«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

10.000 ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "GREAT RESET" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!
 


Δεκάδες χιλιάδες Καναδοί στις 15 Αυγούστου ξεσηκώθηκαν για να απορρίψουν τη "Μεγάλη Επαναφορά" απαιτώντας την ελευθερία τους και τον τερματισμό των περιορισμών που επιβάλλει η κυβέρνηση.

Εξοργισμένοι πολίτες κατέκλυσαν τους δρόμους του Μόντρεαλ στον Καναδά το Σαββατοκύριακο για να διαμαρτυρηθούν για την επερχόμενη εφαρμογή νέων περιορισμών που πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι αλλαγές θα αναγκάσουν τους Καναδούς να φέρουν υποχρεωτικά έγγραφα που θα ελέγχουν την ατομική πρόσβαση σε συνήθεις δραστηριότητες, όπως εκδηλώσεις, μπαρ, εστιατόρια και γυμναστήρια, αγορά κ.ά.

twitter.com/disclosetv


 


Δημοσιεύματα από την κρατικά χρηματοδοτούμενη Montreal Gazette υποστήριζαν ότι πρόκειται για πλήθος "εκατοντάδων ατόμων".

Ωστόσο, μια αεροφωτογραφία από ελικόπτερο τα λέει όλα.

twitter.com/MatteaMerta 


 

6 σχόλια:

  1. Ο Mel Gibson απασφαλίζει!

    https://kanenazori.com/2021/08/19/apasfalise_o_gibson/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καναδάς μέχρι την νίκη των αγγλοσαξώνων επί της Γαλλίας κατά τον Επταετή πόλεμο ονομάζετο Νέα Γαλλία και ήταν ενσωματωμένη ως υπερπόντιος επαρχία της Γαλλίας από την εποχή του Λουδοβίκου ΙΔ΄.
    Σήμερα είναι ένα απο τα βασικά προπύργια του νεοταξισμού, με ηγέτη τον έκφυλο Τζάστιν Τρυντώ.Ναι αυτόν που διόρισε υπουργό Αμύνης έναν Ινδό και που συμετέχει δημοσίως στις εκδηλώσεις των κιναίδων.
    Ο Καναδάς σήμερα είναι περιοχή μεταναστεύσεως αφροασιατών, ενώ μέχρι το 1968 υπήρχε απαγόρευση.
    Είναι δεύτερος σε αύξηση του εβραϊκού πληθυσμού μετά την Γερμανία, που έφθασε τις 375.000! Αυτοί ελέγχουν τα πολιτικο-οικονομικά πράγματα με κυρία έδρα το Τορόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!
      Κι αυτό καθιστά την κινητοποίηση του καναδικού λαού.. διπλά σημαντική. Γι αυτό και η ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. Avώνυμε , μ η χρησιμοποιείς τη λέξη κ ί v α ι δ o ι γιατί θα θεωρηθείς "ρατσιστής" από τον νυν πρωθυπουργό , την νυν πρόεδρο της δ η μ ι ο κρατίας ,
      και ό χ ι μ ό ν ο από αυτούς . Kωνσταντίνε , αν υπήρχε 1 ελικόπτερο στις φωτογραφίες , θα έδιναν την εντύπωση ότι πρόκειται για την Σαϊγκόν .

      Διαγραφή
  3. Η γκαζετ ειναι άθλια ανθελληνικη σιωνοπατσαβουρα και λυσσασμενος εχθρός της Ελληνικής παροικιας της Μοντρεωλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον Καναδά έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Στον τρυντώ έχουν περάσει βραχιόλι στο πόδι.
    Επί πλέον έχει ξεκινήσει μεγάλη εξέγερση τών αυτοχθώνων ενάντια στις ανθρωποθυσίες παιδιών, που οργανώνουν οι παπικοί.

    https://www.pronews.gr/thriskeia/1011184_kanadas-toylahiston-45-ekklisies-ehoyn-kaei-olosheros-me-tis-antihristianikes
    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άνωθεν δημοσίευμα:
    "Εμπρησμοί εκκλησιών ξέσπασαν σε ολόκληρο τον Καναδά μετά από τις πρόσφατες ανακαλύψεις μη χαρακτηρισμένων τάφων στις τοποθεσίες πρώην οικοτροφείων για παιδιά αυτόχθονων, πολλά από τα οποία διευθύνονταν από εκκλησίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή