«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Αφήνει καμμένη γη πριν την προμελετημένη πράσινη μετάβαση

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ 

12 σχόλια:

  1. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΝΗΣ
    Ελενη Θεοδοσιου

    “Με όλο τον σεβασμό στην ανησυχία και την καλή πρόθεση πολλών να βοηθήσουν μέσω της αναδάσωσης, γράφω κάποιες πληροφορίες που τις
    σπουδάσαμε!

    ΣΤΙΣ ΑΡΤΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΥΟ

    1. ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΣ
    2. ΚΑΤΣΙΚΙΑ

    Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω με τις «δεντροφυτεύσεις» που μερικοί σπεύδουν να οργανώνουν με φορείς, κατά μόνας ή με την παρέα τους.
    , αλλά σκεφτήτε πως δεν κάηκαν δένδρα αλλά ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
    Η διαφορά ειναι μεγάλη. Στην γεωπονική μάθαμε ότι το δάσος δεν είναι δενδρα
    γύρω γύρω. Είναι ζώα, είναι πουλιά, είναι φυτά, έντομα, μύκητες – οι φυσικοί νεκροφάγοι – και σαπροφάγοι καθαριστές του. Δεν τον χρειαζεται τον ανθρωπο το δάσος. Τα πιο πολλά του δάσους μυστικά, σου είναι αθέατα.
    Το δάσος δεν σε θέλει. Εσύ το θές. Τα οικοσυστήματα έχουν όλα τα βασίλεια της ζωής συνεργαζόμενα.

    Η δενδροφύτευση από την άλλη, είναι η απλούστερη αρχιτεκτονική τοπίου, ενδείκνυται για χερσαία εδάφη μόνο! Κανένα δάσος δεν φύτευσαν άνθρωποι.
    Η ίδια η παρουσία του ανθρώπου υποβιβάζει το δάσος . Οσο ποιο κοντά πάει
    ο ανθρωπος στο δάσος τόσο αυτό υποφέρει. Και τώρα σχεδιάζετε να του
    κατσικωθείτε? να το αποτελειώσετε?

    Τα δενδύλλια , (ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΑ ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ, Ω ΝΑΙ – το μεγαλύτερο εργαλείο για να φτιαχτεί το οικολογικο-κοινωνικο προφιλ των
    εφοπλιστών) φυτεύονται άκριτα κατευθείαν από τα φυτώρια.
    Τα υποκείμενα είναι θνησιγενή, δεν θα βγάλουν ούτε 2 σαιζόν.
    (Ρωτήστε να μάθαιτε πόσα δάση αναστύλωσαν τόσων χρόνων δράσεις του
    Αλαφούζου και των ρομαντικών ψυχών.... με συνθημα «όλοι οι..χαζοί μπορούμε».

    Οι καραάσχετοι εκτός που θα ποδοπατήσουν κάθε προσπάθεια ζωής στο έδαφος, που θα φυτεύσουν, θα ξεπατώσουν τα παλιά. Νομιζετε κάηκε και η ρίζα?? ΟΧΙ. Σε ένα μήνα το πολύ, θα είναι γεμάτο ανοιχτά μάτια, έτοιμα να βλαστήσουν από του χρόνου. Δεν έχετε ιδέα πως θα είναι του χρόνου αν το αφήσουμε ήσυχο το δάσος. Θα βγούν λαίμαργα, θα βγούν καταπράσινα, σε 10 χρόνια θα είναι πάλι αυτό που ήταν. Οι κοιμώμενοι οφθαλμοί των δενδρων, με την φωτιά αναζωογονούν το δάσος. Τα παρθένα δάση των βροχών, οι ζούγκλες, αυτοαναφλέγονται μια στα 100 χρόνια για να επωφεληθούν από
    αυτή την αναζωογόνηση. Το δένδρο ξαναγεννιέται από το εσωτερικό του.
    Αυτό διότι η εφεδρεία του δένδρου σε οφθαλμούς θα ξαναπετάξει πράσινο σε
    ελάχιστο χρόνο. Ετσι σε 3-4 χρόνια θα έχει ανακάμψει το όποιο οικοσύστημα,
    ΜΟΝΟ όμως μείνει απολύτως απείραχτο και μη προσβάσιμο από τον
    ανθρωπο.

    Με το άλλοθι των δενδροφυτεύσεων, οι περιοχές θα αποχαρακτηριστούν μπαμ μπαμ, (σύμφωνα με τις τελευταίες τροποποιήσεις του νόμου).
    Οι ανεμογεννήτριες είναι το αμπαλάζ τους και περιμένουν.... Αρα αν μπορούσε να κάνει κάτι μια κυβέρνηση είναι να απαιτήσει να μην πατήσει πόδι ανθρώπου και κοπάδια στα καμμενα για τα επόμενα 50 χρόνια.!!!
    Οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί στο ψήφισμα που τρέχει η ΑVAAZ. Ισως εν
    αγνοία μας διευκολύνουμε όσους έχουν συμφέροντα με τους εμπρησμούς.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τα παρθένα δάση των βροχών, οι ζούγκλες, αυτοαναφλέγονται μια στα 100 χρόνια": σωστά, όμως εκεί είναι επίπεδα, επαναλαμβάνω ΕΠΙΠΕΔΑ!
      Εδώ κάηκαν ορεινά δάση, δάση σε πλαγιές βουνών που έτσι και πιάσουν οι βροχές θα έχουμε κατολισθήσεις και όχι οφθαλμοί δεν θα βγουν, αλλά θα ξεπατωθούν κι οι τελευταίες ρίζες.
      Φυσικά και δεν υποστηρίζω τις δενδροφυτεύσεις "αλαφούζου στυλ" που γίνονται από άσχετους, κι ούτε πρόσβαση σε συνεργεία άσχετων που δεν ξέρουν τι κάνουν.
      Όμως εδώ οι πλαγιές θέλουν υποστήριξη για την αποφυγή κατολισθήσεων με συνέπεια την απομάκρυνση του επιφανειακού ορίζοντα του εδάφους και την μετατροπή του σε σεληνιακό τοπίο.
      Οι αναδασώσεις δεν γίνονται από δενδρύλλια φυτωρίων, αλλά με διαφορετικό τρόπο (πως γίνεται ξαναδιάβασε τα βιβλία της γεωπονικής και θα το βρεις!)
      Οι καμένοι κορμοί δεν πρέπει να απομακρυνθούν (ήδη μηχανήματα της τερνα έκαναν εμφάνιση και απομακρύνουν κορμούς) γιατί θα χρησιμεύσουν σαν οριζόντια αναχώματα που θα συγκρατήσουν το έδαφος όσο γίνεται για να μην ξεχερσωθεί από τις βροχές που θα προκύψουν το φθινόπωρο.
      Η βλάστηση θα πρέπει να είναι ίδια ακριβώς με την προηγούμενη διαφορετικά λόγω "Αλληλοπάθειας" δεν θα φυτρώσει τίποτα!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  2. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ? ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ???

    Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
    https://corfiatiko.blogspot.com/2021/08/blog-post_735.html#more ΚΑΙ ΕΔΩ
    https://refubium.fu-berlin.de/bitstream/handle/fub188/904/03_03.KAPITEL.pdf?
    sequence=4&isAllowed=y


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ. ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

    "ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΌΛΗ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΈΓΙΝΕ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΓΕΛΙΈΣΤΕ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ Ν. Τ. Π. ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ, ΜΙΚΡΕΣ, "Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ.... Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΗ ΕΠΟΧΉ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ, ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΊΝΑΙ, ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ, ΔΙΑΤΗΡΟΎΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΈΘΙΜΑ, ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ. ΈΝΑ ΧΩΡΙΌ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΣΧΟΛΕΊΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ, ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΗΝ ΦΎΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΈΣΩ ΑΥΤΗΣ. ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΊΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΊΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ ΌΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΏΘΗΚΑΝ ΉΤΑΝ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΎΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΎΣΗ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΛΟΙΠΌΝ ΑΥΤΉ ΣΚΟΠΌ ΈΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΙΚΡΉ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΉΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΆΛΑ ΑΣΤΙΚΆ ΚΈΝΤΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΤΈΨΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕΣ ΚΑΤΆΒΟΛΕΣ, ΆΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟ ΣΎΣΤΗΜΑ. ΉΔΗ ΑΚΟΎΣΤΗΚΑΝ ΦΩΝΕΣ ΝΕΩΝ "ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΉΣΩ ΕΔΩ"! Η ΠΑΓΊΔΑ ΣΤΉΘΗΚΕ! ΑΦΟΎ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΊΛΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ" ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΌΓΩ ΈΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ ΑΛΛΆ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ "ΞΕΝΗ" ΓΗ ΕΎΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΥΣ. ΜΈΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΌΝΟ ΚΑΙ ΚΌΠΟ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΉ ΑΡΩΓΉ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΛΕΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ???????????

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ …..
    ΔΕΙΤΕ ΔΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΩΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΑΣ……..
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…………………..

    //
    Ρυπογόνο πετ-κοκ πήρε άδεια να χρησιμοποιεί σαν καύσιμο η ΤΕΡΝΑ με το πρόσχημα ΒΙΠΕ
    .
    https://kireas.blogspot.com/2018/02/blog-post.html

    ——————————————————————————————————————————–
    Με αναδρομική παράταση προθεσμίας σώζουν από αυτοδίκαια ανάκληση την
    ΒΙΠΕ Μαντουδίου τρεις Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ

    https://kireas.blogspot.com/2018/01/blog-post.html

    ————————————————————————————————————————————————–
    Μονάδα παραγωγής υδροξειδίου του μαγνησίου στο Μαντούδι.

    https://kireas.blogspot.com/2021/06/blog-post.html

    Η σχετική απόφαση. ΑΔΑ 90ΩΖ7ΛΗ-Ω94, «Υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (Π.Π.Δ.) μονάδας παραγωγής υδροξειδίου του μαγνησίου, με φορέα εκμετάλλευσης την εταιρεία «ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Ανώνυμος Μεταλλευτική Εμπορική, Τεχνική, Βιομηχανική Εταιρεία Α.Μ.Ε.Τ.Β.Ε.» με δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ Α.Ε.» , εντός σχεδίου Επιχειρηματικού Πάρκου Μαντουδίου , Ο.Τ. 3, θέση ‘Φούρνοι’ της Δ.Κ. Μαντουδίου της Δ.Ε. Κηρέως του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας»

    https://diavgeia.gov.gr/doc/90%CE%A9%CE%967%CE%9B%CE%97-%CE%A994

    Επιπτώσεις

    Jarosinski, A., Radomski, P., Lelek, L., & Kulczycka, J. (2020). New Production Route of Magnesium Hydroxide and Related Environmental Impact. Sustainability, 12(21), 8822.
    ——
    https://www.mdpi.com/2071-1050/12/21/8822/htm



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έίδους ανάπτυξη προβλέπει το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Στερεάς για το δήμο μας; Ανοιχτή η επιλογή τύπου Α ή Β (υψηλής ή μεσαίας ρύπανσης) για την ΒΙΠΕ


    https://kireas.blogspot.com/2018/12/blog-post.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..................

    Τι έίδους ανάπτυξη προβλέπει το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Στερεάς για το δήμο μας; Ανοιχτή η επιλογή τύπου Α ή Β (υψηλής ή μεσαίας ρύπανσης) για την ΒΙΠΕ

    Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης το αναθεωρημένο Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Στερεάς Ελλάδας (ΦΕΚ 229 ΑΑΠ -14 Δεκεμβρίου 2018). Με τη δημοσίευση του καταργείται Το χωροταξικό το 2003 (ΦΕΚ Β’ 1469/2003).
    .
    ΔΕΙΤΕ Ολόκληρο το Περιφερειακό Χωροταξικό ΣΕ PDF 52 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΣΥΡΙΖΑ
    .
    https://kireas.blogspot.com/2018/12/blog-post.html


    .

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/1009629_anadasosi-paralogo-na-eisagoyme-dentra-kostos-tromaktiko-kai-apotelesma

    Αναδάσωση: «Παράλογο να εισάγουμε δέντρα - Κόστος τρομακτικό και αποτέλεσμα αμφιλεγόμενο» λέει ειδικός

    «Ο άνθρωπος μπορεί να κάνει μεγαλύτερη ζημιά»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.pronews.gr/perivallon/1009505_afoskolos-giati-einai-paramythi-i-klimatiki-allagi-vinteo

    Α.Φώσκολος: Γιατί είναι παραμύθι η κλιματική αλλαγή (βίντεο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nigel Farage confronts Barroso on global warming scam (State of the Union 2013)
    https://www.youtube.com/watch?v=EFpzaQPKC54

    ΑπάντησηΔιαγραφή