      Διαγραφή
    2. Στο Ορθόδοξο; Φοράει μπλούζα των Ορθόδοξων Ρώσων Χριστιανών.

      Διαγραφή
    3. Μέχρι και ο Άλις Κούπερ το έχει γυρίσει, περίπου 18 χρόνια τώρα, και μάλιστα στο Ορθόδοξο. Κάνει μέχρι και μάθημα σε παιδάκια Κατηχητικού Ορθόδοξης Εκκλησίας!

      Διαγραφή
    4. Αυτοί ήταν μέχρι πριν κάτι χρόνια στην άλλη πλευρά. Πώς και ήρθαν σε ΕΥΘΎ Δρόμο;! Μάλλον θα είδαν πολλά ακάθαρτα! Όπως λέει και ένας φίλος φτάσανε πολύ βαθιά στην τρύπα του λαγού. Και θα αηδιάσανε.

      Διαγραφή
    5. Ή είδαν τίποτα "εξ'από'δώ" οντοτητούλες.. εκεί στις νυχτερινές τελετούλες.. και χεστήκανε πάνω τους! Το θεωρώ ως πιο πιθανό.

      Διαγραφή
    6. Και ο Dio και ο Max Cavalera

      Διαγραφή
  3. τι δουλεια κάνει ο ανθρωπος? και αν τον εκβιασαν οτι θα χασει την δουλεια του? εχει και τα δυο παιδια?
    αφου δεν ξερουμε να μην κρινουμε. οι βρωμεροι χαζαροκρονιοι εχουν πολλα κολπα στο μανικι τους για να
    μας αναγκασουν να υποκυψουμε. προσοχη μεγαλη τωρα συνελληνες. σταθειτε ορθιοι ειμαστε εκατομυρια ειναι μονο 3000 ολοι και ολοι. θα τους νικησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα, δεν ξέρω αν εχεις δει κhκ αυτό: //katohika.gr/ellada/estalthei-afti-i-epistoli-stous-ergazomenous-tis-ert-apo-ton-iatro-ergasias-kai-aisthanthika-tin-anagki-na-scholiaso-kai-na-anafero-kapoia-gegonota/
    Γιωργος-Αμαριανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_505.html
    http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_757.html
    http://oimos-athina.blogspot.com/2021/07/blog-post_824.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πάει να κάνει 5 ενέσεις ηρωίνης καλύτερα; Τουλάχιστον θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με λιγότερο πόνο... Πιο ηλίθιος, πεθαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουμε ξαναναφερθει σε αυτόν…η επιτομή της λοβοτομής. Υποπτεύομαι ότι μπορεί να του την πέσανε οι ψυχολόγοι «και να ξέρεις έτσι αλλιώς πρέπει να δείξεις το καλό παράδειγμα και αφού δεν είσαι αρνητής…κτλ και εμείς εδώ θα σε βοηθήσουμε με τα έξοδα…»
    Φίλη μου όταν της είπα ότι δεν έχω κάνει το εμβόλιο
    « τι φοβάσαι ρε μλκ μου λέει εδώ ο γιος μου 10χρονων ανυπομονεί να το κάνει να τελειώνουμε και εσυ κοτζάμ άντρας…» ΣΟΚ…speechless

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΤΕ, Η ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ Η ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίζει κι άλλο - καί τό 'χει γράψει / τό 'χει εξηγήσει κάποιος συνάδελφος Διαδικτυακός γραφιάς παλιότερα, μόνο που αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι ποιός (δεν θέλω να τον αδικήσω) :

    Να του τάξανε πολλά λεφτά (τρία παιδιά έχει...), γιά να μη χαλάσει η φήμη της εταιρείας παραγωγής του εμβολίου. Όπως σ' εκείνη τη νοσοκόμα στις ηπαπάρα, που έμεινε παράλυτη με την πρώτη δόση, αλλά βγήκε κι είπε κάτι σαν: "συμπτωματικό ήταν, θα κάνω καί τη δεύτερη". Κι απορούσαμε όλοι, αν είναι στα καλά της.

    Έτσι κλείνουν τα στόματα... αν καί σε λίγο βλέπω όχι τρία παιδιά, αλλά τρία ορφανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παιζει τετοιο σεναριο, το πιθανοτερο ειναι να του κοπανησουν ενα placebo, γιατι αν παθει τιποτα θα γινει τσηπτανας.

      Διαγραφή
  10. ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΡΕ ΣΥ ,ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ,ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΕΥΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ,ΑΝΤΡΕΣ ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ.
    ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !.
    Ε !.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ;
    ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιζει βέβαια και να ναι χαρούμενος που γλίτωσε απ'την γυναίκα του!!!χιχιχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνάδελφος:Αν κολλήσεις θα πας στη ΜΕΘ και μπορεί και να μην ζήσεις.Αν κολλήσω(εμβολιασμένος) θα το περάσω με μιά απλή ασπιρίνη.Νομίζεις του λέω γιατί αυτό σου είπαν....αλλά για πόσα πράγματα άλλα σου είπαν και άλλα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τραγικές ειδήσεις:
    Κέρκυρα: Εμβολιάστηκε 30χρονη γυναίκα έγκυος στον 8ο μήνα κύησης από την πόλη της Κέρκυρας και πέθανε το μωρό στην κοιλιά της!!!
    Ίδιο περιστατικό με εμβολιασμένη γυναίκα και στη Λάρισα.. έχασε και αυτή το παιδί της!!!
    [Τα καθάρματα που λέγανε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή για τις εγκύους πως τα εξηγούν; Αλλά τι τους νοιάζει; Έχουν το ακαταδίωκτο...
    Τα έμβρυα είχαν και εκτεταμένους θρόμβους στον ομφάλιο λώρο!!!]
    Επίσης χθες έπαθε ανακοπή 38χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Κέρκυρας που είχε εμβολιαστεί στις 15/07/21.
    26χρονος από την Βέροια έπεσε ΤΕΖΑ 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του στο εμβολιαστικό κέντρο …Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά οι Γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν… Δούλευε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας και για να συνεχίσει να δουλεύει κατά την εργοδοσία και την Κυβέρνηση έπρεπε να είναι εμβολιασμένος.
    https://amazonios.net/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΙQ ... ραδικιού

    Περάστε μαΐμουδες!!
    Εδώ το καλό. ΜΠΟΛΙ...

    Στο δεύτερο ΜΠΟΛΙ..δωρο

    Ένα κιβώτιο μπανάνες...
    Και ενα εισητηριο για το τρενο..
    Ανευ επιστροφής..

    Άντε και καλό ταξίδι..



    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Yπαρχει καλύτερη ανοσία από τον τάφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή