«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

MHNYMA AΠΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ _ 💻

 

Είναι πολύ τραγικές οι καταστάσεις που ζούμε, μας έχουν ρίξει ψυχολογικά όλες αυτές οι απειλές και το θέατρο του παραλόγου που ζούμε και ξεχάσαμε (ή τουλάχιστον δεν δώσαμε αρκετή σημασία) τι συμβαίνει στα σύνορα! 

Θέμα 1ο, λαθροεισβολή. 

Κανείς δεν μιλάει, πόσοι έχουν έρθει από τον Έβρο και πόσοι έφθασαν στα νησιά τους τελευταίους 2 μήνες που έφτιαξε ο καιρός! Πόσους μετέφεραν στην ενδοχώρα, πόσους εγκατέστησαν σε hot spot ή σε σπίτια - ξενοδοχεία... Σίγουρα δεκάδες χιλιάδες και όλοι αυτοί ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, όχι απλά από κόβιντ αλλά μπορεί να είναι φορείς φυματίωσης, ηπατίτιδας, χολέρας, μηνιγγίτιδας, ψώρας και ένα σωρό ασθένειες των τροπικών, μιάς και οι περισσότεροι προέρχονται από εκεί! Αντί λοιπόν να τους συλλαμβάνουν, τους ξαμολάνε στην ενδοχώρα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και δώσανε οδηγίες να συλλαμβάνονται όσοι ανεμβολίαστοι Έλληνες τολμήσουν να μπουν σε μαγαζί εμβολιασμένων!!! [είχαμε και μιά σκασίλα να πάμε εκεί!] Μετατρέψανε την Ελλάδα σε τριτοκοσμική: Η ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ Αθήνα του Κώστα Μπακογιάννη. Από πρωτεύουσα πολιτισμού, χοάνη ούρων και κοπράνων. Γίναμε .. Καμπούλ; πές το κι έτσι. ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ από αλλοδαπούς στο Κέντρο της Αθήνας... Νεκρός από μαχαιριά μετά από συμπλοκή στην Σατωβριάνδου! ΚΑΜΠΟΥΛ Νο2. Συναγερμός στον Άγιο Παντελεήμονα: Εκβιαστές αλλοδαποί απήγαγαν άντρα – Τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ.

Θέμα 2ο, παιδεραστές. 

Πρωτοσέλιδο στο “Μακελειό”: “ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ” ΒΕΝΙΖΕΛΟ- ΔΟΞΙΑΔΗ- “ΣΕΛΗΝΗ”, για τα ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ. Η EUROPOL- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-“ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ” ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ- ΗΘΟΠΟΙΟΙ – ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ , ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ. Ψάχνουν και τον Παναγιωτάκη του Action 24, “αχθοφόρο” του Μαξίμου. Ειδικά για τον Βενιζέλο που ξεπούλησε τα οστά των Μαραθωνομάχων του αξίζει ιδιαίτερη μεταχείριση… 

Θέμα 3ο, εμβόλια . 

Όλα ανοικτά, χωρίς Τεστ & περιορισμούς στην Αγγλία…! Η Κατοχική Κυβέρνηση της ΝΔ τα βλέπει?? Έκανε φάουλ, αλλά κάποιες ειδήσεις αξίζουν στο dimpenews.com: Α. ΜΕΛΕΤΗ: Ένα 11χρονο παιδί είναι 251 φορές πιο πιθανό να πεθάνει από το εμβόλιο παρά από Covid. Η θνησιμότητα εμβολίου είναι 200 φορές μεγαλύτερη από αυτή του Covid19 στους 12-17 ετών. Το 76% των 12-17 ετών που έχουν παρενέργειες, αυτές είναι σοβαρές! Β. ΗΠΑ: 13χρονος πέθανε στον ύπνο του 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με β΄δόση Pfizer κατά COVID!!!! Γ. Καταγγελία διαπρεπή Ισπανού Βιολόγου: οι υγειονομικοί στο κύριο Νοσοκομείο της Μούρθια μας ειδοποιούν ότι υπάρχουν πολλά κρούσματα μυοκαρδίτιδας σ’ εμβολιασμένους νέους αλλά τους απαγορεύεται να τα δημοσιοποιούν! 

 

πηγή 

 

13 σχόλια:

  1. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ03 Ιουλίου, 2021 16:40

    Η Αντιγόνη όπως και κάθε Διοδοταίος είναι ενήμεροι επί των συμβαινόντων,αλλά η πλειοψηφία παραμένει χωρίς ενημέρωση αλλά υφίσταται και πλύση εγκεφάλου.Άσε δε το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι νέοι υποφέρουν και από το σύνδρομο του ξερόλα, λόγω ηλικίας,και όταν τους εξηγείς το θέμα εκεί διακρίνει κανείς την διάβρωση που έχουν υποστεί από τις περί ανθρωπισμού,ισότητας,ίσων δικαιωμάτων και λοιπών μαρξιστικών θεωριών που έχουν καταστρέφει τον εγκέφαλο τους.Ο αγώνας συνεχίζεται για την αποκατάσταση της πλήρους απαλλαγής μας από το νοσηρό νεοταξίτικο πολιτικό κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφεις "οι νέοι υποφέρουν και από το σύνδρομο του ξερόλα, λόγω ηλικίας..."
      Δεν είναι όλοι οι νέοι έτσι. Δεν ακούνε τους μεγαλύτερους όχι γιατί έχουν το σύδρομο του ξερόλα αλλά γιατί αντιλαμβάνονται ότι για την κατάντια μας φταίνε οι μεγαλύτερες ηλικίες και οι επιλογές τους. Πώς να ακούσουν μια συμβουλή όταν δεν έχει παραδεχτεί κανείς από τους μεγαλύτερους πως έσφαλαν;

      Ο σεβασμός και η εκτίμηση κερδίζεται. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως ηλικίας.
      Τα παιδιά είναι μικρά δεν είναι χαζά. Οι νέοι είναι αηδιασμένοι από τους γονείς τους και όχι αδιάφοροι.

      Ας πάρει ο καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και κατόπν ας κρίνει τους υπόλοιπους και δη τους νέους που στο κάτω-κάτω έχουν το ελαφρυντικό της έλλειψης πείρας.

      Πόσοι άνω των 40 έχετε ζητήσει συγγνώμη από παιδιά και νέους κάτω των 25;

      Διαγραφή
    2. Πόσοι άνω των 40 έχετε ζητήσει συγγνώμη από παιδιά και νέους κάτω των 25;
      -----------
      Όχι μόνο δεν ζητάνε συγγνώμην αλλά τους την λένε κι από πάνω.
      Είναι η γεννιά των γονιών που λοιδώρησαν τους γονείς τους ως αγράμματους και λοιδωρούν τώρα και την επόμενη γεννιά ως φραπεδάκηδες.
      Έχω τόσα παραδείγματα που γράφω τόμους ολάκερους.
      Κατηγορούν τα παιδιά τους λες και τα μεγάλωσαν άλλοι
      Την παροιμία που λέει το σκυλάκι και το παιδάκι σου όπως τα μάθης την αγνοούν παντελώς και όποιος τους την θυμίζει γίνεται αυτομάτως εχθρός.
      Η γεννιά αυτή απαίτησε κληρονομιά οικονομική απ΄τους γονείς και γηροκόμιασμα απ΄τους απογόνους.
      Χάλι μαύρο.
      Astillais

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΣΣΗΝΙΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ASTILLAIS, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ. ΑΠΛΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ-ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ-ΣΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ [ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ], ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΙΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ.
      ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ... ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ASTILLAIS ``TO ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ'' ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΘΑ ΓΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΡΑΓΙΑΣ.
      ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ;
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
    4. Γιώργος Α Μεσσηνιος και Αstillais έχετε απόλυτο δίκιο και οι δύο!
      Μιλάω ως μητέρα δύο ενηλίκων πλέον, και το μόνο που έχω να προσθέσω είναι αυτό που με συμβούλευε ή γιαγιά μου: "Να ακούς πάντα με αγάπη αυτό που έχει να σου πει το βλέμμα του παιδιού σου, και τότε έχεις πολλά να μαθαίνεις καθώς θα μεγαλώνετε μαζί"!..

      Μαρko

      Διαγραφή
    5. Δημήτρη, κάποτε όταν μας ρωτούσαν , ποιός τα φτάιει; δείχναμε το κεφάλι μας.
      Σήμερα , εν πολλοίς, στην ίδια ερώτηση το δάχτυλο στρέφεται στον απέναντι.
      Σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρομαι.
      Ακούω το σύνθημα:
      Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία την κρίση να πληρώση η πλουτοκρατία
      Και ερωτώ
      1. Από ποιόν θέλεις δουλειά;
      2. Την κρίση; Δηλαδή δέχεσαι πως υπάρχει κρίση . Οικονομική μάλλον Πως προκλήθηκε;
      3. Να πληρώση η πλουτοκρατία. εδώ ξεκαθαρίζεται λιγάκι το τοπίο . Η κρίση λοιπόν είναι οικονομική και το αίτημα είναι ποιός θα πληρώση το ... μάρμαρο.
      Το δάχτυλο δείχνει τον απέναντι, την πλουτοκρατία ,εν προκειμένω,
      Την δουλειά από ποιόν την περιμένω; Προφανώς απ΄την πλουτοκρατία. Αααα όχι μου εξηγεί κάποιος που φώναζε το συγκεκριμμένο σύνθημα.
      Ε τότε από πού;
      Απ΄το κράτος , μου απαντά
      Μα το κράτος είναι αστικό και δή υπέρ της πλουτοκρατίας. Σωστά;
      Η συζήτηση σταμάτησε εκεί και χαρακτηρίστηκα αφελής και αδιάβαστη.
      Το κέρδος μου ήταν πως τους έκανα να σκεφτούν. Νομίζω.
      Δεύτερη ιστοριούλα
      Μαμά έχω διάβασμα και θέλω βοήθεια
      Ντριν το τηλέφωνο
      Έλα μαρί φιληνάδα είμαστε από κάτω στο τσιπουράδικο, έρχεσαι;
      Νικόλα να πάω; ρωτάω τον γυιό.
      Ναι αλλά μην αργήσεις
      Όχι, κάνα μισάωρο
      Εντάξει
      Περνάει το μισάωρο περνάει και η ώρα εγώ χαχα χα χου χου χου
      Έρχεται ο Νικόλας
      Μαμά είδες την ώρα; Τι είναι αυτά;
      Ωχ
      Πριν αφήσω την παρέα και ενώ ήμουν λάθος πετάγεται η φιληνάδα και λέει
      Τι πράγματα είναι αυτά; Να σε προσβάλλει έτσι στην παρέα;
      Ρε φιληνάδα αφού έκανα παπαριά το παιδί φταίει;
      Και συγγνώμην ζήτησα απ΄τον γυιό και άμα τολμούσα ας το ξαναέκανα.
      Η συγγνώμη δεν είναι κακό κακό είναι η ξεροκεφαλιά
      Δημήτρη, παρ΄όλο που τα λεβεντάκια μου είναι πράγματι λεβεντάκια και χαίρομαι γιαυτό αν χρειαστεί θα ζητήσω συγγνώμη για πράξεις ή παραλείψεις μου.
      Astillais

      Διαγραφή
    6. ΟΤΑΝ ΑΦΗΓΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, Η ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
      ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ, ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΠΟΛΥ.
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ``ΛΑΘΗ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ'' ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ.
      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ.
      ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021 // ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ //
    Η πολυχρωμη συμορια των ρεντικολων ρεμαλιων ρεζιλευεται κε μας ρεζιλευει κάθε μερα //
    Μαρτιος 2020: «Φορεστε μασκα να διωξετε το ανυπαρκτο κε αορατο μικροβιο, διοτι ο μπατζανακης μου εχει εργοστασιο που κατασκευαζει μασκες στη Λαρισα. Ετσι θα τα κονομησουμε αγριως» (Εφιαλτης) //
    Δεκεμβριος 2020: «Καντε εμβολιο να τα κονομησουμε αγριως από τις Εβραηκες φαρμακο-βιομηχανιες που μας λαδωνουν αγριως» (Εφιαλτης) //
    Μαρτιος 2021: «Τωρα φορεστε δευτερη μασκα, να ρεφαρουμε τη μασαμπουκα, διοτι με τα εμβολια δεν παμε καλα» (Εφιαλτης) //
    Πασχα 2021: «Τωρα αγοραστε μια γυαλα κε βαλτε μεσα την κεφαλα σας την κλουβια. Δεν θα περνετε αναπνοη, αλα τι αλο θελετε να κανει ενας σοφος ηγετης? Ινε καλυτερα να ψοφησετε, παρα να κολησετε τον αορατο κε ανυπαρκτο» (Εφιαλτης) //
    Ιουνιος 2021: «Πρεπει να υπακουτε στους δημοκρατικους νομους, οσο εγκληματικοι, καταστροφικοι, τρισαθλιοι κε ηλιθιοι να ινε. Αρκει να τα κονομαει η εφιαλτικη φαμηλια μου. Τωρα βαλτε μια περικεφαλαια, να δεσετε μια πετρα στο λαιμο σας, παρτε φορα κε να πατε να φουνταρετε. Σας εχω γραμενους στο Εβρεο-Κρητικο καλαμπαλικι μου. Ετσι κι αλιως οι Εβραιοι με ηλεκτρονικη καλπο-νοθεια θα με βγαλουν παλι πρωθυπουργο» (Εφιαλτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καίγονται σπίτια στην Κύπρο (Λεμεσό)– Εκκενώνονται χωριά

    https://www.newsbreak.gr/ellada/221131/kaigontai-spitia-kypro-ekkenonontai-choria-fotia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαυμάστε το 11χρονο παρατράγουδο του καρβέλα και της πάνια:
    AK - KOLUMPAW KAI GAMAW
    https://www.youtube.com/watch?v=i31h7A2fRzI&t=56s
    Το μούλικο – τσιρίδα θα σας αφήσει άφωνους…
    Πάντως όσοι έχετε χάσει τα μαλλάκια σας υπάρχει ελπίδα, σπεύστε να εμβολιαστείτε! Δεν με πιστεύετε; Μα, το λέει η μαμά του παρατράγουδου μετά το 11’ στο βίντεο με τον αντιπαθητικό πορνόγερο γιαννόπουλο:
    https://www.messinialive.gr/ksespase-giannopoulos-gia-tous-antiemvoliastes-milame-gia-kati-vlammena/
    Λέει το βούρλο ότι τα εμβόλια mRNA τα ανακάλυψε γυναίκα (άνδρας το ανακάλυψε, αλλά αυτό το προσπερνάμε…) και μάλιστα σε κάποιον που δεν ήθελε να τα προωθήσει στην αγορά του είπε “αυτά είναι καταπληκτικά και εσύ που είσαι καραφλός θα βγάλεις και μαλλιά”!!!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Τα βίντεο δείτε τα με δική σας ευθύνη, για να μην λέτε μετά ότι φταίω που χάσατε τα μαλλάκια σας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή