«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Άμεση κινητοποίηση της ΒΙΑΝΕΞ

 


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φαίνεται πως έχει βαλθεί να σπάσει τα νεύρα των νεοταξιτών ως εκεί που δεν πάει.

Σε νέα ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από τη ΒΙΑΝΕΞ και αναδημοσιεύτηκε από το λογαριασμό του Γιαννακοπούλου στο instagram, η ΒΙΑΝΕΞ ξεκινά άμεσα την -κατά το δυνατόν- αποκατάσταση των ζημιών στη Βαρυμπόμπη.

Η ανακοίνωση της ΒΙΑΝΕΞ, ξεκινά με τη φράση «Varibopi – Reset», κάνοντας μία σαφέστατη αναφορά στο νεοταξικό «Great Reset», θέλοντας προφανώς να προκαλέσει άλλο ένα δυνατό τσίμπημα στα πισινά της ΝΤΠ. Δεν ξέρω βέβαια αν το «Varibopi» παραπέμπει στο «Πόπη» ως έμμεση αναφορά του «θα γίνει της Πόπης», καθώς η περιοχή ονομάζεται Βαρυμπόμπη κι όχι Βαρυμπόπη…

Στην ανακοίνωσή του, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, κάνει κάλεσμα σε όσες εταιρείες επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης. Ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχαριστίες στις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Ομίλου.


kanenazori.com


34 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΥΓΕ ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚQΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΑΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.....
    ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΜΊΑ.....
    ΤΗΝ ΑΝΑΔΆΣΩΣΗ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.....
    ΌΤΙ ΓΊΝΕΙ ΘΈΛΕΙ ΣΚΈΨΗ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.....
    .
    ΆΚΟΥΣΑ ΈΝΑΝ ΕΙΔΙΚΌ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΤΟ ΕΞΉΣ...
    ΌΤΑΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΝΑΔΆΣΩΣΗ ΔΕΝ ΒΆΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ......
    ΆΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ, ΤΌΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΆΡΧΟΝΤΕΣ ΣΠΌΡΟΥΣ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς, ξέρει πολύ καλά τι κάνει!
      Όταν δήλωσε ότι θα αναλάβει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης είπε ότι θα συνεργαστεί με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  3. http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2021/08/blog-post_13.html
    Συγκλονιστικός Μητροπολίτης Μόρφου: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ!

    Στείλε τρόφιμα, φάρμακα και νερά σε συνανθρώπους σου που πλήττονται κύριε Γιαννακόπουλε, η δημόσια φιλανθρωπία σε ξεπληρώνει σ αυτήν την ζωή, κάνε την πράξη αγάπης εν κρυπτώ, ανθρώπους έχεις
    δεν είπε τυχαία ο Κύριος, όσο δύσκολα περνά η καμήλα απ το μάτι της βελόνας....
    διαβάζετε κάτι και σηκώνετε αμέσως σημαίες θαυμασμού
    ωριμότητα καμιά
    μας πάνε για διαμελισμό, πάμε για άγριες καταστάσεις κι εσείς ψάχνετε είδωλα για να τα χειροκροτείτε
    στα κατοχικά έχει πο΄λύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις για τα κειμήλια του Τατοίου τώρα στην πυρκαγιά και το πολυτελές διαμέρισμα της προεδρου απ την εταιρία με τις ανεμογεννήτριες
    άντε ξυπνάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ισχύει αντίσταση από τα βουνά
    οι μπαχαλάκηδες μες την Αθήνα κρύβονταν σαν αρουραίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΔΕΝΤΡΩΝ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα καλά, αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να κρατήσει λίγο τη γλώσσα της; Ετσι γίνονται τα ρεπορτάζ, μισά άρθρα βρίσιμο για να ενισχύσουμε την άποψή μας και την επιρροή στη γνώμη του κόσμου;

    « ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ ΜΗΤΣΑΡΑΣ…

    Γιατι οι ΜΗΤΣΑΡΕΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.



    Καλλιόπη Σουφλή



    Λένε πως το μουστάκι, είναι ο φερετζές του πούστη.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΜΗΤΣΑΚΙ ΤΗΣ;»

    Ο άνθρωπος εξήγηση έδωσε, κατα δεύτερο λόγο η φαρμακοβιομηχανία δεν θα μας ρωτήσει πού θα κάνει χορηγίες, ο ίδιος δε ξεκαθάρισε απο την αρχή οτι είναι αντίθετος κ όποιος θέλει ας κάνει εμβόλιο. Κρίμα τα ρεπορτάζ της τα καλά, αλλα έχει ξεφύγει τελείως αυτή η κυρία με τα βρισίματα γιατι σταματάς να την διαβάζεις. Επίπεδο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    Capricorn ♑️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eγώ θα έλεγα απλά ότι ο καθένας έχει το στυλ του. Οι αναγνώστες της δεν το βλέπουν όπως εσύ αγαπητέ Capricorn. Τούς αρέσει που η κα Σουφλή δεν χαρίζεται σε κανέναν. Μην κοιτάς που ο Διοδοτος έχει μια τάση προσωπολατρική (βλ. Πούτιν, Τραμπ, Γιαννακόπουλος). Δεν είναι όλοι έτσι. Και αρκετός κόσμος δεν θέλει να είναι οι μπλόγκερς έτσι.
      Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, αν είμαι προσωπολατρικής κατεύθυνσης. Και επειδή είναι δικό μου το μπλογκ, ό,τι θέλω κάνω και ό,τι σχόλια γουστάρω αναρτώ. Αυτά που δεν βάζω, ας πάνε οι συντάκτες τους να τα βάλουν στης Σουφλή ή όπου αλλού νομίζουν ότι δεν θα λογοκριθούν.

      Διαγραφή
    2. Γι αυτό συμμετέχουμε εδώ αγαπητέ μας Κώστα, εναλλακτική πληροφόρηση και ανοχή στις απόψεις μας. Βρίσιμο κ κατάρες δεν είδα ποτέ εδώ για την ψήφο του καθενός μας που έκρινε κ ψήφισε κατα συνείδηση το λιγότερο κακό ελλείψει άλλου καλύτερου για τον τόπο. Αλήθεια, ο Κυριάκος έστω κ αργά ζήτησε και συγγνώμη, η κ Σουφλή την ξέρει αυτή τη λέξη όταν καταριέται σχεδόν τη μισή Ελλάδα. Εχει ξεφύγει και το σταματώ εδώ για να μην αποπροσανατολίζω απο το άρθρο μας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία φίλε Κώστα.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Σε ποιον Κυριάκο αναφέρεσαι; Στον Μητσοτάκη; Καμία συγνώμη δεν ζήτησε. Μισή μόνο και εκ των συμφραζομενων. Όλο για κλιματική αλλαγή πάλι έλεγε το σίχαμα.
      Η Πόπη έχει ζητήσει αρκετές φορές συγνώμη για πράγματα που έπεσε έξω ή παραπληροφορήθηκε.
      Όταν έλεγε "να τους κοπούν τα χέρια σύριζα αυτωνών που πήγαν και ψήφισαν και τις δύο φορές τσίπρα το 2015", σε αυτό συμφωνώ κι εγώ απόλυτα!
      Εν πάση περιπτωσι, φαίνεται ότι το κλίμα του Διοδοτου σού ταιριάζει καλύτερα. Άραξε εδώ 😊

      Διαγραφή
    4. @capricorn, παίζεις πούστικα. Γιατί το σχόλιο που είχα γράψει, δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που θέλεις να το κολλήσεις. Για ποιά συνείδηση ψήφου μιλάς; Γι αυτή που έχετε όσοι ψηφίζετε Κούληδες και Τσιπραίους και όλα τα πιόνια του Ρότσιλντ, για να εξασφαλίσετε ένα κοκκαλάκι για την πάρτη σας;
      Βγαίνω επώνυμα και γράφω τα σχόλιά μου σε όποιον θέλω να καταγγείλω.
      ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ.
      Όσοι ψηφίσατε αυτά τα κτήνη, είστε ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ...
      Αλλά η αυτοκριτική, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΩΝ, και όχι των ΔΕΙΛΩΝ.

      Διαγραφή
    5. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ;
      Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ;
      ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ ,ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ .
      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ,ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
      ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ.
      ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ,ΕΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΑΚΟΜΑ.
      ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΟΜΩΣ.
      ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ,ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΕΝΟΙ.
      ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Η ΠΟΠΗ.
      ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ
      ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
      ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  7. μιζοτακη Γ@ΜΙΕΣ@Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://www.ksipnistere.com/2021/08/blog-post_787.html
    Tο βάζω για να τα ενώσετε με τις φωτιές που φυτέψανε! Δεν ήταν και τόσο τυχαίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ θα τρελλαθω...αυτην την ωρα δινει συνεντευξη τ αλετση,το οποιο χωρις ντροπη,[ποιος την εχασε να την βρει αυτος ο βλακας] και λεει τι πρεπει να κανουμε.....ακουσον ακουσον ποιος;;;ο παπαρας που επι κυβερνησης του [ποσοι μαλακες εχουν περασει] καηκαν 103 ανθρωποι...ρε ΜΑΛΑΚΑ αν μη τι αλλο ΣΚΑΣΕ κι ακουσε με ευλαβεια ρε καριολη,[ αν γνωριζεις την λεξη],τον κοσμο...το αλλο το αρχιδι ζητησε συγγνωμη;;;ρε μας κοροιδευουν οι αλητες οι χαραμοφαηδες οι εγκληματιες μες στα μουτρα μας...ο 10.04 γιατι κοπτεται που τους καταριεται η Ποπη;;;;γιατι ψηφισε τον κουλομαλακα μηπως;;;;ολη η Ελλαδα τους καταριεται μαζι με τον κουλοαυνανα....ακου σκεψη ,ο κουλης [αει στο διαολο μη χεσω],ηταν το μικροτερο κακο...μυαλο απο σκατα δηλ..μια οικογενεια που τα δοντια της σταζουν απο το αιμα του λαου,που το πινουν μ ευχαριστηση,για εκατο χρονια ,ειναι το μικροτερο κακο....καλα παθαινουμε οτι παθαινουμε,με τετοια μυαλα που εχει ο κοσμος,μακαρι και χειροτερα,αει στο διαολο πια κοιμισμενοι....Σουλα.....Υ.Σ. [Κωστα δεν θα ζητησω συγγνωμη γι αυτα που εγραψα ,γιατι ΘΕΩΡΩ οτι ειναι παααααααααρα πολυ ευγενικα,σε σχεση μ αυτα που συμβαινουν και θα συμβουν στη συνεχεια....]......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσε παιδί μου ελεύθερα..
      Ελπίζω τέτοια γλύκα να έχουν κι οι λαχανοντολμάδες όταν σε επισκεφτώ με τον Αριστομαχο 😂

      Διαγραφή
    2. κι ακομη περισσοτερη.....χαχαχαχαχα...Σουλα

      Διαγραφή
  10. Εγινε υπουργος ο Χαρδαλιας και μιλαει για τις φωτιες.
    Ποιος, ο Χαρδαλιας. Το κολληταρι των φουσκωτων που κρατουσαν μαγαζια.
    Περισσοτερο κατα διαολου δε μπορουμε να παμε.
    Η μηπως μπορουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κοντριτσες δε βοηθαν.τοσα χρονια ο ενας βριζει τον αλλον.τελος αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν αδέρφια ξεκίνησε πρέπει να το καταλάβουμε δεν υπάρχει μεγαλύτερο σημάδι από αυτό που γίνεται.
    οπλισμένοι τσοχανταραιοι περνάνε συνεχώς τα σύνορα, οι Αφγανοι των βίντεο από Κωνσταντινούπολη κάνουν εισβολή. όλοι τους είναι στο κόλπο και ο βελοπουλος και όλοι τους το σχέδιο είναι σε εξέλιξη ας οργανωθούμε έστω και την τελευταία στιγμή όπως έκαναν οι κάτοικοι της Εύβοιας.
    Όλοι συνεργουν στο να μας γονατισουν τα καμμένα θα αφήσουν τεράστιες ελλείψεις σε πόρους διαβίωσης τα καμμένα μεροι είναι τέλειοι τόποι απόβασης.
    Τίποτα δεν τελείωσε στο θέμα των πυρκαγιών τουναντίον άνοιξαν τους ασκούς ο πόλεμος που βιώνουμε εδώ και χρόνια θα μεταβληθεί γρήγορα σε αστικό εκεί οδεύει κοιτάξετε τι συμβαίνει τέλος ο στρουθοκαμηλισμος αφύπνιση εδώ και τώρα θα μας τελειώσουν αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε Κωστα, στο σχολιο σου αναφορικα με τον σχολιαστη capricorn διαβλεπω εναν "Πολιτικως Ορθον Λογον", εγινες κι΄εσυ μοντερνος οπως η Ντορα. Ποια συνειδηση ρε Κωστα, ποια συνειδηση. Την συνειδηση που τους φυτεψε ο Αντρεας της Μιμης;

    Προσφατα ο Διηνεκης εγραψε αναφορικα με τον θανατο του Στρατηγου Αυφαντη "Οι καλοι φευγουν, μενουν τα καθιζηματα". Δηλαδη τι θελουμε, να την σκοτωσουμε κι' αυτη και να μεινουμε με ποιο πολλα καθιζηματα;

    Εσυ προσωπικα, ειμαι βεβαιος γνωριζεις οτι η Ποπη εχει βγει στο ταμπουρι και σκυλοβριζει οχι εναν Μαυροκορδατο αλλα ολον τον εσμο των αισχρων ανθελληνων πωλιικων. Απο τον προδοταρο απο το Κιουπκοι της Ασιας μεχρι την μουχλιασμενη σαρδελα του σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορεί κάποιος πιο εύστροφος να μου πει τι εννοεί ο Johnson με το
    «Εμείς λοιπόν θα αρχίσουμε να δίνουμε επίδομα σε όποιον ξεκινάει και διατηρεί την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια!»;

    Με ποία ιδιότητα/αρχή θα κάνει πράξη αυτά που λέει; Ετοιμάζει κόμμα ή κάτι πιο ταπεινό όπως να καβατζάρει την θέση του Δημάρχου όπως ακούγεται; Γιατί δεν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του;

    https://olaprasina1908.gr/%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82/giannakopoulos-dinoume-epidoma-se-o/

    Ας μου απαντήσει κανένας αδερφός γιατί, απ' την κάπνα, το μυαλό δεν στροφάρει εδώ και μέρες!

    ΥΓ. Η Γορτυνία Αρκαδίας είναι το νέο στοίχημα του Κουλού. Αυτή τη στιγμή είναι στις φλόγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μιμηθεί τον Καρέλια!
      Δίνει οικογενειακά επιδόματα, στο τέλος της χρονιάς μοιράζει μέρος των κερδών της εταιρείας, δίνει χρήματα στα παιδιά υπαλλήλων που πετυχαίνουν να μπουν στο Πανεπιστήμιο και άλλα πολλά που δεν τα θυμάμαι τώρα.
      Ο Καρέλιας (πατέρας) το έκανε και τα παιδιά του το συνεχίζουν γιατί έτσι γουστάρουν! Δεν δίνουν λόγο σε κανέναν! Μοιράζουν χρήματα της επιχείρησης τους!
      Ο Γιαννακόπουλος θα κάνει ακριβώς το ίδιο, θα μοιράσει από τα κέρδη της εταιρείας και σε όποιον αρέσει, λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν χρόνια τώρα!
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
  15. βγηκε κατοικος της Ευβοιας στο ανατρεπτικο δελτιο και ειπε οτι οι πυροσβεστες ειχαν εντολη να μην ριξουν νερο εκτος αν φτασει η φωτια στα σπιτια,γιατι η β.Ευβοια πρεπει να καει..πηγαιναν πυροσβεστικα χωρις νερο και μονον οταν ηταν οι καμερες....και βγαινει το μουγγοσκυλο ο σταικουδας,και λεει οτι η κυβεδνηση θα βοηθησει τους πυδοπληκτους με δανεια,με αποζημιωσεις και σκατα στα μουτδα του...πηγαν κοντρα στις μπουρδελοεταιρειες με τις ανεμογενητριες [γιατι ο μαλακοκουλης εσωσε για ακομη μια φορα τη βιομηχανια της πουτανοναζιστριας τσατσα μερκελους που εφτειαξαν τις ανεμογενητριες,γιατι τοριξε η γερμανια στα φωτοβολταικα γιατι οι ανεμογενητριες αποδειχθηκαν αχρηστες]και την πληρωσαν οι ανθρωποι πολυ ασχημα τα χασαν ολα...για αλλη μια φορα εννοειται θα πληρωσουμε εμεις την γερμανια,που να βουλιαξει και να χαθει απ τον χαρτη...κι ας βγει ο τυπος να μου πει οτι καταριεμαι ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟς κι αυτον και τον μαλακοκουλη που ψη φισε...αει στο διαολο πια,οι κατοικοι λενε ειναι αποφασισμενοι,ουτε που να σκεφτει ο ΕΘΝΟΜΑΛΑΚΑΣ να εγκαταστησει αιολικα παρκα......θα τον πηδηξουν κι αυτον και οποιον παει ,,.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΝΑΓΟΟΟΟΟ !.
    ΤΡΕΧΑ ΡΕΕΕΕ !.
    ΤΡΕΧΑ !.
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΚΛΏΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ !.
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΆΨΕΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ :
    ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑ ΚΑΙ
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ :
    ΤΩΡΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΤΟΙ ,ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ;
    ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ,
    ΘΑ ΣΕ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΔΗ .
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ ΠΙΑ ΜΗΝ ΠΙΤΣΙΛΗΣΘΕΙΤΕ,
    ΕΙΣΘΕ ΗΔΗ ΒΡΕΓΜΕΝΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχαλης-Σκορπιος11 Αυγούστου, 2021 01:29

      σας το ειπα παναγο λεει το ραβδι χαχαχα

      Διαγραφή
  17. Καταγγελία-σοκ του επικεφαλής των Ρουμάνων πυροσβεστών: «Θα μπορούσαν να σβήσουν τη φωτιά σε μια μέρα - Δεν ήθελαν»
    Μιλώντας σε κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, υποστήριξε πως με βάση όσα είδε κατέληξε σε δύο βασικές παρατηρήσεις:
    • «Η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα».
    • «Επιχειρούσαν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει η φωτιά».
    Για την πρόληψη πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε τίποτα».
    Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες θα καταθέσουν σχετικό φάκελο με όλα όσα διαπίστωσαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1009104_kataggelia-sok-toy-epikefalis-ton-roymanon-pyrosveston-tha
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aντιγόνη μου,

      πανικόβλητοι οι προνιούς, γιατί θα έπεσε απειλή από το μαξιμου, άλλαξαν την ανάρτησή τους, με δήθεν διάψευση των Ρουμάνων πυροσβεστών ότι ο επικεφαλής τους είπε αυτά τα λόγια.

      Μιλάμε για πολλή βρωμιά! Αυτός ο Κούλης πρέπει άμεσα να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και φυλακή!

      Διαγραφή
    2. Ναι, έχεις δίκιο, δεν υπάρχει καν ανάρτηση!
      Πρόλαβα και το αντέγραψα!
      Πάντως οι Ρουμάνοι θα καταθέσουν έκθεση για όλα αυτά που είδαν γιατί η Εύβοια είχε χαρακτηριστεί περιοχή "Νatura" σε ΟΗΕ και Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA.
      Ότι και να κάνουν ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι
      Αντιγόνη

      Διαγραφή
    3. Θα γίνει τσουνάμι αυτή η είδηση Αντιγόνη μου. Ό,τι κι αν προσπαθήσουν να κάνουν για να τα μπαλώσουν.

      Να, και ο Γιώργος μας εδώ:

      https://kanenazori.com/2021/08/10/katapeltis_oi_roumanoi/

      Διαγραφή
  18. εδω ο κοσμος καιγεται και ο αλλος μας μιλα για τα βυζομπαλα της μιμης.
    επρεπε να καιγοντουσαν τα δικα σου πραματα ,να βλεπαμε τι θα τσαμπουναγεσ.
    την ελλαδα την καινε αυτοι που εσεισ ψηφιζατε ολα αυτα τα χρονια.
    και μην βγαζετε την ουρα σας αποξω.
    τωρα που μπηκε το αγγουρι βαθεια ,κανετε τον κινεζο.
    να ψοφηση η γιδα του γειτονα .ε ,ψοφησε ,χαρηκατε ;
    ετοιμασθητε για την δικη σας γιδα τωρα .
    μπαστουνοβλαχοι.
    σαν δεν ντρεπεσθε λιγο !
    αντι να πειτε,συγνωμη ,καναμε λαθοσ εκτιμηση και κινησεισ ,τοσα χρονια ,
    ριχνετε το φταιξιμο ,ο ενασ στον αλλον .
    αυτοσ που σασ γραφει εδω τους τρεισ αριθμουσ ,κατι ξερει περισσωτερο απο εσασ.
    λια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχω μείνει άγαλμα από το θράσος των πασόκων που κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα όλους. Οι ακόλουθοι του ολετήρα ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ παπανδρέα , (οι οποίοι παραμένουν και αμετανόητοι κρυφοαριστεροί (φανεροί δεν τους παίρνει) , για να μην τους αντιληφθούν και τα ελάχιστα πρόβατα που τους διαβάζουν ακόμα, πως , όσοι φανερώνονται ως πατριώτες = αριστεροί = κομμουνιστές(!!!) είναι άνθρωποι του παγκόσμιου κομμουνιστικού συστήματος το οποίο μας οδηγεί και στην αχρήματη κοινωνία… ,(ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ;)) θα έπρεπε να ζητούν καθημερινά συγγνώμη , απο τον Ελληνικό λαό . να ντρέπονται που υπάρχουν όντας αμετανόητοι ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!

    "Παρένθεση: και μια και το έφερε η «κουβέντα», η Ελληνική γλώσσα μας λέει και τι είναι άσχημο. Από το στερητικό «α» και την λέξη σχήμα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τι. Για σκεφτείτε το λίγο.

    Α γαλμα "
    http://iasmos.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

    Ρε α να πνιγείται όσοι τολμάτε και βρίζετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ που στην πλειονότητά τους παραπλανώνται για χρόνια ολόκληρα απο το αντιχουντικό αντιδεξιό (απόψε πεθαίνει η δεξιά) πασοκο κουμουνστικό μεταπολιτευτικό καθεστώς.
    Και τι έκαναν όλοι αυτοί για να διαφωτίσουν τους Ελληνες να ψηφίσουν σωστά;
    Ονόμασαν φασιστικό ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο ναζιστικό το κομμουνιστικό καθεστώς της μεταπολίτευσης που μας χρεοκόπησε για να μπερδεύουν τον λαό έτσι που να ψηφίζει συνεχώς αντιφασιστικά = αριστερά , για να μπορούν ...να τον βρίζουν ΕΠΩΝΥΜΑ και ...δημοκρατικά=κομμουνιστικά!

    ΕΠΩΝΥΜΑ !
    Θυμήσου άρθρο δικό σου (προ ελαχίστων ημερών)για την ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
    Αυτό ΜΟΝΟ ο ιστότοπος ΘΕΟΔΟΤΟΣ (εδω και χρόνια), που ήξερε τι σημαίνει δεξιά και αριστερά , το είχε ορθώς και έγκαιρα επισημάνει:
    "Το παγκόσμιο αριστερό κομμουνιστικό καθεστώς ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ! Μην γράφετε ποτέ επώνυμα!!! Προφυλαχθείτε απο το Οργουελικό κομμουνιστικό καθεστώς"!
    Κάτι ξέρουν όσοι στα αλήθεια και όχι στα παραμύθια ,πολεμούν το μεταπολιτευτικό κομμουνιστικό καθεστώς!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή