«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Μακελειό στην Καμπούλ...

Περισσότερα ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. ΤΗΣ ΓΑΜΑΛ ΚΕ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟ ΚΑΝΓΚΕΛΟ.
    Αυτά θα γινοντε τακτικα σε λιγο στην ρημαγμενη Ελαδα κε σε ολη την Ευρωπη. Δεν θα τολματε να βγειτε από το σπιτι να παρετε ψωμι.
    Ας ινε καλα κε κακο ψοφο ναχουνε οι Εφιαλτες Τσιμπλας, Μιζοτακης, Μπαρουφακης, Φωφολα (κε ποιος θα τους ριξει φολα) κε λοιπες ξευτελισμενες δημοκρατικες δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα από την επισημη μετονομασια της χωρας σε ΝΕΟ ΑΒΝΑΝΙΣΤΑΝ, ο λατρεμενος βρυκολακας των Ταλιμπανηδων (Εφιαλτης) εδωσε εντολη στους ομοδοξους μασονους δεσποταδες να αλαξουν τις Εβραηκες 10 εντολες προς το Ταλιμπανικοτερον, ως εξης (το –ε- με δασεια):
    1. Εγω ειμι ο Ταλιμπανος σας. Ουκ εστι ετερος πλην εμου.
    2. Ταλιμπανιζεται την γυναικα σας εφτα φορες τη μερα. Αλιως παρτε βερνικι να βερνικωσετε τα κερατα σας τα τραγινα.
    3. Ταλιμπανιζετε τους εχθρους ημων κε τα ματια εξω να τους πεταζετε.
    4. Τα παιδια του Ζεβεδαιου, τον Ταλιμπαν ειχαν πατερα. Γι’ αυτό μεγαλη προσοχη να γραφετε παντα το Εβραηκο Σαβατο με δυο βητα, γιατι αλιως πηγαμε χαμενοι.
    5. «Ρε ποιος πουστης με ταλιμπανισε» ανεκραξε ο Αλεξανδρουπολεως Βρωμοστομος.
    6. Ουκ ταλιμπανισεις την συμπεθερα σου πανω από τρεις φορες το τριμηνο.
    7. Θα ταλιμπανιστειτε κε θα σκασετε.
    8. Εληνιδες, ΓΑΜΑΛιστειτε γιατι χανομαστε (από τα εμβολια).
    9. Ταλιμανιστειτε ξεφρενα, με κρατικη επιδοτηση από τον λατρεμενο Εβραιο βρυκολακα Σορος. Ετσι σε λιγα χρονια δεν θα εχει απομεινει στην Ελαδα ουτε ρουθουνι Εληνικο κε Χριστιανικο.
    10. Κε οποιος δεν κανει το Εβραηκο εμβολιο, θα τον ταλιμπανισουμε το ταμτιριρι (παντα Εβραηκα κε δημοκρατικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CHARLIE WARD 20-08-2021
    (σύνοψη - με υπότιτλους) - 6:29

    https://newtube.app/fake_pandemic/zLv8PB3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά.. σάς πηγαίνουν εσάς οι αντίχειρές σας, με απόλυτη φυσικότητα, και εφάπτονται..;; Από το 7:30 φαίνονται και τα υπόλοιπα δάκτυλα να εφάπτονται και αυτά, όπως βλέπουμε της μέρκελ, της κούλας κ.ά.

    Για δείτε εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=WAZAa9o_YdM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γαρ πολλής της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

    Για χαζούς τηλεθεατές:

    Τις εκρήξεις στο Αυγάτηγανιστάν που χαζεύανε χθες στο χαζο-κούτι τις αποφάσισαν τις διεταξαν και τις έφεραν σε πέρας οι απελπισμένοι στο Λάγκλεϋ.
    Επίσης:
    Μου κάνει εντύπωση οτι καμιά κυβέρνηση δεν έστειλε βοήθεια, μάσκες και απολυμαντικά στους αποκλεισμένους στα αεροδρόμια που κινδυνεύουν από τον ΚΟΒΙΝΤ λόγω συνωστισμού ουτε τους βαζουν καραντινα οταν εισερχονται σε Ευρωπη-Αμερικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου κανει εντυπωση ΠΩΣ οι εδω του κομμουνιστικου τοξου κλαινε, ορυονται και τραβανε τα μαλλια τους για να σωθουν οι δοσιλογοι, προδοτες και αντιδραστικοι του Αφγανισταν που βοηθησαν τον εχθρο, ενω οι ιδιοι κομμουνιστες της ιδιας υφης δοσιλογους κλπ τους εσφαζαν και τους εριχναν στις πηγαδες και στους Φαινεους πιο παλια στα χωρια τους, μεχρι 7ης γεννεας.
    Ανεξηγειτον μυστηριον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφγανιστάν – Το οπλοστάσιο που άφησαν οι ΗΠΑ στα χέρια των Ταλιμπάν
    https://www.tanea.gr/2021/08/27/world/afganistan-to-oplostasio-pou-afisan-oi-ipa-sta-xeria-ton-talimpan/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΝ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΑΝΗ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
    ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    Η ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή