«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου : Ένα αστέρι έλαμψε! Και μήπως…;


 

Ένας Έλληνας, ένας σχετικά νέος άνθρωπος,  47 ετών, πρόσφατα “βγήκε μπροστά” όπως το λέμε και μας άφησε όλους άφωνους όσους αγαπάμε την Πατρίδα, εξ αιτίας μιας πολύ ευχάριστης έκπληξης. 

Αναφέρομαι στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Με λόγια ελάχιστα, αλλά εξόχως δυνατά και σταράτα και με μια κίνηση,  συμβολική  και ουσιαστική,  με τεράστια ελληνικότητα μέσα της, χτύπησε  ίσια στην καρδιά του συστήματος, στον εξουσιαστικό του πυρήνα. 

Δύο δηλώσεις και μία πράξη του εθνικής σημασίας, είναι τρία βέλη που έστειλε κατάστηθα στη Νέα Τάξη και την ατζέντα της  και σε όσους “Έλληνες”-πιόνια  την υπηρετούν τυφλά και κατακουρελιάζουν την ελευθερία, την  αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα  τη λογική του “Έλληνα- Ανθρώπου”. Επί πλέον  Σύνταγμα,  διεθνείς συμβάσεις και κώδικες, που αφορούν μία ολόκληρη γκάμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

 Είπε ο κ. Γιαννακόπουλος (συνοψίζω δύο δηλώσεις του, κρατώντας όμως ακέραιο το νόημα τους): “Δε θα κάνω το εμβόλιο, όχι γιατί φοβάμαι τις παρενέργειες, αλλά γιατί δε θέλω να αλλοιωθεί το D.N.A μου…. Όμως θα γ@@@σω όποιον τολμήσει να αποδώσει  στους ανεμβολίαστους υβριστικούς χαρακτηρισμούς, είτε είναι επώνυμος είτε  ανώνυμος”.  

Ας δούμε ποια διαμάντια αλήθειας λάμπουν  μέσα σε αυτές τις λακωνικές  δηλώσεις, κάθετα ενάντιες  στα ψέματα των ανθρώπων του συστήματος , τοποθετημένους σε όλα τα πόστα επιρροής (ιεραρχία, μμε), εξουσίας και “επιστήμης”,  σε όλα! 

Δηλώνει  κατά πρώτον  ότι τα εμβόλια έχουν σοβαρές παρενέργειες που φυσιολογικά  θα έπρεπε να τις φοβάται. Ωστόσο λέει ότι  δεν τις φοβάται, γιατί θεωρεί ότι κάτι άλλο είναι ακόμα πιο τραγικό από τις παρενέργειες: η αλλοίωση του ανθρώπινου DNA! Και αυτό θέλει οπωσδήποτε να το αποφύγει!  

Κατά δεύτερον, δηλώνει ότι υπάρχει βάρβαρο bullying εναντίον των ανεμβολίαστων και με την οργίλη έκφραση που χρησιμοποίησε έδειξε ότι αυτό τον ενοχλεί πάρα πολύ.  Και κατά τρίτον δηλώνει ότι το βάρβαρο και απαράδεκτο αυτό bullying ασκείται και από επώνυμους (τι κάρφαρος, θεέ μου!) και από ανώνυμους. Και  “βγαίνει μπροστινός” σε όλους αυτούς με την, “ακραία” αλλά συμβολική, τιμωρητική πράξη που δηλώνει εναντίον τους. 

Θα δούμε τώρα το δεύτερο βέλος που είναι μία πράξη και θ’ αφήσω τελευταία τη δήλωση/μήνυμα  για τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση”, επειδή αυτή είναι το πιο δυνατό βέλος μεταξύ των τριών.  

Το δεύτερο βέλος είναι ότι ο κ. Δ. Γιαννακόπουλος προβαίνει σε μια πράξη τεράστιας εθνικής σημασίας. Άνοιξε Φαρμακείο στη Μεγίστη, το αγαπημένο μας Καστελόριζο, προς τιμήν και μνήμη του πατέρα του, αείμνηστου  Παύλου Γιαννακόπουλου. Πέραν των σημαντικών δωρεών που είχε κάνει πρόσφατα στο τοπικό, πλημμελώς  εξοπλισμένο κρατικό ιατρείο. Και μένουμε χωρίς φωνή,  μόνο με την εσωτερική κραυγή   “Έλεος Θεέ μου!” όσοι δεν  γνωρίζαμε το γεγονός.  

Πόσο πιο απάνθρωπα ανθέλληνας μπορεί να είναι ένας “Έλληνας” πολιτικός, που δεν έδωσε εντολή να δημιουργηθεί  στο Καστελόριζο ένα Φαρμακείο και μάλιστα να είναι επιδοτούμενο από το Κράτος;  Και δεν την έδωσε κανείς! Μόνον  σε αυτόν τον ολιγοφρενή (νομίζαμε ότι δε θα υπάρξει δεύτερος τέτοιος, αλλά γελαστήκαμε) έδωσαν εντολή να ανακοινώσει το ξεπούλημα της Ελλάδος από πού; Από το Καστελόριζο! Από εκεί όπου θα έπρεπε να ανακοινώνεται μόνον η αναγέννηση της Ελλάδος! Δαιμονικοί “εκτελεστές/βασανιστές”   για την Ελλάδα όλοι αυτοί οι μισοπάτριδες Εφιάλτες.  

Ήρθαν για να βάλει  ο καθένας το λιθάρι του στο διαρκή λιθοβολισμό της μέχρι να σβήσει και να χαθεί από το πρόσωπο της Γης. Είναι νομίζετε τυχαίο ότι το Προεδρικό μέγαρο της  Ελλάδος  εμφανίζεται διαρκώς χωρίς ελληνική σημαία; Μας το δηλώνουν ξεκάθαρα, για όσους έχουν μάτια να δουν κι αυτιά  ν’ ακούσουν, ότι “απαλείφουμε σιγά-σιγά την Ελλάδα από τον Παγκόσμιο χάρτη”! Η βαθμιαία εξαφάνιση της σημαίας μας αυτό δηλώνει, καθαρά και ξάστερα! 

Και έρχεται ένας  ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης, ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος και, θα χρησιμοποιήσω μια λαϊκή έκφραση, τους “τάπωσε” όλους! Ίσως και να δήλωσε, εκεί και  με αυτόν τον έμμεσο τρόπο, την αναγέννηση της Ελλάδος! 

Και πάμε στο τελευταίο και φαρμακερότερο βέλος, την τρίτη δήλωση του, που θα την αναφέρω επί λέξει στα ελληνικά, αν και  “εστάλη” στα αγγλικά. 

“Αγαπητοί παγκοσμιοποιητές, 

Εμείς οι Άνθρωποι εξετάσαμε την πρότασή σας για την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να την απορρίψουμε αυτή τη φορά. 

Αν και βρήκαμε πολύ ενδιαφέρουσα την δωρεάν δοκιμή της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”, αποφασίσαμε να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση”. 

Με εκτίμηση. 

Η Ανθρώπινη Φυλή”! 

Ας δούμε τώρα  “από κοντά” το σημαντικό αυτό μήνυμα που σίγουρα έχει κάνει όλους τους  Έλληνες νεοταξίτες να χάσουν τον ύπνο τους. Δεν ξέρω πόσοι προσέξατε, (σίγουρα όσοι γνωρίζουν σε βάθος τα τεκταινόμενα στον πλανήτη το πρόσεξαν) ότι το  τρίτο βέλος  αρχίζει με τις λέξεις “Εμείς οι Άνθρωποι”, “We the People”. Όμως με αυτές τις τρεις λέξεις, αρχίζει πάντα τις ανακοινώσεις του το κίνημα των αφυπνισμένων ανθρώπων (awakened people) των ΗΠΑ, που “τυχαίνει” να είναι και υποστηρικτές του Προέδρου Tραμπ.   

Δεν γνωρίζω αν ταυτίζονται με τους Qanon ή οι Qanon αποτελούν τον εσώτατο πυρήνα των “We the People”, ήτοι αυτοί οι τελευταίοι  είναι ο δεσμός των Qanon με όλη την κοινωνία των ΗΠΑ.  Είναι συνεπώς μια ευρύτερη και πολυπληθέστερη ομάδα ανθρώπων που όμως κατευθύνονται από τον μικρότερο πυρήνα των  Qanon. Έτσι υποθέτω ότι είναι τα πράγματα, αλλά δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα.   

Εκείνο που έχει εκφραστεί/δηλωθεί και γι αυτό εμπεριέχει πλήρη βεβαιότητα είναι ότι στο μήνυμα προς τους παγκοσμιοποιητές  χρησιμοποιήθηκαν οι τρεις λέξεις με τις οποίες αυτοχαρακτηρίζονται οι άνθρωποι που περιβάλλουν και υποστηρίζουν  τον Πρόεδρου Τραμπ: “Εμείς οι Άνθρωποι”, “We, the People”! 

Και ολοκληρώνεται με τη δήλωση ότι “Εμείς οι Άνθρωποι” αποφασίσαμε να πάμε με τη “Μεγάλη Αφύπνιση”.  Να την πάλι η λέξη αφύπνιση, για να διώξει κάθε αμφιβολία ότι η έκφραση “Εμείς οι Άνθρωποι” (οι αφυπνισμένοι στις ΗΠΑ, αλλά και όπου αλλού)  ήταν τυχαία. Για  όσους δεν γνωρίζουν “Μεγάλη Αφύπνιση” έχει ονομαστεί το σχέδιο  Φωτεινών ψυχών, που είναι πλήρως στην υπηρεσία του Θεού και του Θείου Σχεδίου για την απελευθέρωση των ανθρώπων από τις σατανικές οντότητες/ Δυνάμεις που δρουν σχεδόν από αιώνες αιώνων στη Γη. 

Και το μήνυμα υπογράφεται ως:  Η  Ανθρώπινη Φυλή! 

 Ας δούμε τώρα ποιες αλήθειες/βεβαιότητες περιέχει το μήνυμα αυτό. Πρώτη ότι ο κ. Γιαννακόπουλος κάποια σχέση έχει (θα δούμε ποια) με τους “Εμείς οι Άνθρωποι” και τη Μεγάλη Αφύπνιση. Δεύτερη ότι χτυπάει κατάστηθα το σατανικό σχέδιο της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” εφ όσον το απορρίπτει εξ’ ολοκλήρου. Δεν το θέτει καν στο τραπέζι,  δεν το διαπραγματεύεται, αλλά  υιοθετεί  το εκ Θεού αντίπαλον δέος του, “τη Μεγάλη Αφύπνιση”! Τρίτη αλήθεια ότι ο κ. Γιαννακόπουλος ούτε μια φορά δεν ανέφερε τη λέξη εγώ στο μήνυμα προς  τους παγκοσμιοποιητές.  

Εστάλη  από “εμείς οι άνθρωποι” και υπογράφεται από την “ Ανθρώπινη Φυλή”, που προφανώς ο αποστολέας του μηνύματος τα ταυτίζει, διότι  αυτός που  στέλνει το μήνυμα είναι πάντα και αυτός  ο ίδιος  που το υπογράφει.   

Εσείς θα στέλνατε ένα μήνυμα όπου, αντί του επωνύμου σας, χρησιμοποιείτε το όνομα μιας συλλογικότητας, αν δεν ανήκατε σε αυτήν;  Συνεπώς ο αποστολέας  αυτοπροσδιορίζεται ότι ανήκει στους φωτεινούς της Γης ή του Σύμπαντος, το ίδιο είναι. Και ότι εργάζεται (το έδειξε έμπρακτα!)  για την προώθηση του Θείου Σχεδίου 

Και πώς όχι , αφού για να στείλεις ένα τέτοιο μήνυμα,  χρειάζεται να έχεις μεγάλα… πώς τα έλεγε εκείνος, ο αποδειχθείς ανισόρροπος παρ’ όλες τις πολλές γνώσεις του,  ο  Ζουράρις, αυτά…  Γιατί από το μήνυμα αυτό και μετά ο κ. Γιαννακόπουλος είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος στην Ελλάδα του εξουσιαστικού κέντρου  των καμπαλιστών.  

Και παρέλειψα να επισημάνω ότι ο αποστολέας του μηνύματος δεν τους θεωρεί ότι ανήκουν στην ανθρώπινη Φυλή. Το μήνυμα δεν το στέλνει η (ολόκληρη) η ανθρώπινη Φυλή προς τον εαυτό της, αλλά προς τους παγκοσμιοποιητές/ καμπαλιστές, οι οποίοι προφανώς ανήκουν “σε άλλη φυλή”.  Έτσι συνάγεται με απλή λογική.  Και αυτοί… την Ανθρώπινη Φυλή τη θεωρούν κάτι σαν σκουλήκια, που μπορούν να τα πατάνε και να τα λιώνουν! Ή να τα μεταλλάσσουν,  σε “εμβολιασμένο” καλαμπόκι!  

Εύχομαι στο αστέρι που έλαμψε, αν είναι θέλημα Θεού, να μεσουρανήσει στο στερέωμα της Ελλάδος. Νομίζω ότι βρήκαμε (μας εστάλη ουρανοκατέβατος!) τον έναν από τους  έξι, τρεις πρωταρχικούς  και τρεις αναπληρωματικούς, ΈΛΛΗΝΕΣ “εις τύπον Ιωάννη Καποδίστρια”, που ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου (εδώ).   

Θα προσεύχομαι να μας στείλει γρήγορα και τους άλλους  πέντε, γιατί τον ένα εύκολα μπορούν να τον εξοντώσουν. 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.      29 Ιουλίου, 2021 

 

Υ.Γ. Σε  άρθρο στο Νοιάζομαι.gr  διάβασα τα σχετικά. Κάποιος  σε αυτό είχε την ιδέα  ο κ. Γιαννακόπουλος να γίνει βουλευτής  νήσων ή μιας νήσου! (αν αλλάξει το εκλογικό  σύστημα και κάθε νησί γίνει μονοεδρική).  Απορώ, δεν είδε τη δυναμική των πραγμάτων, ενώ το άρθρο είναι πολύ καλό;  



 

 

8 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει εκλογικό σύστημα...


    Το σύστημα του Ρότσιλντ;;





    Μονο λεπιδι πρέπει να πεσει!!!


    Δεν αλλαζει τίποτα με τα εκλογικά προδοτικά συστηματα!!

    Τελεια και παύλα..

    Το εχουμε δεί τι έργο πολλες φορές..



    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΟΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και επειδή τα εβαλε με τέρατα, πάνε τώρα να του καρβουνιάσουν την επιχείρηση με την φωτιά στην Βαρυμπόμπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα καταλαβαινόμαστε! Προσωπικά πιστεύω πως εξ αρχής η ΒΙΑΝΕΞ ήταν ο στόχος...γι αυτό κατ3καψαν τα πάντα. Τα πρώτα βιντεο της ερτ ηταν έξω απ το εργοστάσιο. Το βίντεο με την λάμψη και την πυρκαγιά που κυκλοφορεί ήταν εκεί. Πίσω απ το εργοστάσιο.

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλή ανάλυση στο άρθρο !!
    Δεν νομίζω όμως οτι ο Γιαννακόπουλος είπε ό,τι είπε, έχοντας ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ όλα αυτά στο μυαλό του. Ίσως και να τα είχε, δε λέω, αλλά κρίνοντας τον άνδρα απο παλαιότερες ανακοινώσεις, μάλλον απο...σπόντα βγαίνει η ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της αρθρογράφου. Ίσως να τα διάβασε κάπου και να τα μετέφερε στο λογαριασμό του.
    Εννοείται, βέβαια, οτι θα ευχόμουν ο Γιαννακόπουλος να τα είπε έχοντας στο μυαλό του όλα αυτά που αναλύθηκαν.
    Όσο αφορά το φαρμακείο 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    Πάντως, αν πολιτευτεί, θα χαθεί και αυτή η ευκαιρία.
    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστυνόμος Μπέεεκας03 Αυγούστου, 2021 16:19

    Καινούριο τραγούδι μέ βαθύ νόημα:
    https://www.youtube.com/watch?v=TEnR9ihc0r4

    ΑπάντησηΔιαγραφή