«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Εγκρίθηκε σύμβαση για τη χρήση ΤΟΞΙΚΟΥ Οξειδίου του Γραφενίου για την επεξεργασία νερού στο Ηνωμένο Βασίλειο - Η ίδια ουσία που βρέθηκε στα εμβόλια Covid-19

ΒΑΛΤΕ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!



Η G2O Water Technologies, μια βρετανική τεχνολογική επιχείρηση, κατάφερε να λάβει την έγκριση του πρώτου εμπορικού συμβολαίου της για την ενίσχυση των μεμβρανών φιλτραρίσματος νερού με οξείδιο του γραφενίου.

Το συμβόλαιο αυτό καθιστά την πρώτη εμπορικά επιτυχή εφαρμογή του υλικού που αναπτύχθηκε πρόσφατα για την επεξεργασία νερού.

Υποτίθεται ότι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του οξειδίου του γραφενίου για την επεξεργασία νερού έγκειται στην ενίσχυση της απόδοσης των μεμβρανών, καθώς μετριάζει τις επιπτώσεις του "fouling" (= ρύπανση). Η ρύπανση είναι προφανώς μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς εκμετάλλευσης συστημάτων φιλτραρίσματος νερού με βάση τις μεμβράνες.

Η "ρύπανση" περιγράφει την παρουσία ή τη συσσώρευση ανεπιθύμητων υλικών στο νερό, συμπεριλαμβανομένων των αλάτων, της γενικής βρωμιάς και των υπολειμμάτων, των διαλυμένων μετάλλων ή της βιολογικής ύλης και των βακτηρίων. Το βρώμικο νερό μπορεί να προκαλέσει ποικίλα προβλήματα εάν παραμείνει ανεπεξέργαστο.

Σε συνεργασία με την Hydrasyst Limited, η G2O technologies κατάφερε να επικαλύψει τις μεμβράνες με οξείδιο του γραφενίου, το οποίο, όπως αναφέρει, θα βελτιώσει τη λειτουργική απόδοση, θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και θα μειώσει τη χρήση χημικών.

Η βρετανική τεχνολογική επιχείρηση έχει προβλέψει ότι η επίστρωση οξειδίου του γραφενίου θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μεμβρανών, καθώς και ότι θα μειώσει το κόστος και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επεξεργασίας του νερού.

Η Hydrasyst, ο πρώτος που υιοθέτησε την τεχνολογία, είναι ένας βρετανικός πάροχος προηγμένων συστημάτων τεχνολογίας μεμβρανών. Ο διευθύνων σύμβουλος Kyle Wolff δήλωσε: "Η Hydrasrystras είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της τεχνολογίας: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στενά εδώ και αρκετό καιρό στην πιλοτική δοκιμή και εφαρμογή των επικαλύψεων οξειδίου του γραφενίου της G2O Water Technology.

"Με την επικάλυψη οξειδίου του γραφενίου, τα συστήματα κεραμικών μεμβρανών κοίλης ίνας που διαθέτουμε παρέχουν σημαντικά λειτουργικά πλεονεκτήματα, επιτρέποντας στους τελικούς χρήστες να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της χρήσης του νερού, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση στο ενεργειακό κόστος".

Ο Chris Wyres, διευθύνων σύμβουλος της G2O Technologies, δήλωσε ότι η εταιρεία θα συνεργαστεί με την Hydrasyst για την ανάπτυξη συστημάτων Nanopulse για μια σειρά εφαρμογών επεξεργασίας νερού. Η τεχνολογική εταιρεία οραματίζεται μια "ευρείας κλίμακας ανάπτυξη" της επεξεργασίας με βάση το γραφένιο, η οποία θα "συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της λειψυδρίας και της κλιματικής αλλαγής".

 Το οξείδιο του γραφενίου είναι τοξικό

Πρόσφατα, αναφερθήκαμε σε μια μελέτη που κυκλοφόρησε από Ισπανούς ερευνητές η οποία αποκάλυψε ότι τα εμβόλια Covid-19 περιέχουν "τεράστιες δόσεις" του νανοσωματιδίου οξείδιο του γραφενίου.

Το οξείδιο του γραφενίου, το οποίο είναι ένα υλικό που σχηματίζεται από γραφίτη, είναι γνωστό ότι προκαλεί δοσοεξαρτώμενη τοξικότητα. Η ένωση μπορεί να προκαλέσει ηπατική και νεφρική βλάβη, να ωθήσει στο σχηματισμό κοκκιωμάτων στους πνεύμονες, να μειώσει τη βιωσιμότητα των κυττάρων και να προκαλέσει κυτταρική απόπτωση ή προ-προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο.

Το νανοσωματίδιο μπορεί επίσης να προκαλέσει θρόμβους στο αίμα, καθώς πήζει το αίμα, και επίσης μεταβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα διαταράσσοντας την οξειδωτική ισορροπία στα αποθέματα γλουταθειόνης του οργανισμού.

Η ουσία μπορεί να προκαλέσει ένα σωρό άλλα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονικής ίνωσης, η οποία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα και πνευμονία.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν την ουσία σε δόσεις του εμβολίου της Pfizer - διαπίστωσαν ότι κάθε δόση που εξέτασαν περιείχε περίπου 747 νανογραμμάρια οξειδίου του γραφενίου, πράγμα που σημαίνει ότι πάνω από το 99% του εμβολίου της Pfizer φέρεται να αποτελείται εξ ολοκλήρου από την τοξική ουσία.

Φυσικά, η έρευνα αυτή δεν αναφέρθηκε από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αν αναφερόταν, απλά θα απορρίπτονταν ή θα λογοκρίνονταν. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όσα γνωρίζουμε για το οξείδιο του γραφενίου, είναι ανησυχητικό να γνωρίζουμε ότι το νερό του Ηνωμένου Βασιλείου πρόκειται να επεξεργαστεί με την ίδια τοξική ουσία.

Ανατριχιάζουμε στη σκέψη για το ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από το πλύσιμο, τη χρήση και την κατανάλωση νερού επεξεργασμένου με γραφένιο.


dailyexpose.co.uk

μετάφραση: Διόδοτος

 


7 σχόλια:

  1. Α ρε Κώστα... όταν σηκώσω το επόμενο δικό μου βίντεο θα δεις πληροφορία που θα φριξεις... για το γραφένιο τώρα: Στο παρακάτω βίντεο ο Ισπανός ερευνητής και μοριακός βιολόγος Ρικάρντο Ντελγκάντο ενημερώνει πως το γραφένιο δεν μπαίνει μόνο στις ενέσεις που αποκαλούν εμβόλια, αλλα και στις μάσκες και στο φυσιολογικό ορό ΣΑΛΙΝΗΣ που βάζουν στους ασθενείς, σε διαλύματα γλυκόζης και σε πολλά άλλα που χρησιμοποιούνται διαρκώς στα νοσοκομεία και όχι μόνον...το βάζουν και σε βρεφικά εμβόλια...Μας αγαπάνε πολύ είπαμε και νοιάζονται για την υγεία μας...

    Αυτα ας τα βλέπουν οι συνανθρωποι που οι σατανόπληκτοι αποκαλούν χρήσιμους ηλίθιους και χαραμοφάηδες, και τους πασάρουν το θάνατο απλόχερα, την ώρα που οι ταλαίπωροι πιστεύουν ότι θέλουν το καλό τους και πάνε σαν τα πρόβατα για την ένεση...Η διαφορά τους από τα πρόβατα είναι ότι αυτά βελάζουν γιατί νιώθουν
    ότι θα σφαγιαστούν, ενώ οι ταλαίπωροι καμαρώνουν κι όλας, και λένε "ωραία, το'κανα και ησύχασα"

    https://www.bitchute.com/video/UZt2XiuWNLQ7/

    Δείτε επίσης κι αυτό που ανέβασα χθες http://ideografhmata.blogspot.com/2021/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ωραία, το'κανα και ησύχασα"

      Ε ναι, είπαμε θα γεμίσουν δυστυχώς τα ησυχαστήρια..
      "Εν τόπω χλοερό, εν τόπω αναψύξεως.."

      Βασούλα μου σε ευχαριστούμε πολύ για τούς συνδέσμους!!!

      Καλόν Αγώνα! Θα είμαστε οι νικητές!

      Διαγραφή
  2. Δεν θέλετε εμβόλια επειδή έχουν γραφένιο; Θα σας το βάλουμε στο νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρε κι αυτό https://www.bitchute.com/video/uTdl6HTYQ6Ij/
    πουν βλέπουμε το γραφένιο -με ήπιο ηλεκτρικό ρεύμα- "μαζεύεται"
    και σχηματιζει ολόκληρη ...."καλωδιωση"...που φτιαχνει φιλέ ή δίχτυ
    στον εγκέφαλο...

    οι συγκεκριμένοι επιστήμονες καμαρώνουν....εγω βριζω

    Το δείχνω και στο άρθρο μου που έδωσα πιο πάνω, στο μπλογκ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το κακό θα έρθει από τους γραμματιζούμενους"(=επιστήμονες)
    -Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή τα φίλτρα νερού κοστίζουν κάπως ακριβά και χρειάζονται μετά από ένα διάστημα ανανέωση ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ:
    1. Μηχανή εσπρέσσο (παρέχει καυτό ατμό με πίεση)
    2. Πράσινες πευκοβελόνες
    3. Αστεροειδής γλυκάνισος

    Σύνδεσμοι:
    https://www.yperikon.gr/mpaxarika/baharika/asteroeidis-glikanisos

    https://evaggelatos.com/?p=20950

    https://www.brighteon.com/bc34e175-b8fb-4b3e-abcd-3082bf31b66f

    Προτείνετέ τα σε συγγενείς και φίλους, που τρυπήθηκαν με οξείδιο γραφενίου, ή που δεν τρυπήθηκαν, αλλά βρίσκονται υπό την απειλή τής διαδώσεώς του από βαμπιριστές, παιδοβιαστές, παιδικτόνους, ανθρωποθυσιαστές, που επιχειρούν να κλέψουν τις ζωές μας.
    Σώστε ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!
      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!

      Διαγραφή