«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Eπιστολή Ρουμάνων σε Χαρδαλιά - PDF


Σχόλιο Διόδοτου: Σύμφωνα με την ανάρτησή μας Κούληηη...! ....., είναι σίγουρο ότι ειπώθηκε κάτι από Ρουμάνο αξιωματικό της Πυροσβεστικής. Δηλαδή φράση όπως "Η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα, επιχειρούσαν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει τη φωτιά". Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.. (και μιλάμε και για φωτιές..). 

Άλλου παπά ευαγγέλιο είναι λοιπόν το ότι το υπουργείο εξωτερικών της Ρουμανίας έσπευσε, κατόπιν ρητής εντολής της διεθνούς ελίτ-μαφίας,  να διαψεύσει την πληροφορία. Το θέμα ήταν υπερβολικά καυτό! Ικανό και να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών, και θα πέφτανε κεφάλια στην Ελλάδα της σάπιας συμμορίας που κυβερνάει.  

Το κουκούλωσαν τα αφεντικά λοιπόν!

Και έτσι.. φαίνεται εκτεθειμένο για fake news (ψευδή είδηση), και το Militaire του Καρβουνόπουλου, και το Pronews, που εμείς με την ανάρτησή μας το ειρωνευτήκαμε ότι απειλήθηκε από το Μαξίμου, και διάφορα άλλα ιστολόγια μαζί με το δικό μας.

Τέλος πάντων.. εδώ είναι το pdf ( Eπιστολή Ρουμάνων σε Χαρδαλιά)..

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/2021-08/epistoli-roumanon-se-xardalia.pdf

και σάς την μεταφράζουμε.

Κ-Τ

 

ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ κ. Νίκο Χαρδαλιά ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου

ΑΝΑΦΟΡΑ: άρθρο της ιστοσελίδας Militaire.gr

 

Αγαπητέ κύριε υφυπουργέ/γενικέ γραμματέα,

Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για το λανθασμένο μήνυμα που βγήκε από το άρθρο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Militaire.gr και αναρτήθηκε στις 10 Αυγούστου 2021, στις 20:13.Σας διαβεβαιώνω για την πλήρη διαθεσιμότητά μου στην άρση αυτού του τεράστιου ψεύδους που επηρεάζει τη μεγάλη μας συνεργασία και τις κοινές μας προσπάθειες για την υποστήριξη των πυρκαγιών, για τις οποίες μας ζητήθηκε μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της ΕΕ.Το γραπτό άρθρο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εγώ και οι συνάδελφοί μου δηλώσαμε.  Όταν έδινα συνέντευξη (βίντεο, φωνή, σύντομες ανακοινώσεις), με συνόδευε τουλάχιστον ένας από τους δύο αξιωματικούς διαχείρισης των μονάδων μας (αξιωματικός επιχειρήσεων και αξιωματικός συνδέσμου), ο οποίος μπορεί να επιβεβαιώσει ότι τίποτα από όσα αναφέρονται στο άρθρο αυτό δεν ταιριάζει με όσα δηλώσαμε. Ποτέ δεν είχαμε επαφή και ποτέ δεν δώσαμε συνεντεύξεις σε κανέναν που να εκπροσωπεί την ιστοσελίδα Militaire.gr. Επιπλέον, θα ήθελα να απορρίψω το άρθρο σημείο προς σημείο, ως εξής: Εγώ και οι συνάδελφοί μου δεν δηλώσαμε ότι οι δασικές πυρκαγιές που αναπτύχθηκαν στην περιοχή όπου επιχειρούσαμε, υπό την καθοδήγηση του Έλληνα αξιωματικού συνδέσμου που είχε οριστεί για την ενότητα μας, μπορούν να κατασβεστούν σε μία ημέρα.  Επιχειρούμε στην περιοχή μεταξύ Σπαθάρι και Καλύβια που βρίσκεται στο νησί της Εύβοιας, προκειμένου να διατηρήσουμε τη γραμμή για την καταστολή της πυρκαγιάς. Η μονάδα μας έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τους Έλληνες πυροσβέστες, καθώς και με τις τοπικές αρχές, δηλώνοντας αυτή την ιδέα κάθε φορά που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε.  Την ώρα που δουλεύαμε μαζί στο πεδίο παρατηρούσαμε πάντα την προσήλωση και την αφοσίωσή τους για την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών, οπότε δεν θα μπορούσαμε ποτέ να δηλώσουμε ότι δεν προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις ελληνικές αρχές και τους Έλληνες πυροσβέστες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν.  

Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της ΕΕ αφορά αλληλεγγύη και τη βοήθεια των πληγέντων χωρών σε δύσκολες στιγμές. Αυτή ήταν μία από τις αρχές για τις οποίες όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στην τελευταία τηλεδιάσκεψη με τον αξιωματικό σύνδεσμο του Κέντρου Συντονισμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών από τις Βρυξέλλες.  Η αποστολή µας είναι η καταστολή και η κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, χωρίς να έχουµε αρµοδιότητα όσον αφορά την πρόληψη πυρκαγιών. Όσο για κάποιες αναρτήσεις που έρχονται από το Facebook και αναφέρουν ότι ρωτάμε "γιατί δεν σβήνετε φωτιά με φωτιά;", είναι επίσης ένα μεγάλο ψέμα. χρησιμοποιούμε παρόμοιες μεθόδους για την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών στη Ρουμανία όπως και οι Έλληνες πυροσβέστες, αυτή η μέθοδος "φωτιά με φωτιά" χρησιμοποιείται στη χώρα μας ως μια πολύ τελευταία επιλογή και σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις δεν συνιστάται. Με την ελπίδα ότι η άποψή μας θα επιβεβαιώσει την ειλικρινή θέση των Ρουμάνων πυροσβεστών σε σχέση με την κοινή και συνεχή προσπάθεια όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στη διαχείριση αυτής της δύσκολης κατάστασης για τη χώρα υποδοχής, σας διαβεβαιώνουμε για την πλήρη υποστήριξη και την εκτίμησή μας για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύετε.

 Με όλο το σεβασμό, επικεφαλής της ομάδας της δασικής πυρκαγιάς στο έδαφος -κατάσβεση με οχήματα Ρουμανική ενότητα

Συνταγματάρχης POP Florin

11 Αυγούστου 2021

 

 

11 σχόλια:

  1. Το πνιξανε το κουνέλι...

    Πέσανε τα μεγάλα μεσα!!!

    Τα λεφτά!!

    Και τωρα μουγκα στην Στρούγκα..

    Οτι και να πούνε ολοι, έχουμε καταλάβει το τι, παιχνίδι παίζουν ,,όλοι αυτοί οι Εφιαλτες ,προδοτες ,πουλημενοι,και Εκβιαζομενοι Μαφιόζοι στην χωρα μας!!

    Το τι θα πράξουμε εμεις σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΠΙΣΤΕΎΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ..ΑΛΛΑ ...
    ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

    .......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ναι, αφού δεν βρέθηκαν 3-4 κομάντος να παγιδέψουν με "καραμελίτσες" το μπουρδέλο τη βουλή εν ολομέλεια.. τα ερπετά ζουν ακόμα και θα κάνουν περισσότερη ζημιά στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  2. πριν ξεκινήσουν πήραν ευλογία και ευχή από την Εκκλησία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο πολλους στην Ευβοια ακουσα την ιστορια αλλα δεν μπορω να την πιστοποιησω ! Η ιστορια λεει οτι ο Κεδικογλου εφαγε το ξυλο της χρονιας του , εφυγε με σπασμενο χερι και ραγισμενα πλευρα οταν επισκεφθηκε την Ευβοια να δει την καταστροφη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΑΛΑΖΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΠΟΜΟΝΗ. ΤΑ ΧΟΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΤΤΑ...
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΚΤΉ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ.
    ΟΛΕΣ !!!
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ,ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ,ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ;
    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΩΜΑ :
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
    ΞΑΝΑ !.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ !.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι αυτοί οι κ@ριοληδες που μας κυβερνανε ξέρεις τι ξύλο θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξεφτιλες ρουμανοι κλεφτες γυφτοι απατεωνες ρεζιλες δολοφονοι δεν ξαχναμε τα εγκληματα που κανατε εις βαρος του ελληνικου λαου μαζι με τους τουρκαλμπάν και γεωργιανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,
      αλλά άσχετο με τις παρούσες εξελίξεις.
      Διάβασε εδώ:

      https://kanenazori.com/2021/08/11/ola_ta_eyxaristw_einai_liga/

      https://kanenazori.com/2021/08/11/roumania_opws_mikri_ellada/

      Διαγραφή
  8. Κωστα προσεχε, η Στρατηγολαγνεια μπορει να φαινεται απλο συναχι, αλλα συνηθως εξελλισεται σε επικυνδινη πνευμονια.

    Στρατηγος Στεφανης επι Τσιπρα Αρχηγος Στρατου επι βρυκολακα Υφυπουργος Αμυνης. Ολοι εχουν ορκισθει πιστη στον Αρχιστρατηγο του Σβαμπειου στρατου το ΝΑΤΟ. Και οι αποστρατοι.

    Οι Βραχνοι, Κατσιμητροι και Αυφαντηδες εχουν εκλειψει, χωνεψε το.

    Εχεις υποχρεωση να προστατευσης τους νεους αθωους πατριωτες οπως ο Αναξιμανδρος. Στον παρορμητισμο των νειατων δεν μπορουσε να φανταστη το σπασιμο του matrix να οφοιλεται σε καποιον αλλον παρα μονο στους καλους. Υπαρχει ομως κι΄αυτο.

    Ο Αραπης Υπουργος Αμυνης της Αμερικης μας ανακοινωσε οτι δεν θελει την Αμερικη των Λευκων Πατερων του Εθνους. Θελει μια Αμερικη των νεων Μαυρων Πατερων του Εθνους τους οποιους θα επιλεξουν αυτοι. Δηλαδη, θα στειλει στο ορος Rushmore συνεργεια να θρυματισουν τα προσωπα των Λευκων Πατερων που εχουν σκαλισθει εκει για να φιλοτεχνησουν εν συνεχεια τα προσωπα των δικων τους Μαυρων.

    Μηπως, επαναλαναμβανω μηπως, αυτοι σπανε το σημερινο matrix για να το αντικαταστησουν με το δικο τους;;

    Εν τω μεταξυ, το Κονγκρεσο δουλευει για την δημιουργια νομοσχεδιου το οποιον θα καταργη την Αμερικανικη υπηκοοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή