«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Το κάμπιγκ

γράφει η Αναστασία


 

Ύστερα από έναν πολύμηνο αναγκαστικό εγκλεισμό έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε, έστω για λίγο, να κερδίσουμε όσο μπορούμε λίγο από το χαμένο μας χρόνο, να νιώσουμε τους παλμούς της φύσης, να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους. Πράγματα που πριν τα είχαμε δεδομένα και αυτονόητα, έγιναν σπάνια πολυτέλεια και η προσπάθεια επαφής με τον άγνωστο ή ακόμα και με το «γνωστό» Άλλο κατάντησε ένα δύσκολο εγχείρημα, που δεν γνωρίζεις σε τι μπελάδες μπορεί να σε οδηγήσει.

Με τέτοιες σκέψεις και μετά από την επιβεβλημένη βίωση της απόλυτης μοναξιάς – και όχι της ευλογημένης μοναχικότητας- ξεκίνησα πριν είκοσι περίπου ημέρες για να έρθω σε ένα πανέμορφο μέρος αι να κάτσω όσο περισσότερο μπορώ, να πάρω ενέργεια από τη μητέρα φύση, να πατήσω χώμα, να αφήσω την υγρή αγκαλιά της θάλασσας να θεραπεύσει τις πληγές της ψυχής, να αιωρηθώ τις νύχτες στον έναστρο ουρανό και να δω και τους άλλους ανθρώπους να ζουν όπως αξίζει σε έλλογα και ελεύθερα όντα.

Διάλεξα ένα κάμπιγκ που είχα πληροφορίες πως διαφέρει  από τα συνηθισμένα, λίγο χύμα, χωρίς  περιορισμούς και με κόσμο κάπως πιο «ψαγμένο». Τις πρώτες ημέρες βρέθηκα σε κατάσταση τρανς, ευχαριστώντας το Θεό που με αξίωσε να δω και να απολαύσω έστω ένα απειροελάχιστο κομμάτι από το πρόσωπό Του, ύστερα από μια διαρκή στέρηση κάθε απλής ανθρώπινης χαράς.  Όλα αυτά όμως άρχισαν κάπως να ξεθωριάζουν τις επόμενες ημέρες, όταν γνωρίστηκα με ανθρώπους και άρχισαν διάφορες συζητήσεις. Η αλήθεια είναι πως κι αυτό ήταν μια μεγάλη ανάγκη μου, που είχα παραβλέψει και το συνειδητοποίησα παρακολουθώντας τον εαυτό μου να συναναστρέφεται με μεγάλη ευκολία διάφορους ετερόκλητους ανθρώπους. Εδώ υπάρχουν διάφορες «φυλές», όπως θα έλεγε και ο «ομορφάντρας» που μας ξεβλάχεψε.  Από τους λεγόμενους «άπλυτους», τους λεγόμενους «ακροδεξιούς», θεούσες και θεούσους, ελάχιστους ξένους – ιδίως Γερμανούς – έως και τους χαλαρούς οικογενειάρχες με τα πιτσιρίκια τους και τα σκυλιά τους, αρκετούς από την κοντινή πόλη και βέβαια τους ντόπιους εργαζόμενους στο κάμπινγκ και στα γύρω μπαράκια και εστιατόρια.

Έτσι λοιπόν, με μια απροσδόκητη κοινωνικότητα και καταπιεσμένη τη διάθεση αληθινής επικοινωνίας, χωρίς να το επιδιώξω βρέθηκα να κάνω ένα είδος γκάλοπ, ως προς την κατάσταση που βιώνουμε, μια και μου δίνεται η ευκαιρία να έρχομαι σε συνεχή επαφή με πολλών ειδών ανθρώπους, με διαφορετικές  ιδεολογίες και ιδεοληψίες. Τα αποτελέσματα αυτής της προσωπικής δημοσκόπησης είναι κάπως «περίεργα» και εξηγούμαι:

1.    Οι άπλυτοι κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι «αρνητές», όχι μόνο του μπολιάσματος, αλλά και της όλης παγκόσμιας κατάστασης του υγειονομικού φασισμού. Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν εμβολιάζονται, λένε.

 

2.       Οι φιλήσυχοι οικογενειάρχες στη συντριπτική τους πλειοψηφία όχι μόνο είναι εμβολιασμένοι, αλλά έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση στους εφήβους τους και περιμένουν πως και πώς να εμβολιάσουν και τα μικρότερα  παιδιά τους. Από το διπλανό τροχόσπιτο, που μένει μια μεγάλη οικογένεια πλήρως εμβολιασμένη, ακούω συνεχώς συζητήσεις θέλω δε θέλω. Ότι λοιπόν και να συζητούν, το πιο άσχετο θέμα, στο τέλος με μια εκπληκτική μαεστρία, το γυρίζουν στο μπόλι. Και τι δεν ακούνε τα ταλαίπωρα αυτιά μου!!! Υποτίθεται ότι είναι άνθρωποι ανώτερης και ανώτατης παιδείας – ο ένας από αυτούς μάλιστα και ανώτερος αξιωματικός του ελληνικού στρατού, τρομάρα του- και το τι λένε είναι να απορείς πως μιλάνε ακόμα ανθρώπινα και δεν γρυλίζουν …..Τέτοιου μεγέθους άγνοια και ύβρις….

 

3.       Δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος ο αριθμός των ήδη εμβολιασμένων εφήβων. Κοριτσάκια πανέμορφα και αγόρια γεμάτα ενέργεια και σφρίγος, έβαλαν το δηλητήριο μέσα τους και κυκλοφορούν με το πας με το 150ευρο της κούλας στο χέρι για να πληρώσουν στη ρεσεψιόν, στο μπαρ  και στο μίνι μάρκετ.

 

4.    Έξαλλοι εμβολιάκηδες βόσκουν ελεύθερα και αμολούν κατάρες για τους ανεμβολίαστους που δεν κρατούν αποστάσεις στην παραλία και θα αναγκάσουν τους άμεμπτους «ειδικούς» να επιμείνουν στον εμβολιασμό των μικρών παιδιών. «Αυτοί οι ψεκασμένοι αρνητές ευθύνονται για τον εμβολιασμό των παιδιών μας κι αν μας πάθουν κάτι μετά το εμβόλιο, θα θέλουν σκότωμα»….Μίσος απύθμενο, που το έκρυβαν άραγε τόσο καιρο;;;;;;!!!!

 

5.  Προς ευχάριστη έκπληξη, αρκετοί από τους «απλούς αγράμματους»  ανθρώπους, αλλά στην πλειοψηφία τους ντόπιοι εργαζόμενοι από τα γύρω χωριά, είναι ολόψυχα εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων της κουλοκυβέρνησης.  

 

6.       Το «καλύτερο» το κρατάω τελευταίο. Τελικά, η επίσημη «εκκλησία» έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Καλύτερα δουλικά του οξαποδώ από τους πολιτικούς και τους «επιστήμονες» δεν νομίζω ότι έχουν βρει οι νεοταξίτες.  Όσοι ντόπιοι έχουν εμβολιαστεί, το έκαναν μέσα από τις προτροπές των ρασοφόρων τράγων. Άνθρωποι καλοπροαίρετοι και θεοσεβούμενοι,  ενώ δεν ήθελαν να προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα, πείσθηκαν τελικά από τους διάφορους «πνευματικούς» και το έκαναν, πιστεύοντας πως έτσι εκτελούν θεάρεστο έργο. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά κάποιοι αναμβολίαστοι, αλλά φανατικοί θρησκόληπτοι - ιδίως παλαιοημερολογίτες- βγάζουν λυσσώδη λογύδρια εναντίον όλων των αμαρτωλών και βέβαια του νέου ημερολογίου, που «φταίνε για όλα τα δεινά και γι’ αυτό ο Θεός θα μας κάψει και θα σώσει μόνο αυτούς που θα τους δώσει σήμα να πάνε στα βουνά και θα φροντίσει για την τροφή τους, όπως τους εβραίους με το μάνα εξ’ ουρανού».

Αυτό το μωσαϊκό ανθρώπων εκ των πραγμάτων συναναστρέφομαι  εις τας εξοχάς και διαβάζοντας το κείμενο του Εργοδότη, συμφωνώ κι εγώ πως είμαστε ένα βήμα πριν την οριστική μας καταβαράθρωση. 

 

 

36 σχόλια:

  1. Ο Π@@ΣΤΗΣ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ...

    ( https://1.bp.blogspot.com/-bFHH2Ivimyo/YH7gL84PmmI/AAAAAAAAdE0/6hIyrSis5Sgf083smtBuBqvL-N3EhOQsACLcBGAsYHQ/w640-h636/%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B3%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%258C%25CF%2584%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%2B%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%2B2021-04-20%2B17-03-08.png )

    ...ΦΕΡNEI TO XAOΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

    https://www.youtube.com/watch?v=ivXMC48eB60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ...Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΤΑΚΑΙΓΕΤΑΙ.. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ...

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ...Ο ΚΑΛΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΕΙΣ...ΕΝΩ Ο ΚΑΚΚΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΒΗΣΜΕΝΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΘΕΙΣ...

    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΑΔΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ

    ΥΓ. ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ...Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ...ΦΑΡΙΣΣΑΙΑΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ.
      ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ.
      ΟΠΌΤΕ.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΙΣ ΔΙΕΠΕΙ ΑΓΙΟΣΥΝΗ Ή ΒΛΑΠΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΘΕΣΦΑΤΑ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
      ΟΠΌΤΕ Ή ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΑΠΛΟΣ ΠΑΠΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΟ.. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ , Τ Ε Λ Ο Σ !!! ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΑΝΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ...ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ...

      ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ...ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ...ΚΑΝΕΙΣ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ..

      ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...

      ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΚΟΒΙΝΤ...ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΛΑΩ...ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΧΡΟΝΩΝ...ΚΟΡΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ 14 ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΦΕΡΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΔΥΜΑΜΙΑ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑ...ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ...

      ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

      https://www.youtube.com/watch?v=etH1WhgVSJ8


      ΤΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ...ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ...ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ...


      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_93.html

      ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...Ο COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΕΝΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΣ...ΦΥΣΙΚΟΣ...Η ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ ΙΟΣ...
      ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΞΑΝΑ...


      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    3. Γιαννη τι λες;;;;ποσες μπυρες κατεβασες;;;;δηλ οι τραγοποδαροι εχουν το ακαταλογιστο σαν τον π΄απα;;;;;οταν ασεβουν μεσα στην εκκλησια και κανουν τα ακατανομαστα ,οταν κλεβουν,οταν παροτρυνουν τον κοσμο να κανει το εμβολιο,και συντασονται με τον σκατοκουλο, λες οτι ειναι πανω απο τους αγγελους;;;;;
      εκτος.......κι αν εκανες το μπολι οποτε ειναι παρενεργεια του, οτι λες......Σουλα

      Διαγραφή
    4. @ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
      Όταν προδίδουν και διαστρέφουν και ξεπουλάνε, αυτά ακριβώς που ορκίστηκαν να διαφυλάξουν και με το αίμα τους αν χρειαστεί, τι πρέπει να κάνουμε; Μούγκα και υπακοή;;; Αν δεν μιλήσουμε εμείς, θα σηκωθούν οι πέτρες να φωνάξουν!
      ΜΝΚ

      Διαγραφή
    5. Υ.Γ. Γράφεις:
      "ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ"

      Εκείνος ο εξαίσιος Άγγελος που πρόδωσε τον Χριστό, θυμάσαι που κατέληξε;
      Αντίθετα ο άλλος, που είπε το "Στώμεν Καλώς" και ανέκοψε την κατηφόρα, ποιος να είναι άραγε;

      Την Αφάνεια την ξέρεις; Αν δεν την ξέρεις να την μάθεις. Και να την υπενθυμίσεις και σ' αυτό το άθεο, τελικά, αποστατικό δημοσιοϋπαλληλικό παπαδαριό, που δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο και όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

      ΜΝΚ

      Διαγραφή
    6. Πατροκοσμάς: Κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων

      https://www.ekklisiaonline.gr/eipan/patrokosmas-kliriki-tha-ginoun-i-chiroteri-ke-i-asevesteri-ton-olon/

      Διαγραφή
    7. Γιάνναρε,

      θα σού απαντήσω μακροσκελέστερα στο σχόλιό σου 03:23, μόλις βρώ χρόνο.

      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
    8. Στο Ευαγγέλιο λέει ο Χριστός την δίκαια κρίσιν κρίνεται.Όσο για τους ιερείς των εσχάτων χρόνων δείτε τι λέει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και όχι ο Κοσμάς ο Αιτωλός αλλά και άλλοι Αγιοι.Σκεφτείτε τι θα έλεγαν κάποιοι για τον Χριστό όταν ξεμπρόστιαζε τους Γραμματείς και Φαρισαίους.Οταν τους κατηγορούσε ότι τρώνε τις περιουσίες από τις χήρες.Οτι είναι ταφοι όλο βρωμιά από μέσα και ασβεστωμενοι απέξω.Οταν τους βεβαίωσε ότι οι (μετανοημενοι)πόρνες και τελώνες θα μπουν πριν από αυτούς στη βασιλεία των ουρανών.Οτι αυτά που σας διδάσκουν οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι δηλαδή τον νόμο του Θεού να τον εφαρμόζεται αλλά να μην κάνετε αυτά που κάνουν.
      Ότι είναι Γεννήματα εχιδνων.
      Όταν έσερναν τον Χριστό στους Αρχιερείς Άννα και Καϊάφα,ένας δούλος του Αρχιερέα έριξε χαστούκι στον Χριστό γιατί μίλησε έτσι στους Αρχιερείς.
      Άλλο η ιεροκατακριση και άλλο ο σκανδαλισμός που προκαλούν στο ποίμνιό κάποιοι.
      Ο ίδιος ο Χριστός λέει στο Ευαγγέλιο ότι όποιος σκανδαλίσει έναν από τους απλούς πιστούς καλύτερα είναι για αυτόν να βάλει μια πέτρα στο λαιμό του και να πνιγεί.
      Δυστυχώς όλα αυτά που ζούμε και ο ιός "ξεβρακώστρα" είτε αποκάλυψε σε όλους όλα αυτά τα οποία υποψιαζόταν,είχε για άλλους επιβεβαίωσε είτε για άλλους τους πιο αθώους τους απογοήτευσε και τους έριξε από τα σύννεφα.
      Στο τέλος τέλος,οποίος δεν συμφωνεί με τους Αγίους Πατέρες την Αγία Γραφή και την παράδοση της Εκκλησίας τίθεται υπό κρίση είτε λαϊκός είτε κληρικός είτε άρχοντας.Εκκλησια δεν είναι αυτοί που ασκούν την διοίκηση στον οργανισμό.Εκκλησια είμαστε όλοι και πρώτα απ' όλα οι πιστοί.
      Χωρίς πιστούς μπορεί να υπάρξει Εκκλησία;Για αυτό όσοι έχουν διευθυντικές θέσεις πρέπει να ορθοτομουν με διάκριση,ειδικα για θέματα ασαφή.Ο διαχωρισμός των πιστών δεν νοείται εντός Εκκλησίας.Σας ρώτησε ποτέ ο Ιερέας πριν να κοινωνησετε εάν πάσχετε από λοιμώδες νόσημα και ότι απαγορεύεται η Θεία κοινωνία για αυτό;

      http://www.agioskosmas.gr/eshatologika.asp?isue=104&artid=4496

      Διαγραφή
    9. Γιάννη, απαντώ στο σχόλιό σου 03:23 :

      1η παράγραφος:
      Γι αυτό μίλησα για Διάκριση.

      2η παράγραφος:
      Οι απλοί παπάδες και αγνοί, θα έπρεπε να έχουν αρχίσει από καιρό να περνάνε από φίλτρο και να ασκούν κριτική στην ηγεσία της Εκκλησίας, αφού ήδη είδαν πια ότι αυτή ξεπουλιέται στον Οικουμενισμό, δηλ.την πανθρησκεία.

      Προτελευταία παράγραφος:
      Γιατί βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τις προθέσεις μου και τον κύκλο μου; Απλά, δεν έχω βρει τον χρόνο να ασχοληθώ με το 5ο Σάλπισμα. Και σού έχω πει ήδη τέσσερις φορές -σαν να μην τις άκουσες- : "Γιάννη φτιάξε ένα δικό σου αρθράκι για το θέμα αυτό, βάλτο σαν σχόλιο, και θα στο ανεβάσω σε ειδική ανάρτηση".

      Αυτά, για να μην παρερμηνεύουν και οι υπόλοιποι την ήδη υγιή σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε εμάς τους δυό, παρ'όλες της τις αυστηρότητες.

      Διαγραφή
    10. No mercy αγαπητέ Γιάννη Κοζάνη
      Κι ο Βαβύλης καλόγερος το παιζε ήταν όμως πράκτορας
      Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, άλλωστε ποτέ δεν συνέβη να κάνουν αποσυνάγωγους τους πιστούς, οι αρχιερείς κι οι ιερείς κλειδώνοντας τους ναούς, τουλάχιστον ο Ιούδας το έπραξε από φθόνο, αυτοί γιατί το έκαναν;;;;
      Στο τέλος ο Θεός θα τους σβήσει απ την μνήμη των πιστών που θα απομείνουν, δεν υπήρξε χειρότερη προδοσία, ειδικά το Πάσχα πέταξαν τον Θεάνθρωπο μες τον βόθρο με το σκότος

      Διαγραφή
    11. Ο Θεός έδωσε νου, η διάκριση Κώστα είναι καρπός του Αγίου Πνεύματος, λίγοι την έχουν, αποκτάται με πολύ κόπο, ωστόσο έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε, όχι να κατακρίνουμε, κρίνω τον προδότη που είναι εις τύπον Χριστού, γιατί παίρνει ψυχές στον λαιμό του, να τον κατακρίνω δεν θέλω, είναι της δικαιοκρισίας του Υψίστου,όλοι έχουν δικαίωμα μετανοίας, αν όμως είναι πρακτόρι να πάει στον διάολο

      Διαγραφή
    12. το πρακτόρι ενεργεί ως εκτελεστικό όργανο των σκοτεινών, δεν λυπάμαι αυτόν που διάλεξε αφέντη τον διάβολο,ούτε ευελπιστώ σε καμιά μετάνοια, έφεραν τον αντίχριστο μετά χορδών και οργάνων είναι αντίχριστοι, με τον πάπα τους και σ άλλη παραλία

      Διαγραφή
    13. καλό γι αυτούς είναι να αφήσουν πίσω για τους φτωχούς τις επισκοπικές πανάκριβες στολές τους, κι όλα τα αξεσουάρ, ο Χριστός ήταν απλά ντυμένος, με σανδάλια, τί σχέση έχουν αυτοί με τον Θεάνθρωπο Ιησού; Επειδή κάνουν τράπεζες αγάπης με λεφτά εσπα; Αυτό λέγεται φιλανθρωπία, κι οι μασώνοι φιλανθρωπίες κάνουν, ψυχές σώζουν ή τις κολάζουν; Τον πούλο και γρήγορα έξω από τα ιερά μας χώματα

      Διαγραφή
  3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/09/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παπαδες..


    400 χρονια ήταν αυτοι!!!

    που μοιραζονταν με τους Τούρκους..
    Την επιβολή φόρων,προς τους Έλληνες..


    Γατονια οι παπάδες!!!

    Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού;;
    Ειναι; ο παπάς???


    Εκτός ολιγων..

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ...
      ΔΠ

      Διαγραφή
  6. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/05/blog-post_83.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί είπαμε θα πάρουν πίσω οι mβολιασμένοι...;;; Τη ζωή τους.. ή τ'@@δια μου....;;;

    https://www.el.gr/nea-taxh/kanate-to-emvolio-den-peirazei-maske/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οικοδεσπότα!

    Τελικά, το καλοκαίρι φέρνει όντως χαλάρωση, κι όλοι-ες ήπιαν μπύρες, ως φαίνεται! :-)

    Μας πληροφορεί η Αναστασία ότι οι άπλυτοι είναι "αρνητές"... ναί, αλλά η επανάστασή τους, πού πήγε καί δεν τη βλέπω; Θα περίμενα από δαύτους -λέμε, τώρα- να μπουρλοτιάσουν κάθε εμβολιαστικό κέντρο, αλλά μάλλον το κάνουν μόνο στη φαντασία τους. (Ο καθείς καί με τις φαντασιώσεις του, δηλαδή!)

    Υγ: Γειά σου, βρέ Αναστασία, με τα κάμπινγκ σου καί τα ωραία σου! Μας έκανες -έστω καί προς στιγμήν- καμιά 40αριά χρόνια νεώτερους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Εργοδότα,

      ξέρω κι εγώ από το 2020, κάτι Εξάρχεια-ανθέλληνες ισλαμολάγνους κ κάτι ανταρσυαίους.. οι οποίοι μού είπαν ότι όταν θα αρχίσουν mβολιασμοί, αυτοί θα είναι "μακριά κι αλάργα απ'αυτον τον θάνατο". Μάλιστα! Έτσι ακριβώς τα αποκαλούν τα μπολια αυτά.
      Κατάλαβα τότε ότι τούς έχει δοθεί γραμμή.
      Η αντίδραση τους είναι περιορισμένη μόνο σε κάτι αφισακια στα Εξάρχεια και σε πόλεις όπως Λάρισα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη. Ίσα ίσα για να το υπενθυμίσουν στους δικούς τους και στα λαθρο. Επίτηδες δεν βγαίνουν ΠΙΟ μπροστά, γιατί περιμένουν πώς και πώς πότε θα ψοφίσουμε εμείς.
      Το αφεντικό τους ο Σόρος έδωσε ρητές εντολές : "ΤΟ νου σας, προστατέψτε αφροασιάτες μουσουλμάνους κ τους γύφτους καθώς και τούς εαυτούς σας, γιατί εσάς θα ψηφίζουν της αυριον όλοι αυτοί οι ξένοι για κυβερνήσεις τους στην Ισλαμογρεκία. Αντε μπρε.. και θα σάς φτιάξω μέχρι και γκέι μπαρ ΜΕΣΑ στο μπουρδελο την βουλή"

      Είδες αγαπητέ μου Εργοδότα και Αναστασία.. ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΏΝΟΥΝ ΟΛΑ??

      Διαγραφή
    2. Γεια σου αγαπητέ Εργοδοτσ!!!Απολαμβάνω μια δροσερή μπύρα στην υγεία σου!!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ". ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΥΝΙΣΤΟ-ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ".

      Διαγραφή
    4. https://www.el.gr/nea-taxh/den-vgike-o-epitafios-stoys-dromoys-al/

      Διαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΖΑΝΗ.
    Γιάννη συγχαρητήρια!
    Θέλει κότσια για να πάς κόντρα στο "σύστημα".
    Σύστημα "Κάθε τι που αποτελεί μια ομάδα".

    Εν προκειμένω οι περισσότερες διαδικτυακές ομάδες είναι εναντίον των Ιερέων.
    Χωρίς καμία διάθεση διάκρισης αλλά κατάκρισης. Είναι φανερό απο τις εκφράσεις τους.

    Εγω έχω κάνει την επιλογή μου. Πάω σε μια εκκλησία όπου οι Ιερείς ΔΕΝ σχολιάζουν τίποτα άλλο στο κήρυγμα τους παρά μόνο όσα οι Πατέρες της Εκκλησίας μας έχουν θεσπίσει.
    Τι λένε οι Αγιοι αυτοί Πατέρες μας;
    (Ισως γιατί ήξεραν.)
    Λένε λοιπόν πως ο Ιερέας έχει υποχρέωση - ΟΧΙ ΕΆΝ ΘΈΛΕΙ αλλά έχει υποχρέωση - μέσα στην εκκλησία να ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ (και τίποτα άλλο).
    Σύντομα, το πολύ δέκα λεπτά ερμηνεία και όχι ανάλυση και αυτό αμέσως μετά απο την ανάγνωση Του.

    Υ.Γ.1
    Πάλι την εκκλησία και τους Ιερείς βρίζουν , όλοι αυτοί που στην πλειονότητα τους
    όλα τα περασμένα χρόνια ήσαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι ως τα ποντίκια του ανέκδοτου.

    "Εντός των εκκλησιών υπήρχαν ποντικοί. Συσκελ΄φθησαν τρείς Ιερείς και αποφάσιοσαν να προσευχηθούν για να τα διώξουν. Μετά απο έναν χρόνο ξανασυναντήθηκαν.
    Ο προτεστάντης κατάφερε λέει και τα έδιωξε για μια εβδομάδα με τις προσευχές του ,
    τα ποντίκα , μετά ξαναεμφανίστηκαν.
    Ο καθολικός για ένα μήνα και τέλος
    ο Χριστιανός τα έκανε "Χριστιανούς Ορθόδοξους" και εμφανίζονται στην εκκλησία μόνο δύο φορές τον χρόνο.
    Χριστούγεννα και Πάσχα.

    Πότε βγήκε κάποιος από εμάς να υπερασπιστεί τους Ιερείς όταν τους έκανε "ρόμπα" η κομμουνιστική μεταπολίτευση μέσα απο τους ψάλτηδες και λοιπούς κουμουνιστές ψευδοηθοποιούς;
    Καλά μας κάνουν και εμάς τώρα.
    Να χάσουν οι Ιερείς την επίγεια ζωή τους τους για να το παίζουμε εμείς αριστεροί επαναστάτες εκ του ασφαλούς πληκτρολογίου, που φράγκο δεν δίνουμε για την ζωή μετά τον θάνατο. Την χλευάζουμε μάλιστα και ασύστολα!!! Αμ δε σφάξανε!

    Για την μετά θάνατο ζωή τους , ας νοιαστούν όσοι απο αυτούς (τους Ιερείς )την πιστεύουν και ας πράξουν αναλόγως!

    Το ίδιο ισχύει και για εμάς τους λαϊκούς. Ο κάθε ένας απο εμάς (ιδίως οι σπουδαγμένοι , οι γραμματείς και οι φαρισαίοι) έχουμε ορκιστεί για να εκτελούμε το επάγγελμα η λειτούργημά του. Εάν το εκτελούσαμε σύμφωνα με τον όρκο μας , δεν θα είχαμε φτάσει στον πάτο και ακόαμ παρακάτω

    Δεν έχουν δώσει όρκο μόνο οι Ιερείς...

    Υ.Γ.2
    Οι άπλυτοι είναι αριστερών πεποιθήσεων. Αντίχριστοι!
    Αυτές οι πεποιθήσεις τους μας έφεραν στην καταστροφή αλλά αυτό δεν το βλέπουν!
    Αρνητές του υγειονομικού φασισμού.
    Τον διεθνιστικό κουμουνισμό δεν τον βλέπουν παντού γύρω τους; Οχι! Φασισμό βλέπουν!

    Σε όλες τις χώρες οι ακροδεξιές - όπως ονομάζουν την δεξιά οι αριστεροί για να μπερδεύουν τον αγαθό λαό - αντιδρούν ενάντια στα εμβόλια και στην νέα παγκόσμια κομμουνιστική τάξη πραγμάτων!
    Στην Ελλάδα όλοι βλέπουν παγκόσμια ακροδεξιά πολιτική φασισμό και ναζισμό!!!

    Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...
    Αριστεροθολούρα!



    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ για Διάκριση μίλησα αγαπητέ Δεξιά Ελλάς.
      Πρόσεξε και τα υπόλοιπα στην αρχική μου απάντηση.

      Διαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=G4l3p5182YI&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καταρχήν μπράβο σου Αναστασία που η επαφή με τη ΦΥΣΗ είναι για εσένα διέξοδος.

    Αρκετοί απο τους e-μπολιασμένους μας εκπλήσσουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν έχει να κάνει με τη μόρφωση ή την παιδεία. Ο "μποτίλιας" το εξέφρασε πολύ ωραία σε ένα άρθρο του, λέγοντας οτι η συμπεριφορά αλλάζει μετά το "παράσημο" και δεν φταίνε οι ίδιοι. Φταίνε οι θρομβώσεις που δεν δημιουργούνται μόνο στο αίμα, αλλά και στο μυαλό (να με συγχωρέσει αν δεν το αποτυπώνω ακριβώς).

    Λέω αρκετοί και όχι όλοι, διότι ΔΕΝ έχουν πάρει όλοι το "καλό". Οι περισσότεροι έχουν πάρει placebo. Αλήθεια, δεν θα ήταν χρήσιμη η πληροφορία αναλογίας κανονικών και placebo ; Έτσι θα ξέραμε το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ θανάτων και παρενεργειών.

    Όσο για τους "απλούς αγράμματους" όπως αναφέρεις, ξέρεις γιατί είναι εναντίων ; Γιατί πάντα ενεργούν με το συναίσθημα και όχι με τη λογική. Κάτι που θα έπρεπε ΟΛΟΙ μας να κάνουμε και να εμπιστευόμαστε το πρώτο συναίσθημα που μας προκαλεί το οτιδήποτε. Ένστικτο λέγεται αυτό !!

    Τέλος, όσο αφορά τους ρασοφόρους, ΔΕΝ θα σχολιάσω το παραμικρό, διότι το θέμα είναι πολύ λεπτό και η εμπειρία μου με έχει διδάξει οτι όσο καλοπροαίρετος και να είναι ο απέναντι, όταν του θίγεις τα πιστεύω, χάνει την κριτική του διάθεση και η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά. Τουλάχιστον ας μείνουμε στο ότι άλλο η Θρησκεία και άλλο ο "εκπρόσωπός" της.

    Πρέπει όμως να πώ μόνο οτι τα ιερατεία ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ήταν ΠΑΝΤΑ εναντίων των αφυπνισμένων ανθρώπων. Τρανά παραδείγματα :
    1. το ιερατείο που προσπάθησε να σταματήσει τον Λεωνίδα και έτσι έφυγε με μόνο 300 για τη μεγάλη μάχη
    2. ο αφορισμός της επανάστασης του 21 απο το ιερατείο (και όχι απο τους ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ αλλά ΛΙΓΟΥΣ ιερωμένους που έδωσαν τη ζωή τους).

    Τέλος, αγαπητή Αναστασία και Φίλοι συνδαιτημόνες, αφήστε τους παραπλανημένους να κινούνται στην πλάνη τους. Δεν έχει νόημα καμμία προσπάθεια για αφύπνιση. Έτσι και αλλιώς στη "νέα γή" όλοι αφυπνισμένοι θα είμαστε. Απλά τώρα γίνεται η .... διαλογή.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ! ''30 ΛΕΠΤΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ 35 ΛΕΠΤΑ ΚΤΡΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ'' ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΡΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΕΙΑ.ΜΗΝ ΕΚΛΕΙΦΘΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σπεύστε τώρα να εμβολιαστείτε:
    To Μπουρδελιστάν του happy traveller. Ο Σειρηνάκης έβαλε τα γυαλιά στον Μητσοτάκη - Αντί για 150 ευρώ δίνει δώρο ερωτικές ταινίες στους εμβολιασμένους Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να δεις τσάμπα πορνό.
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/to-happy-traveller-150.html
    Οι εμβολιασμένοι: MALLAKES ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!! ΟΥΑΟΥ !!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ , ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ;
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΛΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ!
    ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΣΜΟ!
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΥΤΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    Πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού και της Εκκλησίας - Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

    https://www.youtube.com/watch?v=2sb27UR9Zkk

    "Νομίζετε αδέλφια μου πως όσα συμβαίνουν σήμερα (2007) στην Ελλάδα και στην Κύπρο μας είναι τυχαία;
    Όλα όσα μεταδίδονται από τις τηλεοράσεις νομίζετε πως είναι αυθόρμητα;
    Δεν καταλαβαίνεται πως υπάρχει ένα σχέδιο υπονόμευσης των θεσμών του έθνους και στην συνέχεια υπονόμευση των φορέων τους;

    Δεν αντιλαμβάνεστε ότι το πρώτο βήμα είναι τα θεμέλια αυτού του πολιτισμού να έρθει η ώρα να τρανταχθούν που οι πολίτες δεν θα εμπιστεύονται πλέον τους θεσμούς, εξαιτίας δήθεν κάποιων σκανδάλων τα οποία μεγαλοποιούνται κατά τέτοιον τρόπον απαράδεκτον ώστε να δημιουργούν την εντύπωση ότι οι πάντες είναι διεφθαρμένοι σε αυτόν τον τόπο.
    Είναι κάτι που πρέπει να μας οδηγήσει σε έναν έντονο προβληματισμό…"

    Σε ομιλία μισής ώρας αποδεικνύει πως ΔΕΝ είναι τίποτα τυχαίο.
    Ουτε και ο θάνατος του , βεβαίως βεβαίως.

    Υ.Γ.
    Κωνσταντίνε βεβαίως και το έγραψες και το διάβασα.
    Θυμάμαι όμως που έγραψες και πως έφτασε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα απο το σιτάρι...


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή