«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑ ΜΕΤΑ...


PRONEWS: Η Ελλάδα στο έλεος της φωτιάς: Καίγονται Αττική, Εύβοια, Μεσσηνία, Λακωνία - Ομολογία ανικανότητας από τον Κ.Μητσοτάκη



ΣΧΟΛΙΑ CON:

(σημ. : Θέλω να επαναλάβω ότι ο φίλος μας Con, πατριώτης και νεαρός πατέρας τριών ελληνόπουλων, δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο στα Αραβικά Εμιράτα που διαμένει) 

O ANTHROPOS EINAI KAI PSIHASTHENIS  EKTOS APO PRODOTHS….KAI DEN EXEI KAMIA SHESI ME THN ELLADA !      GI’ AYTON H ELLADA EINAI ENAS HOROS…….TO HORAFI TIS FAMILIAS TOY

Βίντεο: Μητσοτάκης Κέρκυρα: «Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος, οπότε καλά κάνουμε και το χτίζουμε» 


 

EBALAN TIS FOTIES GIA NA KIRIKSUN THN NEA THRISKIA TIS KLIMATIKIS ALLAGIS !!!! KAI EDO I ELLADA , PALI HTAN TO PIRAMATOZOO.
PERNANE STO PART 2 TOY GLOBAL RESET !!!! THE HOAX CLIMATE CHANGE !!!

 

Το διάγγελμα της ανικανότητος.... ή .. της επιτυχίας του Σχεδίου...;


 

66 σχόλια:

  1. Γιατι θα ντραπουν νομιζεις; Τετοια 2ποδα που βρηκαν απεναντι τους που θα τα ξαναβρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικα! Και εξτρα χαρατσι για κοβιντ τεστ καθε μηνα...

      Διαγραφή
  2. Ελληνικα παιδια Ελληνικα,η ωραιοτερη γλωσσα του κοσμου.....'''αχ και να ζουσε να καμαρωσει τον γιο ποκαμε'''τον θυμαμαι να λεει για τον αλλον εθνομαλακα τον γαπ,''''δεν καμει το παιδι για πρωθυπουργος,ουτε για κλητηρας''''αμ ο δικος του δεν ειναι ΟΥΤΕ για τα μπαζα''''..τελικα η χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας ΜΠΑΖΑ και'''εθνοσωτηρες του κωλου''' πολιτικους παραγει'''...καμαρωστε τον ηλιθιο,τι στο διαολο σκορδαλια εφαγαν αυτοι που τον επιασαν;;;;και το κακο ειναι οτι ,δεν εχει καταλαβει οτι κυβερνα το ηλιθιο,νομιζει οτι παιζει,οτι η Ελλαδα ανηκει στον πατερα του και ειναι το παιχνιδι του....Ο ΑΥΝΑΝΑΣ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούλα μου, όσον αφορά την γραφή των σχολίων του Con, μόλις τώρα πρόσθεσα μια σημείωση στην ανάρτηση.

      Διαγραφή
    2. Ξερει οτι δεν κυβερναει..δεν ειναι ηλιθιο.τη δουλεια του κανει και την κανει καλυτερα καλυτερα απο ολους

      Διαγραφή
  3. Ο ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ???????
    ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αφορισμένο φασιστοειδες δεν σέβεται ούτε αυτές τις κρίσιμες, για τον τόπο & τους πληγέντες, στιγμες, και τολμάει να εκμεταλλευτει κι αυτήν ακομη την περίσταση, προκειμένου να συμπεριλάβει στην διατύπωση του την νεοταξιτικη ατζέντα του, κάνοντας λόγο, ανάμεσα σ'αλλα, περί Κλιματικής Αλλαγης. Αδίστακτος και επικίνδυνος ο τρόπος που ασκεί την εξουσία του! Επιχειρεί, μαλιστα, να βασίσει την οποία νεοταξιτικη μπαρούφα του με επιλεκτική ανάγνωση του Συντάγματος. Ε ρε γλεντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε γλέντια μάς ετοιμάζουν και τα αφεντικά του που τον έβαλαν να τα πει αυτά.
      Ξέρω ακριβώς τι σχεδιάζουν. Θα σάς μιλήσω σε εκτενές άρθρο απόψε, καλά να 'μαστε..

      Διαγραφή
  5. https://attikanea.info/θέλω-να-ενημερώσω-για-ένα-περίεργο/
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σημαντικό ποστ, ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
    2. Και πώς θα ξεκινήσει η "επίθεση" Κα Σουφλή ; Άντε γιούργια και όποιον πάρει ο χάρος ; Ωραία τα λόγια, αλλά αν δεν ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ δεν γίνεται τίποτε.
      Αλλά ποιός θα συντονίσει ; Και ποιός θα ακολουθήσει ; Και ποιός θα μας "δείξει" τον εχθρό ; (εμείς τον ξέρουμε, στη μάζα ποιός θα τον δείξει). Και ποιός θα εμπιστευτεί ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ τον συντονιστή ; Και και και και..... 1000 και.

      Τα γνωστά προβλήματα του λεγόμενου πατριωτικού χώρου (ας μην επεκταθώ καλύτερα).

      Εγώ προσωπικά σε άρθρα τέτοιου είδους κρατώ καθαρά ΑΜΥΝΤΙΚΗ στάση. Διότι είναι λόγια για αποσυμφόρηση της βαλβίδος, ανεξάρτητα αν αυτός που τα λέει τα πιστεύει πραγματικά και είναι καλοπροαίρετος.

      Μην απατάσθε, Φίλοι Διοδοταίοι. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρεθεί ένας μπροστάρης.Ένας ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ο οποίος θα μπορεί να ξεσηκώσει το πλήθος. Ένας, ο οποίος δεν θα έχει βρεθεί φυσικά απο "παρθενογέννεση" αλλά θα ΠΡΕΠΕΙ να εμπιστευτούμε.

      Αν δείτε το χθεσινό βίντεο του Μάριου, είπε κάτι που μου έχει "βιδωθεί" στο μυαλό, απο την πρώτη στιγμή που ο "βιομήχανος" έκανε τις πρώτες δηλώσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Μάριος πέταξε εχτές μια πραγματική Β Ο Μ Β Α, που αν ισχύει, εξηγεί και τη στάση του ΔΠΓ. Δείτε, ειδικά απο το 7 λεπτό : https://www.youtube.com/watch?v=IFUgHi90OZQ

      Το πρόβλημα δεν είναι ο κούλης και ο κάθε κούλης. Το πρόβλημα είναι οι εντολείς του. Οι εντολείς όμως, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ξανθό και έναν πορτοκαλί, με τα ΣΤΕΛΕΧΗ τους, Γήϊνα και μη !!!!

      Οψώμεθα

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. Φίλε Διόσκουρε,

      για άλλη μια φορά.. ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ!!!

      ΕΡΡΩΣΟ ΑΔΕΛΦΕ!

      Διαγραφή
  6. Έρχονται μέρες που θα ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ όσοι θεωρούμε τον εαυτό μας ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ. Θα δοκιμαστούν η υπομονή μας, η πίστη μας στο σχέδιο και η αφοβία μας.

    Απο οτι ΦΑΙΝΕΤΑΙ, το σχέδιο των ερπετών και του εγχώριου βλάκα που τους υπακούει προχωρεί ακάθεκτο. Έτσι ΦΑΙΝΕΤΑΙ, είναι όμως ;

    Μπροστά στα μάτια μας, πλέον, προχωρούν βήμα βήμα τις επιχειρησιακές τους κινήσεις χωρίς να τους ενδιαφέρει αν είναι ορατοί, και ελπίζουν οτι η ΤΙΣΙΣ θα έρθει χωρίς να επέμβει η ΝΕΜΕΣΙΣ !!

    Όμως, Αδέλφια μου, η σειρά είναι προκαθορισμένη νομοτελειακά και τα ερπετά δεν έχουν λόγο σε αυτήν. Πόσο μάλλον τα τσιράκια τους διεθνή και εγχώρια.

    Η σειρά είναι :
    ΥΒΡΙΣ, δηλ η αυθάδεια, η αναίδεια, η εν κατακλείδι αλλαζονική συμπεριφορά που υπερβαίνει τους ΗΘΙΚΟΥΣ νόμους.
    ΑΤΙΣ, δηλ η αποπλάνηση, η τύφλωση που παθαίνει ο ΥΒΡΙΣ-τής και προκαλείται απο τους ΘΕΟΥΣ ως τιμωρία και καταλήγει σε καταστροφή.
    ΝΕΜΕΣΙΣ, δηλ η τιμωρία που επιβάλλεται απο μια ΑΝΩΤΕΡΗ δύναμη σε αυτούς που υπέπεσαν την ΥΒΡΙ και την ΑΤΗ.
    ΤΙΣΙΣ, δηλ η ώρα του τέλους, με την εφαρμογή των αποφάσεων της ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

    Όλοι μπορείτε να καταλάβετε σε ποιό στάδιο βρισκόμαστε τώρα. Τα ερπετά αυτά, βρίσκονται μέσα στην ΑΤΗ και με την τύφλωση (μέσω της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ) που τους έχει προξενήσει η ατιμωρησία της ΥΒΡΕΩΣ τους, δεν έχουν πλέον όρια και ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ προκαλούν τους ανθρώπους, τόσο με δηλώσεις όσο και με ΠΡΑΞΕΙΣ που σκοπό έχουν την ΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. Αυτό συμβαίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, όχι μόνο στην Ελλάδα μας.

    Όμως, βαυκαλίζονται διότι νομοτελειακά θα έρθει η ΝΕΜΕΣΙΣ και αυτή είναι η πλέον αρμόδια για να αποφασίσει. Και όταν έρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ, ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ, είναι ΣΚΛΗΡΗ. Η απόφασή της είναι πάντα η συντριβή του ΥΒΡΙΣ-τή.

    Τώρα, λίγο την προσοχή σας. Εμείς ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ θα επέμβει η ΝΕΜΕΣΙΣ. Το μόνο σίγουρο είναι οτι ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. Επειδή εμείς δοκιμαζόμαστε άγρια και έχουμε αγανακτήσει, αυτό ΔΕΝ σημαίνει οτι η ΝΕΜΕΣΙΣ θα κάνει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ χατήρι. Και εδώ ακριβώς είναι που δοκιμαζόμαστε. Η άποψή μου είναι οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Έρχονται μέρες πιο ζοφερές που θα δοκιμαστούμε πραγματικά. Δεν ξέρω ποιές θα είναι αυτές οι δοκιμασίες. Αυτό που ξέρω είναι οτι ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και ΔΕΝ ακούμε τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ.

    Πίστη στο Θεϊκό σχέδιο λοιπόν, αφοβία, υπομονή, να είμαστε κοντά στα αδέλφια που έχουν πραγματική ανάγκη με τον καλό μας λόγο, την ηρεμία μας, αλλά και υλικά όποιος μπορεί.

    Όλο αυτό θα περάσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ με την επέμβαση της ΝΕΜΕΣΕΩΣ. Η ΤΙΣΙΣ έρχεται αμέσως μετά.
    ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΨΟΓΟΣ αγαπητέ Διόσκουρε!
      Είσαι εντελώς κοντά στο πνεύμα κάποιων πραγμάτων που ελπίζω να βρω τον χρόνο να σάς επισημάνω απόψε.

      Διαγραφή
    2. Εξαιρετικός!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    https://attikanea.info/να-γιατί-κάνουν-κάρβουνο-όλη-την-ελλάδ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ολόσωστη ανάρτηση της Σουφλή λέμε...!!!
      Είναι όμως κι άλλα......
      ΠΟΛΛΆ, πιο σοβαρά και άγρια...

      Διαγραφή
    2. ειπαμε το '''Οικοπεδο''' ειναι γωνια μπακλαβα,και οι κατοικοι του αν οχι ολοι,ειναι πραγματικοι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι....Σουλα

      Διαγραφή
  8. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΗΝΕΣ
    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΓΓΑ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ??
    ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΝΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΚΕ ΤΩΝ ΕΛΗΝΩΝ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΧΑΖΟΡΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΙΝΕ Ο ΕΛΗΝΙΚΟΣ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΟΡΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΑΝ ΛΥΣΑΣΜΕΝΗ ΥΑΙΝΑ ΟΤΑΝ ΙΝΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΕ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΙΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
    ΟΙ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ 24% ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ ΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ ΚΕ ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΑΤΙΜΟ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΛΕΦΤΗ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.
    ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΕ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΥΕΣΤΕ (ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ), ΕΔΩΣΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΒΟΤΑΝΑ ΚΕ ΧΟΡΤΟ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΟΛΩΛΑΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγήκε η ΚΟΥΛΑ απ' το Δαφνί..
    Και μπήκε μεσα στην βουλη
    Μάζεψε όλους τους τρελούς
    Και τους έχει υπουργους!!





    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ ,ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ;
    ΘΥΜΑΣΘΕ ΤΗΝ ΚΙΛΑΡΥ ;
    ΜΠΟΣΑΝΟΒΑ ΧΟΡΕΥΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ.
    ΒΡΕ !
    ΘΑ ΦΑΗ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΟΓΟ !.
    ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ !.
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΘΑ ΦΩΝΑΖΗΣ,
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.
    ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΟΑΤΣΟ !.
    ΤΑ'ΘΕΛΕ Η ΜΑΒΑ ΣΟΥ ...ΤΑ'ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ !.
    ΚΛΩΝΑΡΑ !.
    ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ ,ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ;
    Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΟΥΝ ;
    ΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,
    ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ !
    ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ,
    ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΩΤΕΡΟ ΖΗΜΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
    ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΘΟΡΝΙΑ ,
    ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΥΠΗΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.
    ΨΟΦΑ ΚΑΊΣΑΡ ΚΛΩΝΕ !.
    ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.
    ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ;
    Α !.
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΥΣ !.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ
    ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑ Ι"ΔΙΑ ,
    ΑΥΤΩΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,
    ΤΟΣΟ ΘΑ ΨΟΦΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ.
    ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΣ
    ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΛΕΨΗΣ..

    ΘΑ Π Ε Θ Α Ν Η Σ.
    ΜΠΡΕΧΤ.
    ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ...
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ...
    ΕΜΕΝΑ ΣΦΥΡΑΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπενθύμισέ μας πάλι.. Ποιος είναι ο Πανάγος;

      Διαγραφή
    2. Ο μαστορας ντε..ο ξεβιδωτης

      Διαγραφή
    3. Μιχαλης-Σκορπιος06 Αυγούστου, 2021 18:11

      Μαλλον για το ραβδι, το πειραγμενο, το καλο,θα λεη

      Διαγραφή
    4. Οk 17:24,

      Πολύ σωστά μού το εξήγησες. Μού το ανάλυσε και Αριστόμαχος στο τηλέφωνο.

      Διαγραφή
  11. κι εγω ελαβα τετοιο μηνυμα εχθες το βραδυ....εδω το μονο που εχουμε ειναι ενα Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο δασος, αυτο του Σοφικου,και φυσικα το μπροστινο μερος των Γερανειων που μετα απο χροοονια ξαναπρασινισε[το πισω το εκαψαν προσφατα]...ευτυχως στο δρομο του δασους του Σοφικου υπαρχουν πολλες υδροφορες,με τους κατοικους μερα νυχτα να φυλανε καραουλι...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΕΜΠΡΗΣΤΗ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτελους, μια ιστορικη κε θαραλεα αποφαση του Εφιαλτη: "ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΕ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κώστα αν θέλει ο φίλος μπορεί να κάνει μετατροπή τα greeklish σε ελληνικά από αυτό το site http://speech.ilsp.gr/greeklish/ και μετά να κάνει αντιγραφή και επικόλληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ.Μητσοτάκης: Έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες - Έκανε αρχηγό πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1007914_kmitsotakis-edioxe-5000-dasopyrosvestes-ekane-arhigo

      Διαγραφή
  16. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
    ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,
    ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ, Η ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ.
    ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ: ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ -ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΪΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ- ΑΥΤΑ ΟΛΑ.. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ.. ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ!

      ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ.

      ΚΑΙ ΤΊ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..;

      Διαγραφή
  17. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ...ΜΟΛΙΣ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ...

    ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ [ ΠΑΓΩΝΗ...ΤΣΟΔΡΑ...ΧΑΡΔΑΛΙΑ...ΣΗΨΑ...ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟ ΚΛΠ ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΠΥΡΙΝΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ...ΣΤΙΣ ΕΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ...ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ [ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ]
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ...

    ΥΓ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΟ 40 ΕΚΑΤΟΠΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ LIVE [ ΚΑΙ HD ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ] ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

    ΡΕ ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΤΕ Ν' ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ..

      ΕΥΧΗ ΤΟΎΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Γ@ΜΙΕΣΤΕ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΤΟ "ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ, ΟΠΌΤΕ..ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ.. Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΡΑΠΑΚΛΑ ΜΟΥΧΑΜΈΤΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΕΡΓΚΙΟ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΆΡΙ ΓΙ ΑΥΤΟ:
      https://www.youtube.com/watch?v=vO01UHxyQF0

      ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ:

      ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.. ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ:

      "ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ..!"

      Διαγραφή
  18. Κ.Μητσοτάκης: Έδιωξε 5.000 δασοπυροσβέστες - Έκανε αρχηγό πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για το Μάτι Σ.Κολοκούρη
    Συγκεκριμένα, 5066 συμβάσεις απασχόλησης για την δασοπροστασία, δεν ανανεώθηκαν πέρυσι τέτοιον καιρό..
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1007914_kmitsotakis-edioxe-5000-dasopyrosvestes-ekane-arhigo
    Έκανε την "δουλειά" του επί τσυριζα και τον κράτησε η Νουδουλα για να την αποτελειώσει.
    Με τους συμβασιούχους η πυροσβεστική είχε τα 3/4 του προσωπικού που χρειαζόταν! Τώρα χωρίς τους συμβασιούχους είναι λιγότεροι από μισούς.
    Χωρίς επιβραδυντικό υλικό τα εναέρια μέσα, από τα οποία δεν πετάνε ούτε τα μισά...
    "Αρχηγοί" δίνουν εντολές για μη παρέμβαση, λαθρό πιάστηκαν να βάζουν φωτιές...
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ.. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ.. ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.
      Ε ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΡΧΗ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΆΛΛΟΙ.. ΙΣΟΔΎΝΑΜΟΙ.

      Διαγραφή
  19. Νέρων (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus ή Lucius Domitius Ahenobarbus ή kyrìako mitsotakius andreadar Bilderbergus)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ..
      ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ, ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  20. ΑΨΟΓΟΣ ο Διοσκουρος, συμφωνω απολυτως, αλλα εσυ δεν τον σεβεσαι. Προσφατως σ΄ενα σχολιο του για τις ημερομηνιες προσπαθησε ευγενεστατα να θεση το ερωτημα "Ξερετε κατι που δεν ξερουμε". Το περασες στο ντουκου και προτιμησες να ειρωνευτης τη Σουλα.

    Παμε παρακατω εκει που πρεπει να δωσης ολη σου την προσοχη και ν΄αποφυγης τα χειροτερα. Η Σια εχει ενα τμημα που ασχολειται με Αρχαιοελληνικο πολιτισμο, παιδεια, γραμματεια, οικογενεια, αντιληψη ζωης. Ο Τραμπ εχει επιλεγει να παιξη αυτο ρολο στην Αμερικη για να ρεζιλεψη τον Θρυλο του Μαρμαρωμενο Βαιληα στο κοσμο των Ελληνων, διοτι αυτο τους καιει.

    Αυτη την φιαξη την προωθουν μεσω καποιων Στρατηγαιων, Ναυαρχαιων και Πτεραρχαιων. Τωρα οσο για τον Τραμπ ποιον απασχολει αν καταλαβαινη τι κανει η οχι. Η αποστολη ειναι μια και συγκεκριμενη να ρεζιλευτη για να παρη μαζι του και τον ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΗΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ahoy, δεν διαπίστωσα πουθενά ασέβεια προς το πρόσωπό μου, απο τον αγαπητό μας οικοδεσπότη. Όλοι μας προσπαθούμε, ο καθένας με ό,τι έχει, να συμβάλλουμε με τις ΙΔΕΕΣ μας, στο γενικό καλό. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και χρήσιμες. Ακόμη και αυτές που δε συμφωνούμε συμβάλλουν να κάνουμε το παραπάνω βήμα προς την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

      Με ελικρινή εκτίμηση

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  21. Κ.Βαξεβάνης σε υπ. Ενέργειας Κ.Σκρέκα: «Κύριε υπουργέ αληθεύει ότι είχατε πυροσβεστικό στην αυλή σας;»

    ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
    ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έκλεισε ραντεβού για μπόλι και φρόντισε να "μπαγλαρώσουν" τον διευθυντή γιατί δεν έλεγε τα ακριβή συστατικά του εμβολίου:
    Συνελήφθη ο Διοικητής Γιατρός του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.
    Δεν δέχθηκε έγγραφα που του κατέθεσε πολίτης της Κέρκυρας σχετικά με τα συστατικά του εμβολίου και την ασφάλεια του σκευάσματος…που εμβολιάζονται οι πολίτες.
    https://amazonios.net/synelifthi-o-dioikitis-giatros-toy-mega-emvoliastikoy-kentroy-kerkyras/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εύγε: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στο Πεδίο του Άρεως - Η πρώτη επιτυχία της κυβέρνησης!
    Μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής συνελήφθη στο Πεδίον του Άρεως καθώς φέρεται να επιχείρησε να βάλει φωτιά.
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/1007976_apisteyto-kaigetai-pedion-toy-areos-sto-kentro-tis-athinas
    Το pro τα γράφει “συγκαλυμμένα”, ενώ το μακελειό: Συνελήφθη Λ@ΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΗ για τον εμπρησμό στο πεδίο του Άρεως. Βρέθηκαν στην τσάντα της αναπτήρες και μπουκάλια με βενζίνη!!!
    Εντάξει! Αυτοί οι άχρηστοι να δεις στο τέλος θα καταφέρουν να βάλουν φωτιά και στο συντριβάνι της Ομόνοιας!!!
    Αντιγόνη
    ΥΓ Τις αστυνομικές “αύρες” τις έχουν μόνο για τους συνταξιούχους και τα γυναικόπαιδα στις διαδηλώσεις, γιατί δεν τις στείλανε στην Βαρυμπόμπη αφού δεν είχαν αρκετά πυροσβεστικά οχήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΦΓΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
      ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΥΡΕΩΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΖ
      ΔΠ

      Διαγραφή
    3. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1008023_afgani-prosfygas-evale-ti-fotia-sto-pedion-toy-areos

      Διαγραφή
    4. Μιχαλης-Σκορπιος07 Αυγούστου, 2021 08:24

      Συγνωμη κωστα για να καταλαβω αυτη εβαλε φωτια και θα ριξουν το μπλοκ επειδη θα την δειξης????γαμω την αντινοηση μου μεσα γαμω

      Διαγραφή
    5. Μιχάλη,

      δεν τούς ξέρεις; Τώρα θα τούς μάθεις, ότι δεν ενοχλούνται αν βγάλεις φόρα παρτίδα Έλληνα εγκληματία, αλλά λαθροεισβολέα τούς καίει; Αφού θέλουν να μάς αντικαταστήσουν με αυτούς. Τούς νέους ψηφοφόρους τους. Και από ό,τι φαίνεται.. κι αποκαλύπτεται σιγά σιγά.. στα λαθροσκ@τ@ έδωσαν εντολή να κάψουν την Ελλάδα. Είναι το πρώτο μέρος του σχεδίου Τυφών, που μάς λέει επί χρόνια κι ο Διηνέκης του 'Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως'.
      Την δε λαθροτέτοια την αποκάλεσαν στην αρχή Αφγανή. Τώρα ακούω ότι είναι Πακιστανή. Αναρωτιέμαι όμως, αφού δεν φοράει μαντήλα/φερετζε/μπούργκα πώς τα λένε.. μπας κι είναι τελικά Τουρκάλα;

      Διαγραφή
    6. Η youtuber αυτή εδώ, μάς λέει ότι τις φωτιές στην Ελλάδα και στην Τουρκία τίς έβαλαν οι κεμαλιστές:
      https://www.youtube.com/watch?v=7DiCApTPlp4&t=213s
      Eγώ πάλι πιστεύω ότι τις έβαλαν τα αφεντικά του κούλη. Κλάους Σβαμπ και λοιπά ερπετά. Τις ανεμογεννήτριες τις θεωρώ ως λόγο για τους εμπρησμούς, σε ποσοστό κάτω του 30%.
      Ο κύριος λόγος είναι η καταστροφή και μόνον. Ώστε να γίνει η Ελλάδα "χώρος". Ακατάλληλος πια για τούς Έλληνες, αφού οι επόμενοί τους κάτοικοι σάμπως και είναι συνηθισμένοι σε πράσινα βουνά..;

      Διαγραφή
  24. ΚΩΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ;;;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο το ίντερνετ, facebook, Twitter κλπ.. πουτάνα και βρωμιάρα την αποκαλεί.

      Διαγραφή
    2. Και αυτό έλειπε.. μετά από όλη αυτή τη βρωμιά και τη σαπίλα στην οποία ζούν όλα αυτά τα λαμόγια της κυβέρνησης.. να καθόμαστε να προσέχουμε τί θα πούμε για τον κάθε παραβατικό, εμπρηστή, ανώμαλο, δολοφόνο.

      Ρε ΟΥΣΤ! ..να τους βάλουν στον λώκο τους τούς δήθεν αντιρατσιστικούς, αλλά στην πραγματικότητα ανθελληνικούς και γενοκτονικούς νόμους τους.

      Διαγραφή
    3. Θα μάς μιλήσουν για πολιτική ορθότητα αυτοί που το ορθό τους το έχουν κάνει σφεντόνα;

      Διαγραφή
    4. 😆😆😆😆😆

      Διαγραφή
  25. Φιλε Διοσκουρε σ΄ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση. Ο γραπτος λογος ειναι δυσκολος, ισως επρεπε να χρησιμοποιησω την λεξη "αγνοησες" αντι "σεβεσαι". Και τωρα στο προκειμενο, γιατι οταν απευθυνομαιθα στο κοινο δεν μας επιτρεπεται ν΄αφησουμε τιποτα να πεση κατω. Εγραψες η δρν εγραψες "Ξερετε κατι που δεν ξερουμε", αναφορικα με το θεμα των ημερομηνιων.

    Το θεμα ειναι πολυ μεγαλο και ο Κωστας τοχει αφησει στις πλατες των σχολιαστων να πελαγοδρομουν στον ωκαιανο Δοναλδιο. Εχω ψαξει, κι΄εχω χαλασει πολυ χρονο, σε αγγλικα κι΄ελληνικα λεξικα για να βρω ποθεν προερχεται αυτος ο ορος. Τιποτα. Αρα ο ορος ειναι κατασκευη καποιου εργαστηριου. Απο εδω κι΄εμπρος τα πραγματα γινονται πολυ σοβαρα για οσους κοπτονται για την πατριδα και αναμενουν την σωτηριαν της πατριδος εξ Εσπεριας. Το 1204 πρεπει να μην σβυση απο την μνημη κανενος Ελληνα.

    Σ΄ευχαριστω για την ευκαιρια που μου εδωσες να επεκταθω λιγο και για οσους με διαβαζουν παρακαλω να ετιασουν στη λεξη "εργαστηριο" και ποιοι σημερα απεργαζονται την καταστροφη της Ελλαδος μαζι με την ιστορια της, την μυθολογια της και τους θρυλους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ahoy,

      εγώ πολύ απλά.. εύχομαι να έχεις πέσει έξω σε αυτά που άρχισες να σκέπτεσαι, εδώ κι αρκετό καιρό. Και ξέρω πολύ καλά τί ακριβώς σκέπτεσαι, χωρίς να χρειάζεται να μπεις στον κόπο για να τα γράψεις όλα.
      Επίσης ξέρω, πως ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ (σε αυτό δίνω ποσοστό το πολύ 40% - και δεν θέλω να το αναλύω για να μην το ακούει το σύμπαν), τότε όλοι μας.. την έχουμε π@@τσίσει!

      Καλό Σαββατοκύριακο,
      με υγεία και βροχή να σβήσει τις φωτιές.

      Διαγραφή
  26. Φιλε Κωστα, απο χρονια σου ειχα δειξει που να πας στην Αμερικανικη μπλογκοσφαιρα για να αποκτησης μια εικονα του τι τραβαει ο Λευκος Χριστιανος σημερα. Η αποφαση να πας κατα Μανχαταν μερια ηταν δικη σου.

    Στο προσωπικο θεμα χιλιες φορες ν΄αποδειχθω εγω φαντασιοπληκτος και να σωθη η Πατριδα. Κοκος αμμου ειμαι μπροστα στην Μεγαλη και Υψηλη εννοια της Πατριδος.

    Η αποψις μου ειναι συγκεκριμενη και αναλλοιωτη. Ο σωτηρας της Λευκης Φυλης ειναι η Αγια Ρωσσια.

    Αντευχομαι επισης καλο Σαβατοκυριακο και ειθε ο Καλος Θεος να σβηση τις φωτιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΣ ΔΙΣ ΔΙΣ για πράσινη ...ανάπτυξη (ψόφο αντίχριστοι κλέφτες) ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ από τα δάση και την προστασία τους που τα βάλατε στο μάτι τα καίτε; εκατομμύρια εκατομμυρίων σε μμ εξηλιθίωσης, μπομπόλες και κάθε λογής τρωκτικό εγχώριο και ξένο και για πυροπροστασία ψίχουλα; ψηφίστε τους μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα καιροσκόποι ραγιάδες που δε σας έμεινε ίχνος ηθικής και σεβασμού στον συνάνθρωπο, άντε και να τρυπηθείτε με την τρίτη δόση μην το ξεχάσετε και δεν δείξετε στους αντίχριστους πόσο πολύ νομοταγείς είστε στην δικτατορία τους , τουλάχιστον είδα ότι υπάρχουν χιλιάδες ή εκατομμύρια Ελλήνων ακόμη που πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα, σε συνάνθρωπο κι ούτε τρυπήθηκαν ούτε θα ξαναψηφίσουν προδότες, και μόνλις δοθεί το σύνθημα για τον Μεγάλο Σηκωμό όπως το 21 θα κάνουν το χρέος τους. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Η ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ. Μην λησμονούμε όμως πως 5 λέοντες ισοδυναμουν με χιλιάδες σανοφάγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. BOOM! CDC Director Tells CNN the COVID Vaccines Can’t Prevent Transmission
    Ο διευθυντής του CDC λέει στο CNN ότι τα εμβόλια COVID δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση

    https://humansarefree.com/2021/08/cdc-director-covid-vaccines-cant-prevent-transmission.html

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ζερδαλης Κυριακος
    7 Αυγούστου στις 10:02 μ.μ. ·
    Κοινοποιηστε όλοι στους Τοίχους σας αυτό το Βιντεάκι.
    Η Απόλυτη ξεφτυλα.
    Τα Ρούχα τα Νερά Τα τρόφιμα για τους Πυροπληκτους τα πήγανε στους Λάθρο.
    Και Καθόμαστε ακόμη και τους κοιτάζουμε.
    Μας δουλεύουν ακόμη μια φορά και μας προκαλούν.
    Οι Ξεφτυλισμενοι,οι Ανθελληνες,οι Προδότες γ@μω την ώρα και την στιγμή που ήρθαν σε αυτό τον Ιερό Τόπο.
    Εάν αυτό δεν σας σκανιαζει δεν έχω να πω ΤΙΠΟΤΑ!!!!
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    https://www.facebook.com/archontisantoniou/videos/398679698258024


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι έγινε και στο Μάτι.
      Η λαμογιά τους δεν έχει όρια.
      Πρέπει να πεθάνουν με φρικτά βασανιστήρια.

      Διαγραφή