«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Γράφημα αποδεικνύει ότι την λευκή φυλή θέλουν εμβολιασμένη

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση - πηγή

34 σχόλια:

  1. Global IQ scoreQ
    https://imgur.com/j9YXH4R
    Βέβαια οι ομβριοί της Αμερικής έχουν ΦΥΣΙΚΑ το υψηλότερο 108-113!
    Εμάς μας έχει στο 92 ενώ στο ισραήλ είναι 91-103!
    Κινέζους και Ιάπωνες στο 105 παρακαλώ!
    Στην Μογγολία δίνει 101 και στο Καζακστάν 94! Περισσότερο από εμάς!
    Συνδυαστικά βλέπει κανείς ότι εμβολιάζουν όπου υπάρχει το υψηλότερο IQ.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιζονται στα αποτελεσματα των εκλογων.
      Μ'αυτα που ψηφιζουν οι νεοραγιαδες και το 92 πολυ ειναι.
      Πιο αληθινο θα φαινοταν το 52.
      😂😂😂

      Διαγραφή
  2. Πατριωτες, εκεινοι οι Q-AYNAN που λεγαμε, αργουν πολυ? Αυνανιζοντε ακομα? Ερχοντε μαζι με τα ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΒΝΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΝΑΝΙΣΤΑΝ που θα μπουκαρουν το φθινοπωρο να μας αβνανισουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοκαριστική ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας προς Παιδιάτρους: «Μην τονίζετε τις παρενέργειες των εμβολίων»!

    https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/sokaristiki-anakinosi-tis-ellinikis-pediatrikis-eterias-pros-pediatrous-min-tonizete-tis-parenergies-ton-emvolion/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως να αποστομώσετε έναν εμβολιολάγνο! - 1:33

    https://newtube.app/fake_pandemic/F9ajNY3



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O παιδίατρος AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΕΡΒΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου

    Ένα εμβόλιο για να είναι ασφαλές, θα πρέπει να περάσει ένα διάστημα τουλάχιστον πενταετίας- Δεν επιτρέπεται να εμβολιάσουμε τα παιδιά…Ζούμε σε μια εποχή παράνοιας//ΗΧΗΤΙΚΟ Α.Ζέρβας στον Focus FM


    https://focusfm.gr/ena-emvolio-gia-na-einai-asfales-tha-prepei-na-perasei-ena-diastima-toylachiston-pentaetias-den-epitrepetai-na-emvoliasoyme-ta-paidia-zoyme-se-mia-epochi-paranoias-ichitiko-a-zervas-ston-focus-fm/



    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://attikanea.info/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%ad%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b5-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%b1/#comments
    ΣΟΚ. Έφυγε ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης.

    Την είδηση ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης…και δυστυχώς δεν χωράει αμφιβολία…

    ΣΟΚ στο μήνυμα που έλαβα από φίλη, πριν λίγο.

    Με ρωτούσε αν ισχύει η είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Χειλαδάκη1

    Επικοινώνησα άμεσα με το κινητό τηλέφωνο του Νίκου, ευχόμενη να είναι fake η είδηση, το οποίο όμως δεν απαντούσε.

    Την είδηση ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα ο δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης…και δυστυχώς δεν χωράει αμφιβολία… (εδώ)

    Με τον Νίκο Χειλαδάκη, γνωρίστήκαμε από κοντά, αν και γνώριζε ο ένας τον άλλον, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, στην ημερίδα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, τον Μάρτιο του 2014, όπου και οι δυο ήμασταν ομιλητές.

    Λίγους μήνες αργότερα, ο Νίκος Χειλαδάκης εξήγγειλε την δημιουργία Κινήματος, και στάθηκα δίπλα του σ’ αυτή την κανούργια του προσπάθεια, που είχε μέσα της έντονο το στοιχείο που χαρακτηρίζει μια Ελληνική Ψυχή. Δυστυχώς, το Κίνημα δεν προχώρησε…

    Η είδηση του θανάτου του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο της πατριωτικής δημοσιογραφίας.

    Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μέσω της υποφαινομενης διαχειρίστριάς τους, εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Νίκου Χειλαδάκη.

    Στο ύστατο ΑΝΤΙΟ, μια ευχή: “Στο ταξείδι σου, αγαπητέ συνάδελφε, μεσίτευσε στον Θεό, τη σωτηρία της Πίστης και της Πατρίδας μας.

    Εύχομαι στα όποια ανθρώπινα λάθη σου, ο Μεγάλος Κριτής, να σταθεί επιεικής, και να μετρήσει τους αγώνες σου για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

    Καλό σου ταξείδι Νίκο…

    Καλλιόπη Σουφλή

    ΝΙΚΟΛΑΕ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΑΞΕΙΔΙ.
    ΗΛΙΑΣ.+++.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί γνώρισα κι εγώ από κοντά τον Χειλαδάκη Ηλία μου. Είχα πάει μαζί με την Πόπη στην ημερίδα αυτή στη Θεσσαλονίκη το 2014.
      Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπαζει, πρόσφερε τα μάλα στην Πατρίδα.

      Διαγραφή
    2. Εκανε το εμβολιο της moderna.παρενεργεια του εμβολιου η ανακοπη

      Διαγραφή
    3. Σταματήστε να σκυλεύετε τον νεκρό Νίκο Χειλαδάκη, ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ.

      https://attikanea.info/%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%cf%8c-%ce%bd%ce%af%ce%ba/

      Διαγραφή


    4. Καναδός ανοσολόγος: «Κάναμε λάθος»

      EΛΛΗΝΙΚΑ ———- https://www.brighteon.com/0351fff0-ef24-4272-b7b5-0486ff4b393d

      Ο Byram Bridle είναι αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας στο Τμήμα Παθοβιολογίας του Πανεπιστημίου Guelph στον Οντάριο του Καναδά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται στις ιογενείς λοιμώξεις, καθώς και στον σχεδιασμό ανοσοθεραπειών για τη θεραπεία καρκίνων και μολυσματικών ασθενειών.

      Διαγραφή
  7. Βιογραφικό ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ.
    Ο Νικόλαος Χειλαδάκης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

    Έχει σπουδάσει κατ’ αρχή οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών και τουρκικά στο ΙΜΧΑ Θεσσαλονίκης, ενώ παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας.

    Έχει διατελέσει ανταποκριτής στην Τουρκία επί πολλά χρόνια και έχει γράψει πολλά άρθρα σε γνωστές εφημερίδες και περιοδικά, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, τις διεθνείς εξελίξεις, και ιδίως με ότι έχει σχέση με την Τουρκία, (πολιτική, οικονομία, στρατός, εξωτερική πολιτική, κοινωνία, θρησκεία, κ.α.), καθώς και με θέματα παγκόσμιας γεωπολιτικής .

    Υπήρξε ανταποκριτής σε γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

    Επίσης διετέλεσε επί τέσσερα χρόνια μέλος του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων του Υπουργείου Άμυνας, όπου έχει εκδώσει αρκετές μελέτες του γύρω από τα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στην Τουρκία και θέματα γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος.

    Παρακολουθεί ανελλιπώς σχεδόν επί τριάντα χρόνια τον τουρκικό και διεθνή τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο και έχει ασχοληθεί με διεθνή θέματα και όλες τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΔΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΞΕΝΙΣΤΩΝ(ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ); ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ;ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ Ε ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ mRNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΊΣΑΙ!
      Έτσι καχύποπτα πρέπει να σκεφτόμαστε για κάθε τί που κάνουν οι Κρόνιοι, χωρίς να ξεχνάμε στιγμή ότι οι ημιθεϊκοί ελληνικοί γόνοι είναι ο μυστικός τους στόχος.
      Για το γραφενιο κ την πρωτεΐνική ακίδα δεν έχω ολοκληρώσει κάποια προσωπική μου έρευνα, αλλά το ότι δρουν σαν να έχουν νοημοσύνη, αυτό παραπέμπει στο Black Goo, το οποίο είναι η κρυφή αιτία τον γεγονότων στα Φώκλαντ. Για την ιστορία ονομάστηκε "νοήμον πετρέλαιο". Για σκέψου όμως... "πετρέλαιο" αποκαλούμε την εναπόθεση σε κατώτερα στρώματα του φλοιού της Γης, σε υγρή μορφή, των προϊόντων σηψης παν-προϊστορικής χλωρίδας. Μήπως λοιπόν εδώ... ο προσδιορισμός "νοήμον πετρέλαιο" παραπέμπει σε παν-προϊστορική ΠΑΝΊΔΑ;;;!
      Γι αυτό έχω τολμήσει να αναφέρω τις προηγούμενες μέρες ότι το Black Goo είναι κατάλοιπο νεκρών δράκων. Μάλιστα, μετά από αυτούς τους σχολιασμούς μου μέσα σε αναρτήσεις του Διόδοτου.. πρόσεξα ότι και στα Κατοχικα Νέα άρχισαν να ψάχνονται με το Black Goo και να το συνδέουν με το γραφενιο των εμβολίων.

      Διαγραφή
    2. Μα αν δεν κανω λαθος mrna ειναι μονο το Πφαιζερ και το Μοντερνα. Αστρα και Τζονσον ειναι ιικου φορεα...

      Διαγραφή
    3. Απο αυτα που εχουμε προσβασιμα εννοω Κωστα...

      Διαγραφή
  9. Μ.Ο.iq λευκης 110, μ.ο. κιτρινης 130, οι αλλοι αστο, χαος... Τα guide stones λενε για 500εκ πληθυσμο. Λευκη 1δις, κιτρινη σχεδον 2δις συνολο 3δις (τρυπημενοι σχεδον το 1 δις συνολο) περιπου με μ.ο. iq 120. Η συνομοσια πισω απο τη συνομοσια τωρα: εμβολιαζουμε τους χρησιμους για να τους ξερουμε και εξολοθρευομε με νεο; ιο τα υπολοιπα αχρηστα 5-7δις. Αρα μενουν το 1δις των τρυπημενων λευκων και κιτρινων. Εξαιρετικα κοντα στον στοχο τους νομιζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από το Bloomberg: «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 166 χιλιάδες δολάρια σε 16χρονο για καρδιακή προσβολή από το εμβόλιο!»
    16χρονος έφηβος μαθητής από τη Σιγκαπούρη που υπέστη καρδιακή προσβολή μετά τη 1η δόση της Pfizer έλαβε 166.000 δολάρια ως αποζημίωση.

    https://gegonotstomikroskpio.com/2021/08/16%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%ad%cf%86%ce%b7%ce%b2%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%b9%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%8d/

    Αρχή στην Νορβηγία με αποζημιώσεις σε ανθρώπους που είχαν παρενέργειες από τα εμβόλια

    Πηγή: medlabnews.gr iatrikanea https://medlabgr.blogspot.com/2021/07/archi-stin-norbigia-me-apozimioseis-se-anthropous-pou-eichan-parenergeies-apo-ta-embolia.html#ixzz73yYOSkju

    Και κάτι ακόμα:
    Πως οι Μοσχοβίτες ανάγκασαν τον δήμαρχό τους να αποσύρει τα διαβατήρια μπολιάσματος;
    Πολύ απλά μποϊκοτάρισαν πλήρως όλες τις επιχειρήσεις που ζητούσαν διαβατήρια. Στο μποϊκοτάζ συμμετείχαν και οι μπολιασμένοι!! Οι κάτοικοι της Μόσχας άφησαν τα μαλλιά τους
    ακούρευτα, σταμάτησαν να πηγαίνουν σε μπαρ και εστιατόρια, έκοψαν τον κινηματογράφο,
    ξέγραψαν τα ξενοδοχεία, και γενικώς έπαψαν καθετί που απαιτούσε `διαβατήριο`.
    Έτσι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που έπιασαν πάτο ζήτησαν οι ίδιοι από τον δήμαρχο
    να αποσύρει τα `διαβατήρια`, και αυτός υπάκουσε!
    Ούτε διαδηλώσεις ούτε συγκρούσεις, απλή πολιτική ανυπακοή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 👍👍👍
      Σε ευχαριστούμε ΠΟΛΎ φίλε μου Tsute για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα φίλε, κάτι ακόμα σημαντικό:

      Έλληνες επιστήμονες ΣΠΑΝΕ την σιωπή: Μας εκβιάζουν για να κάνουμε τα εμβόλια – τι λένε για Τσιόδρα.

      https://www.el.gr/ygeia/health-news/ellines-epistimones-spane-tin-siopi-m/

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ.
      ΤΟ'ΧΕΙΣ ;
      ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΙΦΟΣ , ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ , ΠΙΣΤΌΛΕΣ.
      ΑΥΤΟ .ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
      ΤΟΥ ΛΕΣ :
      ΑΝΤΕ ΡΕ Γ@ΜΗΣΟΥ .
      .....ΚΑΙ ΠΑΕΙ !!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΠΕΤΟ-Π@@ΣΤΡΑ!

    https://www.pronews.gr/ygeia/1011065_gtoyntas-na-emvoliasoyme-ypohreotika-ta-paidia-gia-na-eggrafoyn-sto-sholeio-ola-ano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τέρας παγώνη που ερωτεύτηκε ένας βαρεμενος, θελει να εμβολιασει τα παιδιά μέσα στα σχολεία κιόλας!

    https://www.pronews.gr/ygeia/1011019_protasi-sok-apo-mpagoni-emvoliastika-kentra-mesa-sta-sholeia-na-emvoliastoyn-ta-paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά αποδεικνύεται στην εποχή μας ότι ο Μένγκελε μπροστά στους σημερινούς "επιστήμονες" ήταν "άγιος"! Δεν τους έφτανε με τίποτα!
    Ανακοίνωσαν τα ανθρωπόμορφα τέρατα της Αυστραλίας ότι έχουν σκοπό να εμβολιάσουν 24.000 παιδιά ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ! Και δυστυχώς ξεκίνησαν:
    ΣΟΚ Βίαιος εξαναγκαστικός πειραματικός εμβολιασμός σε παιδί στην Αυστραλία χωρίς την γονική συναίνεση.
    https://dimpenews.com/2021/08/19/%ce%b2%ce%af%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82/
    "Αστυνομικοί και υγειονομικοί αποσπούν το παιδί από την αγκαλιά του πατέρα αφού τους επέτρεψαν έναν σύντομο εναγκαλισμό σαν να πηγαίνει το κορίτσι σ΄ εκτελεστικό απόσπασμα.. Στη συνέχεια και μ΄ εμπλοκή αστυνομικού το παιδί παραδίδεται στα χέρια των ”αγγέλων του σκότους” για να το σουτάρουν με την πειραματική ένεση."
    Αυτά βλέπουν οι εδώ τερατόμορφροι και σήμερα βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο να λένε για υποχρεωτικό εμβολιασμό στα 5χρονα!!!
    Το βίντεο που έχει η σελίδα δεν το είδα γιατί σοκαρίστηκα και μόνο διαβάζοντας τι συμβαίνει, δεν θ’ άντεχα να ακούω τα κλάματα του παιδιού…
    Για όλα αυτά που κάνουν η αντιμετώπιση της παγώνη κατά Χατζάρα είναι εξαιρετικά επιεικής:
    Προσεχώς! Το δωρεάν κούρεμα της κυρίας Ματίνας Παγώνη ως συνεργάτιδας του κ. Μπουρλά και των Αρχών Κατοχής
    http://deltio11.blogspot.com/2021/08/blog-post_876.html
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιγόνη μου,

      νομίζω ότι και οι εμβολιασμενοι γονείς στην Ελλάδα, σε περίπτωση που επιχειρηθεί κάτι τέτοιο... θα φορέσουν τις καπαρντίνες τους...

      Διαγραφή
    2. ΡΑΒΔΙ.
      ΜΑΛΛΟΝ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.
      ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ.
      ΕΜΕΙΣ ,ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ;
      ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΡΙΜΙΝΙ.
      ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΩ...
    ΠΟΙΑ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ;
    ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΡΠΕΤΟ ΓΟΝΙΔΙΑ ;
    ΣΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ Κ.ΕΥΡΩΠΗ ,ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΙΣΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ,ΝΑ ΕΧΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.
    ΡΕ !
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ;
    Α !ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΩΤΕΡΗ ΕΤΣΙ ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ,ΔΟΚΙΜΑΣΕ.
    ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΡΕ ,ΜΙΣΟ ΩΜΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ;
    ΠΟΥ'ΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !
    ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΗΣ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ,ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ, ΠΙΣΤΕΎΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ .
    Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....
    ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ,ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΝΕΊΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΤΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.
    Ο ΠΙΠΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ,ΑΡΑ ,Ο ΠΙΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΠΟΣ.
    Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.
    ΚΛΑΝΕΙΣ ΠΑΤΆΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙΣ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ,ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ :
    ΟΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΣΙΓΑΑΑ !.
    ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΝΑ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ,ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !.
    ΕΙΠΑ !
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ !
    ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ !
    ΠΕΣΑΤΕ ;
    ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ .ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΕΠΑΘΕ.ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γραφένιο καί στα κορν-γλέικς

    https://twitter.com/fireoftruth11/status/1428422134980882437

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης έχουν μια αυτοπροκαλούμενη καταστροφή στα χέρια τους. Έτσι, το αφήγημα, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε μια άλλη τροπή: Δεν ήταν πλέον αρκετό να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού (για "ανοσία αγέλης"). Όχι, τώρα έπρεπε να εμβολιαστούν όλοι ανεξαιρέτως, ακόμη και όσοι είχαν φυσική ανοσία. Αν όλοι κάνουν το εμβόλιο, τελικά, είναι ευκολότερο να ισχυριστεί κανείς ότι αυτό που συμβαίνει είναι μια νέα δυσάρεστη παραλλαγή και όχι μια ADE(ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα) που οφείλεται σε εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδη πολλοι αναφερετε το Ισραηλ... σε παρα πολλες πηγες εξωτερικου αλλα και μεσω της επαγωγικης σκεψης το μεγαλυτερο ποσοστο τρυπηθηκε με placebo. Δλδ νερακι ορο. Το ιδιο συνεβη και συμβαινει σε πρπ ποσοστο 30% στην χωρα μας και στην Ευρωπη. Αυτα τα placebo νεροενεσεις διατιθενται μονο σε κονφορμιστες δεκανικια του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τρέξε κόσμε, νέο μπόλι σε κυκλοφορία:
    H ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Ινδίας ενέκρινε χθες το εμβόλιο DNA ΤΡΙΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ZyCoV-D κατά της Covid-19 της φαρμακοβιομηχανίας Zydus Cadila, για επείγουσα χρήση για ενηλίκους και παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω και έγινε το έκτο εμβόλιο του οποίου η χρήση εγκρίνεται στη χώρα.
    Ποσοστό αποτελεσματικότητας 66,6% σε δοκιμές τελευταίου σταδίου που έγιναν σε 28.000 εθελοντές σε όλη τη χώρα.
    https://www.el.gr/ygeia/health-news/nea-vomva-ayti-ti-fora-apo-tin-anatol/
    66,6% αποτελεσματικότητά!!!Τυχαίο;
    Άσε την σιγουριά που νοιώθεις, δεδομένου ότι οι δημιουργοί του εμβολίου είναι ινδοί!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή