«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Πονηρά πράγματα γίνονται...

ΜΑΤ εμπόδισαν 50 εθελοντές και υδροφόρες να βοηθήσουν στο σβήσιμο της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη. Η κυβέρνηση έβαλε τα ΜΑΤ να φυλάνε τη φωτιά..; - Αστυνομικοί παρακολουθούσαν αμέτοχοι αγνώστους που εκτέλεσαν βιαιότητες σε συνεργείο του OPEN TV το οποίο μετέδιδε πλάνα από αγανακτισμένους πολίτες.

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

28 σχόλια:

  1. Βάλανε την μονταζιερα μπροστά τα σκυλιά του σκαι στησανε επεισόδιο με μπάτσους και κυβέρνηση παρέα και από το πρωί είναι με την ουρά στα σκέλια το οπεν, εμ πήρες και εσύ οπεν τι νόμιζες ότι ήταν μόνο για την προπαγάνδα των εμβολίων, είσαι συνεργός πλέον η θα παίζεις μαζί μας ή μοκο που λέμε και στο χωριό μου άχνα, σιωπή, μούγκα, δεν θα μας χαλάς εσύ το αφήγημα 3 μέρες τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα συμπληρώσω για να το πάω και λίγο πιο μακριά 11 του μηνός θα κηρυξουν την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 11 όχι νωρίτερα όχι αργότερα και όχι μόνο λόγω της φωτιάς....

      Διαγραφή
  2. Συνδυάστε το με αυτό:
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1007771_kataggelia-vomva-gia-varympompi-eida-andres-ntymenoys

    Καταγγελία- «βόμβα» για Βαρυμπόμπη: «Είδα άνδρες ντυμένους αστυνομικούς να βάζουν φωτιά»!

    Καλημέρα από τον καπνισμένο Μεσσηνιακό κάμπο.
    Ο αέρας απλά δεν αναπνέεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΟΥΛΗ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΕΥΡΩ

    120.000.000 ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ AEGEAN
    80.000.000 ΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
    30.000.000 ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ
    21.000.000 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
    20.000.000 ΣΕ ΜΜΕ-ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"
    18.500.000 ΣΕ ΜΜΕ - ΛΙΣΤΑ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
    13.500.000 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΟΜΜΑΤΑ
    11.000.000 ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΟΔΙΩΝ
    6.200.000 ΣΕ ΜΑΣΚΕΣ
    2.000.000 ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ 11/2020
    1.700.000 ΣΕ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 17.000.000 ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντοκουμέντα: Οι δήμοι που καίγονται στη Β.Εύβοια είχαν απορρίψει απόφαση της ΡΑΕ για αιολικά πάρκα πριν 15 μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Κώστα, δεν ήξερα σε ποιό άρθρο να βάλω αυτό το σχόλιο, οπότε το αναρτώ εδω, για να το δουν όλοι.

    Αν δείτε το χθεσινοβραδυνό live του Μπαντίδη, σε συνομιλία με τον stranger, ο stranger πέταξε και αυτός μια ΒΟΜΒΑ, μεγαλύτερη απο του Μάριου προχτές.
    Η κουβέντα ξεκίνησε περί Γιαννακόπουλου (ξανά) και μέσα σε 4 λεπτά υπώθηκαν ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα. Ειδικά προς το τέλος αυτού του διαστήματος, δεν σου κρύβω οτι πετάχτηκα όρθιος και δε πίστευα αυτό που άκουγα.

    Να σου επισημάνω οτι τον stranger τον "ανακάλυψα" κάπου στο 2010 και τον διαβάζω καθημερινά. Ακόμα όμως δεν το κατανοώ 100%. Αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι οτι είναι ο μόνος ερευνητής που είναι ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ MATRIX, το οποίο ονομάζει "υπεροντότητα πληροφορίας".

    Δείτε απο το 55:30 - 59:10 λεπτό : https://www.youtube.com/watch?v=pO07vTOIc-M

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει.. δεν είναι και τόσο δυσνόητος. Δικά μας πράγματα λέει, όλα αυτά που ψάχνουμε, εγώ, εσύ, ο Εργοδότης κλπ. Περί Ελλήνων, Φαέθωνα κ.ά..

      Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Διόσκουρε για το βίντεο!

      Και όπως έχουμε πει επανειλημμένως, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτοί οι αλήτες οι Κρόνιοι θα την φάνε την π..... στο τέλος από τους Έλληνες.

      Διαγραφή
  6. Έχουμε και μεσημεριανή αντεπίθεση από οπεν παίζει διαρκώς τηλέφωνα από κατοίκους της Ιστιαίας αυτά που ακούγονται ανεκτίμητης αξίας πετάνε αεροπλάνα και δεν ρίχνουν νερό κάνουν επιτήρηση, οι πυροσβέστες κοιτάνε από τα μπαλκόνια και τις ταράτσες την φωτιά και η πυροσβεστική λέει ότι σε δύο ώρες θα έχουν σχέδιο για την περιοχή εγκλήματα καταγραφεί ο οπεν κατηγορητηριο στήνει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευταία εξέλιξη ακούστηκαν οι φωνές των κατοίκων στο οπεν φοβήθηκαν οι κυβερνητικοί και στείλανε 5 αεροπλάνα στην Ιστιαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχετε ακούσει φήμες οτι έχει αναλάβει ο Στρατός ; Όχι απαραίτητα για τους απέναντι, αλλά και για φυσική καταστροφή (βλέπε σεισμό). Ακούγεται οτι έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες σε νοσοκομεία (πολεμική διαθεσιμότητα) και στρατό και οτι όλη η συνοριογραμμή με τους μογγόλους είναι "αστακός". Έχετε κάποια σχετική πληροφόρηση ; Αν υπάρχει κάποιος Φίλος εδώ με γνωστούς σε νοσοκομεία και στρατό, ας μας "φωτήσει" αν μπορεί.

    Όσο αφορά την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αν το κάνουν, θα το κάνουν καθαρά για τα μπόλια και όχι για τις φωτιές που δεν κάνουν τίποτε για να τις σβήσουν.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα είναι μόνο για μπόλια η μόνο για φωτιές, πιστεύω ότι έχουμε μπει σε γενικευμένο υβριδικό πόλεμο με σταδιακή κλιμάκωση στα επόμενα στάδια θα δούμε εξεγέρσεις και φωτιές σε χοτσποτ εισβολή μεταναστών σε Έβρο έως αστικό πόλεμο τουλάχιστον σε 4 μεγάλες πόλεις, εύχομαι να μην φτάσει εκεί όμως η πραγματικότητα είναι σκληρή, επίσης ο πάτερ Ελπίδιος σε βίντεο που κυκλοφορεί στο γιουτουμπ λίγες ημέρες πριν τις φωτιές μίλησε για φωτιές έως και δολοφονία πολιτικού η οποία δεν είναι απίθανη εάν κάποιος πολιτικός τολμήσει και πατήσει στην Εύβοια μετά τον προφανή δόλο της φωτιάς, ο Θεός βοηθός από εδώ και πέρα.

      Διαγραφή
    2. Ανάκληση αδειών στον στρατό δεν υπάρχει. Η ανάκληση είναι σοβαρή. Έγινε πέρσυ το καλοκαίρι.

      Διαγραφή
  9. http://trelogiannis.blogspot.com/2021/08/blog-post_40.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/08/blog-post_93.html?m=1
    Παίζει και να ισχύει, βασικά και να ισχύει δεν πρόκειται να σου πουν ότι ισχύει οπότε οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δείτε και αυτό..
    https://www.larissanet.gr/2021/08/07/proetoimasia-gia-krisi-i-polemo-stin-5i-ype-engrafo-fotia-gia-epistratefsi-fot/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μετά τον Οσιο Δαυίδ δεύτερο θαυμα
    https://mobile.twitter.com/Dimi_Zaharakis/status/1423866129483804673?ref_src=twsrc%255Etfw%257Ctwcamp%255Etweetembed%257Ctwterm%255E1423866129483804673%257Ctwgr%255E%257Ctwcon%255Es1_c10&ref_url=https%253A%252F%252Fwww.koolnews.gr%252Fevvoia-prokopi-o-ai-giannis-o-rosos-ekane-to-thavma-tou-vrochi-esvise-ti-fotia-pou-plisiaze%252F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μόνο σπίτι που έμεινε ανέγγιχτο σε Βαρυμπόμπη, Αφίδνες, Ιπποκράτειο Πολιτεία είναι του Σκρέκα! Διαψεύδει ο υπουργός – Γιατί η είδηση “κατέβηκε” κακήν κακώς από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ;

    https://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Το-μόνο-σπίτι-που-έμεινε-ανέγγιχτο-σε-Β/

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πάει και ο μητσοτάκουλαααας. Κάηκε η Ιποκράτειος πολιτεία, κάηκαν και τα σπίτια των δικαστικών; Άντε να ξεμπερδέψει τώρα ο μάγκας. Θα βράζουν οι δικαστικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανθρωποι με καμενα σπιτια πανε να μεινουν σε ξενοδοχεια κε ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΗΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε ο μαλακομπουμπουκος αυτος ο '''τεραστιος μαλακας [εε υπουργος ηθελα να πω] που στο διαολο εξαφανιστηκε;;;;μπας και καηκε;;;[μακαρι] η χοντροκουραδα η ντορα ,που ειναι;;;ολοι αυτοι που επιτελουσαν εργο κυβερνητικο[αρχιδια] τωρα που αποκαλυφθηκε η γυμνια τους που κρυφτηκαν;;;;που ειναι το κρατος δικαιου που γκαριζαν προεκλογικα;;;;εχουν αφησει ενα ηλιθιο, ενα βοδι με ειδικες αναγκες, να χειριζεται μια τετοια κατασταση,και τα χει ΣΚΑΤΑ οπως ειναι τα μουτρα ολων τους...αει στο διαολο να πανε ,αλλα στα παπαρια τους [σιγα μην εχουν[γιατι τα σπιτια τους κατα ενα περιεργο τροπο δεν καιγονται ποτε....ξεφτιλισμενοι ξαναψηφιστε τους κακο ψοφο ναχουν κι εσεις μαζι που τους ψηφιζεται..ολετηρες.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΤΕΣ. Ο
    ΜΩΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ.
    Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε Αρκαδια, Μεσσηνια καηκανε λιοστασια με μεγαλα δεντρα. Εκατονταετιας και ανω. Απο Σεπτεμβρη ετοιμσθειται για σχεδιο επιβιωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Marka1

    Ο δήμαρχος Μαντουδίου ξεφτιλίζει τον Οικονόμου του #σκαι_ξεφτιλες και εκεινος δεν βγάζει κιχ.
    Δειτε μέχρι το τέλος
    Απιστευτα σκληρό βίντεο
    #Μητσοτακη_καθαρμα #μητσοτακη_παραιτησου

    https://twitter.com/Marka149133376/status/1424039658577596417



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

    ΒΙΝΤΕΟ

    Γιάννης Παπαβασιλείου
    Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα λαμπαδιάζει(Εσκεμμένα το πυροσβεστικό είναι σε αδράνεια)
    KAI TO ΑΡ@ΙΔΙ ΛΙΑZETAI


    https://www.facebook.com/tseros691/posts/4230113413691036


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τέτοιες εικόνες βρέθηκα αντιμέτωπη στην Ανατολική Μάνη που παραθέριζα. Από το βράδυ της Πέμπτης μας έστελναν μηνύματα στα κινητά και προς το ξημέρωμα ήρθαν και μας είπαν για εκκένωση του κάμπιγκ. Μας έστειλαν μέσα στη νύχτα στο Γύθειο, που ήταν ζωσμένο από τη φωτιά. Δηλαδή, μας έστειλαν στο μάτι του κυκλάνα. Μετά ήρθε ένα 100 και μας είπαν πως μπορούμε να πάμε στο Μαυροβούνι που είναι ασφαλές (Εκεί δηλαδή που καιγόταν το σύμπαν). Εν τω μεταξύ, στο Γύθειο χιόνιζε αποκαΐδια, ο καπνός σε έπνιγε και 8 η ώρα το πρωί ο ήλιος δεν φαινόταν και ήταν σαν βράδυ. Πήραμε τηλ την αστυνομία και ρωτήσαμε αν υπάρχει ασφάλεια στο Βαθύ, εκεί από όπου φύγαμε. Μας είπαν να πάμε πίσω, όλα καλά. Στο δρόμο, σε μια διασταύρωση ήταν αραγμένο ένα μεγάλο πυροσβεστικό όχημα, ενώ δίπλα καιγόταν το σύμπαν. Ένας κάθιδρος και μαυρισμένος από την κάπνα μπάτσος προσπαθούσε να στείλει τα αυτοκίνητα προς τα εκεί που του είχαν δώσει διαταγές. Έφτασα στο κάμπιγκ και μάζεψα ό, τι δεν είχα προλάβει την προηγούμενη νύχτα. Ένα ελικόπτερο, κόκκινο της πυροσβεστικής, εμφανίστηκε, έκανε δύο βόλτες και εξαφανίστηκε, ενώ η φωτιά ξαναπλησίαζε πολύ πιο επιθετικά. Καμία πυροσβεστική, καμία βοήθεια, κανένας εθελοντής πυροσβέστης, παρά μόνο οι ντόπιοι που δούλευαν στα τουριστικά τα καλοκαίρια, μαζί με τους ανθρώπους από τα γύρω χωριά που καίγονταν ολοσχερώς, πάσχιζαν με όλα τα μέσα να τη σβήσουν (είναι πολύ λυπηρό να μαθαίνεις πως κάηκε όλη η περιουσία, όλα τα ελαιόδεντρα που μου υπερηφανεύονταν πριν λίγες ημέρες πως βγάζουν το κωροναίικο λάδι, το καλύτερο στον κόσμο).
      Ήρθε πάλι το 100 με πλήρες πλήρωμα, αραχτό και ατσαλάκωτο στις θέσεις του αυτοκινήτου και μας είπαν να κατευθυνθούμε προς τη θάλασσα για να σώσουμε τις ζωές μας. Μετά από λίγα λεπτά μας είπαν να φύγουμε γρήγορα προς την Αρεόπολη. Φύγαμε αμέσως, ενώ πίσω μας μαινόταν η φωτιά. Κόλαση. Στην Αρεόπολη είχαμε μια άριστη φιλοξενία και μεγάλη συμπάθεια και ενδιαφέρον από τους ντόπιους. Όμως και εκεί είμαστε εγκλωβισμένοι, γιατί και από τον καρόδρομο προς Καλαμάτα τα πράγματα ήταν επίσης δύσκολα, λόγω άλλων πυρκαγιών που μαίνονταν στα σύνορα με τη Μεσσηνία. Το πρωί μας είπαν πως ο δρόμος προς Σπάρτη έχει ανοίξει. Στη διαδρομή όλα που πριν έσφυζαν από ζωή, ήταν στάχτη...Λένε πως ήρθε το ρώσικο αεροπλάνο και έσβησε τη φωτιά σε χρόνο dt. Όμως, υπήρχαν πολλές εστίες που κάπνιζαν, αλλά κανείς δεν ήταν εκεί γύρω να επιβλέψει για τις αναζωπυρώσεις.
      Αυτή η εμπειρία με έχει σημαδέψει, όχι για τον κίνδυνο που βίωσα με ένα αυτοκίνητο με βλάβη μέσα στη νύχτα και έναν τρεμάμενο τρομαγμένο σκύλο για συντροφιά, ενώ με κυνήγαγε η φωτιά. Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι οι οιμωγές των άγριων ζώων, ενώ καίγονταν.Τα σπαραχτικά ουρλιαχτά των τσακαλιών και των αγριογούρουνων ήταν η κραυγές από τα σπλάχνα της Φύσης, που κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα, το ίδιο το ενσαρκωμένο ΚΑΚΟ , τη βιάζουν μέχρι θανάτου, μαζί με όλα τα πλάσματα που τρέφει και τους δίνει ζωή.

      Διαγραφή

  21. Γιάννης Παπαβασιλείου
    ·
    Δεν είναι μετανάστες, ούτε λ@θρο, ούτε έχουν φύγει από εμπόλεμη περιοχή
    (Αν το είχαν κάνει αυτό θα ήταν δειλοί ανάξιοι πατρίδας),
    #ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ είναι και τους έχουν φέρει για να βεβηλώσουν την Ελλάδα μας κάτι που ήδη το κάνουν με τις εκκλησίες μας, τα σπίτια μας, τα χωράφια μας και μια πλειάδα ακόμα αποδείξεων🤬🤬🤬🤬
    Μέχρι και τον αέρα μας αναπνέουν που τον καταστρέφουν εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων🤬🤬🤬

    https://www.facebook.com/tseros691/videos/379435260263269/


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν έχετε καταλάβει το σκεπτικο,
    Της Κούλας!!!
    Κανει πειραμα !!
    Για να δεί, Αν η ΕΛΛΑΔΑ ...

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ...


    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή