«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΙΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙΝ...



ΤΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ COVID-19 (ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΟΥ ΙΟΥ, ΣΕ Η/Υ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ) ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. 

To ψάρι είναι άρρωστο γιατί το νερό είναι βρώμικο. Τί πρέπει να κάνουμε; Λύση1: Εμβολιάζουμε το ψάρι - Λύση2: Τού αλλάζουμε το νερό.


 

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΙΓΕΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ “ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ” ΑΥΤΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΣΙΜΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ, ΠΟΛΥΔΟΣΙΚΟ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΝΤΑΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΠΛΕΟΝ).

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΤΟ 1921 ΜΕ ΤΗΝ “ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ” (Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΗΤΑΝ, ΟΥΤΕ ΓΡΙΠΗ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ), ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΜΕ ΤΟΝ “ΙΟ COVID-19” (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΙΟΥ). ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ.


ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ 0,κατι% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ), ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ, ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΠΡΩΤΟΝ, ΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΜΑΣΤΕ (ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΔΙΑΦΟΡΑ) ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΦΙΜΩΤΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΥΠΟ ΣΥΝΗΘΚΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ. ΚΑΙ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ” ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΗΣ / ΔΥΣΘΑΝΑΣΙΑΣ (ΤRANSHUMANISM / EXTINCTION).

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 5ης ΓΕΝΙΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΩΔΕΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΘΥΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ, ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ. ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΔΑ, ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΕΚ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΥΒΡΙΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΜΒΙΑΣ ΓΑΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ, ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Τοποθετούν αυτά..για να κατευθύνουν αυτά..

ΟΣΟΙ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΔΩΣΑΝ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΚΥΡΙΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΟΛΕΨΙΑ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ 30%-50% ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ, ΤΑ (ΑΝ)ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΣΤΕΙΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΦΡΙΚΩΔΕΣ, ΑΠΟΔΟΜΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΙΑ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΚΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚ ΚΙΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ, ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ, ΤΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΠΕΣ, ΡΑΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ, ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΟΡΣΑΡΣΙΦ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ “ΛΕΠΡΟΥΣ’ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΙΠΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ, Κ.Τ.Λ.) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΕΡΗΣ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΓΕΡΟΤΕΡΟ, ΛΕΥΚΟ ΔΕΝΤΡΟ.


ΙΣΩΣ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΚΑΙ ΣΦΑΛΛΩ. ΙΣΩΣ, ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΙΣΩΣ, ΟΧΙ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΕΤΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ Γ’ΠΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΙΑΡΚΩΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ!

Ο ΙΟΣ COVID-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΡΙΠΗΣ). Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΙΡΡΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΙΣΩΣ, ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.

“Προκειμένου να επισημανθεί οποιοσδήποτε ιός ως αιτία ασθένειας κάποιου, πρέπει να απομονωθεί ολόκληρος ο ιός (η πλήρης γενετική αλληλουχία). Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη με τον COVID 19. Αυτό είναι σωστό. Κανένας πλήρης ιός δεν έχει ακόμη απομονωθεί και αυτό πρέπει να είναι το πρώτο βήμα πριν γίνουν άλλα βήματα σε μια τέτοια διαδικασία που τελειώνει με ιογενή δήλωση… πόσο μάλλον μια δήλωση πανδημίας. Αν και μερικοί άνθρωποι θα δηλώσουν ότι ο COVID 19 υπάρχει ως ιός, ο πλήρης ιός κατασκευάστηκε τεχνητά μόνο με προσομοίωση υπολογιστή. Αυτό δεν είναι επιστήμη. Αυτή είναι μια έκδοση βιντεοπαιχνιδιών για κάτι που δεν υπάρχει.” https://ermionh.blogspot.com/2021/08/10-covid.html

Σημάδια σχεδιασμένης υπακοής και υποταγής
ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ:

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΜΑΦΙΟΖΩΝ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΜΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ (ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ, ΠΑΓΚΟΛΙΝΟ, Κ.Α.).

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΕΝΤΕΣ (ΑΠΟ ΤΟ 2003), ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΤΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ COVID-19 ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ, ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΦΟΒΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ Π.Ο.Υ.

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ., ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΕ ΛΥΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΦΕΡ’ ΕΙΠΕΙΝ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΙΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ (ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ‘Η ΜΗ) ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΥΣΙΩΝ ΟΠΩΣ: Η ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ, Η ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΕΣΙΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ.

 

ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ ΧΑΠΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ, ΕΥΚΟΛΑ. ΩΣΤΟΣΟ, ΟΠΩΣ Η ΧΗΜΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. ΕΤΣΙ, ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ LOUIS PASTEUR ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ANTOINE BECHAMP. ΕΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ, ΜΑΝΤΕΨΤΕ… ΔΕΝ ΗΤΑΝ! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ, ΑΛΛΑ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ. ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ!

 

πηγή

 

 

Τα 4 στάδια της χειραγώγησης : 

1. Φόβος: Κάνε αυτό ειδάλλως κάτι κακό θα συμβεί.

2. Kολακεία: Κάνε αυτό και τότε θα είσαι καλός άνθρωπος (προστάτευσε αυτούς που αγαπάς, εμβολιάσου τώρα).

3. Δωροδοκία: Κάνε αυτό και θα έχεις προνόμια. 

4. Βία: Κάνε αυτό ειδάλλως θα υποστείς τις συνέπειες.


 

60 σχόλια:

  1. Εδώ βγήκε ο γώγος (άκου επώνυμο) και λέει: Ποιός είναι αυτός ο montagnieu; Και τον δυγόνταραν οι άλλοι στο mega: χασαπόπουλος και σια (cia).......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει.. Θα τούς το ξαναθυμησουμε την ώρα που θα τούς κρεμαμε.

      Διαγραφή
    2. το είχε πει ο Αγιος Παίσιος για εμβόλιο με χάραγμα, τις συνέπειες και την προστασία όσων δεν το έχουν κάνει, βιβλίο πνευματικές αφυπνίσεις λόγοι και διδαχές, όταν ανοίξει το πέντε τζι, το έξι είπε κάποιος κάποτε, θα είσαι εσύ

      Διαγραφή
    3. δεν κατάλαβες;
      τους ανεμβολίαστους θέλουν, τους δυνατούς, γι αυτούς είναι κάτι στρατόπεδα με αποτεφρωτήριο που έδειξε βίντεο η Βρεττανίδα
      εκεί θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα, και πάνω στα γερά μυαλά θα πειραματιστούν, τί να τους κάνουν τους άλλους που θεωρούν αγελη;

      Διαγραφή
    4. Εχετε λυσσαξει ολοι με το κρεμασμα και τον τυφεκισμο.
      ΟΧΙ !!! Πρωτα μαζικα βασανιστηρια για να υποφερουν, οπως εκαναν
      τον κοσμο να υποφερει. Σιγα μην ειμαστε large με τα βρωμοσκυλα,
      για να τους προσφερουμε εναν γρηγορο θανατο.
      Ο γρηγορος θανατος ειναι γι'αυτους που τον αξιζουν κι οχι για
      τετοια κοπροσκυλα.

      Διαγραφή
    5. 🙂 👍

      Σημ. Γράφω "κρέμασμα" χάριν συντομίας. Ειδάλλως έχω ήδη πολύ πρωτοποριακή και ελκυστική λίστα βασανιστηρίων, η οποία θα χρειαζόταν περιγραφή τεσσάρων σελίδων 🙂

      Διαγραφή
    6. Μια ποινή για όλους:
      Ισόβια σε καταναγκαστικά έργα
      (Καλλιέργειες , ζώα κλπ)
      Και ΔΗΜΕΥΣΗ όλων των περιουσιακών στοιχείων.

      Διαγραφή
    7. δε θα κανουμε τα λαθη που κανουν στις ταινιες, με καθυστερησεις... ψοφο ψοφο ψοφο

      Διαγραφή
    8. τί γράφεις ;;;

      σιγά μην ΄βάλουμε τους ανώμαλους με τα αθώα ζώα και φυτά

      Διαγραφή
    9. Ισόβια καταναγκαστικά NAI.
      Καλλιέργειες, ζώα OXI.
      (σιγά που θα τους βάλουμε σε αγροτικές φυλακές να παίρνουν τον αέρα τους)

      Ορυχεία, χωματερές, βόθροι ΝΑΙ.
      Με περιλαίμιο ασύρματου ηλεκτροσόκ, και πάνοπλους φρουρούς με τέιζερ σε πρώτη χρήση. (Να δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας.)

      Και δήμευση περιουσίας -κινητής και ακίνητης- υπέρ του δημοσίου, μέχρι 7ου βαθμού συγγενείας.

      μνκ

      Διαγραφή
  2. δεν θα σωθούν στα καταφύγια, θα πεθάνουν εκεί μέσα όλοι φρικτά, ζωντανοί θα μπουν και δεν θα ξαναβγούν ποτέ, λόγια μεγάλων αγίων, πριν καν σκεφτούν να τα σχεδιάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοι ομως πιστεουν οτι θα σωθουν.. εχουν προγραμματισει το θεματακι της μεταλλαξης με ημερομηνια ληξης, για να βγουν οταν θα εχει ξεθυμανει.. δε θυμαμαι τον επιστημονικο ορο "implanted expiration date" ή κατι τετοιο..

      Διαγραφή
    2. εμβολιαστικό κέντρο ο ιερός ναός στην Κρήτη Ηράκλειο στις 6 Σεπτεμβρίου
      τί γίνεται ω παίδες;
      έπεσαν δώρα;
      κάντε το και μπουζούκια, άντε να χαθείτε γελοίοι, μπροστά στο ιερό θυσιαστήριο είστε ικανοί να κάνετε και επίδειξη εσωρρούχων όπως οι Τουρκαλάδες στην Αγία Ειρήνη στην Πόλη, γελοίοι
      άντε μην πάρουν ανάποδες οι χριστιανοί και τρέχετε

      Διαγραφή
    3. Οι γνήσιοι χριστιανοί δεν θα πάνε σε ναούς που πάνε σούρτα φέρτα οι αιρετικοί οικουμενιστές κι οι φίλοι τους, είναι δυνατόν να πάνε στον ναό που γράφεις; Θα είναι ένα σκέτο οίκημα, μάλλον ξεχνούμε το γ πρόσωπο του Τριαδικού Θεού, το Αγιον Πνεύμα, οι ναοί είναι χώροι χάριτος, όπου μπαίνει βρωμερό ποδάρι φτωχαίνουν, όταν μολυνθούν είναι σκέτα τσιμέντα, έχουν φύγει όλοι οι του πνευματικού κόσμου, θα βλέπεις ένα θέατρο

      Διαγραφή
  3. Iσπανική γρίπη ωνομάσθη, επειδή στην Ισπανία έγινε η πρώτη επίσημος αναφορά.
    Η προέλευσις από Κίνα όπως και η γρίπη του Χονγκ Κονγκ, 1957-8, και η ασιατική του 1968 με αποτέλεσμα μόνον στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες θάνατοι ηλικιωμένων.
    Η ισπανική γρίπη του 1918-9 εκτιμάται ότι έδοσε 50 εκατ. νεκρούς, όταν ο παγκόσμιος πληθυσμός δεν είχε συμπληρώσει τα 2 δις.

    Ποιοι Ρόθσιλντ το 1921, της Αγγλίας, της Γαλλίας ή της Αυστρίας. Στην Γερμανία από το 1901 είχε εξαλειφθεί ο κλάδος.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://attikanea.info/αυτά-σιγουρα-δέν-σας-τά-εξήγησε-ποτε-κα

      https://attikanea.info/ο-εφιάλτης-με-τα-εμβόλια-και-τότε-και-τώ

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους τους Φίλους.

    Το περιβάλλον, το νερό, η τροφή, τα ψεκάσματα κλπ κάνουν τη "δουλειά" αλλά πολύ αργά. Είναι ηλίου φαεινότερο οτι όλα τα παραπάνω αργούν να φέρουν το επιθυμητό, για αυτούς, αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισαν να επισπεύσουν τα πράγματα.

    Τους ανήκουν τα πάντα. Βαφτίζουν το ψάρι κρέας και το κάνουν να φαίνεται λογικό. Το έκαναν για χιλιάδες χρόνια με τη μέθοδο της σταγόνας και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Σε συνδιασμό με το διαίρει και βασίλευε, έκαναν τη δουλίτσα τους και έτσι όλα καλά για αυτούς. Ο δυνάστης στον οποίο αναφέρεται ο αγαπητός αρθρογράφος, όπως και μια άλλη σειρά "ανθρώπων" που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα, κατά την ταπεινή μου άποψη ΔΕΝ είναι η πραγματική ρίζα του κακού.

    Όμως όλο αναφερόμαστε σε "αυτούς". Ποιοί, επιτέλους, είναι "αυτοί" ; Σας παρθέτω δύο links, τα οποία διάβασα πλαιότερα και ήταν άκρως διαφωτιστικά. Παρουσιάζουν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ δυνάστες, οι οποίοι κατά τη γνώμη μου έχουν δεσμούς με το κακό ΑΝΩΘΕΝ. Αυτές είναι οι οικογένειες : Massimo, Lancelotti, Orsini, Aldobrandini / Brandolini, Colonna, Borgia, Pallavicini, Torlonia, Theodoli, Gaetani. Ποιός είπε οτι δεν μας κυβερνάει η μαφία ;;; Βεβαίως διαβάζουμε τα πάντα με επιφύλαξη.

    https://tabublog.com/2017/07/11/the-holy-grail-of-who-they-are-that-rule-over-us-all/
    https://tabublog.com/2017/07/14/the-holy-grail-of-who-rules-and-controls-all-part-ii-must-see-and-share/

    Αδέλφια ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ μπορούμε μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον εχθρό. Διότι είναι ΑΟΡΑΤΟΣ στους περισσότερους, αλλά και ορατός να ήταν δεν αντιμετωπίζεται με συμβατικά μέσα. Το οτι υπάρχουν ανάμεσά μας άνθρωποι που παρόλη τη δυστοπική κατάσταση αντιστέκονται, μου δίνει τη σιγουριά οτι έχουμε βοήθεια ΑΝΩΘΕΝ.
    Η άνωθεν αυτή βοήθεια, δεν είναι ορατή σε όλους μας. ΣΩΣΤΑ δεν είναι ορατή, διότι αν ήταν, θα ήταν και ευάλλωτη στον εχθρό. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Σίγουρα θα έρθουν χειρότερα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε την πίστη μας. Ο εχθρός καταστρέφει τα πάντα στο φευγιό του. Αυτό ζούμε τώρα. Την προσπάθεια καταστροφής που οφείλεται στην ΗΤΤΑ του εχθρού.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΡ-ΣΩΣΤΟΣ φίλε Διόσκουρε!

      Συμφωνώ απολύτως με τον κατάλογο των ονομάτων. Έχουν ξαναναφερθεί στο ιστολόγιο και από προηγούμενες χρονιές. Μάλιστα, επειδή μέλη των οικογενειών αυτών δεν έχουν φωτογραφηθεί ποτέ, φυσικά για δικούς τους στρατηγικούς λόγους, ο αγαπητός φίλος, μπλόγκερ και συνεργάτης του ιστολογίου μας, "Μποτίλιας", έχει αναφέρει ότι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας υποδυόμενοι αστέγους και ασήμαντους της καθημερινότητας. Σαφώς και τούς εξυπηρετεί να έχουμε κάποια πλασματικά κάδρα μπροστά μας συνέχεια και να αδειάζουμε πάνω τους τις σφαίρες της οργής μας. Κάδρα τύπου "Ρόθτσάιλντ", "εβραίοι", "σιωνιστές" κλπ..

      Η αξία του άρθρου δεν μειώνεται καθόλου όμως πιστεύω, κι ας περιορίζεται σε μία μόνο οικογένεια, αυτή των Ρόθτσάιλντ.

      Διαγραφή
    2. Οικογένεια "Βοργία"; Να δείς ποιός τους λέει έτσι; Α. Ο Χίος στο Μακ.

      Διαγραφή
    3. "Το περιβάλλον, το νερό, η τροφή, τα ψεκάσματα κλπ κάνουν τη "δουλειά" αλλά πολύ αργά."

      ετσι ακριβως... εξαλλου ειναι τυχαιο που σταματησαν οι ψεκασμοι; εδω που μενω γω απο τοτε που ξεκινησε το παραμυθακι με τα τρυπηματα, παπαλα τα αεροπλανακια με τις ασπρες ουριτσες.. ουτε μια!!!

      "Ο δυνάστης στον οποίο αναφέρεται ο αγαπητός αρθρογράφος, όπως και μια άλλη σειρά "ανθρώπων" που καταδυναστεύουν την ανθρωπότητα, κατά την ταπεινή μου άποψη ΔΕΝ είναι η πραγματική ρίζα του κακού."

      εγω πιστευω οτι τους πραγματικα ιθυνοντες νοες δε θα τους μαθουμε ποτε... εγω τους φανταζομαι κλεισμενους 24/7 σε καποιο βουνο να σκεφτονται πως να οργανωσουν και πως να αποργανωσουν ολους εμας, σαν να παιζουν σκακι... σαν ενα βιντεοπαιχνιδι στρατηγικης.. να φτιαχνουν σχεδια σαν τον αλμπερτ παικ για 100 χρονια μετα.... παντως στο ποστ μιλαει για λυκοσυμμαχια απο καμποσα μπουμπουκια, αρα δεν το περιριοζει σε μια φαμιλια, το θεμα καλυπτεται απο ολους τους παιχτες κρυφους και ακρυφτους.. μη ξεχναμε οτι μεχρι πριν απο 10 χρονακια ο ροτσιληθρας ηταν αγνωστος.. δεν εχει μπει ποτε στη λιστα του φορμπς με τους πλουσιους

      Διαγραφή


  5. ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΣΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ … !

    https://katohika.gr/stranger-voice/tora-tha-lysakseis-gia-na-soseis-tous-filous-sou/

    Παρε τωρα ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ Ασταξανθιν , ΤΩΡΑ
    Αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι το μοναδικο “αντιδοτο” που υπαρχει ,μεχρι να βρεθει καλυτερο ωφειλουμε ολοι να ενημερωσουμε ολους τους συνανθρωπους μας !
    Εμας μας κλεινουν την φωνη , μας φιμωνουν , μας σβηνουν στης μηχανες αναζητησεις , εμεις δεν μπορουμε να πετυχουμε τον στοχο πανελαδικα αν δεν μας βοηθησεις εσυ , ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!!



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικαρα εισαι ολα τα λεφτα! παντα γραφεις τα καλυτερα σχολια... θα πρεπει να τα συγκεντρωσουμε ολα τα βοτανια που μπορουν να σωσουν δικους μας που την πατησαν με τα κ@λοεμβολια.. ασταξανθιν, ψευδαργυρος, πευκοβελονες, πρασινος πυλος (πρασινος αργιλος), ζεολιθος, βιταμινη D, ιβερμεκτινη, μονοκλωνικα, υδροξυχλωροκινη, αξονικη τομογραφια, κατι μαγνητικα κολπα που επινοησαν οι ρωσοι για να τραβανε τα νανοσωματιδια... αντεπιθεση μπας και σωσουμε κανεναν οσο ακομα μπορουμε..

      Διαγραφή
    2. Hulda Clarke Zapper. Προσωπικά με 30-40 λεπτά στα 2.5 Hz έχω καθαρίσει πολλά κρυολογήματα. Στα ebay ξεκίναγαν από 10 δολλάρια μόνο το κύκλωμα. Με καμιά 50αριά ευρώ είναι ένα κουτάκι με μπαταρία μέσα με δύο καλώδια και αντίστοιχα ηλεκτρόδια (χάλκινα κομμάτια σωλήνα). Κρατάς τα ηλεκτρόδια στα χέρια ή ένα στο χέρι ένα στο πόδι και οι τετραγωνικοί παλμοί με θετικό offset που στέλνει κάνουν δύο πράγματα:

      – αν κάποια από τις εκατοντάδες αρμονικές συμπέσει αρκετά κοντά με την ιδιοσυχνότητα κάποιου από τα μικρόβια, το μικρόβιο καταστρέφεται από τους ίδιους τους παλμούς

      – σε κάθε περίπτωση το ανοσοποιητικό επιταχύνεται κατά πολύ.

      Εδώ ένα βακτήριο δέχεται παλμούς στην ιδιοσυχνότητά του και στο τέλος διαλύεται. Δεν είναι ότι παθαίνει… ηλεκτροπληξία, είναι κάτι άλλο, κάτι που συμβαίνει μόνο σε μία συχνότητα. Κια γοα τους πιο τεχνικούς, δεν είναι μηχανικός ο συντονισμός όπως μαθαίναμε στο Λύκειο με τη γέφυρα Tacoma. Είναι ηλεκτρομαγνητικός συντονισμός.

      https://www.youtube.com/watch?v=nCkupIqbNXo

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21:29
      ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
      ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ....
      Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ.


      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  6. Οι αποπισω βρυκολακες (δηλαδη αυτοι που σπρωχνουν τους μπροστινους) δεν ρισκαρουν αλο τον Εφιαλτη να τους χαλασει τη μανεστρα λογω βλακειας κε να χασουν το τεραστιο φαγοποτι. Θα μοστραρουν τον Αιδοιο(νη) Γεωργιαδη για επικεφαλης, ιτε με συγκυβερνηση (ετσι κι αλιως ολοι τα ιδια σκουπιδια ινε τωρα μεσα στο μπορντελο το κυνοβουλιο) ιτε με κυβερνηση εθνικης αναγκης (τραπεζιτων κε αλων βρυκολακων) ωσπου να τουμπαρουν παλι τον τρομοκρατημενο κοσμακη κε να τον καταλαγιασουν.
    Παληα τους τεχνη κοσκινο των φρικτων εγκληματιων βρυκολακων που πατουν επι εληνικων πτωματων.
    Αλωστε ετσι τους εμαθαν οι δικες τους βρυκολακινες μαμακες: όλα ινε χρημα κε όλα για το χρημα (στο τελος πατησαν κε πανω στη μανα τους για το χρημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ομως καποιοι!!!!

      Ξυπνησανε!!!

      Και δεν τρώνε άλλο αχυρο..

      Όλοι αυτοί σε λιγο θα ψάχνουν τρύπες για να κρυφτουν!!

      Αλλά..λεγω ..αλλά!!!
      Θα τους βρισκουμε,και θα τους δινουμε τον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!


      .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

      Διαγραφή
  7. Ενα απο τα καλύτερα άρθρα σου. Μπράβο στον συγγραφέα, τοποθέτησε με λογική σειρά και αναλυτικά αυτά που σκεφτόμαστε αλλα δεν έχουμε την υποδομή να τα εκφράσουμε γιατι δεν μπορούμε να τα αναλύσουμε απο τη ρίζα τους. Ο άνθρωπος είτε μόνος του, είτε μεταφράζοντας, έκανε πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι να κρατήσουμε δυνατοί όλοι μας μέχρι να τελειώσει αυτός ο πόλεμος και ο Θεός να βοηθήσει την Ελλάδα μας να αναγεννηθεί απο τις στάχτες της. Πρόσεξα το σημείο που λέει για το ποιούς χρησιμοποιούν οι λυκοσυμμαχίες των δισεκατομμυριούχων και συμφωνώ απόλυτα, έτσι είναι.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι σχολια του ιδιου, γραφει συχνα πυκνα στην Σουφλη.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ φίλε 21.03, είναι ωραίο να βρίσκεις αναλυτικές απαντήσεις στους προβληματισμούς του καιρού μας, να είναι καλά ο άνθρωπος που ανοίγει μάτια κ μυαλά με τον κόπο του.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. +1
      Σ'ωραιοςς!

      Διαγραφή
  8. https://attikanea.info/ο-αποκρυφισμοσ-στην-ευρωπη


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καποιος ϶ϵΛΛΗΝ στα σχόλια δίνει ρέστα, από ότι είδα. Πάλι δαρμένος ο γιαχβέ.

      Διαγραφή
    2. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΕΨΙΛΟΝ..

      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΈΚΦΡΑΣΗ "ΑΓΙΟΤΡΙΑΔΙΚΟΙ", ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ".. ΕΙΝΑΙ Η ΆΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΊΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ.



      ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...

      ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ:

      Ο ΠΟΛΥΘΕΪΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 12 ΘΕΟΙ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ=ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ), ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
      Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. "ΤΟ ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ΦΩΣ", ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ.

      ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΤΗΝ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΣΧΕΣΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΚΩΣΤΑ, ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Δ.ΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ Δ.ΡΑΜΜΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ.

      ΠΡΟΣΕΞΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΩΝ «ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ» ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ϶ϵΛΛΗΝ, ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΕΡΠΕΤΟΚΡΟΝΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΑΧΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΚΛΟΠΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ϶ϵΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ (ΑΝΑΖΗΤΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ). ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΙΑΡΚΩΣ. ΟΠΩΣ, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΟΜΩΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΡΚΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ (ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ).

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΚΛΟΠΗ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΝ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η Κ.ΣΟΥΦΛΗ, ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ (ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟΝ BLOGGER, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΛΟΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΟΓΡΑΦΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ).

      Η Κ.ΣΟΥΦΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΛΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΥΠΟΥΛΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΑΡΦΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΑ (ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΣΤΟΝ BLOGGER) ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΩ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΟΙ ΦΙΛΟΕΡΠΕΤΟΚΡΟΝΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΤΙΜΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΩ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ «ΑΝΘΥΠΟΜΑΡΙΟΝΕΤΙΑ» ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ.

      ΕΠΙΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛ. ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΙΛΩΝ, ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΡΟΘΤΣΑΪΝΤ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΞΟΙΚΕΙΩΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ Ο ΣΕΜΝΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ (ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ), ΚΑΛΟΓΡΑΜΜΕΝΗ (ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ), ΔΟΜΗΜΕΝΗ (ΜΕ ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ), ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ (ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ (ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ), ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΣ.

      ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ, ΣΤΟ DISQUS, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟ, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΟΛΟΥΘΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.

      ΥΓ. ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ/ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΩ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΓΕΡΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΧΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

      Διαγραφή
    4. ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΊΛΕ ΜΟΥ,
      ΕΜΕΙΣ ΌΛΟΙ - ΕΣΎ, ΕΓΏ, Η ΠΌΠΗ, Ο ΕΡΓΟΔΌΤΗ, Ο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ, Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΉ, Ο ΔΙΗΝΈΚΗΣ, Κ. Α. ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΆ ΚΡΙΤΉΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΑΠΆΤΗΣΗ.

      ΕΡΡΩΣΟ!

      Διαγραφή
  9. Κουράστηκα να διαβάζω τρόπους εκτέλεσης και θανάτους
    Τα είπε ο Παίσιος, απλά, θα κρύβονται
    Φαντάσου τους δημοσιογράφους, πού θα κρύβονται όταν έχουν εκατομμύρια εχθρούς; Είπες ψέμματα και πέθαναν άνθρωποι, χάθηκαν οικογένειες, αυτοκτόνησαν, αρρώστησαν και νομίζεις ότι είσαι αθάνατος και θα πας πρώτη πόρτα δεξιά στον παράδεισο; Δεν ξέρω αν τελικά χρειάζονται νέες κολάσεις λόγω τρομερής αποστασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Φαντάσου τους δημοσιογράφους"

      μα θαχουν ψοφησει απο μονοι τους μεχρι τοτε... ουτε να μας βαλουν στο κοπου να τους κρεμασουμε δε θα χρειαστει.. ολοι τους μπολιαστηκαν!!! λολ

      Διαγραφή
  10. παντως αυτο το πραμα οτι υπαρχει και αλλη θεωρια για τα μικροβια που ηταν αντιθετη με εκεινη του παστερ, πρωτη φορα την ακουω... μου θυμιζει την υποθεση του γιγαντα Τεσλα που μεχρι πριν απο 15 χρονια δεν ξεραμε καν οτι υπαρχει... τον ειχαν βγαλει μεχρι και απο τα βιβλια της ιστοριας ρε σεις, αν ειναι δυναμον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκανες την ένεση; Στειρώθηκες και έχεις το πολύ 5 χρόνια ζωής! - 3:46
    https://newtube.app/fake_pandemic/0i7Pehw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κώστα, χτυπάς στο ψαχνό. Δε φοβάσαι μήπως σου κατεβάσει τον διακόπτη ο γούγλης; Τα ίδια σχολίαζα και στου Μάριου. Όταν ξεκίνησες ήταν αλλιώς, τώρα οι καιροί είναι άγριοι και πονηροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας το ρίξουν. Θα έχω προλάβει να κάνω λίγο καλό.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΗΝ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ "ΡΙΞΟΥΝ". ΜΑΚΑΡΙ, ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΆΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ! ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ.

      ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ, ΕΠΙ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΛΙΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ, ΚΑΠΟΤΕ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΟΣΩΝ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

      ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ. ΚΙ, ΟΜΩΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ (ΕΝΙΟΤΕ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ) ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΟΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΧΘΡΟΓΝΩΣΙΑ. ΤΩΡΑ, Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΣΥΝΤΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ, ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ.

      ΥΓ. ΚΩΣΤΑ, ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ, ΛΟΓΩ ΒΙΑΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ, ΛΙΓΑΚΙ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ (ΜΕ ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ). ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΟΛΟΔΟΞΩ ΝΑ ΓΙΝΩ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ, ΑΣΗΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΕΊΡΕΥΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΔΎΝΑΜΗ.
      ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ!

      Διαγραφή
  13. Η BMW βρέθηκε θετική στον κορονοϊό - 0:17
    https://newtube.app/user/MyAmericana/ffEMsQu
    ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ Η BMW ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ;
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΡΩΚΤΟΤΕΣΤ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΦΡΟΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΤΟΞΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ,
    ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΟΚΑΡΕΙ...''ΚΟΛΑΣΗ'' στην ιερή Ιερουσαλήμ....!!2021...!!ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Η πρωτεύουσα του Ισραήλ ΚΑΙ ''ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ'' ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ.
    https://www.facebook.com/nksp6/videos/908248693375495/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΑΟΥ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!!!
      ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Τι θελει να πει ο ΠΟΙΗΤΗΣ;
      καπως ΕΤΣΙ θα πεσει και το τεμενος;

      Διαγραφή
  15. https://www.bitchute.com/video/Fs77yUYmlxUV/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://attikanea.info/ευα-δουβαρα-μια-συνέντευξη-που-αφυπνί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοιτάτε τι έχει μέσα στο νανομπόλι. Δομή καθόδου-ανόδου-καθόδου βρέθηκε στο φιαλίδιο εμβολιασμού AstraZeneca! Αυτό να το βλέπουν τα καλόπαιδα που μας έλεγαν οτι δε γίνεται να λειτουργούν τα bluetooth χωρίς το ένα και το άλλο και το παράλλο, και έσκιζαν τα "πτυχια" τους. Είστε για πολλές καρπαζιές!!! Μερικές φορές καλύτερα είναι να μασάτε, παρά να μιλάτε. Κάποιοι θέλετε απλώς να κάνετε το κομμάτι σας, να πουλάτε μούρη και εξυπνάδες στο ιντερνέτο. Είστε σαν 15χρονα στο μυαλό, σας λυπάμαι. Πνεύματα αντιλογίας για καρπαζιές, σαν και αυτές που ρίχναμε στο σχολεία σε κάτι παιδιά βιολιά. Θα έρθει και η ώρα σας καλόπαιδα. Μαζί με τα πτυχία άντε σχίστε και τα καλτσόν σας τώρα.

    https://www.orwell.city/2021/08/diode.html
    https://rumble.com/vllvwl-chistopher-montenegro-cathode-anode-cathode-structure-found-in-astrazenecas.html?mref=lveqv&mc=48pz1
    https://techvalue.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-nfc-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-38491

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καλόπαιδα εξυπνάκηδες, είναι τρόλλια του συστήματος.

      Διαγραφή
  18. https://attikanea.info/Γι-αυτό-θέλουν-να-εμβολιάσουν-τους-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-binteo-ΣΟΚ-Εμβολιακό-Μακελειό-στην-Ινδία/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://1.bp.blogspot.com/-JfKzya6gLls/YSZmOoaUjFI/AAAAAAACJEY/jjFlS6IQFtgpCvZIkY1fk7N7D5ZxU45FACLcBGAsYHQ/s545/19.jpg
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_466.html
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_346.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://attikanea.info/%CE%95%CF%83%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C-%CF%88%CE%AC%CF%87%CF%84%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%8D-%CE%A3%CE%B5-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC/

    Μεχρι και οι φεμινατζι εκαναν ντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.youtube.com/watch?v=sQMV2AehR8o
    (Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: "Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aWj3O2q_460s.jpg
    Noticed this in a scene from the movie Cop Out (2010)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://www.pronews.gr/ygeia/1018684_perierga-eyrimata-se-aytopsies-nekron-meta-ton-emvoliasmo-toys-allages-stoys-istoys#comment-5542198233

    ΑπάντησηΔιαγραφή