«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Κάν'το για τα παιδιά μας, την πανίδα και την χλωρίδα μας..



facebook.com/groups...


15 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ??

    Καταγγελία- «βόμβα» για Βαρυμπόμπη: «Είδα άνδρες ντυμένους αστυνομικούς να βάζουν φωτιά»!
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1007771_kataggelia-vomva-gia-varympompi-eida-andres-ntymenoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

    https://www.youtube.com/watch?v=VTrMHZkC4E0&t=67s

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ CON, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

    " EBALAN TIS FOTIES GIA NA KIRIKSUN THN NEA THRISKIA TIS KLIMATIKIS ALLAGIS !!!! KAI EDO I ELLADA , PALI HTAN TO PIRAMATOZOO.
    PERNANE STO PART 2 TOY GLOBAL RESET !!!! THE HOAX CLIMATE CHANGE !!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι άλλοι αντιστέκονται στην ΝΤΠ και μάλιστα τα πράγματα αγριεύουν:
      Ο πρόεδρος της Βραζιλίας διατάζει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ!
      Λέει: «Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε αυτά τα σκατά!
      Γιατί οπλίζω τον κόσμο; Γιατί δεν θέλω την δικτατορία!
      Και δεν αντέχουμε άλλο! Αυτό που θέλουν είναι, την ελευθερία μας!
      Τους θέλω ΟΛΟΥΣ οπλισμένους!
      Γιατί ένας οπλισμένος άνθρωπος, δεν θα υποδουλωθεί ποτέ!
      Λοιπόν όλοι σας, σας παρακαλώ να ανησυχήσετε για το πιο πολύτιμο πράγμα, πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από την ζωή σας …. την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας!
      Γιατί ένας αλυσοδεμένος άνθρωπος δεν αξίζει τίποτα!»
      http://www.oparlapipas.gr/2021/08/video.html#more
      Όπως βλέπετε οι καπαρντίνες όχι μόνο είναι απαραίτητες, αλλά κάποιοι λένε ότι είναι η μόνη λύση στην παγκόσμια δικτατορία!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. Και όχι μόνο αυτό Αντιγόνη μου..
      Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει Ιχώρα μάλλον στο αίμα του.
      Μόνο ένας Ελληνογενής ξεστομίζει με τόση δύναμη και συνειδητοποιημένα, την φράση " Πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από την ζωή σας.. η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας! "

      Διαγραφή
  3. Εντάξει, δίνει-δεν δίνει η πολιτεία, κρίνεται. Αυτοί οι μεγαλοεπιχειρηματίες που ζούμε στην ίδια χώρα, τρώμε τους ίδιους καρπούς της, αναπνέουμε τον ίδιο αέρα, τί στα κομμάτια κάνουν; Κάηκε ότι πράσινο είχε απομείνει, δεν φιλοτιμούνται να δωρίσουν στολές, ειδικές μάσκες, τα απαραίτητα τέλος πάντων; Ε, τότε ας καούν και οι ίδιοι και ας πάνε σε άλλη χώρα να μείνουν, δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να συμβάλλουν κ να αγαπήσουν αυτόν τον τόπο. Είδαμε εξαντλημένους ήρωες να κοιμούνται πάνω στο δρόμο, άλλους να ξεφεύγουν απο την κόλαση φωτιάς την τελευταία στιγμή, έ, δεν πάει άλλο. ΚΆΝΤΕ ΚΆΤΙ !
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από παντού καταγγελίες:
    ΝΑ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
    http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.com/2021/08/blog-post.html
    Επίσης τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δεν είχαν επιβραδυντικό υλικό με αποτέλεσμα να ρίχνουν μόνο νερό που από τις υψηλές θερμοκρασίες εξαερωνόταν πριν καν φθάσει στο έδαφος!
    Ναι! Αλλά βρέθηκαν 6,5 εκατομμύρια για ταινία, αλλά η πυροσβεστική έμεινε χωρίς επιβραδυντικό υλικό!!! Που; Σε μια χώρα που καίγεται κάθε χρόνο!
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,
    Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ: ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 112 ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ, ΣΠΙΤΙΑ ΔΑΣΗ ΖΩΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΕΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ.
    Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

    40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΣΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΡΕ ΣΑΠΙΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΣΑΣ ΡΟΘΤΣΙΛΤ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΕΤΕΙ 2021 ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ KAI ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ;
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΦΟΔΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΔΩΣΑΤΕ 3.000 ΑΔΕΙΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ;

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

    Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ, ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΗ ΠΡΑΞΗ.

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΙ ΦΘΗΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ, ΒΙΛΕΣ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕ, ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ;
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
    EXEI MONO ΤΙΜΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηλία μου,

      είμαστε ακόμα στην αρχή των δεινών. Από εδώ και πέρα θα πέσει άγρια σκούπα, αλλά δυστυχώς και πάλι θα υποφέρουν περισσότερο οι αδύνατοι. Επιχείρησαν να κάψουν μέχρι και πυρηνική μονάδα στην Τουρκία. Το σχέδιό τους είναι να επιφέρουν οικολογικό χάος σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και τεράστια έλλειψη τροφίμων, ως το Β'μέρος του σχεδίου Great Reset, ονόματι κλιματική κ επισιτιστική κρίση, αμέσως μετά τον ψευτοκόβιντ, με εμβολιασμένους τους πάντες, στείρους ή νεκρούς, εμβολιασμένους=τσιπαρισμένους επίσης, για να εκτελούνται με το πάτημα ενός κουμπιού οι αντιφρονούντες, με ανακοπή καρδιάς, ψήσιμο κανονικό μέσω 5G.

      Σε αυτό τον κόσμο ζούμε!
      Για να εξολοθρευτούν εντελώς αυτά τα ερπετά, πρέπει να δράσει -όχι τώρα, αλλά- χθές κιόλας.. κάτι ΑΝΏΤΕΡΟ.
      "χθες κιόλας".. γιατί ο χρόνος τελείωσε. Ετοιμάζονται να τρυπήσουν και τα παιδιά.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
      Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ, ΜΕ ΨΥΧΗ, ΜΕ ΜΝΗΜΗ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ,
      Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ.
      Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥΓΡΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

      Η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ, Η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Ηλία, όταν βρεις χρόνο διάβασε αυτό:

      https://nikolaosanaximandros.gr/i-gaia-mas-tha-diorthosei-tis-adikes-pliges-tis/

      Διαγραφή
    4. Μόνο που φοβάμαι Ηλία μου, ότι δεν είναι η Γαία που δείχνει την αντίδραση της με τις φωτιές, αλλά η ίδια η Καμπάλα για να οδηγήσει το δημιουργημενο αυτό χάος προς όφελος της. Ρίξε μια ματιά και στην ανάρτηση "Έλα να μάς πεις για μάσκες και μπόλια μετά..".
      Η ανάρτηση δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες, αλλά την έφτιαξα για να υποψιασει σαν πρώτο βήμα τον κόσμο και να αρχίσει να σκέφτεται ότι πρέπει εν παντί τρόπω να εμποδίσει αυτόν τον εφιάλτη να 'ρθεί. Είμαστε στο σημείο 0. Ακριβώς τώρα πρέπει να κοπούν κάμποσοι λαιμοί της καμπαλ, και αυτό να γίνει εμφανές σε ΟΛΟΥΣ, όχι απλά σαν πανηγυρικά και ανεπιβεβαίωτα ποστ στο telegram.

      Διαγραφή
  6. Για να περάσει η αναβάθμιση στο "Ελλάδα 2,0" πρέπει να κατακερματιστεί το αρχικό πρόγραμμα εκκίνησης.
    Πρόγραμμα εκκίνησης ήθους, αξιών , πολιτισμού, διάπλασης του νου.
    Τόσα χρόνια ζητούσαμε την Νέμεσις να καθαρίσει τα αποβράσματα που κυβερνούν την Ελλάδα, τελικά η Νέμεσις καθαρίζει την Ελλάδα πρώτα για να σβήσουν από το χάρτη οι κυβερνήτες της.
    Πολλοί τους χειροκροτούνε , άλλοι τους φιλάνε τα χέρια , κάποιοι τους γλύφουν , άλλοι καμαρώνουν που τους πατούν, για αυτούς τους 60% που τους ψηφίζουν ξεκίνησε η Νέμεσις να καίει στο διάβα της.

    Αγαπήσετε τους πάντες μήπως και σωθούμε αναμεταξύ μας , γιατί οι "ανευθυνοϋπεύθηνοι" μας καταδικάσαν.

    Αναστάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ
    https://1.bp.blogspot.com/-9aVwv-o5NAM/YQw6vTel9-I/AAAAAAAAl_Y/8-GH3rYurFMctDQJor44GyHyJMXkYZ-1ACNcBGAsYHQ/s1034/%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%25A4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον λαό της Εύβοιας αν μπορείτε να εξακριβώσετε τα στοιχεία… Σας καίνε για ανεμογεννήτριες

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/08/blog-post_967.html


    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΌΖΟΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ;
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΤΕ ;
    Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε
    ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΗΤΕ ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΕΥΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή