«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Διάσημοι σατανάδες που το παίζουν αγαπούληδες... και η τρομακτική αλήθεια - Βίντεο για γερά νεύρα..


 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




13 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΟΥ!!! ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" !!! ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλης-Σκορπιος31 Αυγούστου, 2021 23:50

    Σκετη απογοητευση να πεθανουμε εμεις για να ζησουν αυτοι τρελα αλλα καμμια χαρη δεν θα σας γινη ειστε εχθροι και ετσι θα αντιμετωπιστειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλες τις ασθένειες ,θυμηθείτε π.χ. το ειντζ, "κάθε ημέρα" μας έλεγαν
    πως ανακάλυψαν κάποιο φάρμακο και επεξηγήσεις του τύπου "δεν είναι 100% αποτελεσματικό, αλλά προχωράμε κλπ. κλπ.". Την άλλη ημέρα πάλι κάποιο άλλο είχαν ανακαλύψει κ.ο.κ.
    Μόνο σε αυτήν την κοροϊδία ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ!!!
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ!
    ΓΙΑΤΙ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια στιγμη ο ΠΟΥ θα ανανκοινώσει ότι η πανδημία διακινείται από τους εμβολιασμένους και οι μεταλλάξεις που ξεπερνούν τα εμβόλια οφείλονται στον εμβολιασμό και πρεπει άμεσα να σταματήσει ο εμβολιασμός. Πότε θα γίνει αυτό? Σε 9-10 μήνες από σήμερα όταν θα χει φανει ξεκάθαρα το πρόβλημα. Οι εμβολιασμένοι θα μπαινουνε καραντίνα μέχρι να βρεθεί αντίδοτο που θα εξουδετερώσει το εμβόλιο. Θα τους βάλουνε όλους να πάρουνε αντίδοτο και όποιος ζήσει. Γιατί το αντίδοτο ούτε κλινικές μελέτες θα χει. Τούτο τουλάχιστον το δοκιμάσανε σε μερικές χιλιάδες ανθρώπους και ποντίκια. Το αντίδοτο μόνο σε ποντίκια θα χει δοκιμαστεί και θα τους το κάτσουνε και θα τρέχουνε να το λάβουνε όπως τρέχουνε τα πρεζάκια να πάρουνε την ηρωίνη. Οι ουρές στα εμβολιαστικά κέντρα που θα το χορηγούνε θα φτάνουνε 3-4 χιλιόμετρα. Εχει συνέχεια το έργο. Υπομονή και θα τη δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φημες παντως λενε οτι απο μεσα Οκτωβριου ξανακλεινει το μαγαζακι Ελλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΤΑΝΙΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ


    https://rumble.com/vlnw0r-36386523.html


    ΝΑΝΑ



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.

    ---------------------------------------------------------------------------
    ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ


    Η KAREN KINGSTON ΓΙΑ ΤΑ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER! – 31:18

    https://newtube.app/fake_pandemic/K6sYx82


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειδα το βιντεο μεχρι τον χιμπατζη Φριμαν.
    Το οτι ο Κεϊν και ο Φριμαν ειναι παλιες καραβανες του Χολλυγουντ δεν σας λεει τιποτα;
    Δηλ. εννοω ΠΟΙΟΙ κρυβονται πισω τους και τους παρακεινουν ή και τους απειλουν ακομα ο'τι....θα καταστρεψουμε τις ταινιες σας αν δεν βγειτε μπροστα να ψησετε το ποπολο για το μπολι;
    Δεν εχετε ακουσει ΤΙ κανανε στον μακαριτη τον Καζατζιδη οι ιδιοι ελληνοφωνοι κοπριτες που εχουν δωσει διαταγη στα ελληνοφωνα πορνοραδιοφωνα να ΜΗΝ βαζουν τραγουδια του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://youtu.be/APQwCdNceOc
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!! ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  10. https://twitter.com/Marka2_/status/1433349914952622080

    ΑπάντησηΔιαγραφή