«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Φ Ω Σ _ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ! - Marine Le Pen, Viktor Orban, Matteo Salvini, Jaroslaw Kaczynski (Πολωνίας), Santiago Abascal (Vox-Ισπανία), Georgia Meloni (επικεφαλής του Fratelli d'Italia) και άλλα 10 ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

44 σχόλια:

  1. Δεκαπέντε εθνικές αντιπροσωπείες... αλλα εμείς, πάλι λείπουμε; Μάλλον λείπει το «ειδικό βάρος» του έλληνα πατριώτη απο τους ελληνικούς πολιτικούς σχηματισμούς. Δεν είναι πρωτοφανές.
    Καλησπέρα σε όλους σας.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν, μάλιστα, λέγανε να διαλύσουν την "Ε"Ε, τότε θα χτυπούσαν το άριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=DGQvC7pbgsk

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ/ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ". ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξιζαν οι 2 ωρες που καθισα κ τον ακουσα... να γινει πρωτο θεμα παραυτα.. τετοιες φωνες πρεπει να ακουγονται

      Διαγραφή
  4. Αλλαξε την ειδηση το real news.στην αρχη ελεγε οτι η ευρωπαικη ενωση στελνει μητσοβλακακη στη χαγη.τωρα λεει ο αντωνιαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν και οι δυο ειδησεις!!! Δεν αλλαξε τιποτα!!!

      Διαγραφή
  5. Πατριώτες η Ελλάς έχει πολλούς που αγαπάμε αληθινά αυτήν την Πατρίδα. Αλλά επειδή εδώ ως λέει ο Αριστόμαχος και πολύ σωστά είναι το 4ο κέντρο εξουσίας και επειδή φοβούνται τους Έλληνες γιατί;;;;;; κάτι ξέρουν έτσι δεν είναι;; δεν υπάρχει σε κρατικό επίπεδο τέτοιο πράγμα ως αντιπροσωπεία και μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες έχουμε αφήσει αυτό το μπουρδέλο κράτος να καεί για να σωθεί το Έθνος των Ελλήνων. Και φυσικά μαζί με αυτό το πράμα θα καούν και όλα τα παράσιτα που το συντηρούν αιώνες τώρα, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    Λοιπόν αδελφέ να σου πω κάτι καθόλου δεν με χαλάει που δεν έχουμε αυτή τη στιγμή "εθνική" - λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα - αντιπροσωπεία όλοι οι άλλοι μια χαρά βαδίζανε τόσους αιώνες το χοντρό μην πω τι το φάγαμε και το τρώμε εμείς ΑΡΑ πολύ σωστά δεν θα υπάρξει μέσα από αυτή τη βουλή αυτού του κράτους τίποτα τέτοιο.
    Να απογοητευθώ;;;; ουχί βέβαια τουναντίον βλέπω αυτό που τόσο μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες να ψοφάει αργά και βασανιστικά. Για αυτό και η λύσσα τους να πάρουν όσο πιότερους μπορούν μαζί τους.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ… ΊΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΈΛΕΡ…
    .
    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/07/blog-post_16.html

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.
    ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ Αγγελική γι αυτό το βίντεο, νά 'σαι καλά!

      Διαγραφή
    2. Τα φιλιά μου.
      ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.
      ΌΛΗ Η ΥΦΉΛΙΟΣ...
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ,
      ΆΣ ΑΛΛΆΞΕΙ ΠΛΕΥΡΌ.
      ΧΑΧΑΧΑΧΑ



      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  7. https://www.varelidis.gr/downloads/EGO.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. What is this ρε παιδιά;
      Ποιος είναι αυτός;

      Διαγραφή
    2. Είναι ο ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ ΒΑΡΕΛΙΔΗΣ(ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ) ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΌΝΗΣΕ
      ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....
      ΈΤΣΙ ΔΙΑΒΆΖΩ
      ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ.
      Δε νομίζω να κάνω λάθος.
      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=9CMkp1ISjiU

      Κρίμα. Ήταν συνειδητή, πολιτική πράξη. Ο συνέλληνάς μας ήταν άνθρωπος επιπέδου με έντονες φιλοσοφικές αναζητήσεις. Πριν την συνειδητή πράξη του, μοίρασε το πενταπόσταγμα της ζωής του σε επιλεγμένες ιστοσελίδες. Ήταν τιμή να διαβάσω τις σκέψεις του και να τον παρακολουθήσω. Αν ήταν αριστερός, θα γινόταν πορείες σε όλη την Αθήνα, αλλά ήταν Έλλην, βλέπεις.

      Διαγραφή
    4. Αγγελικη σου αξιζουν ευσημα, εισαι παντου, ακουραστη και σκορπας γνωση..

      Διαγραφή
    5. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ.
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ....
      ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ , ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ
      ΕΣΕΙΣ???????????
      -------------------------------------------------------------------
      .
      ---ΕΓΩ ---ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΡΕΛΙΔΗ

      https://www.varelidis.gr/downloads/EGO.pdf
      ------------------------------------------------------------------

      ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.....

      https://www.varelidis.gr/downloads/

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  8. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ04 Ιουλίου, 2021 17:24

    ΤΑΥΡΟΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡ.ΑΥΦΑΝΤΗ ΓΙΑ ΛΙΑΝΙΣΕ ΤΟ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑΞΙΔΕΥΣΕ ΣΕ 50 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΗΠΑ/ΚΑΝΑΔΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το σχόλιό σου αγαπητέ Πτολεμαίο ήταν να το βάλεις σε άλλη ανάρτηση;
      Δεν βγάζω νόημα.

      Διαγραφή
    2. @ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 04 Ιουλίου, 2021 17:24

      Φίλε, το όνομα που ψάχνεις είναι Ζάρας. Ωστόσο ο Τηλιγάδας, ο οποίος στην αποκαλυπτικότατη συνέντευξή του που συντάραξε τα μυαλά μας, δεν εξήγησε περαιτέρω λεπτομέρειες. Σκοπεύω να του στείλω μήνυμα, ώστε να διευκρινιστεί το θέμα, ώστε να μη μένουν σκιές. Τα ντοκουμέντα που καταγράφηκαν, ως προσωπικά βιώματα δεκαετιών του ιδίου, είναι επιπέδου «υπεδάφιας, πυρηνικής βόμβας» στα θεμέλια του συστήματος. Περιγράφεται όλη η διαχρονική, μεταπολιτευτική σαπίλα της Ελληνικής κοινωνίας. Τον άκουγα άφωνος. Και μιλάμε για Άνθρωπο επιπέδου Καργάκου, ο οποίος ήταν και παραμένει, σκοπίμως, εξαφανισμένος απο παντού. Είναι παλαιάς κοπής με ηθικά πρότυπα γίγαντα και μόνο οι αναφορές του στον Μεταξά και τον Παπαδόπουλο αρκούν, ώστε να καταλάβει κανείς. Το δίκτυό του αποτελείται από 6.000 Έλληνες. Εγώ όταν πήγα να ψηφήσω, παλιά, τον έξαχνα για να μάθω τις πολιτικές θέσεις του κόμματός του, επειδή δεν τον ήξερα, αλλά δεν έβρισκα τίποτα. Δεν θέλουν ούτε να ακούγεται. Μέχρι και να τον σκοτώσουν αποπειράθηκαν, του κάψαν και τα αυτοκίνητα. Άνθρωποι, όπως αυτός, θα έπρεπε να μας κυβερνούν. Υπομονή, θα πέσει το καθεστώς, καμία τυραννία δεν άντεξε για πάντα, και θα αναδειχθούν οι άξιοι Έλληνες με έψιλον κεφαλαίο. Είναι θέμα λίγων ετών, πλέον, πριν τον ξεσηκωμό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 14:33,

      πώς κατάλαβες σε τί αναφέρεται και σε ποιον; Ούτε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
      Εσύ, το εγκώμιο το οποίο έπλεξες, ποιον ακριβώς, από τα δύο ονόματα που ανέφερες, αφορά;
      Μάθετε ρε παιδιά όλοι σας να γίνεστε πιο σαφείς σε αυτό το οποίο γράφετε!
      Θα μυρίσουμε τα νύχια μας για να καταλάβουμε;
      Το έχω πει τόσες φορές: Μην γράφετε όπως σκέφτεστε ή όπως μιλάτε! Ο γραπτός λόγος έχει περισσότερες απαιτήσεις για να σε καταλάβει ο άλλος τί λες.
      Εν πάση περιπτώσει, ενδιαφέρομαι να καταλάβω για ποιον είπες αυτά τα εγκωμιαστικά πράγματα, για να τον γνωστοποιήσουμε περισσότερο στον κόσμο μέσα από αυτό το μπλογκ.

      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    4. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ05 Ιουλίου, 2021 16:10

      Φίλε μου, παρακολούθησε αυτήν την συγκλονιστική συνέντευξη (www.youtube.com/watch?v=DGQvC7pbgsk) από την αρχή μέχρι το τέλος και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Τότε θα καταλάβεις ότι όλα όσα έγραψα είναι, απολύτως, ακριβόλογα.

      Διαγραφή
    5. Καλώς. Θα μπορέσω να αφιερώσω αυτό το 2ωρο αύριο, κι αν όχι αύριο.. οπωσδήποτε την Τετάρτη το πρωί. Οπότε.. τα ξαναλέμε εδώ σε αυτή την ανάρτηση. Θα γράψω σχόλιο. Με μια πιθανότητα να αναρτήσω το βίντεο αν ενθουσιαστώ πολύ. Άλλωστε τον εκτιμώ έτσι κι αλλιώς τον κο Τηλιγάδα και έχουμε επί τρία χρόνια και επικοινωνία μέσω email.

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  9. Τον Εφιαλτη γιατι δεν τον δεχτηκαν στην παραπανω ομαδα ρε παιδια? Απορω κε εξισταμαι . . . . τελικα μαλον θα μεινω με την απορια στο χερι //
    Εφιαλτικο ξευτελισμενο σαπιο Εβραηκο αποβρασμα, παληοτομαρο της Ν.Δ. (Νεα Δολοφονια), ελεηνε πορδηπουργε ΤΗΣ ΦΑΡΑΩΝΙΚΗΣ ΜΙΖΑΣ, αβανταδορε διαφημιστη του πασης φυσεως εγκληματικου κεφαλαιου, λαθρο-διακινητη των λαθρο-μουσουλμανων με τις πλατες της δικαστικης κε αστυνομικης προστασιας, της αντικαταστασης των Εληνων με Ισλαμικα κτηνη, της απεραντης ανεργιας κε της ακραιας φτωχοποιησης των Εληνων, της ηλιθιας ψευτικης πανδημιας, της τρομοκρατιας, των απατεωνιστικων κρουσματων κε θανατων, των πανηλιθιων φερετζεδων, των θανατηφορων Εβραηκων εμβολιων, του φρικτου εγκλεισμου, των ανθεληνικων προδοτικων νομοσχεδιων, ΕΧΘΡΕ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΕ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ, διχαστικο καθηκι που προσπαθεις νυχθημερον να διχασεις τους Εληνες σε εμβολιασμενους κε ανεμβολιαστους, δηλητηριωδες φιδι που προωθεις ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΕ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ ενώ τους λαθρο-μουσουλμανους δεν τους αγγιζεις καθολου κε τους θρεφεις πλουσιοπαροχα, δουλικο κουταβι της ναζιστριας αρχι-λεσβιας Μερκελε, εσυ κε η φρικτη κουστωδια των ανικανων βρυκολακων που σε γλυφουν, ενώ παραληλα εχουν αποτρελανει τους Εληνες, ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.brighteon.com/c2cbae54-3616-491d-8d04-035a815d69a7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόσφατη ανάλυση του εμβολίου τς Pfizer σε ισπανικό πανεπιστήμιο (η διαδικασία της έρευνας δεν έχει τελειώσει ακόμη) αποκαλύπτει την παρουσία νανοσωματιδίων graphene oxide (https://www.orwell.city/2021/07/COMUSAV-CONUVIVE.html). Σημαντική πληροφορία, η γλουταθιόνη μπορεί να αποτοξινώσει το σώμα από τα νανοσωματίδια. Είναι ένα απο τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης. Οπότε, με καλή διατροφή και άσκηση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και αυτές τις τοξίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΨΑΞΑ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ

      Solgar L-Glutathione 50 mg 30 veg.caps

      https://www.vita4you.gr/el/solgar-l-glutathione-50-mg-30-veg-caps

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  12. «Ειμαστε οι ιερειs τηs δυναμηs. Αληθινη δυναμη δεν ειναι η δυναμη πανω στα πραγματα, αλλα πανω στουs ανθρωπουs. Δυναμη ειναι να κομματιαζειs το ανθρωπινο μυαλο και να το ξανασυναρμολογειs, δινονταs του το σχημα που επιθυμειs. θελειs να μαθειs γιατι σε φερανε εδω; Για να σε θεραπευσουμε, να σε κανουμε λογικο. Κανεναs απ αυτουs που φερνουμε εδω δεν φευγει απο τα χερια μαs αθεραπευτοs. Δεν αφανιζουμε τουs αιρετικουs οσο μαs αντιστεκονται. Οσο μαs αντιστεκονται δεν τουs αφανιζουμε. Τουs αλλαζουμε, μπαινουμε στο υποσυνειδητο τουs και τουs ξαναφτιαχνουμε. Τουs κανουμε σαν και εμαs, πριν τουs σκοτωσουμε.» (George Orwell 1984)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube.com/watch?v=INSy9awcWno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://ermionh.blogspot.com/2021/06/lockstep-operation-lockstep.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://www.youtube.com/watch?v=Fd-RtFL3nTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/playlist?list=PL6-CpuFrovzmpD8Hyz9gYDRIPxNB2gV8E

      Διαγραφή
  16. https://www.youtube.com/channel/UCBG_sSmhkOY9eBwKyfPQQXw/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. George Orwell "1984 " Ο μεγάλος αδελφός.


    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ----- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!

    http://anti-aisthitika.blogspot.com/2011/02/george-orwell-1984.html


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου,

      σε ευχαριστούμε πολύ!

      Θα προσθέσω δυο τρία πράγματα.

      1. Η έκδοση του ΚΑΚΤΟΥ η οποία προτείνεται είναι η καλύτερη στην Ελλάδα, ανάμεσα σε καμιά δεκαριά άλλες εκδοτικές.
      2. Το διάβασα, από την έκδοση αυτή, πρώτη φορά το 1981. Το ξαναδιάβασα όταν υπηρέτησα 2 μήνες (για εκπαίδευση σε συγκεκριμένο όπλο) σε ένα τάγμα ανεπιθυμήτων στην Λήμνο, το 1983. Είχα και το κατάλληλο ντεκόρ.. χαχαχα.., αν σκεφτείς ότι σε αυτό το τάγμα γινόταν από φαντάρους, μία απόπειρα αυτοκτονίας την εβδομάδα.
      3. Η γενιά μου, όταν το 1984 το βιβλίο "1984" βγήκε σε ταινία, τρέξαμε όλοι με μεγάλη αγωνία να το δούμε. ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ. Αρκετός κόσμος.. στην σκηνή με το "κλουβάκι βιδωμένο μπροστά στο πρόσωπο του πρωταγωνιστή" φρίκαρε κι έφυγε από το σινεμά.
      4. Γενικά, επειδή είμαι μεγάλος βιβλιόφιλος και ταινιόφιλος, θα πω πως αυτή η ταινία με άφησε άφωνο, για έναν κυρίως λόγο: Κάθε σκηνή της, κάθε πλάνο και ντεκόρ και κάθε χώρος και δωμάτιο, τα οποία έδειχνε.. ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ! Δεν μού είχε ξανασυμβεί αυτό, ούτε μού ξανασυνέβη στο μέλλον.
      5. Συνεπώς: Όσοι δεν είναι πολύ του βιβλίου, αλλά τούς αρέσουν οι ται νίες, βλέποντας αυτή την ταινία είναι σαν να διάβασαν και το βιβλίο. Το μόνο που θα χάσουν είναι: Ένα συμπληρωματικό κεφάλαιο που έχει τοποθετήσει ο Όργουελ στο βιβλίο. Είναι ένα ΛΕΞΙΚΟ των συντμημένων ορολογιών που επέβαλε ο Μεγάλος Αδελφός στους ανθρώπους. Η νέα τους γλώσσα (newspeak). Ο σκηνοθέτης όμως είχε αποφασίσει να αποτίσει φόρο τιμής στο (αδύνατον να σκηνοθετηθεί) αυτό κεφάλαιο.. ζητώντας από τους Eurhythmics να γράψουν για την ταινία, το τραγούδι "sexcrime", 'εγκλημασέξ", λήμμα από το λεξικό αυτό.

      Διαγραφή
    2. Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ:

      https://tainio-mania.online/load/drama/1984_nineteen_eighty_four_1984/2-1-0-16886

      Διαγραφή
  18. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ......

    Aldous Huxley - Ο Θαυμαστός Καινούργιος Κόσμος.Διαβάστε το βιβλίο!

    http://anti-aisthitika.blogspot.com/2011/09/aldous-huxley.html


    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό.. σε αμερικανική σειρά 9 επεισοδίων:

      https://tainio-mania.online/load/seir/brave-new-world-2020/21-1-0-24166

      Ένα θα πω για την συγκεκριμένη σειρά:

      Α-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΡΓΗ-ΜΑ !!!!!

      Και σάς το λέω ως ένας άνθρωπος που έχει στη βιβλιοθήκη του και τα έχει λατρέψει.. 11 βιβλία του Άλντους Χάξλεϋ !

      Διαγραφή
  19. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ.....

    "ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ" Το βιβλίο που απαγορεύτηκε!

    .
    http://anti-aisthitika.blogspot.com/2013/11/360.html



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή