«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Συνέντευξη Δημήτρη Κούβελα στον Τέρρυ Χατζηιερεμία - Βίντεο που τα σπάει και θα το ρίξουν!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΠΑΕΙ VIRAL, ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ RUMBLE - Δημήτρης Κούβελας


 


Βρες με στο Rumble και δες NBS Daily Show εκεί:
 
 
Ακολούθησε τον κύριο Κούβελα: 
  
 
 
 
 

16 σχόλια:

  1. http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2020/01/blog-post_938.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι ο ξύλινος σταυρός του κυρίου Κούβελα ΤΑ ΣΠΑΕΙ
    κι αυτό πολύ καλό
    http://oimos-athina.blogspot.com/2021/08/blog-post_0.html
    εξαιρετικά στον ασκητή μπλόγκερ
    ρίξε μια ματιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις γαλλικές γκιλοτίνες κάποτε .... τα κεφάλια έπεφταν σε καλάθια
    Για να μην ξεχνιόμαστε
    Καταπληκτικοί στην καλαθοπλεκτική είναι οι Ρομά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://katohika.gr/ellada/thymasai-proedre-ti-sou-eicha-pei-mia-afentra-krataei-sta-cheria-tis-tous-kodikous-ton-gallikon-pyrinikon-oplon/
    Οι Γάλλοι δεν αστειεύονται
    Το είπε κι ο Μόρφου εμφύλιος στην Γαλλία, έχει εξηγήσει ότι είναι προφητολόγος κι όχι προφήτης, μελετά τις προφητείες και όσα του είπαν άγιοι γέροντες
    Οι Γάλλοι είχαν ενθουσιαστεί με την Ελληνική Επανάσταση, κάποιοι ήρθαν εθελοντικά να πολεμήσουν, ίσως ο εργδημεργ μας γράψει λεπτομέρειες
    Όταν αφηνιάσουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα, στήνουν γκιλοτίνες και αγχόνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ταυρόκωστα καλημέρα,καταπληκτικός ο Δρ Κούβελας αλλά αργά τον ανακαλύψαμε,τέλος παντων έστω και αργά καλό είναι μπας και προλάβουν οι ανόητοι και αλλάξουν γνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Πουλάς: «322% αύξηση σε αιφνίδιους θανάτους στην Κάλυμνο το πρώτο 6μηνο του 2021 – Όλοι εμβολιασμένοι»!

    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/08/322-6-2021.html


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική,

      όλα αυτά τα δημοσιεύματα, από εχθές, για αυτό το θέμα της Καλύμνου,
      έχουν ξεχάσει μία παράμετρο που την γνωρίζω από πρώτο χέρι. Το 1/3 των θανάτων που σχετίζονται με "κοβιντ" και εμβόλια, δεν είναι από αυτά τα δύο. Σκότωσαν επίτηδες πολύ κόσμο, με τις διασωληνώσεις.

      Διαγραφή
  7. Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες
    και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής! - 3:46

    https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw?fbclid=IwAR1xe5u1L9SP3lG57VgoNxTqwHkRQS9FVb1Fn6CVLa_HcMWrWGapSwdGQQY


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έγινε η νεκροψία της παρουσιάστριας Lisa Shaw που πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με Astra Zeneka. Ο ιατροδικαστής βρήκε ότι ο θάνατος της προήλθε από επιπλοκές λόγω του εμβολίου!
    Το εμβόλιο της προκάλεσε οίδημα και εγκεφαλική αιμορραγία και πριν πεθάνει παραπονιόταν για ανυπόφορους πόνους στο κεφάλι και πίσω από τα μάτια!!!
    Σκεπτόμουν ότι ο πόνος γενικά στο κεφάλι (από αυτί, δόντι) είναι ούτως ή άλλως ανυπόφορος, η ταλαίπωρη γυναίκα "έφυγε" με φρικιαστικό τρόπο, ήταν λες και έγινε "έκρηξη" στο κεφάλι της.
    Ακόμα και στα τέρατα τους θανατοποινίτες όταν τους χορηγούν την ένεση προσέχουν να μην υποφέρουν, σκεφτείτε πόσο απάνθρωποι είναι οι επινοητές αυτών των "εμβολίων" που δεν προκαλούν απλά τον θάνατο, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν με ανυπόφορους πόνους!
    Δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να ανήκουν στο ανθρώπινο είδος...
    Αντιγόνη
    ΥΓ Αυτές τις τραγικές συνέπειες των εμβολίων τις γνωρίζουν πολύ καλά οι "ειδικοί" των καναλιών που μας φοβερίζουν να μπολιαστούμε. Γι' αυτό είναι πολλαπλά υπεύθυνοι όχι για τους θανάτους, αλλά τους θανάτους με φρικτά βασανιστήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bill Gates Briefing To CIA? (2005.04.13) - 4:15

    Not sure whether the guy on the video is Bill Gates or not, he is briefing to the CIA on vaccine therapy for targeting specific genes that would eliminate the need for radical thinking or being against the government, April 13th, 2005.


    https://newtube.app/user/ntview/yVKHCLK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύς κόσμος παραπονιέται για πονοκεφάλους, μας κουτσουλάνε τα πουλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή ο κ Κούβελας δεν θεωρεί ότι ο cov19 είναι απάτη όπως νόμιζα ότι θεωρούσαμε εμείς οι "νοήμων"?
    Δηλαδή ο κ Κούβελας δεν θεωρεί ότι ο μαζικός εμβολιασμός για cov είναι σχέδιο το Bill κ άλλων πολλών για μείωση πληθυσμού?
    Δηλαδή ο κ Κούβελας έχει πίστη και ελπίδα στα mRNA εμβόλια και στην επιστήμη που απλώς θεωρεί ότι θέλουν λίγο φτιαξιμο κ κάποιες βελτιώσεις και όλα οκ.
    Δηλαδή αυτοί το καλό μας θέλουν! Έχουν καλές προθέσεις αλλά κάτι πήγε κάπως στραβά?
    Συγνώμη παιδιά αν εσείς βγάζετε νόημα με αυτή την συνέντευξη και την συγκρίνετε με όλα τα άλλα άρθρα που έχουν προβληθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για σκοπιμότητα, εγκλήματα, γενοκτονία, τότε κάνω πίσω και εγκαταλείπω κάθε προσπάθεια να ψαχτω κ να ενημερωθώ. Δεν έχει νόημα και λογική εάν συμφωνήσω σε αυτά που λέει ο κ Κούβελας.
    Ο κ Κούβελας δεν είναι κάθετα αντίθετος με τα εμβόλια αυτά απλά είναι αντίθετος με τον καθολικό πληθυσμό. Κάνω κάπου λάθος?? Να με συγχωρείτε δεν είμαι κ ιδιαίτερα νοήμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα λες Μαρία, απλά έγραψες κατά λάθος "καθολικό πληθυσμό" αντί "καθολικό εμβολιασμό".
      Τον προβάλλουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο γι αυτό: Επειδή αντιτίθεται στην υποχρεωτικότητα. Το ποιόν και άλλων που έχουν προβληθεί κατά καιρούς.. π.χ.Ιωαννίδη, ..το ξέρουμε πώς δεν το ξέρουμε..
      Ευθεία επίθεση στην επιστημονική κοινότητα που τούς ανέβασε, σαφώς δεν μπορούν να κάνουν. Ασχολούνται με τα επι μέρους, και εμείς με την σειρά μας το εκμεταλευόμαστε ΚΑΙ αυτό, εφόσον είναι επώνυμοι.

      Διαγραφή
    2. Ένας λόγος ακόμα για να τον προβάλλουμε.. ότι φοράει ξύλινο σταυρουδάκι.

      Διαγραφή
    3. Να σαι καλά Κώστα. Κατανοητό.. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση γιατί κάπου χάνομαι με όλη αυτήν την ενημέρωση και τα λέγειν/ τα πιστεύω του καθενός. Δεν ξέρεις πραγματικά τί να εμπιστευτείς.

      Διαγραφή