«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ, ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, Ο ΜΑΡΙΟΣ!


 

https://www.youtube.com/watch?v=IFUgHi90OZQ 


 

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΆΛΛΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΆΡΙΟ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ 

"ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ - ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ! "

 

 

21 σχόλια:

  1. Νεκρος απο ανακοπη ο βιομηχανος Κωστας Μιχαλος (1. εκανε το εμβολιο / 2. η πυρινη κολαση πλησιαζε το εργοστασιο του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΟΙΣ [ΝΑΙ, ΜΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙ] ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΩΠΑ..

      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/08/blog-post_50.html

      ..ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ "ΒΟΥΛΑΣ-ΣΚΕΤΟ".

      Διαγραφή
    2. Κωστή ευχαριστώ, ούτε εγώ το είχα ψάξει κ χαίρομαι για την γενική ωφέλεια του ιστολογίου σου. Οι υπόλοιποι ας κάνουμε πέρα τον εγωισμό κ την αλαζονεία μας κ ας σεβαστούμε τη φιλοξενία του ιδιοκτήτη. Και εμείς διαβάζουμε διάφορα, αλλα είκοσι συνδέσμους δεν έχουμε βάλει ποτέ στα άρθρα του. Είναι ενοχλητικό, άσχετα αν δεν το λέει ο ίδιος, γιατι έχει μεταστραφεί πλέον η προσοχή κ η συζήτηση. Γνώμες λέμε, δεν αυτοπροβαλλόμαστε, αλλιώς δημιουργούμε δικό μας μπλόγκ και όλα καλά. (Κεφαλονίτη ⚡️⚡️💥⚡️😊, καλά τα λέω;)
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
    3. Capricorn,

      κάτσε γιατί τώρα μπερδεύτηκα. "το είχες ψάξει"..τί..για ποιον..;

      Σε ρωτάω γιατί, αν πρόσεξες εδώ έγινε μια παρεξήγηση με τον 'Δημιουργική Επανάσταση', από αφηρημάδα δική μου, για την οποία πιο κάτω τού ζητώ συγνώμη.

      Διαγραφή
    4. Το ρήμα απαξιώ στην κλίση του. Κάθησα κ έψαξα πώς κλίνεται, σίγουρα λάθος θα το έγραφα κ εγώ. (Απαξιόω-απαξιώ). Πάντα κάτι παραπάνω μαθαίνουμε διαβάζοντας κ ψάχνοντας με κάποια αφορμή. 😉
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  2. Για τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που έλεγε ο Μάριος:
    ΔΕΙΤΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΕΥΠ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΕΙ;...
    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2021/08/blog-post_902.html#more
    Γιατί δεν καίγονται οι βίλλες των πωλητικών:
    Κ.Βαξεβάνης σε υπ. Ενέργειας Κ.Σκρέκα: «Κύριε υπουργέ αληθεύει ότι είχατε πυροσβεστικό στην αυλή σας;»
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1007961_kvaxevanis-se-yp-energeias-kskreka-ke-ypoyrge-alitheyei-oti
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά αυτό είναι όπως το Τατόι club.Έμεινε ανέγγιχτο σαν μην πέρασε η φωτιά απο εκεί.Άσχετο σαν είχα στείλει πριν απο μέρες για οικογενειακό μας φίλο που είναι στο νοσοκομείο εμβολιασμένος με κορωνοιό.Είναι ακόμα μέσα χωρίς να είναι διασωληνωμένος.Αυτή τη στιγμή έχουν κολλήσει 5 συγγενείς μου κορωνοιό και το απίστευτο.Είναι και οι 5 εμβολιασμένοι

      Διαγραφή
  3. ψοφος σε ολους...για τον δολοφονο του Ελληνισμου τον κουλοαυνανα ποτε θ ακουσουμε τα ευχαριστα;;;;τον ψοφο του ιδιου και του σογιου του ;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιο δικαιο αυτη τη στιγμη ειναι να παρει αυτο το σιχαμα που μας κυβερνα και ολη η βρωμοπαρεα του μια θηλια και να πανε στο τελευταιο δεντρο που θα μεινει ορθιο και να κρεμαστουν μπας και σωθουμε
    Χριστινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταφερα κι εγω η φουκαρας να γραψω μια φορα σωστη ορθογραφια κε ο δασκαλος μου εδιξε κιτρινη. (ΝΑΙ, ΜΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙ). Αντε βγαλε ακρη. Μηπως με μπερδεψες με αλον? Ποια ηταν η τυχη της Βουλας με πατατες? Την εφαγε η κοκινη μαρμαγκα?
    Τον Ηπειρωτη Ποταμιανο τον ηξερα προσωπικα κε τον σεβομουν. Μαλιστα καπου-καπου συνεργαζομασταν. Γιατι οι αγραματοι δεν γραφουν ότι γενηθηκε στην ΗΡΩΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ?? Μαλιστα την εταιρεια του την εδωσε το ονομα «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ». Ποιος εγραψε απαξιωτικα για τον μεγαλο Ποταμιανο? Για τον Μιχαλο εγραψα. Δεν το εμαθες ότι πεθανε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγνώμη, μπερδεύτηκα. Με βάρεσε η ζέστη και η θλίψη για την πατρίδα μας που την καίνε.
      Για τον Μίχαλο δεν ξέρω πολλά. Υποθέτω ότι μάλλον είναι ύποπτος ο θάνατός του κι αυτουνού, μετά από το χέρι που τούς έβαλε "να ζητηθούν πολιτικές ευθύνες για την καταστροφή", ανοίγοντας έτσι τον δρόμο και σε άλλους ολιγάρχες αντιθέτων συμφερόντων από την δρακουλοφαμίλια, να απαιτήσουν "παραίτηση κούλη" ή "να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης". Ειδικά με το τελευταίο ο κούλης και τα αφεντικά του φρικάρουν και μόνο στη σκέψη, γιατί σταματάνε εμβολιασμοί, τεστ, μάσκες και όλη η μασκαράτα της ψευτοπανδημίας και της υποχρεωτικότητας των εκτελέσεων με τη σύριγγα.
      Ο Μίχαλος σήμερα εμαθα πως είχε ήδη ανοίξει κόντρα με τον δράκουλα ( https://www.pronews.gr/koinonia/1007955_nekros-apo-anakopi-sto-ergostasio-toy-o-proedros-toy-evea-konstantinos-mihalos ).

      Ζητώ άλλη μια φορά συγνώμη για το μπέρδεμα. Αλλά δεν είμαι και τόσο καλός όπως ίσως νομίσουν μερικοί. Το σχόλιό σου περί "γιανακόκολου" αφαιρέθηκε. Το πρόσεξα κάπως αργά για το τί ακριβώς έλεγε.

      Διαγραφή
    2. χαχαχα
      Εννοούσα ότι είναι "απαξιώ, απαξιοίς" κι όχι "απαξιείς". Και απευθυνόμουν όχι σε εσένα, αλλά σε άλλους που μπορεί να μού έλεγαν ότι το έγραψα λάθος.

      Με την Βούλα συνέβη το εξής: Έψαχνε συνέχεια στο ίντερνετ για να βρει αρνητικά στοιχεία για τον Γιαννακόπουλο. Εμένα δεν με τσάντισε αυτό, ενώ την ίδια στιγμή όλοι χαιρόμαστε για τις αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου απέναντυ στα συγκεκριμένα εμβόλια και το κλάσιμο που έριχνε στους νεοταξίτες, ..όσο για το στυλ αυτοεπιβράβευσης που είχε αποκαλώντας μας "Εντάξει προβατάκια μου και κατσικάκια μου;". Της είπα πως αν μάς ξανα-αποκαλέσει έτσι..θα της κόψω τα σχόλια, και τσαντίστηκε κι έφυγε. That's all!

      Όσον αφορά το Γιαννακόπουλο, η κυρίως σημαία της Βούλας ήταν "το φυλλάδιο στα σχολεία". Τελικά.. ο Γιαννακόπουλος έδωσε απάντηση και σε αυτό:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/08/blog-post_74.html

      Επειδή η Βούλα μπορεί να μάς διαβάζει αυτή τη στιγμή, και με το δίκιο της μπορεί να πει από μέσα της.."αα..Κωστάκη δεν τά 'πες όλα...", ευχαρίστως θα σάς πω τί μού έγραψε σε email:

      "Οχι φιλε μου, δεν εισαι ουτε αρνακι, ουτε κατσικακι,το τσοπανοσκυλο εισαι που κατευθυνεις τα προβατα, εκει που εσυ θελεις, σαν κακομαθημενο εξαχρονο και συμφωνα με τα κεφια σου η καλιτερα συμφωνα με την γραμμη σου!!! Μπορεις να συνεχισεις να το κανεις, εκει που σε παιρνει!!!
      Εγω δεν θα σκυψω το κεφαλι σε κανεναν!!! Και αμα δεν σου αρεσουν τα σχολια μου, να μην τα ξαναβαλλεις!!! Ο σεβασμος κερδιζεται, δεν επιβαλλεται!!!"

      Η Βούλα είναι ένα έξυπνο και καλλιεργημένο κορίτσι, αλλά εκεί που εγώ κι αυτή "πήγαινε" ο ένας τον άλλο.. την επόμενη στιγμή "εκνεύριζε" ο ένας τον άλλο. Και με είχε θυμώσει επίσης που.. μίλησε προσβλητικά για μία άλλη πολύ αξιοπρεπή σχολιάστρια, αποκαλώντας την (αν θυμάμαι καλά) "οπαδό της Βανδή".

      Τέλος πάντων.. να είναι καλά εύχομαι, όπου κι αν βρίσκεται τώρα και σχολιάζει το Βουλάκι.

      Διαγραφή
    3. κανείς δεν πιστεύει οτι είσαι καλός
      συμφωνώ με την Βούλα, ως οικοδεσπότης δικαιούσαι να λογοκρίνεις όσο θέλεις
      κάπως έτσι με καυγάδες γεννιούνται οι μεγάλοι έρωτες πρόσεχε
      και
      λογόκρινε με
      γουστάρω

      Διαγραφή
    4. η Βούλα είναι ψυλιασμένη
      πολλοί επίσης
      και μαζί σου
      δεν ήσουν έτσι παλιά όταν ξεκίνησες

      Διαγραφή
    5. χειροτέρεψες? ΚΕΦΑΛΑΙΑ....
      μην μου το λες
      Βούλα βγες
      μις γιου
      Δημιουργική επανάσταση κούλαρε, ο κλώνος ήταν, μπερδεύτηκε

      Διαγραφή
    6. Ο μακαρίτης πρόεδρος του ΕΒΕΑ Μίχαλος ήταν στέλεχος της ΝΔ αλλα κατάφερε να είναι υπερκομματικός κ μπράβο του. Το 18 νομίζω ειχε διαγραφεί απο το κόμμα. Η στάση του όμως στη συμφωνία των Πρεσπών ήταν απαράδεκτη και αντεθνική κατα τη γνώμη μου. Επρεπε να εχει προβλέψει τις συνέπειές της.
      Capricorn ♑️

      Διαγραφή
  6. Φιλε μου Κωστα, αυτη η κινηση μες΄τον ανηλεη καυσωνα σε τιμα. Μπραβο.

    Και τωρα λιγη καλοκαιριατικη κουβεντα. Το πιν του Μεσσηνιου και τα δυο μπυροφσκυ του Γιαννη τα μετεφερα στη παρεα εδω. Ακομη γελανε. Υπαρχει και μια αλλη παρεα κατα Βλαχοπουλο μερια, αλλα ο μαλακαΚουλης μας εκοψε την φετινη μαζωξη, που να του κοπουν οτι εχει και δεν εχει, λογω πιστοποιητικων μασκας, εμβολιων, διαβατηριων, δηλωσεων μετανοιας και αλλων σχετικων εγγραφων. Πολυ καριολης ο ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κωστα, τα φριχτα κε απανθρωπα γεγονοτα του τελευταιου χρονου, μας εχουν επηρεασει ολους προς το χοιροτερο. Ειμαστε ολοι φορτωμενοι. Οποιος ισχυριζεται οτι ινε ντιπ στα συγκαλα του, ινε ντιπ για τα πουρναρια κε τα γιδια. Για παραδειγμα, η Α-φτου ελεεινη ταπεινοτητα μου, εκει που εχανα μονιμως υδραυλικα λαδια απο τους καθρεφτες, τωρα χανω απο τα πεταλα κε το σαμαρι. Απομονη. Τα χοιροτερα ερχοντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Αυγούστου, 2021 23:31

    Ο ΤΡΑΜΠ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .
    ΑΣ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ .
    ΚΑΙ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ
    ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .
    ΕΚΛΟΓΕΣ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ .
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ .
    ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ .
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :
    ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ .
    Η ,ΕΣΤΩ ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ. ΜΕ ΕΝΑ SMS ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, ΚΑΘΕ ΠΑΡΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ. ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή