«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΛΗΝΩΘΗ ΣΕ Μ.Ε.Θ. ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΆΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ'

Είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά που καταγράφεται κάτι τόσο σοβαρό. Παρέμβαση και της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Ομολογώ πως είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μια τόσο … σοβαρή και συνταρακτική ενημέρωση στα ένδεκα χρόνια λειτουργίας της διαδικτυακής μου εφημερίδας και στα είκοσι πέντε σχεδόν χρόνια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής και οφείλω να το αντιμετωπίσω με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και σκεπτικισμό.

Προς τούτο, καλώ και όλους τους αναγνώστες μου, να συμβάλουν τα μέγιστα με την άποψή τους, προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον, τέτοια τρομακτικά και τραγικά γεγονότα.

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

[Σημείωση Διόδοτου: Η ανάρτηση είναι χιουμοριστική. Τα γεγονότα που περιγράφονται είναι φανταστικά]

Διασωληνωμένος σε θάλαμο της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας, με σοβαρές νοητικοεγκεφαλικές κακώσεις, σε κρίσιμη κατάσταση, βρίσκεται, εδώ και λίγες ώρες, αγνώστων στοιχείων αναγνώστης, ύστερα από ανάγνωση δημοσίευσης των «Αττικών Νέων», ενώ διεξάγονται έρευνες των αιτιών από αρμόδιο κλιμάκιο της Δ.Η.Ε.

Στο γραπτό ανακοινωθέν της Γενικής Διευθύνσεως του Περιφερειακού Νοσοκομείου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο ασθενής δεν ήταν εμβολιασμένος, ενώ εξετάζεται σοβαρά η μεταστατική επίπτωση της επίδρασης του SARS-CoV-2 συναρτήσει συγκεκριμένων ηλ. σελίδων, εξηγώντας ότι σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του έγκυρου C.D.C., το υποκείμενο νόσημα της επιληψίας οποιουδήποτε πάσχοντος, όταν έρχεται σε επαφή με οθόνες αφής, σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος, μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να προκαλέσει Π.Σ.ΟΘΟ.Σ (περιαπτόμενο σύνδρομο οθονικού SARS-CoV-2).

Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό και στα γραφεία των «ELLINIKA HOAXES», οι οποίοι έσπευσαν με ανακοίνωσή τους να τονίσουν ότι η σοβαρότητα της κατάστασης, σε συνδυασμό με τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, συνιστά λήψη άμεσων μέτρων από την κυβέρνηση.

Με τη σειρά του το Μαξίμου εξέφρασε ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άτυχο αναγνώστη, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι κυβερνητικά στελέχη, τα οποία επέλεξαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο moratorium, με χαρακτήρα κατεπείγοντος, και κόφτη με ανώτατο πλαφόν στα σχόλια της εν λόγω ηλ. εφημερίδας, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιου περιστατικού.

Πληροφορίες που δεν διέψευσε ούτε ο κ. Ν. Χαρδαλιάς, μιλώντας μάλιστα και για τσουχτερό πρόστιμο και Κ.Υ.Α., εάν καταστεί αναγκαίο.

Το πρωτοφανές περιστατικό σχολίασε και ο γνωστός δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης, ο οποίος τόνισε ότι κατανοεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον τον παθόντα και προσφέρθηκε να εκπροσωπήσει το θύμα -όπως ο ίδιος τον αποκάλεσε- σε ενδεχόμενο δικαστικής εξέλιξης.

Την συμπαράστασή της δεν παρέλειψε, επίσης, να εκφράσει και η κυρία Γ. Μπιτάκου, στην γνωστή ηλ. σελίδα του κυρίου Γ. Δεμερτζή, η οποία άφησε να εννοηθεί ότι ήταν αναμενόμενο να συμβεί, απουσία αυστηρού, νομοθετικού πλαισίου, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της και την πρόθεσή της να δημιουργήσει πολιτικό φορέα, ο οποίος μεταξύ των άλλων θα καταπολεμήσει τέτοια νοσηρά φαινόμενα, ενώ απόρησε από την απουσία αυτεπάγγελτης εισαγγελικής διώξεως.

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε, μέσα από πασίγνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και η νεοσύστατη ομάδα «Φράξια Ρουβίκωνα», εκφράζοντας την αλληλεγγύη της, με έντονη αντιφασιστική φρασεολογία, και εκτοξεύοντας παράλληλα απειλές και φειγ βολάν στην κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης, τονίζοντας ότι κανένα μέλος της ομάδας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχο, όταν οι ιδέες διώκουν αλληλέγγυους και Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι., και προανήγγειλε παρέμβαση κατά της “mind rape culture”, της παράδοσης και της πατριαρχίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα διεθνή χρονικά που καταγράφεται κάτι τόσο σοβαρό, με αποτέλεσμα η Αμερικανική Πρεσβεία να ορίσει ειδικό απεσταλμένο, προσδιορίζοντας χρονοδιάγραμμα ουσιαστικού διαλόγου και παραινέσεων προς την ιδιοκτήτρια της εφημερίδος κυρίας Κ. Σουφλή, εντός της εβδομάδος, ενώ παράλληλα εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση, η οποία συνυπογράφεται από το State Department, αποτρέποντας τους Αμερικανούς πολίτες από την επίσκεψη, της εν λόγω ηλ. σελίδας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης με to hashtag #ΠΣΟΘΟΣ.

 

ΚΟΥΠΕ-ΜΠΕ

 

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης με το hashtag #ΠΣΟΘΟΣ. Συγκεκριμένα, μέλος της συντονιστικής επιτροπής από την πρωτοβουλία διαμαρτυρίας «Κατω τα ξερά σας απο τα Αττικά Νέα», μίλησε, υπό καθεστώς ψευδωνυμίας με το διαδικτυακό ψευδώνυμο Κώστας-Ταύρος, για οργανωμένη και συνωμοτική προσπάθεια παραπλάνησης και φίμωσης της αλήθειας, με απώτερο σκοπό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Την συμπαράστασή της εξέφρασε και η Πελασγική, παραθέτοντας πληθώρα εμπεριστατωμένων πληροφοριών από αρχεία. Ενώ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας συμμετείχε και η πασίγνωστη, διαδικτυακή Βασούλα με οπτικοακουστικό υλικό. Την εκδήλωση χαιρέτησε και η κ. Χ. Μπουκουβάλα.”

Fixed 😉

 

 

Ένα τόσο πνευματώδες σατυρικό σχόλιο, θεώρησα πως αξίζει να αναρτηθεί ως θέμα, για να δροσίσει λίγο τις καμμένες και βαθιά πικραμένες ψυχές μας, έστω και για όση ώρα κρατήσει η ανάγνωσή του.

Οφείλω δε, να ευχαριστήσω και από εδώ, τον/την συντάκτη/τρια για το ανεπανάληπτο χιούμορ του/της και για την φωτογραφία που συνοδεύει το σχόλιό του/της. 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

πηγή: Αττικά Νέα και σχόλια 1, 2.

 

 

 

67 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.. ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ!

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΙΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΙΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ. ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Κ. ΣΟΥΦΛΗ, ΩΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΓΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ; ΜΗΠΩΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ;

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οντας επι χρονια καθημερινος αναγνωστης της Ποπης που δεν πολυερχομαι απο τα μερη σου, θελω να πω οτι σου αξιζουν ευσημα, το χειριζεσαι καλα, με σεβασμο σε πηγες και λεπτομεριες, ακομα και οι απαντησεις σου δειχνουν σεβασμο και ειναι προσεχτικες.. δεν ειναι ο κανονας, αλλα η εξαιρεση στο βοθρο του ελληνοφωνου ιντερνετ.. βλεπω να εχεις πολυ ενεργεια καθημερινα και καταβαλεις υπερπροσπαθεια και αυτο φαινεται. δεν πρεπει να εχεις οικογενεια για να αφιερωνεις τοσο χρονο στο μπλογκ σου.. η Ποπη λεει καλες κουβεντες για σενα, αρα αμα σε εμπιστευεται εκεινη, σε εμπιστευομαι και γω. παντως προσεξα οτι εχεις ανεβασει και αλλες φορες θεματα και σχολια απο τα Α.Ν. και αυτο σε τιμα. και η Ποπη καμια φορα ανεβαζει θεματα απο σενα, ετσι σε εμαθα. και η συνοψη για την ψευδοπανδημια που ανεβασες ηταν πολυ καλη, και αυτη απο αναγνωστη των Α.Ν. υπαρχει και ενα αλλο πολυ ωραιο κειμενακι διαμαντακι για τους αιμοποτες νεοταξιτες που και αυτο αξιζει (νομιζω ειναι στην ιδια φωτο https://i.postimg.cc/Sk97N3Nv/Agia-Kalliopi-Soufliotissa.png). εγω ειμαι παλια καραβανα στο μπλογκοιντερνετ με σελιδες "under construction" απο το 2000. απο οτι καταλαβε και εσυ τα εχεις τα χρονιακια σου, αρα ξερουμε και οι δυο τι ερχεται. τεσπα, στα δυσκολα που θα ερθουν οπου να΄ναι εσυ και η Ποπη και εγω και αλλοι λιγοι θα δωσουμε και τη ζωη μας αν χρειαστει, οποτε και μονο απο αυτο στα ματια μου αξιζεις.. καλη συνεχεια φιλε, μπας και ξυπνησουμε κοσμο, εγω στο ιντερνετ δεν τσακωνομαι ποτε, γιατι μιλαω παντα με ομοιδεατες, αλλα σπεξω εχω βαρεθει να τσακωνομαι συνεχεια, δεν με πιστευει κανενας οταν μιλαω για τον ροτσιλντ, αλλα με αυτα τα παλαβα που γινονται θα μας πιστεψουν και τα ζωα

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ,

      το κειμενάκι με τους νεοταξίτες έψαχνα επί μισή ώρα στα σχόλια της Πόπης να το βρώ. Δεν τα κατάφερα, θα το βάλω σύντομα ως screenshots.

      Εγώ είμαι τώρα 57. Σκοπεύω να ζήσω άλλα τόσα, γιατί έχει πέσει πολλή δουλειά με την εξόντωση των ερπετών 🙂

      Έρρωσο αδελφέ!

      Διαγραφή
    3. @19:55 φαίνεται πως μας έχεις περάσει από κόσκινο και τον Κώστα και εμένα. Τον Κώστα τον γνωρίζω χρόνια και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ. Και ναι... αν χρειαστεί θα δώσουμε και την ζωή μας για την Πατρίδα είτε έχουμε οικογένεια, είτε όχι.

      Διαγραφή
    4. "το κειμενάκι με τους νεοταξίτες έψαχνα επί μισή ώρα στα σχόλια της Πόπης να το βρώ. Δεν τα κατάφερα"



      ''Στο μυαλό των σατανολατρών, μια σύνοψη της πλανητικής σατανολατρικής τελετής στην οποία συμμετέχουμε όλοι, θέλοντας και μη.''

      https://attikanea.info/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%ad%ce%bd-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%be%ce%ae%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1/#comment-46940

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ 15:28,

      σάς ΥΠΕΡ-Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα,
    Δεν το πολυκατάλαβα...
    Ότι τα "ELLINIKA HOAXES" την κυνηγάνε είναι γνωστό, ο ρόλος της μπιτάκου επίσης γνωστός.
    Στην σελίδα της λέει διάφορα εναντίον του Αντωνιάδη, διάβασα λίγο και δεν είδα τα βίντεο γιατί δεν είχα χρόνο, αλλά και η γνώμη διαφόρων άγνωστων τύπων δεν με ενδιαφέρει, παρά μόνον τα γεγονότα.
    Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για τον Αντωνιάδη, παρά μόνον από ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αποδεικνύουν αυτά που τον κατηγορούν, γιατί έως τώρα είναι μόνον ΦΗΜΕΣ και εικασίες. Περιμένω τα αποτελέσματα από τις αγωγές και το σύστημα είναι βραδυκίνητο...
    Πάντως η φωτό είναι φοβερή! Έκοψες καμμιά 20αριά χρόνια τουλάχιστον!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αντιγόνη μου!

      Ο συγγραφεας-σχολιαστής της κας Σουφλή, που συνέταξε το άρθρο, δεν έκατσε να ασχοληθεί με τον πόλεμο που έχει ανοιχτεί μεταξύ Σουφλή και Αντωνιάδη. Συνέταξε μια κωμωδία βασιζόμενος στα εξωτερικά της χαρακτηριστικά.
      Το ίδιο κι εγώ, επειδή στο κείμενο αναφέρεται ο Αντωνιάδης ως διώκτης μαζί με τους υπόλοιπους, της "Αγίας", αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα έπρεπε να λογοκρίνω, αφαιροντας το σημειο, η να μην βάλω καθόλου την χιουμοριστικη ανάρτηση. Με την κα Σουφλή είμαστε καλοί φίλοι 10 χρόνια τωρα. Σέβεται την απόφασή μου να συνεχίσω να υποστηρίζω τον κο Αντωνιάδη. Όπως κι εγώ δεν επεμβαίνω στις αποφάσεις της να έχει ανοίξει αυτό τον πόλεμο, βασιζόμενη είτε σε ενδείξεις είτε σε αποδείξεις.
      Ένα τουλάχιστο θέμα ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΆΝΤΑ που απασχολούν την ύλη των ιστολογιων μας, θα έπρεπε να μάς κάνει Πόπη-Κώστα αντιπάλους;

      Η καλλιτεχνική απεικόνιση ειναι κατασκευασμενη με photoshop, από την νεανική της φώτο που υπάρχει και ως αβαταρ των σχολίων της.

      Διαγραφή
    2. Υγ.
      Η "αγιογραφία" νομίζω πως επίσης είναι φτιαγμένη απο τον συγγραφέα του κειμένου.

      Διαγραφή
    3. Ποιος ειναι τελικα ο ρολος της Μπιτακου ?

      Διαγραφή
    4. Πρώτα από όλα έχει ωραίο κορμί...

      Διαγραφή
    5. προβοκατορισσα;

      Διαγραφή
    6. Εσύ κύριε πάνανας πόσο εύκολα θα μπορούσες να βρεθείς στο ίδιο αεροπλάνο με τον Τσιπρα και να αρχίσεις να τον βρίζεις και να τραβάς βίντεο, αν ήσουν όπως η Μπιτακου, υποτίθεται σταμπαρισμενη εξτρεμιστρια πατριώτης;

      Διαγραφή
    7. σεβαστη απαντηση κυριε ανωνυμε (αχαχχα)...σε ευχαριστω για την διευκρινηση.Νομιζα οτι ησουν απο αυτα που πετανε συκοφαντια χωρις να εχουν καμμια αποδειξη .Συμπαθα με , ηθελα να μαθω . καλημερα να εχουμε

      Διαγραφή
    8. @Αντιγόνη

      "Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη για τον Αντωνιάδη, παρά μόνον από ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αποδεικνύουν αυτά που τον κατηγορούν, γιατί έως τώρα είναι μόνον ΦΗΜΕΣ και εικασίες. Περιμένω τα αποτελέσματα από τις αγωγές και το σύστημα είναι βραδυκίνητο..."

      παντως ο Αντωνιαδης εχει ανταλλαξει κουβεντες με την Ποπη, αρα ασχετως αν αποδειχθει σωστος και μακαρι να αποδειχθει απο τις πραξεις του, η σατυρα εχει βαση αληθινο γεγονος

      "Πάντως η φωτό είναι φοβερή! Έκοψες καμμιά 20αριά χρόνια τουλάχιστον!"

      ολοι σε θυμουνται απο την καλυτερη στιγμη της ζωης σου, οχι απο το νεκροκρεβατο, χωρια που και η ιδια η Ποπη αυτη τη φωτο χρησιμοποιει. παντως και το κεμενο και η φωτο εχουν δημιουργηθει απο το ιδιο ατομο, υπαρχει και παλιοτερο σατυρικο κειμενακι με την εκκλησια της αγιας καλλιοπης

      Διαγραφή
  3. Οχι αμερικανική πρεσβεία, αλλά αμερικανοΕβραϊκή. Η έμφαση στο δεύτερο συνθετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "μια ειναι η πρεσβεια", οπως λενε συχνα και οι αναγνωστες της Ποπης, ολοι ξερουμε οτι με εξαιρεση την ρωσικη και την κινεζικη, ολες οι αλλες λιγο πολυ ελεγχονται απο τον εβραηλ

      Διαγραφή
  4. Ωραία.. Ξεκαθαριστηκαν και τα δύο θέματα που περίμενα ότι θα προκύψουν.
    Μπορούμε τώρα να προσθέσουμε κάτι ευχάριστο, αστείο, να βγούμε λίγο από τον ζόφο των ημερών με τα μπολια, τον καύσωνα και τις πυρκαγιές;
    Πού 'σαι ωρέ Κοζανίτη..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ
      Πούτσουρο.

      Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει
      - Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλειά κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις;
      - A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως. Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα;
      - Τι στοίχημα; ρωτάει ο διευθυντής περίεργος.
      - 100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου!
      - Πάει! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή.
      - Τι έγινε, έχασα ή κέρδισα; τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής.
      - Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος.
      Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους!
      - Mα καλά, μόλις έχασες 100,000 και συνεχίζεις να Γέλας;
      - Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει; Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια!

      καλημερα φιλε κωστα

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα κι από εμένα,

      ο οβολός μου:
      https://messinian-argonaut.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

      No rights reserved

      Διαγραφή
    3. Ο Γιάννης απ τ ν Κόζιαν ψάχνει να βρει την Μαρία να τής θέσει ερωτήσεις σχετικά με τον καύσωνα
      Ντίνος απο Εορδαία

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχαχαχα

      Πω ρε μελιτζάνα! Να τη φάει κ να 'ναι τούρκικη. χαχαχα

      Διαγραφή
  5. -Και δεν μου λες ρε μωρό, πόσο χρονών είσαι;
    -Με 3ευρώ έβαζα 1500 λεπτά στο What's-up
    -Συγγνώμη σεβάσμια γερόντισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο k-t Κι εμείς που το καταλάβαμε ...τι καταλάβαμε??? Οτι πάλι καλά που θυμόμαστε! ε; lol lol xαxαxα xάάάά (όπως 5η Μπετόβεν)
      Μαρko

      Διαγραφή
  6. Η γαλάζια φάλαινα μπορεί να φτάσει σε μήκος 35 μέτρα και να ξέπεράσει τους 190 τόνους σε βάρος καθώς μόνο η καρδιά της ζυγίζει πάνω από 180 κιλά και το μέγεθος της είναι σχεδόν όσο ένα μικρό αυτοκίνητο. Ο πρωκτός μιας ενήλικης γαλάζιας φάλαινας διαστέλεται πάνω από 1.5 μέτρο, πράγμα που την κατατάσει την δεύτερη μεγαλύτερη κwλοτρυπίδα μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν σας έλεγα ρε μαλάκες "Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος με κοροϊδεύατε"
    -ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαζευτείτε, θ' απαγγείλω:

    "Απ'την ημέρα που 'φυγες
    έχασα ότι είχα
    νοιώθω πηγή χωρίς νερό
    Χίος χωρίς μαστίχα

    Τήνος χωρίς την Παναγιά
    Σύρος χωρίς λουκούμι
    Κρήτη χωρίς την τσικουδιά
    Κύπρος χωρίς χαλούμι

    Δίας χωρίς τον κεραυνό
    και θύμα του Προκρούστη
    Κνωσσός χωρίς Μινώταυρο
    Μύκονος δίχως πούστη

    Τα δάκρυα πέφτουν βροχή
    απ' τά κλειστά ματάκια
    θα φάω για να ξεχαστώ
    ένα βουνό σουβλάκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -Μωρό μου τι έχεις;
    -Μάλλον μάζεψε το τζην μου
    -Μπορεί να μην φταίει το τζην, μπορεί να πα...
    -ΤΙ "πα" ΓΙΩΡΓΟ;
    -"Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς..."

    Είμαι στο ΑΤΜ και πέφτει της άλλης με το κοντό μίνι
    η κάρτα κάτω και σκύβει να την πιάσει.
    Αντε να θυμηθώ το pin εγώ μετά.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρτε να'χετε:
    https://messinian-argonaut.blogspot.com/2021/08/blog-post_5.html

    Συγγνώμη για τον βομβαρδισμό Κώστα, αλλά εδώ δεν την παλεύουμε.
    Χθες ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα και σήμερα είμαστε μαντρωμένοι
    και για να περάσει η ώρα σερφάρει όλη η οικογένεια και βρίσκει
    διαμαντάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται κάτι σαν εμφύλιο στον "πατριωτικό" χώρο το αντιλαμβάνομαι για ξεσκεπασμα ψευδοπατιωτων άσχετα με το παραπάνω να προλάβω τις εξελίξεις πριν λίγο σε ζωντανή σύνδεση της παρουσιαστριας των ειδήσεων του οπεν μιλούσε ο δήμαρχος Πύργου και είπε τα εξής ότι η αρχαία Ολυμπία είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ειρήνης και ότι δεν μπορεί μια νέα τάξη να τα ισοπεδώνει όλα, η δημοσιογράφος έμεινε με το στόμα ανοιχτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ευχάριστο το ότι κι άλλο δημόσιο πρόσωπο μίλησε για Νέα Τάξη Πραγμάτων. Καλά πάμε..
      Κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να δημιουργήσουν ρεύμα για να τούς ακολουθήσει ο κόσμος μπας και αρχίσουν τα ερπετά να τρώνε σφαλιάρες από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία.

      Διαγραφή
    2. "Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται κάτι σαν εμφύλιο στον "πατριωτικό" χώρο το αντιλαμβάνομαι για ξεσκεπασμα ψευδοπατιωτων"

      δεν ειναι ακριβως εμφυλιος.. η Ποπη εχει αποκτησει εξιδικευση σε ενα πραγμα, ειναι πολυ καλο λαγωνικο μπατριωτων (ετσι τους αποκαλουμε στα Α.Ν.). επειδη εχουμε καταλαβει οτι ο ροτσιλντ εχει μαριονετες παντου, η Ποπη τους μυριζεται πριν σηκωσουν κεφαλι, οποτε ακολουθει "σφαγη". εχει "σφαγιασει" καμια εκατοστη απο δαυτους τα τελευταια 10 χρονια.. η Ποπη ειναι κατι σαν φιλτρο του Πατριωτικου χωρου, αμα εχεις την εγκριση της, σημαινει οτι αξιζεις, γιατι σε περναει γενεες 14.. η Ποπη δεν αμειβεται ουτε υπηρετει συμφεροντα, οποτε η γνωμη της ειναι ανεξαρτητη. δεν ειναι αλαθητη, εχει κανει και λαθη, αλλα ειναι παααρα πολυ εμπειρη και αγαπαει την Ελλαδα. εμεις που την διαβαζουμε καθημερινα, την εμπιστευομαστε, δυσκολα βρισκεις ανθρωπο εμπιστοσυνης στις μερες μας

      Διαγραφή
  12. λοιπον δηλωνω δημοσιως και ευθαρσως οτι...θα ειμαι η πρωτη μαρτυρας κατηγοριας στο πλευρο του αντωνιαδη εναντιον της φιλης μου Καλλιοπης,....για κατσε κυρα μου,δεν γινεται εσυ να χριζεσαι ''Αγια'' εν ζωη και εμεις στην απεξω ''Κασιανες''πως να το κανουμε... επ ευκαιρια εγω θα ζητησω να με χρισουν '''μεγαλη ιπποτη της τιμης''''πως στο διαολο να το γραψω ιπποτη ιπποτισα αει σιχιτιρ μπερδευτηκα....και το δικο μου το καδρο θα ειναι μεγαλυτερο....εν αναμονη και τα υπολοιπα στην ευελπιδων....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω Σούλα!...
      Της Τιμής Μεγάλη Ιππότισα
      εγώ θε να σε χρίσω,
      αφού σαμπάνιες κ ρακές
      πρώτα θα μας ποτίσω
      Και κάδρο μεγαλύτερο
      σαν θέλεις θα σου φιάξω
      αρκει στην σούβλα σου να δώ
      Κούλη κοκορετσάτο..

      με πολλή αγάπη
      η μεγάλη πότισσα
      Μαρko




      Διαγραφή
    2. "λοιπον δηλωνω δημοσιως και ευθαρσως οτι...θα ειμαι η πρωτη μαρτυρας κατηγοριας στο πλευρο του αντωνιαδη εναντιον της φιλης μου Καλλιοπης,....για κατσε κυρα μου,δεν γινεται εσυ να χριζεσαι ''Αγια'' εν ζωη και εμεις στην απεξω ''Κασιανες''πως να το κανουμε... επ ευκαιρια εγω θα ζητησω να με χρισουν '''μεγαλη ιπποτη της τιμης''''πως στο διαολο να το γραψω ιπποτη ιπποτισα αει σιχιτιρ μπερδευτηκα....και το δικο μου το καδρο θα ειναι μεγαλυτερο....εν αναμονη και τα υπολοιπα στην ευελπιδων....Σουλα"

      Σουλαρα, ρε κουκλαρα διαβαζω τα σχολια σου εξαπανεκαθεν ναουμ, αλλα ρε ιπποτισσα πως θες να αγιασεις, αμα δεν εχεις αφησει ουτε μια φωτο σου ρε κοριτσαρε; τουλαχιστον η Ποπη εχει φατσα καρτα την φωτο της.. και να θελει ανθρωπος να σε αγιογραφησει δεν εχει υλικο.. εγω θα σε εφτιαχνα ευχαριστως, αλλα ειμαι τοσο ασχετος με τη γραφιστικη που δεν ξερω ουτε πως λειτουργει το φωτοσοπ.. μπορω να δοκιμασω στο mspaint, αλλα μαλλον δε θα σου αρεσουν οι μπαουτες και τα ορνιθοσκαλισματα μου.. ανεβασε φωτο και εσυ και η αγγελικη-αχαρναι αμα θελετε να αγιασετε

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχα Τελικά πολύ γέλιο έχει πέσει μ' αυτή την ανάρτηση, γενικώς και ολούθε...Σούλα, να σε δω σε κάδρο και τι στον κόσμο. Βάλε φωτογραφία σου, να δουν πόσο κουκλάρα είσαι...
      Βρε, θα αναστενάξει η Ευελπίδων... χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  13. ΚΩΣΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΠΟΠΗ ΤΗΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΜΗΘΚΑ...

    ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΧΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΞΟΝΙΑ...

    ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ 3,4 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΛΙΠΟΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ...ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΛΙΠΟΣ ΕΧΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΟΝΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ...ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ...ΒΙΔΕΣ ...ΣΚΕΤΕΣ...ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΥΠΑ...


    ΥΓ. ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ...
    ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΥΝΗΜΕΝΕΣ ΟΙ SELFIES ΤΟΥΣ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ "ΠΟΝΟΔΟΤΡΑ" ΣΕ "ΠΟΝΟΔΟΝΤΡΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ.

      ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΛΑΪΤ..ΒΙΔΟΥΛΕΣ..

      ΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΣΤΡΙΨΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΣΠΡΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ.
      ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΕΠΕ..
      ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,
      ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΣ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ (ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΚΟΥΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑϊβ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ "G@ΜΙΕΣΑΙ maLaka ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!"

      ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ..
      https://www.youtube.com/watch?v=zLstO-NGLMQ

      Διαγραφή
    2. "ΚΩΣΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΠΟΠΗ ΤΗΝ ΠΟΝΟΔΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΜΗΘΚΑ..."

      ο καθενας με τον πονο του, που λενε.. να σαι καλα ρε γιαννη, με εκανες και γελασα με την ψυχη μου.. μπορει η ρουμανα Tounj να μοιραζει εγκεφαλλικα στο π0ρνιουζ, αλλα στα Α.Ν. η Ελληνιδα Ποπη μοιραζει ποοοοονο, καθημερινο ανελεητο ξυλο στο μυαλο στους αιμοποτες νεοταξιτες του ροτσιλντ και τα εγχωρια τσιρακια του.. πονοδοτρα ονομα και πραμα (πονοδοτειρα ηταν πολυ αυτοκρατορικο, ενω πονοδοτρια πολυ επιστημονικο), ολα τα λεφτα αυτη η λεξη, λαικοτροπη της πιατσας και ωμη, με το σουφλι σο χερι

      Διαγραφή
    3. ΠΑΝΤΩΣ KΩΣTA ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΞΕΣΧΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ...

      ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ Η ΒΙΔΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ...ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ...ΓΥΑΛΙΑ...ΣΚΟΥΛΑΡΗΙΚΑ...ΜΑΣΚΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ...

      ΥΓ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ...
      ΜΑΡΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...
      ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ [ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ 150 ΕΥΡΩ...ΓΑΤΑΚΙΑ ] Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...

      ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ο ΝΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...

      ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ YOUPORN...XA XA

      ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ...

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      Διαγραφή
    4. Γιάννη..

      ..έγραψες boy!!!

      Υγείαν νά 'χουμε, κέφι και δύναμη να καμακώνουμε το θεριό.

      Διαγραφή
  14. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η Φ Ω Τ Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς όλους τους προδότες!!

    Ρε σκουλήκια!!!
    Σε αποσύνθεση...

    Ρε Αλητες!!
    Ρε Λωποδύτες!!!
    Ρε γλοιώδη Ερπετα!!
    Ρε Απατεωνες!!
    Ρε Κλέφτες!!
    Ρε Μακελαρηδες!!
    Ρε δολοφόνοι!!


    ΡΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ!!

    Ρε Κόζα Νοστρα,της κακιάς συμφοράς..

    Ρε ξεγανωτοι ντενεκεδες!!!

    Ρε υποκριτές!!!

    _______________________________

    Η ποπη η σουφλη..

    Είναι ηθικος αυτουργος;;;

    Εσεις ρε Αλήτες τι;ειστε ;

    Είστε υπεύθυνοι... για τον θάνατο
    Χιλιάδων ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    και τωρα με τα μπολια σας ..
    Δεν ξερουν τι θα παθουν..

    ΟΣΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ..



    Ρε αναίσθητα και διποδα ζωα!!!

    Εσεις δεν είστε Ηθικοι αυτουργοί..

    Για ψυχολογικα προβλήματα,που
    Έχετε δημιουργήσει, με τον εγκλεισμό των Έλληνων με τον εκφοβισμό μερα νύχτα για την..

    Πανδημια!!!

    Με τα ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ+Σ@Σ..


    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ!!
    ΕΊΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!

    ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

    ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΗΝ

    ΦΩΛΙΆ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ!!!!


    ΟΥ!! ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ

    ΚΑΤΑΠΙΕΊ..

    ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ !!



    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αναξίμανδρε,

      μού αρέσει πολύ το περιεχόμενο και το στυλ όσων είπες,
      απλά.. να σού υπενθυμίσω -ή να σού υπογραμμίσω αν τυχόν σού έχει διαφύγει- ότι δεν συνέβη πραγματικά κάτι, αλλά έχουμε να κάνουμε με μια παρωδία, ένα χιουμοριστικό κείμενο που περιγράφει μία σουρεαλιστική ιστοριούλα φαντασίας.

      Διαγραφή
    2. ΤαυροκωσΤα καλησπέρα..
      Και εγώ σεναριο έφτιαξα..
      Θέλω τον σκηνοθέτη!!!
      😂😂😂😂😂

      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
    3. "Θέλω τον σκηνοθέτη!!!"

      ο σκηνοθετης συνεχιζει το ρεσιταλ γελιου.. με συνεχεις ανακοινωσεις στο μπλογκ της Ποπης.. ελα και δες τα με τα ιδια σου τα ματια, Αναξιμανδρε.. απιστευτα πραγματα να φτιαχνεις κοιλιακους απο το γελιο.. αλλα το πιο απιστευτο ειναι οτι καποιοι τα παιρνουν της μετρητης.. οι εποχες που ζουμε ειναι τοσο ακραιες που ακομα και η σατιρα δεν φτανει για να περιγραψει οσα παλαβα ζουμε

      Διαγραφή
  16. Αχ, ζηλευω!! Εγω ποτε θα αγιασω, γιατι το στομα μου εχει ηδη αγιασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την γέλασαν. Οι Αγίες πάνε στον παράδεισο, ενώ εμείς τα κακά κορίτσια πάμε παντού.

    Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. +Ευλόγησον+ προσκυνάμε λέμε…
    Μεγάλη η Χάρη σου, πρέσβευε για μας!
    Καλά εγώ μπορεί να μη σκαμπάζω πολλά από αυτά.
    Αλλά ρε αδελφέ, χωρίς ΚΑΝΤΗΛΑ δεν γίνεται ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ.
    Ελπίζω να μη με βαρέσετε και πείτε ότι χάλασα το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
    Like, comment, subscribe, hit the bell (*ντιν*) και όχι προστυχιές.

    Drumroll… Loud cymbal *crash*

    https://i.ibb.co/f06V6Cn/Kantila.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
    Με λύπη και ιερή αγανάκτηση μαζί αντίκρισα την παραποιημένη εικόνα της Αγίας Αικατερίνης, που χρησιμοποίησες καλοπροαίρετα μεν, για να υποστηρίξεις τη φίλη σου Πόπη Σουφλή, εσφαλμένα δε, επειδή δεν σκέφτηκες ότι με τον τρόπο αυτό:

    1. Θίγεις τα ιερά και όσια των Ορθοδόξων Χριστιανών συμπατριωτών σου και αναγνωστών σου και γίνεσαι ιερόσυλος,
    2. Διαπράττεις ασέβεια προς τον Θεό και βλασφημία, εφόσον υποβιβάζεις και ταυτόχρονα παραποιείς την Αγιότητα, που είναι η κατάσταση Θέωσης του ανθρώπου.
    3. Ασεβείς απέναντι στην πραγματική Αγία του Θεού Αικατερίνη, που διακρίθηκε για την σοφία της και την αγάπη της προς τον Θεό και μαρτύρησε περνώντας απάνθρωπα βασανιστήρια.
    Τα παραπάνω είναι ύβρις και όχι εξυπνάδα, κακόγουστο αστείο και ταλιμπανισμός μαζί, αν και αποκαλείς Ταλιμπάν όσους έχουν ακόμα αίσθημα ντροπής σε κάθε αισχρό και ανίερο και έχουν καρδιακή και βιωματική πίστη.
    Θα σε παρακαλούσα θερμά να διαγράψεις τη βλάσφημη εικόνα και να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη σε Θεό και ανθρώπους.
    Έχεις ευθύνη σε ό,τι γράφεις και δημοσιεύεις, γιατί επηρεάζεις ανθρώπους και αυτό είναι πολύ σοβαρό.
    Οι καιροί των θλίψεων που ζούμε, έχουν σαν αιτία τους την ηθική μας αποστασία.
    Καλή μετάνοια,
    Μιχάλης Εργάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστιανοταλιμπαν - Κωσταντινος

      1 - 0

      Διαγραφή
    2. 🤣

      Δεν έχασα από τους χριστιανοταλιμπάν, αλλά από την Αγία Αικατερίνη.
      Διάβασε:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_8.html#more

      Διαγραφή
    3. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ)... ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΓΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ MrMixalise. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΖΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΨΙΛΟΚΟΣΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΤΣΑ ΩΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΠΟΙΩΝ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΩΣΤΕ ΘΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΨΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ, ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
      ΕΝΑΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ

      Διαγραφή
  20. Οι χριστιανοταλιμπαν δεν ενοχλουνται απο την αγιοποιημενη εικονα του Τσιορδα; https://ixnos.blogspot.com/2021/08/blog-post_798.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή