«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

2.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

του David Motadel, καθηγητή διεθνούς ιστορίας στη London School of Economics - Επιμέλεια: Ε.Δ.ΝΙΑΝΙΟΣ


 

[Οι σχέσεις της Γερμανίας με το Ισλάμ είναι παλαιότατες, αν και οι προελαύνοντες Οθωμανοί κατόρθωσαν να φτάσουν μόνο μέχρι τη Βιέννη (πολιορκίες 1529 και 1683). Ωστόσο το Κοράνι κατόρθωνε να καταλάβει τις καρδιές και τα μυαλά των σημαντικότερων εκπροσώπων της πνευματικής γερμανικής ελίτ, όπως μαρτυρούν οι εκμυστηρεύσεις των Γκαίτε* και Νίτσε*. Ηταν τότε που οι Γερμανοί διανοούμενοι αρνούνταν τον ειρηνοποιό Χριστό και προσκυνούσαν τον πολέμαρχο Μωάμεθ, πετούσαν το Ευαγγέλιο στον κάλαθο των αχρήστων και ασπάζονταν το Κοράνι. Ηταν τότε που τα σκοτάδια, που τα ονόμασαν «Φώτα», κατέκλυζαν τη Γερμανία και ολόκληρη την Ευρώπη. Αργότερα ήρθε ο Χίτλερ, χέρι-χέρι με το παγκόσμιο Ισλάμ, οι εκατόμβες των νεκρών, μαζί με τις μαζικές καταστροφές, το αίμα, τα δάκρυα και τον πόνο … Ε.Δ.Ν.]

Bόσνιοι μουσουλμάνοι στρατιώτες στην υπηρεσία της ναζιστικής Γερμανίας κατά το 2ο Π.Π. Δυο γενιές αργότερα η Γερμανία, μέσω ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, θα πρωταγωνιστήσει ώστε οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί της Βοσνίας και του Κοσσυφοπεδίου να αποκτήσουν ανεξαρτησία.  (Rue des Archives/Rue des Archives/Tallandier)

 

Περίπου δύο εκατομμύρια αλλοδαποί πολέμησαν στο γερμανικό στρατό κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, από τους οποίους δεκάδες χιλιάδες στις τάξεις του Waffen SS. Οι λόγοι τους ήταν ποικίλοι. Για τους σοβιετικούς κρατούμενους, ήταν ο μόνος τρόπος να ξεφύγουν από το θάνατο λόγω πείνας και κρυολογήματος στα στρατόπεδα κρατουμένων και να λιποτακτήσουν το συντομότερο δυνατό. Υπήρξε επίσης η έλξη οικονομικών πλεονεκτημάτων και η σύγχρονη εικόνα που μεταδίδουν οι μονάδες SS. Για μια μειονότητα υπήρχαν πολιτικοί λόγοι: αντι-κομμουνισμός, εχθρότητα στη σοβιετική εξουσία της ΕΣΣΔ, η έλξη ενός «μυστικισμού» της καθαρότητας της φυλής και της ιδανικής κοινωνίας. Ο ναζισμός ήταν πράγματι μια ουτοπία του τέλειου κόσμου μιας ανθρωπότητας  συμφιλιωμένης με τον εαυτό της μόλις απελευθερωθεί από τα ανεπιθύμητα στοιχεία της: Εβραίους, κομμουνιστές και υλιστές καπιταλιστές. Χωρίς τη βοήθεια αυτή των αλλοδαπών, η Γερμανία θα είχε χάσει τον πόλεμο από το 1943.

Αλλά η συμμετοχή μουσουλμάνων στη ναζιστική πολεμική μηχανή ήταν άλλου είδους και πολύ πιο βαθιά, όπως μελέτησε ο βρετανός ιστορικός David Motadel στο βιβλίο του Οι μουσουλμάνοι και η ναζιστική πολεμική μηχανή. Στην προώθησή τους στη Γιουγκοσλαβία καθώς και στις μουσουλμανικές περιοχές της ΕΣΣΔ, τα γερμανικά στρατεύματα εξεπλάγησαν από την ενθουσιώδη υποδοχή των μουσουλμανικών πληθυσμών. Υπήρχαν βέβαια οι τοπικές συγκρούσεις, εχθρότητα προς τους ορθόδοξους Σέρβους εξαιτίας  της άρνησης δημιουργίας του βασιλείου της Γιουγκοσλαβίας, εχθρότητα των Τατάρων της Κριμαίας στη σοβιετική εξουσία, παραδοσιακός αντισημιτισμός του Ισλάμ. Το Ισλάμ δεν ήταν το μόνο επειδή το φασιστικό κράτος των Ουστάσι, το οποίο στηριζόταν στην Καθολική Εκκλησία, δεν ήταν άσχετο με τη σφαγή των εβραϊκών πληθυσμών και δεν χαιρέτισε την υποστήριξη των Ναζί στους Μουσουλμάνους των Βαλκανίων.

Αλβανοί Τσάμηδες στις τάξεις του γερμανικού στρατού της κατοχής διέπραξαν εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων.


Η σχέση μεταξύ του Ισλάμ και του ναζισμού ήταν κάτι περισσότερο από μια συγκυριακή και ευκαιριακή συμμαχία: ήταν μια πραγματική ιδεολογική γοητεία, μια πραγματική ιστορία αγάπης. Για τους Ναζί η ιδέα του χαλιφάτου ήταν παρόμοια με την εθνικοσοσιαλιστική fuhrerprinzip. Από το 1943, το NSDAP  [το Εθνοσοσιαλιστικό Κόμμα] δέχτηκε επισήμως στις τάξεις της τους οπαδούς του Ισλάμ. Κάθε κριτική στο Ισλάμ απαγορεύτηκε στο Τρίτο Ράιχ, το οποίο έκτισε τζαμιά και δημιούργησε εκπαιδευτικά ιδρύματα για ιμάμηδες επιφορτισμένους να διδάξουν στους μουσουλμάνους ότι ο Φύρερ ήταν συνέχεια του προφήτη. Επαυσαν να αποκαλούνται αντισημίτες, μιας και οι Άραβες ήταν Σημιίτες, και άρχισαν να αποκαλούνται αντι-Εβραίοι. Ο Χίτλερ και ο Χίμλερ έβλεπαν στο Ισλάμ μια «θρησκεία ανδρών»  διαπνεόμενη από «μια ισχυρή αρρενωπή και πολεμική πίστη». Ο Χίτλερ θεωρούσε ότι η νίκη του Κάρολου Μαρτέλου το 732*** εναντίον των Αράβων είχε προκαλέσει την διάσπαση της Ευρώπης, της οποίας το Ισλάμ  θα διασφάλιζε την ενότητα, ενώ ο χριστιανισμός, μια μαλακή θρησκεία, συνέβαλε στη μείωση του ρόλου των Γερμανών.

Το βιβλίο του βρετανού ιστορικού, David Motadel, δεν είναι δοκίμιο, αλλά καρπός μιας έρευνας δέκα ετών από πολύ πλούσιες πηγές, ουσιαστικά Γερμανικές, χωρίς καμία ιδεολογική προκατάληψη. Πρόκειται για σπουδαίο βιβλίο ιστορίας, όπως τονίζει ο Christian Ingrao στον πρόλογο του.

Είναι περίεργο να σημειώσουμε ότι πολλοί επικριτές αυτού του βιβλίου ενδιαφέρονται για την εξιλέωση του Ισλάμ, αποδεικνύοντας ότι η προσέγγιση μεταξύ Ισλάμ και Ναζισμού είναι ανοιχτή πληγή.

Η ναζιστική πολιτική απέτυχε, πρώτον επειδή έχασε τον πόλεμο, αλλά και επειδή βασιζόταν σε μια εξωπραγματική πανισλαμιστική αντίληψη του μουσουλμανικού κόσμου.

Οι προσπάθειες ανεύρεσης μουσουλμανικών στρατευμάτων στο Μαγκρέμπ απέτυχαν και είναι γνωστό ότι ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ Β – τότε γαλλικό προτεκτοράτο – αρνήθηκε να εφαρμόσει την πολιτική [των δοσίλογων] του Βισύ, που επέβαλε  το κίτρινο αστέρι στους Εβραίους.

Η πολιτική αυτή δεν εγκαταλείφτηκε από όλους, καθώς ο μεγάλος μουφτής Ελ Χουσεϊνί της Ιερουσαλήμ, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στη Γερμανία για να ενισχύσει αυτή την πολιτική του καθεστώτος, κατόρθωσε να διαφύγει από τη Γερμανία, μέσω της Ελβετίας, στο Κάιρο με τη βοήθεια των Αμερικανών με στόχο τη χρησιμοποίηση της εχθρότητας του Ισλάμ προς τον κομμουνισμό, για να προετοιμάσουν τον ψυχρό πόλεμο. Ο Ελ Χουσεϊνί συνέβαλε στην άνοδο των Αδελφών μουσουλμάνων, οι οποίοι εντούτοις τον περιθωριοποίησαν.

 

Είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι αν το πανισλαμικό όραμα των ναζιστών δεν ολοκληρώθηκε τότε, βρίσκεται σήμερα στην καρδιά της ιδεολογίας του χαλιφάτου που ανέπτυξε το Daech.

Ένας κακόπιστος θα μπορούσε να κάνει έναν παραλληλισμό μεταξύ της δήλωσης του Ζαν-Λυκ Μελανσόν (το 2012, στην οποία αποδοκιμάζει τη νίκη του Κάρολου Μαρτέλου το 732***) “… Αν μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τους αιώνες σκοταδισμού στους οποίους μας καταδίκασε ο έλεγχος της Εκκλησίας στη χριστιανική Δύση, αν μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τη συνεισφορά των αραβικών, αραβο-ανδαλουσιανών πολιτισμών ... » με την άποψη του Χίτλερ, που παραθέτει ο Μοταντέλ « Το κακό με μας είναι ότι έχουμε κακή θρησκεία (…) Η μωαμεθανική θρησκεία (…) μας ταιριάζει πιο πολύ από τον Χριστιανισμό. Γιατί ο Χριστιανισμός να έχει τόση ανεκτικότητα και αναποφασιστικότητα;“. Είναι το σύγχρονο Ισλάμ, που εκφράζεται από τους Αδελφούς μουσουλμάνους οι οποίοι σκοπεύουν να υποτάξουν τον Χριστιανισμό στα δόγματα του, μια επιστροφή αυτού του ιστορικού δεσμού μεταξύ  ισλαμισμού και ναζισμού; Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Mελανσόν, ηγέτης των “Ανυπότακτων” θα έκανε καλά να θυμάται ότι Ισλάμ σημαίνει ακριβώς “υποταγμένος”.

 

*Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε (1749- 1832): «Το Ισλάμ εκφράζει κατά τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες μου… Διαβάζοντας το Κοράνι, στην αρχή…μας απωθεί. Αλλά ξαφνικά μας γοητεύει, μας εκπλήσσει και τελικά επιβάλλει το σεβασμό μας. Το ύφος του, σε αρμονία με το περιεχόμενο και τον αντικειμενικό του σκοπό, είναι αυστηρό, μεγαλοπρεπές, τρομερό, υπέροχο για πάντα…Το βιβλίο αυτό θα συνεχίσει να ασκεί ισχυρή επιρροή στους καιρούς που έρχονται.»

**Φρειδερίκος Νίτσε (1844 – 1900): “Ο χριστιανισμός μας αποστέρησε τον πλούτο του αρχαίου πολιτισμού και αργότερα μας αποστέρησε από εκείνο του ισλαμικού πολιτισμού. Ο θαυμάσιος ισλαμικός πολιτισμό της Ισπανίας – κατά βάθος πιο κοντά σε μας, ανταποκρινόμενος περισσότερο απ’ ό,τι η Ρώμη και η Ελλάδα στην αίσθησή μας και την καλαισθησία μας –    καταπατήθηκε (και προτιμώ να μη σκέφτομαι από ποια πόδια!)                                                                                                                  – Γιατί;

Επειδή γεννήθηκε από αριστοκρατικά ένστικτα, από αρρενωπά ένστικτα, επειδή έλεγε ναι στη ζωή, και επιπλέον είχε τις έξοχες λεπτότητες της ισλαμικής ζωής! … Οι σταυροφόροι αργότερα πολέμησαν κάτι στο οποίο πριν καλύτερο θα ήταν να βάλουν εδαφιαία μετάνοια […]

Ας δούμε λοιπόν τα πράγματα όπως είναι!

Oι σταυροφορίες; Μια πειρατεία μεγάλης κλίμακας και τίποτα περισσότερο! […] Η γερμανική αριστοκρατία απουσιάζει σχεδόν από την ιστορία του ανώτερου πολιτισμού: μαντεύουμε την αιτία … Χριστιανισμός και αλκοόλ – τα δύο μεγάλα μέσα διαφθοράς … Δεν τίθεται δίλημμα επιλογής μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού, ούτε μεταξύ Αραβα και Εβραίου.

Η απάντηση δίνεται εκ των προτέρων: εδώ, δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογής… “Πόλεμος μέχρι θανάτου με τη Ρώμη! Ειρήνη και φιλία με το Ισλάμ “. Αυτό αισθάνθηκε, αυτό έκανε αυτό το μεγάλο πνεύμα, η μοναδική ιδιοφυΐα μεταξύ των Γερμανών αυτοκρατόρων ο Φρειδερίκος ο 2ος. Αν το Ισλάμ αψηφά τον Χριστιανισμό, έχει χίλιες φορές δίκαιο: το Ισλάμ προϋποθέτει  άνδρες αρρενωπούς σε όλα».

(Ο Αντίχριστος 1888)

Πηγή: (http://seddouki.foued.over-blog.fr/article-citations-de-personnes-celebre-sur-l-islam-voltaire-bonaparte-victor-hugo-montesquieu-lamartine-goe-112051779.html).

***Στη μάχη του Πουατιέ, με την οποία αναχαιτίστηκε η αραβική προέλαση στη δυτική Ευρώπη.

Πηγή: https://claude-rochet.fr/islamisme-et-nazisme/

 

 anixneuseis.gr

 

 

18 σχόλια:

  1. Γεγονός είναι οτι οι ναζί αγαπούν τους αλλοδαπούς και ιδίως τους μαύρους μουσουλμάνους τους ινδουιστές τους βουδιστές τους αλαχ ακμπαρ. Τα αισθήματα βεβαίως είναι αμοιβαία.

    Διαβάστε και φρίξτε με τις ρατσιστικές δηλώσεις των αριστερών!

    Οι δηλώσεις μίσους του αρχηγού του κομμουνιστικού κόμματος PVV για ‘λιγότερους Μαροκινούς’ μετά την εκλογική άνοδο της ακροαριστεράς στις δημοτικές εκλογές ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι. Χιλιάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν το κέντρο του Άμστερνταμ, φωνάζοντας όλοι μαζί . Είμαστε ΝΑΖΙ!
    ‘Εhttps://state2parastatescam.blogspot.com/2014/03/223_31.html.

    Ολοφάνερο αυτό στην σημερινή ναζιστική Ευρώπη Γερμανία και Αμερική.

    Εξάλλου δεκάδες εκατομμύρια Χριστιανούς δολοφόνησαν οι ναζί στην Γερμανία και εκατοντάδες εκατομμύρια Χριστιανούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.
    Στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας έκαψαν χιλιάδες Ιερείς και Αρχιερείς! Ολους αυτούς μαζί τους κρέμασαν από τα έντερα του τελευταίου εναπομείναντα Ιερέα, όπως έλεγε ο μαρξ , συγγνώμη ο Χίμλερ ήθελα να γράψω, σε ένα απο τα χιλιάδες τζαμιά που βρίσκονται διάσπαρτα στην Ελληνική επικράτεια κατασκευασμένα κατά την ναζιστική κατοχή.
    Ευτυχώς που μας επετέθησαν οι κομμουνιστές και γλίτωσαν οι ελάχιστοι Ιερείς και κάτι λίγες Ελληνοχριστιανικές εκκλησίες από τις ναζιστικές θηριωδίες.
    Δυστυχώς οι κομμουνιστές που μισούν τους αλλοδαπούς και τους αλλόθρησκους , ξανάχτισαν τις Εκκλησίες μας και γκρέμισαν τα τζαμιά και έτσι δεν υπάρχουν τώρα οι αποδείξεις για να στηρίξουν το περί ου ο λόγος επιστημονικότατο και εγκυρότατο άρθρο.

    Θυμηθείτε το διότι σύντομα θα ειπωθεί και αυτό :
    Ο κομμουνισμός είναι υπέρμαχος του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας
    της ατομικής και εθνικής ιδιοκτησίας , μάχεται ενάντια στην εισβολή των αλλοδαπών στην Ελλάδα μας και στην Ευρώπη ολόκληρη.
    Υπεύθυνος για την διεθνιστική αντίχριστη αχρήματη υποχρεωτικά εμβολιασμένη παγκοσμιοποίηση είναι ο ναζισμός και ο φασισμός δηλαδή η ακροδεξιά, η ΔΕΞΙΑ!!! Καλά αυτό το τελευταίο ήδη έχει γίνει ...καραμέλα στα χείλη των επιστημόνων όλων ειδικοτήτων ...

    Υ.Γ.1
    Και εγώ που πίστευα τόσα χρόνια πως ο κομμουνιστής λένιν βοήθησε τον μουσουλμάνο κεμάλ κατά την Μικρασιατική καταστροφή των Ελλήνων Χριστιανών ορθοδόξων….
    Ε ρε λάθη που κάνει όποιος δεν είναι ...σπουδαγμένος επιστήμονας.,ιστορικός …εν προκειμένω.

    Υ.Γ.2
    Ο κομμουνισμός γιατί δεν επετέθη στην Τουρκία και στα άλλα μουσουλμανικά κράτη, παρά ξέσπασε …την αγάπη του στην Ευρώπη και μάλιστα με ιδιαίτερο πάθος στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ;

    Γράφτηκε και κάτι για την μεσαιωνική Ισπανία
    Ας ΠΑΜΕ ιστορικά πιο κοντά …για να επιβεβαιώσουμε τον αρθρογράφο.

    Η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία από το αντιχριστιανικό μίσος των ΝΑΖΙΣΤΩΝ. Εκτελεστικό απόσπασμα ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ «εκτελεί» άγαλμα του Χριστού.

    http://redskywarning.blogspot.com/2016/05/terror-rojo.html

    Υ.Γ.3
    Δεν ήταν 2 εκατομμύρια Τούρκοι ... ήταν ΕΞΙ εκατομμύρια

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο;

      Εθνικοσοσιαλισμός ήταν οι ναζί· όχι δεξιά.

      Ο Χίτλερ εξολόθρευσε αθώους σεφαραδίτες εβραίους. Τον χρησιμοποίησαν οι ίδιοι οι ασκεναζίμ εβραίοι προς τούτο. Αυτοί που σήμερα τούς λέμε νεοταξίτες μαρξιστές χαζαρομαφιόζους.

      Ο Χίτλερ έπεσε, αλλά αυτή η μισάνθρωπη μηχανή εξακολούθησε να δουλεύει και να εποφθαλμιά Ευρώπη και Ελλάδα. Και κυρίως συνέχισε να αγαπά και να συνεργάζεται με τούρκους.

      Τί δεν καταλαβαίνεις;

      Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε;

      Μήπως να στήσουμε και ανδριάντα του Χίτλερ στο Σύνταγμα;

      Διαγραφή
    2. Αν ήθελες να πεις κάτι άλλο και σε παρεξήγησα, κάντο μας πιο λιανό κι όχι μέσω άμστερνταμ, γιατί χάνουμε κάποια μπάλλα που μόνο εσύ μπορείς να παρακολουθήσεις. Πες μας κατευθείαν την άποψή σου.

      Διαγραφή
    3. Μάλιστα... Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις διάφορες "απόψεις":, Ο ΚΟΜΜΟΥΜΙΣΜΟΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΆΦΟΡΑ - ΙΣΜΟΣ είναι γεννημένα από την ίδια μήτρα τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ δηλαδή είναι παιδάκια των γνωστών τσοκαρωντης στεππας που τα ατλαντακια δημιούργησαν... Αντε και καλά κρασιά

      Ελευθερία Αγωνιζόμενη

      Διαγραφή
    4. 00.39 ακριβες αποσπασμα απο την πραβδα εποχης....''''το σοβιετικον σοσιαλιστικον κρατος,εχορηγησεν εις την τουρκικην κυβερνησιν του Μουσταφα[σκατα] κεμαλ δεκα εκκατομμυρια χρυσα ρουβλια,την στιγμην κατα την οποιαν η τυχη της τουρκικης επαναστασεως εκρεματο απο μιαν κλωστην...ο ανωτερος σοβιετικος στρατιωτικος Φρουνζι ο οποιος μετεβη εις τουρκιαν το 1921-22 εβοηθησε την κεμαλικη τουρκια εις τον αγωνα της κατα των ιμπεριαλιστων και των πρακτορων της.'''''μαντεψτε τωρα ποιους αποκαλλουσαν ιμπεριαλιστες.....Σουλα



      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ DNA ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ?
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθελα ναξερα ποια γαμημενη πουτανα Μ.Κ.Ο. με Εβραηκα λεφτα της Μουσουλμανικης Αδερφοτητας, εχει κανει αυτό το ελεηνο καρναβαλιζε μουσουλμανιζε θηλυκο τερατουργημα με το ονομα ΓΑΜΑΛ κε το περιφερει ανα τας οδας κε τας ρυμας της ρημαγμενης κε τρομοκρατημενης Ελαδας.
    Επισης ηθελα ναξερα ποιοι ΓΑΜΑΛισμενοι περιφεριαρχες κε μουροχαυλοι δημαρχοι δινουν αδεια.
    ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    Αυτό που κανει εντυπωση ινε ότι ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΗΝΑΡΑΣ (από αυτους που κανουν τους παληκαραδες στα πληκτρολογια) ΝΑ ΓΑΜΑΛησει ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΞΟΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δ.Ε.Π. να ενημερώνεσαι καλύτερα πρίν πυροβολήσεις απο το πληκτρολόγιό σου τον Ελληναρά που δεν βρέθηκε να απαγορέψει στο ξόανο ΑΜΑΛ τη διέλευση απο τα μέρη του. Ο Ελληναράς υπάρχει κ είναι ο δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Αλέκος ο οποίος δεν έδωσε άδεια για την έλευση της ΑΜΑΛ στην Καλαμπάκα κ τα Μετέωρα. Οι δέ συνήθεις ύποπτοι, ΣΥΡΙΖΑ, Μερα25, ΚΚΕ, και ΚΙΝΑΛ δήλωσαν οτι αυτοκτόνησε πολιτικά & οτι δεν τον ξαναστηρίζουν, θα χάσει τον ύπνο του βέβαια ο άνθρωπος. Αυτά για να ξέρουμε τί λέμε κ τί γράφουμε αγκαλιά με το πληκτρολόγιο γιατι άλλοι είναι της δράσης κ εκτίθενται στην οποιαδήποτε κριτική.
      Καλημέρα σε ολους σας.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  4. "του David Motadel, καθηγητή διεθνούς ιστορίας στη London School of Economics - "

    Αυτη η γραμμη λεει απο που προερχεται το αρθρο, μας λεει και κατι επιπλεον, ποσο αντικειμενικη κι ουδετερη ειναι η πηγη......

    Ειπαμε London School of Economics , η οργανωση την οποια εχουν επισκευθει οι προηγουμενοι τελευταιοι πρωθυπουργοι της Ελλαδος !!!
    Αυτο δεν σα κινει λιγακι την υποψια;;;

    Α, κι ο ιστοτοπος - anixneuseis.gr - του Π Σαββιδη, ενας καθαροαιμος κι μακροχρονιος κομμουνιστης.....

    Μεν πατριωτης - τουλαχιστον τωρα τελευταια - αλλα δεν παυει να κρινει κι να αναλυει μεσω τα κοκκινα ιδεολογικα γυαλια του.

    Διοτι εαν δεν εχουν τα πραγματα οπως τα γραφω, τοτε ας μας αφηγηθει τα γεγονοτα ο κος αγαπητος δημοσιογραφος Π. Σαββιδης για την συνεργασια του μουσταφα κεμαλ με τον Λενιν κι την συμφωνια μεταξυ των δυο αυτοων προσωπων - βλεπε Moskova Antlaşması, στα Ρωσσικα, Московский договор - για την ΠΟΛΕΜΙΚΗ συμπαρασταση των σοβιετικων στον διωγμο κι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντιων της Σμυρνης και τις πρωην Ιονικες πολεις οπως κι αλλων ιθαγενων λαων!!

    Ας μας πει ο καλος δημοσιοςγραφος κι εν τελη καθε ΔΗΘΕΝ ελληνας πατριωτης κομμουνιστης για το αγαλσμα στην πλατεια Taksim, το οποιο χρηματοδοτηθηκε απο την τοτε Σοβιετικη Ρωσσια με σκοπο να δειχνει την φιλια μεταξυ τουρκων κι σοβιετικων στρατιωτων !

    Επι του αληθες......
    " Semyon Ivanovich Aralov, Ambassador of the Russian SFSR in Ankara during the Turkish War of Independence, is among the group of people behind Atatürk (his figure wears a cap and stands behind İsmet İnönü, on the southern facade of the monument).[2] His presence in the monument, ordered by Atatürk, points out to the financial and military aid sent by Vladimir Lenin in 1920, during the Turkish War of Independence (1919–1922).[2] "\
    υ.γ.
    Δεν εχω καμια αντιρρηση στο οτι θιγεται το χιτλερικο καθεστως, τουναντιον, κατακτητες της Ελλαδος ηταν οι Γερμανοι, τοτε κι σημερα.
    Σημειωση: Σημερα η Γερμανια εχει πρωην πρακτορακι της Stasi, πρωην Ανατολικης Γερμανιας ως Κακγελαριο !

    Αλλα ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την μονοπλευρη παρουσιαση της ιστοριας κι μαλιστα απο ΔΙΕΘΝΗΣΤΕΣ βλεπε London School of Economics & κομμουνιστες.
    Μαλιστα ο ιστοτοπος που πρωτο δημοσιευθυκε το αρθρο, ειναι αριστερο του κερατα ( http://seddouki.foued.over-blog.fr )

    Η θεση μου για να ξερουμε ο καθενας μας τι ειναι κι τι πιστευει.
    Οσο ο χιτλερ ηταν εντος του Γερμανικου Εθνους του κι καλυτερευε τις ζωες του Γερμανικου Λαου απο τις πληγες των ΔΙΕΘΝΗΣΤΩΝ Γαλλων & Αγγλων, μια χαρα Ανθρωπος ηταν. Αυτο που καταφερε οικονομικως ηταν ενα θαυμα.
    Οταν η υπολοιπη Ευρωπη κι Αμερικη αναστεναζαν απο την λιτοτητα του μεγαλου ΚΡΑΧ του 1931, η Γερμανια ειχε αναπτυξη του ΑΕΠ της, της ταξεως 3% με 5% !!

    υ.γ.
    Αληθεια ΠΟΣΟΙ Ελληνες της διασπορας σε Κριμεα, Μαριουποληη, Κιεβο εριξε ο πατερουλης σταλιν στα γκουλαγκ;;;

    Ποσοι Ελληνες της Μικρας Ασιας ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ με συμβουλους κι οπλισμο προερχομενο απο την τοτε σοβιετικη Ρωσσια επι Λενιν;;

    Ποσοι Ελληνες δολοφονηθηκαν απο τους ΣΗΜΜΟΡΗΤΕΣ μεχρι το τελος 1949;;

    Το παιδομαζωμα απο τους ελληνοφωνους κομμουνιστες το εχουμε ξεχασει;;;;

    Αληθεια ποιο μ@#!@# πανο ειναι αναρτημενο σε ιστο και κυματιζει εκει στον Περισσο;;;;


    Αυτα τα λιγα, διοτι ο Σιωπων Δοκει Συναινειν κι δεν θελω να ειμαι συνενοχος στην παραχαραξη αρα κι στο ψεμα μπρος στην Ιστορια του Λαου μου.

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικό σας σχόλιο είναι πιο σαφές. Ο κύριος 'Δεξιά Ελλάς' με μπέρδεψε λίγο και τού την είπα. Ελπίζω να συντάσσεται με τις δικές σας απόψεις, για τις οποίες δεν έχω αντιρρήσεις. Η ναζιστική μηχανή πάντως.. κατάντησε χαζαρική στο τέλος και σαφώς ευνοεί την εξάπλωση του ισλάμ και σαφώς πράττει τα ίδια σήμερα εις βάρος των Ελλήνων.

      Διαγραφή
    2. Διαβασα το σχολιο του, κι χαθηκα σε ενα λαβυρινθο με υπονοουμενα.....
      Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.

      Λοιπον.
      Δεν ξερω εαν καταντησε χαζαρικη. Ξερω πως οι Χιτλερικες ΕΔ, ειχαν στις ταξεις τους εντος ολων των επιτελειων/σωματων, περιπου 150 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ιουδαιων, ειτε καθαροαιμων - βλεπε μητερα ιουδαια - ειτε λογο εμφανιση καποιου ιουδαικου στοιχειου εντος του οικογενειακου δενδρου.

      Οι ελεγχοι στο οικογενειακο δενδρο γινοταν μεχρι τα μεσα του 19ου αιωνα, δηαλδη, μεχρι 1840+.

      Μαλιστα αρκετοι κυριοι Στρατηγοι στο θεατρο του πολεμου, βλεπε German Field Marshals, ηταν ιουδαικης γενιας.

      Εικασιες δεν προκειται να κανω. Ουτε με αφορα τι εκανε ο Χιτλερ σε αλλους λαους. Ουτε εχω διαθεση να γινω απολογητης του Χιτλερ.

      Η ιστορια εν μερη εχει κρινει πραξεις εκεινης της εποχης οπως και θα κρινει τον ιδιον, πριν το τελος του αιωνα αυτου.

      Με αφορα ομως αμεσα κι καρδιακα το πως η Γερμανικη μηχανη κατεκτησε κι επεβαλε ορους κατοχης στην Ελλαδα κι στον Ελληνικο Λαο.

      Ειμαι πολεμιος σε ΟΤΙ διεθνιστικο, μια μακρα διαθηκη και παραδοση του Ελληνικου Γενους, εδω κι δεκαδες χιλιετιες.

      Ο καθεις εχει το αναφερετο δικαιωμα στην προσωπικα του πιστευω ειτε θρησκειας, ειτε πολιτικης, ειτε κοσμοθεωριας/φιλοσοφιας ειτε τι ομαδα ποδοσφαιρου γουσταρει.

      Ο Γερμανικος αυταρχισμος οως κι ο πανσλαβισμος οπως κι το Βατικανο οχι πως ειναι λιγοτερος καταστροφικος οταν επιβαλλεται, προς εμας, αλλα ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΙΜΟΣ.

      Ενω ο διεθνισμος επι διαφορες μορφες κι κινηματα, βλεπε Μπεναρογια κι ΣΕΚΕ, βλεπε, Σοσιαλισμο, βλεπε πολιτισμικος μαρξισμος,κοσμοπολιτισμος, λαικος οικουμενισμος κι οτι κρυβεται ΠΙΣΩ απο ΟΛΕΣ αυτες τις διαφορες εκφρασεις του διεθνισμου, ειανι ο ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ κι ΜΟΝΙΜΟΣ εΧΘΡΟΣ του Ελληνισμου - η Ιστορια του Γενους μας το αποδεικνυει, η Ελληνικη Γραμματεια το καταγραφει!

      Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ κι ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ με την ΕΣΧΑΤΗ των ποινων, ειναι η ΑΣΚΗΣΗ του πολιτικου κομμουνισμου/μαρξισμου στον δημοσιο βιο. Οπως γινεται και εχει απαγορευτει στην Πολωνια.

      Εντος των τοιχων τις οικιας ενος Ελληνας πολιτης σε οποιον θεο γουσταρει ας πιστευει.

      Εντος του δημου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ασκει κανεις πολιτικες πραξεις να βαζει σε εφαρμογη πολιτικες ιδεολογιες διεθνιστικου περιεχομενου, βλεπε κομμουνισμος, φιλελευθερισμος, οικουμενισμος, ουμανισμος/Humanism, καπιταλισμος - διεθνες κεφαλαιο κλπ.

      Εαν στην Ελλαδα καποιος Ελληνας Πολιτης ΔΕΝ ειναι Εθνικος, τοτε ΠΑΥΕΙ να ειναι και Πολιτης του Ελληνικου Εθνους.

      Ας γινει υπηκοος, με ΠΟΛΥ μειωμενα δικαιωματα.

      αυτο το Εθνικκο κρατος θελουμεν - Καθεστως Ιωαννης Μεταξας για ΧΙΛΙΑ Χρονια. Οποιος διαφωνει τα μαζευει κι φευγει.


      eksothen

      Διαγραφή
  5. Eιλικρινώς εκπλήσσομαι με ανάρτηση που αναφέρεται σε απόψεις καθηγητού του LSE,γνωστής εβραϊκής γιάφκας.
    Προβάλλεται ο αριθμός 2 εκατ.μουσουλμάνοι στον γερμανικό στρατό με αναφορά σε αλβανούς και σέρβους μουσουλμάνους ήτοι λευκούς. Το μέγεθος αυτών των πληθυσμών δεν μπορούσσν να δόσουν αυτόν τον αριθμό στρατιωτών.
    Οι Άγγλοι είχαν στις τάξεις τους χιλιάδες ινδούς μουσουλμάνους. Ο «ελεύθερος γαλλικός» στρατός του Ντε Γκωλ επανδρούτο με 75.000 άραβες και νέγρους κατά το πλείστον μουσουλμάνους. Ο σοβιετικός στρατιώτης που υψώνει την σημαία με το σφυροδρέπανο στο Βερολίνο είναι ο μουσουλμάνος Ισμαήλωφ.
    Το τάγμα μαροκινών «ελευθέρων γάλλων», που εισβάλλει στην Σικελία ομού με τους αγγλοαμερικάνους, βιάζει όχι μόνον γυναίκες αλλά παιδιά και άνδρες τους οποίους φονεύει κατόπιν φρικτών βασανιστηρίων.
    Το απαχθές τούτο γεγονός απετυπώθη στην ταινία του 1960 Η Ατιμασμένη με την Σοφία Λώρεν , που απεκόμισε βραβείο Όσκαρ.

    Ο 00:39 αμφιβάλλω αν είναι Έλλην. Μου φαίνεται για περιούσιο τρολ. Λαμβάνει Θέσεις που γρονθοκοπούν την ιστορική πραγματικότητα.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλην και Καρα- Έλλην είναι, καρατσεκαρισμενο, απλά δεν διατύπωσε ακόμα σωστότερα το σκεπτικό του και τον παρεξηγήσαμε.

      Διαγραφή
    2. "Έλλην και Καρα- Έλλην είναι, καρατσεκαρισμενο"

      Αλήθεια πως καρατσεκαρίστηκε αυτό;
      Τα φαινόμενα και τα γραφόμενα απατούν.
      Ισως και να έχει δίκιο ο φίλος Αγγελος...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα γράφω πρωτη φορά. Σε κάποιο βαθμό με κάλυψαν οι σχολιαστές. Στο δια ταυτα.
    Οποιος ισχυρίζεται οτι ο Αδόλφος Χίτλερ δημιουργήθηκε απο τη κεφαλαιοκρατία, τους ισχυρούς κτλ, είναι ο ίδιος πράκτωρ του διεθνους μασωνισμού.Το εάν έπαιξε εν αγνοία του το παιχνίδι τους ή τον βοήθησαν σε κάποιο σημείο ΠΡΙΝ αναλάβει την εξουσία, επειδή τον θεώρησαν του χεριού τους, ειναι ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. Οπως θέμα για συζητηση ειναι το εάν ήταν μεγάλη μορφη και εάν ναι, πόσο μεγάλη.
    Το ουσιώδες γεγονός είναι το εξής. Ο Αδόλφος Χιτλερ υπήρξε ο ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΟΣ ηγέτης ισχυρής χώρας κατά τη διάρκειας 250-300 ετών συνωμοσίας των ιλλουμινάτι που έθεσε το σχέδιο τους σε κινδυνο. Ο Τσαρος που τον φάγανε,υπερασπιζόταν τη χώρα του και δεν τους ενόχλησε εκτος αυτης.
    Η αποδέσμευση της οικονομίας απο τα χρηματοπιστωτικά δεσμά, είναι η λύδία λίθος της απελευθέρωσης του ανθρωπίνου είδους. Το γερμανικό ραιχμαρκ είχε αντικρυσμα την παραγωγική αξία της γερμανικής οικονομίας.
    Απο κει και πέρα, εάν είχε εβραίους, νέγρους, ταλιμπάν στο στρατό ειναι κάτι τελείως ασήμαντο και μικρή λεπτομέρεια. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά.
      Συμπληρώνω:
      Από το 1943 και μετά το Γ Ράιχ είχε τεράστιες ανάγκες σε στρατιωτικό και εργατικό ανθρώπινο δυναμικό. Ως εκ τούτου δεν είχε τα περιθώρια να αποκλείει κανέναν.
      Ακόμα και οι κατά το ήμισυ Εβραίοι με γερμανική υπηκοότητα υπηρετούσαν κανονικά στην Βέρμαχτ.
      Αλλά αυτά τώρα είναι ανθυπολεπτομερειες.
      Όλοι αύριο στο Σύνταγμα!!

      Διαγραφή
  7. Φοβερές ομοιότητες:
    Ρόμπερτ Λέϊ Επικεφαλής του μετώπου εργασίας, Αυτοκτόνησε πριν την δίκη το 1945
    Άντολφ Άϊχμαν Συνταγματάρχης των SS, τον κρέμασαν το 1962
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%97-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3/
    Ο 2ος έχει και ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή