«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πανεπιστήμιο παραδέχεται τη συγκομιδή νεφρών από αγέννητα μωρά ενώ η καρδιά τους χτυπά ακόμα.

 Περισσότερα ΕΔΩ

20 σχόλια:

  1. Αυτο μας λεει τι;;;

    Πως οι ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, εχουν νομιμοποιηθει ΚΑΙ εχουν γινει αποδεκτες απτο ευρυ κοινο, δηλαδη, εχουν περασει στο επομενο σταδιο της κοινωνικοποιησης/NORMALIZATION.

    Αρκει να μην το αποκαλεις ανθρωποθυσια εκει χαλαει η σουπα!

    Παραδειγμα:
    Βρες, εναν τυχαιο ανθρωπο εντος της πολης. Οποιας πολης σε οποιο Ευρωπαικο κι Δυτικο καπιτολιο, πρωτευουσα.

    Ρωτα εαν ποτε του/της θα αποδεχοταν η ανθρωποθυσια κι μαλιστα νεογνων/αγεννητων, να γινει αποδεκτη.
    Η απαντηση προφανως θα ειναι αρνητικη - εκτος εαν εχουμε να κανουμε με ατομο ψυχοπαθη ή σατανιστες.

    Μετα συνοπτικα δωσε μια μικρη περιγραφη πως οι ΑΖΤΕΚ/ΙΝΚΑΣ θυσιαζαν τα νεογεννητα για τον αλφα κι βητα λογο.

    Μετα εξηγησε πως βιολογικο υλικο μεχρι κι ζωντανα μελη του σωματος ενος νεογεννητου ή αγεννητου μετατρεπονται σε προιοντα του εμποριου ή γινονται σκευασματα για την ιατρικη(;;) - λεμε τωρα - περιθαλψη αλλου ασθενου.

    Και μετα ρωτησε τον ΠΟΙΑ η διαφορα μεταξυ τις ανθρωποθυσιες των ΙΝΚΑΣ/ΑΖΤΕΚ κι του σημερινου ιατρικου(;;) κατεστημενου;;

    υ.γ.
    Υπαρχει μια σημαδιακη σκηνη της κιννηματογραγικης ταινιας του πρωτου MATRIX, οπου ανθρωποι εντος ενος θερμοκηπιου/τεχνητης μητρας θρεφονται απο καποιο ρευστο υγρο υλικο το οποιο - κατα την αφηγηση - κατεχει liquefied human remains !

    Μην ξεχναμε κι την αλλη προφητικη(;;) ταινια του 1970, Soylent Green !

    Χωρις αμφιβολια βιωνουμε εποχες του ΒΑΑΛ.

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλη τροφη σκεψης πρεπει να μας δωσει το γεγονος που ενας πολιτικος υπαλληλος ενας αντιπροσωπος του Ελληνικου Λαου, ανελαβε ρολο διωκτη - αυτοβουλα;;; - σε μια κοινωνικη κινηση πολιτων να δημοσιευσουν την προτιμηση της γεννησης σε ελληνοπουλα σε αντιθεση με την πραξη της αμβλωσης και τα καταστροφικα αποτελεσματα της, με αφισες στο κεντρο των Αθηνων.

      Τι ποιοτητα ανθρωπου διωκει μια τετοια πρωτοβουλια ζωης, προερχομενη απο πολιτες Ελληνες που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως αντιπροσωπευει;;

      Πραγματι πρεπει να ανρωτηθουμε σε τι θειο πιστευει, ή ΑΝ εχει πιστη;;

      eksothen

      Διαγραφή
    2. Bιβλίο με τίτλο : H Aλήθεια για τις εκτρώσεις , των εκδόσεων Oρθοδοξη Kυψελη , Θεσσαλονίκη .

      Διαγραφή


  2. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΕ ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟ-ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΩ ΤΠΤ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?

    https://www.youtube.com/watch?v=UoPzPsjn4N0&t=26s


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια αριστη ευκαιρια για να ΣΠΑΣΕΙ η νοητικη/πνευματικη φυλακη του εσωτερικου φοβου σε μη μυημενους Ελληνες πολιτες στις μεθοδους της προπαγανδας.

      Η διπλη νικη ειναι πως οχι μονο ακουστηκε αυτη η ωμη αρνηση του εξαναγκασμου απο την γενναια νοσοκομα, αλλα το οτι αυτο διαδραματιστηκε σε ακμη ακροαματικοτητας, μεσα απο ενα μεγαλα παν-Ελλαδικο τηλεοπτικο σταθμο.

      Αυτο στο μπασκετ το αποκαλουμε ΤΡΙΠΟΝΤΟ εξω απτην περιοχη !






      eksothen

      Διαγραφή
    2. Hit on the nail εις την Bαρβαρικήv .

      Διαγραφή
  3. αλλη νοσηλευτρια σ αυτο το πουλημενο αρχιδι τον σκατολατο[ευαγγελατο] αρνουμενη να κανει το εμβολιο ειπε τα εξης...δεν εχει παρει αδεια κανενα εμβολιο,οτι σε καποιους, αφου ακομη ειναι σε πειραματικο σταδιο,δινουν απλο ορο,γι αυτο δεν εμφανιζουν συμπτωματα,κι ενας μαλακας γιατρος δεν θυμαμαι τ ονομα του ελεγε οτι η νοσηλευτρια λεει βλακειες...σημερα εμαθα οτι ο πατερας καποιας γνωστης μου ενας λεβεντανθρωπος παρελυσε απ την πρωτη δοση του εμβολιου ,παρουσιασε νευρολογικες διαταραχες ,και ειναι χαλια...κι ο σκατολατος χτυπιοταν οτι πρεπει να κανουμε το εμβολιο,μαζι με τον μαλακα πληρωμενο γιατρο....κι εχεις το αλλο το αρχιδι τον κουλομαλακα να τρεχει στην αμερικη να τακτοποιησει την κορη του στο πανεπιστημιο,γιατι δεν μπορουσε να δωσει πανελληνιες;;;;ο κοσμος καιγεται [αλλη φωτια στην φθιωτιδα] και το μουνι [ο κουλομαλακας] χτενιζεται......Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δοκιμάσει τη σκόνη Σέρβικου πιπεριού που είναι λευκή..;;

      Διαγραφή
    2. δεν εχω δοκιμασει γιατι απλουστατα δεν εχει τολμησει κανεις να με βαλει να δοκιμασω...τι καιει περισσοτερο το σερβικο πιπερι Η αυτα που συμβαινουν κι αυτα που ερχονται;;;;;ΟΚ μωρο μου μη στεναχωριεσαι και δεν θα το ξανακανω....φιλιαααα,....Σουλα

      Διαγραφή
    3. Ο ΜΑΝΤΟΛΑΤΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ.
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΩΛΟΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.

      ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ,
      ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΤΟΙ.

      ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

      ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ.
      ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΖΟΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΗΒΟΥΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ.

      ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ;

      ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΟΔΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.

      ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33.

      Διαγραφή
    4. Ασε την γυναικα να εκφραστει ελευθερα....

      Δυναμικες γυναικες, δεν ειναι μειον, αντιθετως, δυναμικες γυναικες γραφουν ιστορια στην Ελλαδα, διαχρονικα....

      Ετσι κι αλλιως Ελληνες ειμαστε, ειναι μερος του DNA η αθυροστομια μας!


      με το μπαρδον .....


      eksothen

      Διαγραφή
    5. χαχαχαχαχα

      είναι δύο φορές πιο καυτερό από το γνωστό κόκκινο καυτερό.

      Φιλιά too !!! 🙂

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ eksothen,
      την πειράζω, και το ξέρει.
      Για να γελάσουμε το είπα.

      Διαγραφή
  4. ΟΤΑΝ Ο ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ...ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

    ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ...ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...


    ΥΓ.ΚΑΘΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ...ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ...ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΤΕ...ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ - Σ' ΑΓΑΠΩ-...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ μωρε Γιαννη βουρκωσα...αυτο με τις εκτρωσεις ΚΡΙΜΑ μεγαλο.....θα ειμαστε καποια εκατομμυρια ακομη.....και ισως η τιμωρια ειναι τα κυτταρα,οι ιστοι [πως να το πω]αυτων των χαμενων παιδιων τα βαζουν στα εμβολια..πω πω ανατριχιαστικο.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kωνσταντίνε , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , οι εκτρώσεις π α γ κ ο σ μ ί ω ς υπολογίζονται σε 500.000.000 ε τ η σ ί ω ς : φ ρ ί ξ ο ν Hλιε και σ τ έ ν α ξ ο ν Γη !! Yπ' όψιν επίσης ότι σήμερα είναι μια θλιβερή επέτειος : To έτος 1994 μια φ ο ν ι κ ή O β ί δ α ρίχνεται σε λαϊκή αγορά στο μ α ρ τ υ ρ ι κ ό Σεράγεβο και σ κ ο τ ώ v ε ι 68 A θ ώ ο υ ς . Oταν οι εκτρώσεις αποτυγχάνουν , αναλαμβάνουν δράση οι Oβιδες .

      Διαγραφή
  6. ο πατριάρχης θα απονέμει οφφίκιο στον μέγα λοιμωξιολόγο
    στο Μπαλουκλί
    δεν επιλέχτηκε τυχαία ο ναός
    εκεί βρίσκεται το αγίασμα
    εκεί βρίσκονται οι τάφοι των πατριαρχών
    να προσέξεις τις πλάκες της αυλής κύριε λοιμωξιολόγε
    είναι από τάφους, κάποιες......
    Ελλήνων χριστιανών
    για τα εκτρωθέντα έμβρυα στο σκεύασμα θα τιμηθεί ή για τις μολύνσεις στους εμβολιασμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάποιος μου είπε ότι και τα μονοκλωνικά αντισώματα έχουν εκτρωθέντα έμβρυα
    τα σκοτώνουν ζωντανά,,,, ποιοί είναι ή ήταν οι γονείς;;;
    μπορεί ας πούμε να ήταν από μάνα επιλληπτική κι από πατέρα με βαρειά ψυχοπάθεια, ή κατά συρροή δολοφόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν βαλθεί να τρελάνουν τον κόσμο, κυρίως τα παιδιά:
    Teen mental health hospitalizations rise by 57% during lockdowns in Victoria – state report
    An average of 342 Victorians under the age of 17 were admitted to hospital each week, according to the report, which used data from between April and May of this year. This is a worrying 57% increase from the same time period in 2020.
    On average 156 teenagers per week were also admitted to hospital for self-harming or expressing suicidal tendencies, the report claimed – an 88% increase from the year prior.
    https://www.rt.com/news/533335-teen-mental-health-hospitalizations-australia/
    Αύξηση κατά 57% εισαγωγές σε νοσοκομεία με ψυχολογικά προβλήματα εμφανίζουν οι έφηβοι κάτω των 17 ετών στην Αυστραλία λόγω των lockdown. Μέσος όρος 156 έφηβοι την εβδομάδα εισάγονται με αυτοτραυματισμούς ή απόπειρες αυτοκτονίας.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή