«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Στρατηγός Flynn: Είμαστε εν μέσω μιας φασιστικής αρπαγής εξουσίας, αλλά εμείς οι άνθρωποι έχουμε ακόμα επιλογές.


γράφει ο Στρατηγός Flynn

Ναι, είμαι θυμωμένος βλέποντας τα γεγονότα στο Αφγανιστάν να ξετυλίγονται.

Οι Αμερικανοί «ηγέτες» απαρνήθηκαν την αμερικανική τιμή και αξιοπρέπεια. Η εξωτερική πολιτική υπαγορεύεται από τους εχθρούς μας. Δεν έχει δηλωθεί μέχρι στιγμής, αλλά κατά την κρίση μου, έχουμε παραδοθεί.

Αυτή είναι μια πλήρης και ολοκληρωτική καταστροφή και οι εχθροί μας θα μας ντροπιάσουν για πάντα. Ολόκληρη η αλυσίδα διοίκησης θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως με ντροπή. (Και ο πρόεδρος πρέπει να παραιτηθεί: Σαφώς, είναι ανίκανος να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις και να θέσει τη φύλαξη και την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών ως ύψιστη προτεραιότητά του – αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει ένας πρόεδρος!)

Όσοι μείνουν πίσω θα υποδουλωθούν, θα βιαστούν, θα λεηλατηθούν, θα μεταστραφούν ή θα δολοφονηθούν βάναυσα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εξωτερική μας πολιτική βρίσκεται σε αδιέξοδο και η εθνική μας ασφάλεια  κινδυνεύει με αυτόν τον τρόπο. Ναι, οι αντίπαλοί μας στο έθνος-κράτος (Κίνα, Ρωσία, Ιράν, Βόρεια Κορέα) και φορείς μη εθνικών κρατών (ISIS, Αλ Κάιντα και Χεζμπολάχ, για να αναφέρουμε μερικά) αυξάνονται και βρίσκονται σε κίνηση. Όπως όταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μυρίζει αίμα στο νερό, ο χρόνος για επίθεση είναι επικείμενος. Καλύτερα να είμαστε προετοιμασμένοι!

Συνδυάστε αυτή τη δήλωση με τη λιτανεία των εσωτερικών αποτυχιών και προκλήσεων: Απροσδιόριστες  αυξήσεις των παράνομων εισερχόμενων στη χώρα μας, ένα εκλογικό σύστημα που οι Αμερικανοί δεν εμπιστεύονται πλέον, πλήρης απώλεια της πίστης του αμερικανικού εκλογικού σώματος σε οποιοδήποτε ομοσπονδιακό ίδρυμα (εννοώ το μηδέν), σύγχυση στο θέμα του COVID με όλες τις ελευθερίες για την υγεία μας σε σοβαρό κίνδυνο,  μια πραγματική πανδημία υγείας που προέρχεται από την παράνομη αγορά ναρκωτικών όπου τα καρτέλ ναρκωτικών είναι τα «φαρμακεία» του 21ου αιώνα, εμπορία ανθρώπων και παιδιών όπου η σεξουαλική κακοποίηση έχει «κανονικοποιηθεί».

Υπάρχουν και άλλα: Οι θρησκευτικές ελευθερίες υπονομεύονται από αδύναμους κουκλοπαίκτες και ο Θεός απομακρύνεται σχεδόν καθολικά από την ιουδαιοχριστιανική* μας κοινωνία, με τη βοήθεια της αδύναμης πολιτικής μας τάξης και ακόμη πιο αδύναμων θρησκευτικών «ηγετών», ένα εκπαιδευτικό σύστημα που λειτουργεί σε επίπεδο σχολικού συμβούλου από μία θηριωδία (σ.σ. μεταφράζεται και ως ληστεία) των πολιτικών που επεβλήθησαν από ένα ομοσπονδιακό σύστημα γραφειοκρατών που τολμούν να αμφισβητήσουν εάν θα επιτρέψουν σε μια Υπόσχεση Συμμαχίας να ξεκινήσει τη μέρα (ληστές που έχουμε εκλέξει παρεμπιπτόντως), και τέλος οι συνεχείς προσπάθειες για χρηματοδότηση της αστυνομίας σε μια εποχή επικίνδυνων και θανατηφόρα αυξανόμενων ποσοστών εγκληματικότητας.

Και αυτό δεν είναι μια εξαντλητική λίστα απειλών.

Βρισκόμαστε σε μια ραγδαία σπειροειδή παρακμή και αυτό είναι το τέλος του αμερικανικού ονείρου; Αν είμαστε και είναι, χάνω άφρονα τον χρόνο μου ταξιδεύοντας στο έθνος λέγοντας στους ανθρώπους να ξυπνήσουν και να ξεσηκωθούν και ότι είναι η ώρα τώρα να εμπλακούμε στις κοινότητές τους.

Δεν πιστεύω ότι χάνω τον χρόνο μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε πολλές επιλογές. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακόμα επιλογές στο Αφγανιστάν , όπως έχουμε επιλογές σε κάθε σχολικό συμβούλιο σε ολόκληρη τη χώρα.

Το έθνος μας απαιτεί μια νέα κατεύθυνση, μια αναγέννηση της ίδρυσής μας. Όταν οι ιδρυτές μας δημιούργησαν αυτό το όμορφο πείραμα στη δημοκρατία, μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι νέο από κάτι που δεν υπήρχε.

Έχουμε ακόμα τα θεμέλιά μας, αλλά τώρα έχουμε χάσει το δρόμο μας. Έτσι, δεν χρειάζεται να βρούμε την Αμερική. Στεκόμαστε πάνω της.

Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα κάθε Αμερικανός είναι να αποφασίσει πώς θα ενεργήσει.

Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν τι πρέπει να κάνουν. Η πρώτη μου απάντηση είναι να σταματήσω να παραπονιούνται. Οποία νομίζετε ότι είναι τα ταλέντα σας, όποιους πόρους και αν έχετε, όποια και αν είναι η προσωπική σας κατάσταση, αν καθίσετε και αφήσετε αυτήν την στιγμή της ιστορίας να σας παρακάμψει, είστε συνένοχοι στο να βοηθήσετε την Αμερική να αποτύχει.

Αυτό δεν αφορά πλέον τον Πρόεδρο Donald J. Trump. Τώρα πρόκειται για τη διάσωση της Αμερικής από τις αποτυχίες δεκαετιών ενός απαθούς πολίτη που θεωρούσε δεδομένες τις ελευθερίες και τα προνόμια μας και μια μικρή αλλά καλά οργανωμένη και καλά χρηματοδοτούμενη ακροαριστερή ατζέντα ανθρώπων προσπαθούν να καταλάβουν την Αμερική.

Ναι, βρισκόμαστε εν μέσω μιας φασιστικής αρπαγής εξουσίας, αλλά εμείς οι άνθρωποι έχουμε ακόμα επιλογές να εξετάσουμε. Σηκωθείτε και κάντε κάτι για αυτό!

Ο Θεός να ευλογεί και να προστατεύει την Αμερική.


Υποσημείωση:

* Στις ΗΠΑ, επικρατέστερα χριστιανικά δόγματα είναι εκείνα του προτεσταντισμού και του πεντηκοστιανισμού, τα οποία αμφότερα βασίζονται στην αποκαλούμενη «Παλαιά Διαθήκη», ήτοι την ιστορία της ιουδαϊκής θρησκείας. Για το λόγο αυτό ο Στργος Flynn χρησιμοποιεί τον όρο «ιουδαιοχριστιανισμός». Η δε σύνδεση της κυβέρνησης Τραμπ με τον εβραϊκό λόμπι, χρήζει ιδιαίτερης ξεχωριστής ανάλυσης, καθώς οι Εβραίοι έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλες παρατάξεις.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: the Western Journal

 

kanenazori.com 


4 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Αυγούστου, 2021 23:35

    ΣΤΡΑΤΗΓΕ !
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΑΖΙ !
    ΤΩΡΑ ;;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ;
    ΤΩΡΑ ,ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΒΡΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΒΟΑΣ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΑΤΣΑΛΙ.
    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ! ΣΤΟΝ ΚΟΥΟΜΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΤΕ ΝΤΟΝΑΤ ΣΤΟ ΓΚΙΤΜΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ !
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΙΝΙ ,ΜΕ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΕΠΑΝΩ ,ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΙΕΤΑΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Αυγούστου, 2021 23:41

    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟ ΒΛΑΚΑ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ;
    ΡΩΤΑΩ !
    ΑΥΤΟΣ ,ΠΡΙΝ ΤΡΑΒΗΞΗ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ ,ΠΕΝΤΕ ,ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΨΟΦΙΟΙ ΚΑΤΩ .
    ΣΤΟΝ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ,ΤΟΝ ΒΛΕΠΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΑ ΚΣΙ ΤΟΝ ΚΛΑΝΟΥΝ .
    (ΚΑΛΑ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΙΑ ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ,ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟΝ Κ...ΚΟΥΜΠΑΡΑ...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουστουμάτος και απλός
      οι δικοί μας φοράν πεντάφυλλες ντουλάπες παράσημα
      πού τα κέρδισαν;
      στον πόλεμο;
      μανεκέν
      μαστίχα τα αδικοσκοτωμένα μας παλικάρια Ιμια και άλλοι

      Διαγραφή