«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ετοιμαζόμαστε για πολιτική εκτροπή και πολιτειακή εντροπία;

Περισσότερα ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 2.500 ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ...

    ΥΓ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ #Makaveli _ #ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. (3.000 SUBS 🎆🎆🎆)

    https://www.youtube.com/watch?v=6Vw9UGa57cA&t=53s


    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
    ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ ΞΑΝΑ...
    ΤΣΙΠΡΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ..
    ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ...
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...
    ΚΑΙ ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΛΕΩ...

    ΥΓ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ Η ΑΥΤΟΣ...
    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
      ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ"
      -Ιωάννης Φουράκης-

      Μαρko

      Διαγραφή
  6. https://rumble.com/vksxvo-most-important-video-period.-covid-doesnt-exist.html

    http://greeknewsondemand.com/2021/08/09/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ...ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΑ...ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ [ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ...ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ]...ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ...

    ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ...ΕΙΔΑΜΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ...ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΕΙΔΑΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ Μ.Κ.Ο....ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ... ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ...ΕΙΔΑΜΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ...ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...ΕΙΔΑΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΒΙΛΑΡΕΣ..

    ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΦΟΡΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ...ΣΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΥΓ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ-ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΙΩΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ...ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ...Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ...Ο ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ...Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ...Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ...ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ..

    ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΚΑΛΗ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΛΕΞΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ...ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΝΑΤΕ...ΑΥΤΑ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αψογος. Τα είπες όλα, εύγε Γιάννη. 👍
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  8. ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ, τρομερο το σχολιο σου. Ειδικα το ΥΓ. Στα τελευταια σαραντα χρονια.... ηταν μια επιτυχημενη εκτοξευση πυραυλου στο Κεηπ Καναβεραλ.

    Επειδη στα δικα μου ματια τα 40 χρονια που περιγραφεις ειναι το ξεδιπλωμα του δευτερου μισου του σχεδιου ΤΥΦΩΝ, ας μου επιτραπει να ξεδιπλωσω τα πρωτα σαραντα χρονια του σχεδιου, απλα και μονο επειδη το εζησα στο πετσι μου. Ευχαριστω και παλι για την πασα και εδω αρχιζει η ιστορια.

    Στο Επος του 40 βρεθηκαν δυο Στρατηγοι οι οποιοι ταραξαν συθεμελα το συστημα των Τριων Παληανθρωπων της Ιστοριας. Τους τρομαξε αυτη η νοοτροπια του Κατσιμητρου και Βραχνου, οτι υπαρχει ακομη ζωντανη η εννοια της Πατριδος για την προασπιση της οποιας καταθετης και την ζωη ου. Επεστρεψαν λοιπον στο εργαστηριο σχεδιασμων και κατεστρωσαν το σχεδιο για την εκριζωση αυτης της επικυνδινης νοοτροπιας.

    Πρωτο βημα η δημιουργια του ΝΑΤΟ και συγχρονως σχολων πολεμου, η Ευελπιδων μετατρεπεται σε ΤΕΙ της οποιας το χαρτι χρειαζεσαι για ναχης το δικαιωμα να διεκδικησης θεση στο δημοσιο.

    Τα πρωτα βηματα της εφαρμογης του Νατοικου σχεδιου τα δοκιμασε η γενια μου στην πλατη της. Γυμνασιοπαιδα τοτε τρεχαμε στο Συνταγμα να φωναξουμε Ε Ε ΕΝΩΣΗ κι΄επεφτε απανω μας η αστυνομια του Εθναρχη και μας αλλαζε τα φωτα στο ξυλο. Σημ. αν σε πετυχενε η ακρη του γκλομπ ο πονος ηταν αφορητος.

    Ετσι ξυλοκοποντας την εννοια της Πατριδος αρχισε το σχεδιο να παραγη αργα αλλα σταθερα καρπους. Οι πρωτες φουρνιες των Στρατηγων απο τις σχολες πολεμου ειναι ετοιμες και τους νεους Στρατηγους με Ντοκτορα Νομικης η Πολιτικων επιστημων η οτι αλλο σκουπιδι εχει η αποθηκη των Σχολων, τους τοποθετουμε σε θεσεις κλειδια.

    Γινοντε οι πρωτες δοκιμες και ηταν απολυτως επιτυχεις. Την τιμη την πληρωσε η παρεα του Μπικακη, η παρεα των ΗΡΩΩΝ, και οι αμοιροι ΕΛΛΗΝΕΣ της ΚΥΠΡΟΥ. Οι ΒΡΑΧΝΟΙ ειχαν εκλειψει. Το συστημα αρχισε ν' αυτοσυγχερεται και καταχωρησε τη συνταγη στο αρχειο των επιτυχημενων συνταγων. Δευτερη εφαρμογη της συνταγης, Λυμπερης Αιγαιο, απολυτη επιτυχια. Το ΝΑΤΟ του ειπε να φυγη απο την αιθουσα κρισεων και να παη να βρη το ορθιον σωμα που τοπαιζε εκεινη την εποχη Υπουργος Εξωτερικων. Ωσπου να γυριση στην αιθουσα ειχαμε χασει το ΑΙΓΑΙΟ.

    Κατα τα πρωτα αυτα 40 χρονια επρεπε να τελειονουμε και με την αντιληψη της ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΜΑΝΑΣ. Επιστρατευουμε τον Παπαντυ και γνεφει στην πορνη να κατελθη του αεροπλανου. Τελος οικτρο για την Ελληνιδα Μανα. Τα φροντιστηρια Αγγλικων μετατρεποντε εν μια νυκτι σε εναποθετηρια των παιδιων τους για να εχουν χρονο για εξωσυζηγικες δραστηριοητες. Η δημιουργια της Νεοελεεινιδος εισηλθε εις την ιστορια. Εκεινη την εποχη, καπου στην αρχη της δημιουργιας των καταστηματων Χοντος, υπηρχε και μια διαφιμηση με μια νεγρα η οποια διαφημιζε την βαφη νυχιων Μεημπιλιν και κατεληγε στο αμιμητο "ΟΠΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗ"

    Πηρες τη σκυταλη ΓΙΑΝΝΗ επιτυχημενα, συνεχισε να βαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή