«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Ο Δυσκοίλιας θα ανακοινώσει ταχυδακτυλουργικά μέτρα στις 12:00

https://www.youtube.com/watch?v=boGF3lZQVec 

29 σχόλια:

  1. Τι μαθαίνει κανείς:
    “Η Επικεφαλής Αντιμετώπισης Αστικής Υπερθέρμανσης (Chief Heat Officer) του Δήμου Αθηναίων, Ελένη Μυριβήλη, μιλώντας στους New York Times αναφέρθηκε στο πρόβλημα του καύσωνα στην Αθήνα.”
    Τι ακριβώς κάνει η μανδάμ άγνωστο! Η πληρωμή θα πρέπει να είναι γενναία, αφού δίνει συνεντεύξεις και στους ΝΥΤ!
    Κάτι τίτλοι, που πάνε και τα σκέπτονται…
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα καί παίδες!

      Έ; Τί; Πώς; Τσήφ Χήτ Όφφισερ;;;

      Πράγματι πέφτει διεθνώς ο μέσος όρος του δείκτη νοημοσύνης, αλλά στους Αθηναίους πέφτει με φόρα σε γκρεμό! Καθέτως.

      Δεν τους φτάνανε τα άγρια φέσια, που άφησε στον Δήμο Αθηναίων η μάνα του νύν δημάρχου (καί που τον παράτησε σύξυλο τον Δήμο, όταν ξαναβγήκε βουλευτίνα - τόσο την αγαπούσε την Αθήνα!), τώρα ήρθαν καί τα φέσια του "μικρού", ο οποίος προφανώς βόλεψε τη λεγάμενη σε αργομισθία!...

      ...Αλλά οι Αθηναίοι δεν γουστάραν με τίποτα να ψηφίσουν "φασίστα" γιά δήμαρχο! Ά, όλα κι όλα: η "δημοκρατία" πάνω απ' όλα! Καί τα γούστα πλερώνονται, τί να κάνουμε;!

      (Δεν γουστάραν ούτε τον Καραμπελιά, όμως. Όθεν, συμπεραίνουμε πως πρόκειται γιά βλάκες καί μαζοχιστές σ' επικίνδυνο βαθμό.
      Άμα σκεφτείς, μαιστα, πως βγάλαν καί τον λαθρο-Καμίνη δήμαρχο... χρειάζονται άπαντες μεταμόσχευση μυαλού.)

      Διαγραφή
    2. Η αστική υπερθέρμανση της Αθήνας θα ελαττωθεί, όταν κάνουν απάνω της ασκήσεις με πραγματικά πυρά το Πυροβολικό καί η Πολεμική Αεροπορία. Ν' αραιώσει λίγο το τσιμεντομάνι, καί να δημιουργηθούν πλατείες (με δέντρα).

      Τα υπόλοιπα είναι θρίχες κομμωτηρίου. Δεν χρειάζεται "τσήφ όφφισερ" επί τούτου.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα αγαπητέ μας Εργοδότα!

      Shit inside! Μάς την έχει πέσει ολόκληρη οικογένεια Adams! Καλά ξεμπερδέματα...

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ24 Αυγούστου, 2021 21:56

      all it needs is an earthquake.
      ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ....
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

    Τι δήλωσε ο Άδωνης στον Λιακόπουλο !
    https://www.el.gr/_featured_1/ti-dilose-o-adonis-ston-liakopoylo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a kanei anakoinwseis i kouklitsa para to PORDIpourgo..?
    https://www.youtube.com/watch?v=8Ff2Z0Dq2sg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑΤΟΥ, ΤΟΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΥΛΟ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ.
    https://youtu.be/15Sqy3y2ob8
    Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας σε Βασιλακόπουλο: «Είσαι γελοίος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα την δήλωση σπυρετου προς λιακουρα και γελάω ακόμα... Τιστον κόρακα έμαθε ο σπυρετος από τόση μελέτη των αρχαίων; και ιδιαίτερα του Οδυσσέα που ήταν η αδυναμία του; δεν έμαθε πως στο τέλος αυτός που θα μείνει θα είναι ο Οδυσσέας το λαμογιο και πως θα την κάνει την μνηστηροφονια;

    Με κάνατε να σπάσω την σιωπή μου αλλά άξιζε...

    Τους χαιρετισμούς μου στις συναγωνιστριες μνκ και Αστυλλαιδα

    Ελευθερία Αγωνιζόμενη (όσο κρατάει ακόμα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δω τα μούτρα τους όταν θα ανακοινώνουν ότι στο Ισραήλ https://kourdistoportocali.com/news-desk/video-sok-toy-israilinoy-prothypoyrgoy-exigei-to-paradoxo-giati-oi-pliros-emvoliasthentes-me-2-doseis-kindyneyoyn-perissotero-apo-ti-metallaxi-delta-apo-toys-anemvoliastoys/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανακοινωσε τα μετρα το αρχιδι μεχρι 31-3-2022 θα εχουν ισχυ, και χτυπα τους ανεμβολιαστους στην τσεπη...οι εμβολιασμενοι θα εχουν δωρεαν τεστ,εμεις θα τα πληρωνουμε,10 ευρω χ2 την εβδομαδα συνολο 80 το μηνα, που να τους πληρωσει ο χαρος....χωριζουν την κοινωνια αλλη μια φορα στα δυο,και εννοειται εμεις ουτε τεστ ουτε μασκες σε εξωτερικους χωρους....α ρε 17 νοεμβρη,να καθαρισεις την κοπρο του Αυγεια [πεορουφη και συμμορια].... Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατυχής επίκληση..Επικαλέστηκες λάθος σωτήρες Σούλα μου. Αυτοί κι αν ήταν δικοί τους, για να βγάλουν από τη μέση σημαντικούς ανθρώπους που η τροτσκική μεταπολίτευση τούς παρουσίαζε σε εμάς ως τέρατα.

      Διαγραφή
    2. Kωνσταντίνε , η πρώην τραγουδίστρια Μαρία Δουράκη αποκαλεί θυγατρική της Mossad την οργάνωση 17N .

      Διαγραφή
    3. καλα λες αφου αρχηγοι ηταν ο παΤΕΡΑΣ μητσομαλακας μαζι με τον μαλακαντρεα...μαλακια...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ,....Σουλα

      Διαγραφή
  8. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΓΛΟ-ΕΒΡΑΗΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ // ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ HELL-AS.
    Ζουμε σε εφιαλτικες εποχες. Μεγαλο μερος της Γης κυβερνουν σαταναδες. Εφιαλτες. Ψυχοπαθεις σαδο-μαζοχιστες.
    Από την αλη, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΩΝ, τρομοκρατημενοι, απραγοι, απαθεις, μοιρολατρες.
    Ινε απιστευτη η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, το καθημερινο ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, η ΦΡΙΧΤΗ ΤΥΡΑΝΙΑ που εξαπολυεται κάθε μερα προς τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥ ΟΧΛΟΥ.
    Τωρα οι σαταναδες ερχοντε για τα μικρα παιδια, με μια απιστευτη ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ. Πρωτα τα μετατρεπουν σε ηλιθια ρομποτακια, ικανα μοναχα να βαρανε απνοες προσοχες μπροστα σε καθαρματα κε να εκτελουν εντολες εγκληματιων κε λαμογιων. Τωρα τα στειρωνουν, τα εκμηδενιζουν, τα δολοφονουν. Ουτε ελευθερη αναπνοη δεν τα αφηνουν να παρουν. ΤΟΣΟ ΦΡΙΧΤΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.
    Αυτη η φρικη που ζουμε, δεν εχει να κανει με ασθενεια.
    Εχουμε να κανουμε με ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΓΓΛΟ-ΕΒΡΑΗΚΗ ΜΑΦΙΑ. Ένα σιχαμερο τερας που εχει πολιτικα, δεσποτικα, δικαστικα, αστυνομικα, στρατιωτικα, τραπεζικα κε δημοσιο-βοθρικα πληρωμενα δουλικα.
    Αυτή η παγκοσμια εγκληματικη οργανωση χρηματοδοτειται από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (FED) που ελεγχεται από Αγγλο-Σαξονικα κε Εβραηκα ανθρωποκτονα ερπετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μπολι της Φαιζερ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ.
    Μονο παραταση για χρηση ως πειραματικο.
    Βγαλτε στη σεντρα ολους τους προπαγανδιστες.

    https://www.fda.gov/media/150386/download

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα, με αισιοδοξία!
    Defense Secretary Lloyd Austin said the mid-September deadline could be accelerated if the vaccine receives final FDA approval or infection rates continue to rise.
    ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ...""ΘΑ". ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΠΕ) ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΗΔΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΔΩΣΕ ΕΓΓΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ Pfizer. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΠΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;
    ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΩΣ Η ΟΔΗΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ. ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΔΗΓΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ.
    ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΜΕ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΕΡΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΙΑΣ.
    https://isxys.blogspot.com/2021/08/covid-vaccines-to-be-required-for.html#comment-form
    Το ΑΜΠΕ έγραψε εγκρίθηκε το πήρε το "dimpenews" και από εκεί το αντέγραψε "μακελειό" και πάει λέγοντας... Ας περιμένουμε!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ24 Αυγούστου, 2021 22:03

      ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΟΝ Φ.ΚΕΝΝΕΝΤΥ ,ΝΑ ΜΑΘΗΣ .
      ΝΟΜΙΖΩ ,ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
  11. Θεούλης: Δ. Γιαννακόπουλος κατά κυβέρνησης: «Δεν πίστευα ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα - Νομίζετε δεν θα μπούμε μέσα...»
    https://www.pronews.gr/koinonia/1012112_dgiannakopoylos-kata-kyvernisis
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τελικα τεστακι καθε βδομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. COVID. Αν αντιστρεψουμε την λεξη: DIVOC στα εβραηκα σημαινει ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. Ως γνωστον, οι Σατανο-λατρεις, όλα τα γραφουν αναποδα.
    KI-KILL-US = KI KI LIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π@@ΤΑΝΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΈ!
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΠΊΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ 2022 ΧΩΡΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή