«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ 'ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' : Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ! - Του Sylvain LAFOREST (orientalreview.org)


 

Σχόλιο Διόδοτου: Αποφασίσαμε να μεταφράσουμε και να δημοσιεύσουμε αυτό το τόσο υπέροχο άρθρο, ηλικίας 16 μηνών,

Ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς.

Το άγνωστο που μας περιμένει όλους μας είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ενθουσιώδες μακροπρόθεσμα, αλλά μάλλον τρομακτικό βραχυπρόθεσμα. Όλες οι αυτοκρατορίες τελικά πεθαίνουν και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Τάξης Πραγμάτων που δεν θα συνέλθει από το παιχνίδι της ρωσικής ρουλέτας που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν της έδωσε ένα γεμάτο όπλο και αυτή τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στη θέση τους για την τελευταία μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα και γεγονότα, αριστερά και δεξιά, και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παραμείνω μεθοδικός σε αυτή την περίπλοκη έκθεση. Αντέξτε μαζί μου, παλεύω εδώ και τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο λόγω του τρελού όγκου των πρόσθετων λεπτομερειών που έρχονται κάθε μέρα. Μπορεί να ήταν λάθος στιγμή για να κόψω το κάπνισμα, αλλά μου αρέσει μια καλή πρόκληση. 


Πτώση δολαρίων

Απαιτείται κάποιο πλαίσιο. Η ιδέα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι απλώς η επιθυμία μιας χούφτας διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ξεκίνησε το 1773, πέρασε από σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, αλλά η ιδέα και ο στόχος δεν έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Δυστυχώς γι' αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη μέσω του δολαρίου ΗΠΑ από το 1944 απειλούνται τώρα με υπερπληθωρισμό, καθώς η μηχανή εκτύπωσης περιστρέφεται εδώ και χρόνια για να καλύψει τις παράλογες δαπάνες τους για να συντηρήσουν τους πολέμους για το πετρέλαιο και τις πρώτες ύλες που τελικά όλοι έχουν χάσει. Προκειμένου να αποτρέψουν αυτόν τον επερχόμενο υπερπληθωρισμό, δημιούργησαν μια επίθεση με ιούς σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες) για να σκορπίσουν πανικό στον πληθυσμό, με την πολύτιμη βοήθεια των επαίσχυντων ΜΜΕ τους. 

Παρόλο που αυτός ο ιός Corona δεν διαφέρει από οποιονδήποτε νέο ιό που επιτίθεται στους ανθρώπους κάθε χρόνο, η τρομοκράτηση από τα μέσα ενημέρωσης ώθησε τους ανθρώπους να απομονωθούν οικειοθελώς μέσω του φόβου και του τρόμου. Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους, οι εταιρείες χρεοκοπούν, ο πανικός δημιούργησε ένα χρηματιστηριακό κραχ που άδειασε τα πορτοφόλια και στέγνωσε τα περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα μερικά τρισεκατομμύρια εικονικά δολάρια να βγουν από την αγορά για να εκτονωθεί η πίεση από το νόμισμα.


Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά όλα τα υπόλοιπα πήγαν στραβά σε αυτό το απελπισμένο και απόλυτο banzai (ιαπωνική πολεμική ιαχή). Ο κορυφαίος ιολόγος στον πλανήτη επιβεβαίωσε ότι η χλωροκίνη χρησιμοποιείται από τους Κινέζους με θεαματικά αποτελέσματα για τη θεραπεία ασθενών, στη συνέχεια βελτίωσε το μαγικό του φίλτρο προσθέτοντας ένα πνευμονικό αντιβακτηριακό που ονομάζεται αζιθρομικίνη, και έσωσε όλες τις πρώτες 1000 περιπτώσεις του, εκτός από μία. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέβαλε αμέσως την ίδια θεραπεία μέσω ενός αγώνα εναντίον της δικής του Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων, η οποία αγοράστηκε και ανήκει στο βαθύ κράτος. Αυτό ανάγκασε όλα τα μέσα ενημέρωσης να μιλήσουν για το θαυματουργό ελιξίριο του Dr Didier Raoult, υπογράφοντας τη θανατική καταδίκη της εμπιστοσύνης μας σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, τις ιατρικές τους υπηρεσίες, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούσαν να καταστρέψουν τη φήμη του άψογου γιατρού, ενώ επινόησαν ξαφνικές "επικίνδυνες παρενέργειες" ενός σχεδόν άκακου φαρμάκου που χρησιμοποιείται εδώ και 60 χρόνια για τη θεραπεία της ελονοσίας. 

Όχι πολύ μακριά, στη Γερμανία, ο διεθνώς επαινετός Δρ Wolfgand Wodarg σημείωσε ότι ο τεχνητός πανικός ήταν εντελώς άχρηστος, αφού αυτός ο ιός δεν διαφέρει καθόλου από τους άλλους που μας πλήττουν κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια εκπληκτική νίκη του Τραμπ και του γενικού πληθυσμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι εξέθεσαν μαζί τα παθολογικά ψέματα των επίσημων καναλιών επικοινωνίας κάθε χώρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εκ των πραγμάτων, η αξιοπιστία αυτών των κυβερνήσεων-μαριονέτες έχει εξαφανιστεί στον αέρα, και από το μάτι της καταιγίδας, η Ιταλία σίγουρα θα αποχωρήσει από την ΕΕ αμέσως μετά την κρίση, γεγονός που θα προκαλέσει ένα ντόμινο που θα διατρέξει όλες τις χώρες της ΕΕ και τα μέλη του ΝΑΤΟ. Φίλοι μου, η παγκοσμιοποίηση είναι νεκρή και έτοιμη για αποτέφρωση.


Σκάβοντας την άβυσσο

Οι διεθνείς τραπεζίτες δεν μπορούσαν να το προβλέψουν το 1991, όταν κυριαρχούσαν στο 95% του πλανήτη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Φαινόταν ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να ανακόψει την τελική τους αποστολή να ολοκληρώσουν το οργουελιανό τους όνειρο: να καταστρέψουν μερικές χώρες στη Μέση Ανατολή, να διευρύνουν το Ισραήλ και να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, το τελευταίο κομμάτι του παζλ της Ζάναντου που επεξεργάζονταν για έναν ολόκληρο αιώνα, ξεκινώντας από τη διακήρυξη Μπάλφουρ το 1917.

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε την ηγεσία της Ρωσίας, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα από τον μεθύστακα που αντικατέστησε. Ένας πρώην αξιωματικός της KGB φαινόταν σαν μια επιλογή που καθοδηγούνταν περισσότερο από τη νοσταλγία παρά από την ιδεολογία, αλλά ο Πούτιν είχε πολλά περισσότερα προτερήματα από ό,τι φαινόταν αρχικά: πατριωτισμό, ανθρωπισμό, αίσθηση της δικαιοσύνης, πονηρά τεχνάσματα, έναν ιδιοφυή οικονομολόγο φίλο ονόματι Σεργκέι Γκλάζιεφ, ο οποίος απεχθανόταν ανοιχτά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά πάνω απ' όλα, ενσάρκωνε τη μετενσάρκωση τής από καιρό χαμένης ρωσικής ιδεολογίας της απόλυτης πολιτικής και οικονομικής ανεξαρτησίας. Μετά από μερικά χρόνια που ξόδεψε για να αποξηράνει τον ρωσικό βάλτο από τους ολιγάρχες και τη μαφία που είχε αφήσει ο παραπαίων προκάτοχός του στο ίχνος των άδειων μπουκαλιών του, ο Βλαντ σήκωσε τα μανίκια και έπιασε δουλειά.

Επειδή οι αντίπαλοί του λεηλατούσαν τον πλανήτη εδώ και 250 χρόνια μέσω αποικισμού που εξασφαλιζόταν από στρατιωτική κυριαρχία, ο Βλαντ ήξερε ότι έπρεπε να ξεκινήσει με την κατασκευή μιας ανίκητης στρατιωτικής μηχανής. Και το έκανε. Έφτιαξε διάφορους τύπους υπερηχητικών πυραύλων που δεν μπορούν να σταματήσουν, τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον πλανήτη, τα καλύτερα συστήματα ηλεκτρονικών παρεμβολών και τα καλύτερα αεροπλάνα. Στη συνέχεια, για να σιγουρευτεί ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα ήταν επιλογή, επινόησε πράγματα από τα οποία φτιάχνονται εφιάλτες, όπως το Sarmat, το Poseidon και το Avangard, όλα ασταμάτητα και ικανά να καταστρέψουν οποιαδήποτε χώρα μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν (κέντρο) κάνει χειρονομίες ενώ μιλάει κατά τη διάρκεια ετήσιας συνάντησης με κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Κέντρο Ελέγχου Εθνικής Άμυνας στη Μόσχα, 24 Δεκεμβρίου 2019. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διαθέτει υπερηχητικά όπλα, παρόλο που οι στρατιωτικές της δαπάνες είναι ένα κλάσμα του στρατιωτικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, αριστερά, και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας Βαλέρι Γερασίμοφ, δεξιά, παρευρίσκονται στη συνάντηση.

Με ένα νέο και απαράμιλλο οπλοστάσιο, θα μπορούσε να νικήσει οποιαδήποτε δύναμη του ΝΑΤΟ ή οποιονδήποτε από τους πληρεξουσίους του, όπως έκανε από τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Συρία. Απέδειξε σε κάθε χώρα ότι η ανεξαρτησία από το τραπεζικό σύστημα της ΝΤΠ ήταν πλέον θέμα επιλογής. Ο Πούτιν όχι μόνο κέρδισε τον πόλεμο της Συρίας, αλλά κέρδισε την υποστήριξη πολλών χωρών της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ξαφνικά άλλαξαν στρατόπεδο όταν συνειδητοποίησαν πόσο ανίκητη είχε γίνει η Ρωσία. Σε διπλωματικό επίπεδο, πήρε επίσης την πανίσχυρη Κίνα στο πλευρό του και στη συνέχεια κατάφερε να προστατεύσει ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου, όπως η Βενεζουέλα και το Ιράν, ενώ ηγέτες όπως ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να πάρουν το μέρος της Ρωσίας, η οποία δεν κρατάει το καλύτερο χέρι στο πόκερ, αλλά ολόκληρη την τράπουλα.

Καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ελέγχει πλέον την πανίσχυρη αγορά πετρελαίου, τον αναπόφευκτο ενεργειακό πόρο που λιπαίνει οικονομίες και στρατούς, ενώ το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών μπορεί μόνο να παρακολουθεί, χωρίς κανένα μέσο για να τον πάρει πίσω. Με τα απίστευτα αποτελέσματα που έχει πετύχει ο Πούτιν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Νέα Τάξη Πραγμάτων μοιάζει ξαφνικά με χάρτινο πύργο που ετοιμάζεται να καταρρεύσει. Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών είναι ετοιμοθάνατη εδώ και πέντε χρόνια, αλλά τώρα παίρνει μορφίνη και μόλις και μετά βίας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.


Τραγωδία και ελπίδα

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ελπίδα για την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου που έχει χαθεί εκ των προτέρων, το τελευταίο banzai βγήκε από τους θάμνους με τη μορφή ενός ιού και την επακόλουθη δημιουργία από τα μέσα ενημέρωσης μιας ψεύτικης πανδημίας. Η κύρια εστίαση ήταν να αποφευχθεί ένας καταστροφικός υπερπληθωρισμός της τεράστιας μάζας του δολαρίου ΗΠΑ που κανείς δεν θέλει πια, για να έχουν χρόνο να εφαρμόσουν το κρυπτονόμισμα του εικονικού τους κόσμου, λες και οι χρόνια αποτυχημένοι τραπεζίτες έχουν ακόμα κάποια νομιμοποίηση να συνεχίσουν να ελέγχουν τα χρηματικά μας αποθέματα. Στην αρχή φάνηκε ότι το σχέδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει. Τότε ήταν που ο Βλαντ έβγαλε το περίστροφό του για να ξεκινήσει το παιχνίδι της ρωσικής ρουλέτας και οι τραπεζίτες τίναξαν τα μυαλά τους στον αέρα με την πίεση της σκανδάλης.

Κάλεσε συνάντηση με την ΟPΕP (Οργανισμός χωρών εξαγωγής πετρελαίου) και σκότωσε την τιμή του πετρελαίου αρνούμενος να μειώσει την παραγωγή της Ρωσίας, ρίχνοντας το βαρέλι κάτω από τα 30 δολάρια. Χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη και σίγουρα με ακόμα λιγότερες τύψεις, ο Βλαντ σκότωσε την δαπανηρή δυτική παραγωγή πετρελαίου. Όλα τα δολάρια που είχαν αφαιρεθεί από την αγορά έπρεπε να ξαναμπούν από τη Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες για να αποφευχθεί η πτώση και η τελική καταστροφή. Μέχρι τώρα, οι αγαπητοί μας τραπεζίτες έχουν ξεμείνει από λύσεις. 

Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ έριξε και μια σπόντα στους γκάνγκστερ που φορούν γραβάτα. Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέφυγαν το θέμα της χλωροκίνης που σκοτώνει κορωνοϊούς, ένα παλιό χάπι που είχε σχεδιαστεί για να θεραπεύει την ελονοσία, ο Τραμπ επέβαλε στον FDA τη χρήση αυτού του σωτήριου για τη ζωή φαρμάκου σε μολυσμένους ασθενείς στις ΗΠΑ. Τα ΜΜΕ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αρχίσουν να μιλούν γι' αυτό, γεγονός που πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση: οι διευθύνοντες σύμβουλοι των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών απολύθηκαν επειδή μόλις είχαν χάσει το συμβόλαιο για το εμβόλιο, χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με γενοκτόνους ανόητους επειδή δεν χρησιμοποιούσαν το φτηνό και αβλαβές φάρμακο, ενώ μια πιο εξωφρενική εγκληματική πράξη μιας κυβέρνησης αποκαλύφθηκε στο φως: η κυβέρνηση Μακρόν είχε διακηρύξει τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει τη χρήση της, μόλις μερικές εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας! Η ρωσική ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις στις μέρες μας.


Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε το δικό της κορωνοκτόνο σκεύασμα, βασισμένο στο μαγικό φίλτρο του Dr Raoult. Ακόμα ένα κοζάκικο χτύπημα, αυτή τη φορά στη σφαγίτιδα φλέβα των big pharmas, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει πλέον να εφαρμόσουν τη θεραπεία του καλού γιατρού, ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι ενός ρωσικού χαπιού που έρχεται να σώσει τον πολίτη τους. Ο Πούτιν ασχολείται με τη διάσωση ζωών αυτές τις μέρες: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου έστειλε 15 στρατιωτικά αεροπλάνα γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες απευθείας στη Βόρεια Ιταλία, αφού ένα αεροπλάνο βοήθειας από την Κίνα εμποδίστηκε από την Τσεχική Δημοκρατία. Σε λίγο θα μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα ή η Ρωσία ανακαλύπτει την αλήθεια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κοροναϊκό μικρόβιο, αλλά πιθανότατα από ένα θανατηφόρο κοκτέιλ υβρίδιο από δύο παλαιότερα εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη, που τους χορηγήθηκε σε ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού.


Το καλύτερο..

Είπα νωρίτερα ότι κάθε μέρα φέρνει καταπληκτικά νέα. Λοιπόν, την Κυριακή 29 Μαρτίου, η πιο εκπληκτική είδηση από όλες έπεσε σαν ένας τόνος τούβλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: οι περιορισμένοι θεατές έμαθαν ότι ο Τραμπ πήρε τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, την οποία χειρίζονται πλέον δύο εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών του κράτους. Από όλες τις τρελές ειδήσεις μέσα στον τελευταίο μήνα, αυτή είναι μακράν η καλύτερη και πιο σοκαριστική. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Τραμπ εκπλήρωσε επιτέλους την προεκλογική του υπόσχεση να βγάλει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, τερματίζοντας έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών. Έβαλε τον διαβόητο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αρχίσει να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για λογαριασμό της Fed, δηλαδή κρατικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, ενώ παράλληλα αποφεύγει το κραχ της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιώτες επενδυτές στη συμφωνία.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε επαφή με νόημα με τον Τζερόμ Πάουελ, τον υποψήφιό του για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, στον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, 2 Νοεμβρίου 2017.

Αυτή η εξαιρετικά τολμηρή κίνηση έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή και μας φέρνει αντιμέτωπους με τη διαπίστωση ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενωμένοι και έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στα σταυροδρόμια μεταξύ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της Ελευθερίας. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, πίστευα ότι ο κόσμος θα άλλαζε βαθιά μεταξύ 2020 και 2024, επειδή αυτά θα ήταν τα τελευταία 4 χρόνια αυτών των δύο ηρώων στην πολιτική εξουσία των εθνών τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων βρίσκεται αντιμέτωπη με τις δύο πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη και αυτή η ψεύτικη πανδημία άλλαξε τα πάντα. Έδειξε πόσο απελπισμένοι είναι οι τραπεζίτες, και αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε με πυρηνικές κεφαλές να πετούν και προς τις δύο κατευθύνσεις, ο Πούτιν και ο Τραμπ πρέπει να τους σταματήσουν τώρα.

Να τερματίσουν την BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, τώρα. Ο κόσμος μας δεν θα είναι τέλειος, αλλά μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος σύντομα.

Έρχεται η Ανάσταση. Θα είναι βιβλικό...


orientalreview.org

 

 

11 σχόλια:

  1. καλύτερος κόσμος
    ένας στρατός, παγκόσμιος
    μια οικονομία παγκόσμια
    ένας ηγέτης παγκόσμιος
    ένας θρησκευτικός ηγέτης παγκόσμιος
    ένας πολιτικός ηγέτης παγκόσμιος
    την θέση των κατά τόπους διοικητών θα την κατέχουν ειδικοί στους ηυ, τα πολύ προχωρημένα μυαλά
    μια αστυνομία παγκόσμια
    ένας θαυμαστός καινούριος κόσμος μπαμπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πατριωτική αποκέντρωση Patel (Patel Patriot-Devolution) Σχεδιάστηκε στρατηγικά από τον Τραμπ και τον στρατό για να πάρουν πίσω τη χώρα❗️

    Patel Patriot ξεκινά τη συζήτηση εξηγώντας τι είναι η αποκέντρωση και γιατί ο Τραμπ και ο στρατός πήγαν προς αυτή την κατεύθυνση.
    Οι εκλογές ήταν κλεμμένες και ο στρατός τους έπιασε όλους να το κάνουν.
    Μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια ότι η [DS] έκλεψε στις εκλογές, η κυβέρνηση θα καταστεί ανίκανη και ο στρατός θα παρέμβει.
    Το πιθανότερο είναι ότι ο στρατός θα αναπτυχθεί σε όλη τη χώρα για να ελέγξει τις ταραχές.
    Ο στρατός θα αναλάβει τον έλεγχο μέχρι να ληφθεί απόφαση για το ποιος είναι πραγματικά ο πρόεδρος ακολουθώντας το σύνταγμα.

    πληροφ.telegram

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε tsute, κατα την ταπεινη μου αποψη δεν θα υπαρξουν απλως ταραχες, θα υπαρξη κανονικος πολεμος. Οι Μαυροι θελουν μια αλλη ΑΜΕΡΙΚΗ και οι Λευκοι μια αλλη. Το ρηγμα που εχει δημιουργηθει στο social distancing ειναι βαθυ και αγεφυρωτο.

    Το αρθρο της Αμερικανιδος, που ανηρτησε ο Κωστας προσφατως, και προβλεπει την επισημη επιστροφη του Τραμπ στην εξουσια εντος του Αυγουστου με προβληματιζει ιδιαιτερα. Η κυρια αυτη ειναι μεγαλοστελεχος του CNN και εκεινες τις ημερες κατοικοεδρευε στο Μαρ ο Λαγκο. Το CNN εχει φαει μηνυση απο τον Τραμπ για συκοφαντια. Πολλα τα περιεργα σ΄ αυτη την υποθεση, απο το 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το CNN όπως και το Haffpost ανήκουν σε Εβραίους.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Ahoy το θέμα Τραμπ είναι τεράστιο δεν εξαντλείται σε λίγες γραμμές.
      Θέλω να πιστεύω ότι θα μας κάνεις παρέα σε κάποια έξοδο να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας πίνοντας ένα ποτήρι κρασί.
      Καλό βράδυ να έχεις.

      Διαγραφή
  4. O Tραμπ ή γερμανιστί Τρουμπ πλειοψήφισε στις 2940 κομητείες ενώ η Κλίντον στις υπόλοιπες 130. Σε απολυτους όμως αριθμούς η Κλίνταινα πλειοψηφούσε, διότι έλαβε τις ψήφους των παντός είδους εγχρώμων, που κατοικούν στις μεγαλουπόλεις.
    Ο Τραμπ έλαβε στις τελευταίες εκλογές μεγαλύτερο αριθμό ψήφων λόγω μεγαλυτέραςς συμμετοχής.

    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα που λεει ο Λαφορεστ ειναι ο ευσεβης ποθος καθε Αγγλοσαξωνα (και οι Γαλατες τα ιδια σκατα ειναι, Ροτσιλντ στο Παρισι, Ροτσιλντ και στο Λονδινο). Το τρυκ ειναι απλο. Μολις πλησιαζει η ηττα ο Αγγλοσαξωνας το γυριζει αμεσως στη συμμαχια κι΄ετσι κερδιζει χρονο να καταστρεψη τον πρωην εχθρο και νυν συμμαχο εκ των εσω ως τερμιτης.

    Ο πολιτισμος του Λευκου ανθρωπου θα σωθη αποκλειστικα απο την Αγια Ρωσσια. Ο Πουτιν δεν χρειαζεται την βοηθεια κανενος ηγετη παραπαιουσας και πτωχευμενης αυτοκρατοριας. Αν σ΄εδιαφερη και μια αλλη εικονα του τι συμβαινει στην Αμερικη σημερα, διαβασε κι΄αυτο.

    https://www.unz.com/article/blacks-books-and-bedlam-what-jews-did-to-south-africa-theyre-now-doing-to-america/

    Παντως οποτε θελησης μπορουμε να μελλοντολογησουμε για τα Αμερικανικα δρωμενα και αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών είναι ετοιμοθάνατη εδώ και πέντε χρόνια, αλλά τώρα παίρνει μορφίνη και μόλις και μετά βίας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.
    ΕΥΣΤΟΝ.10 ΣΤΑ 10.
    Ατακα που σε κανει να τρελενεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ...

    ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΙΝΑΣΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ...ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΜΕ ΞΕΡΩ ΡΩΣΣΙΚΑ...ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΔΥΟ ΜΠΡΙΖΟΛΟΦΣΚΙ ΔΥΟ ΜΠΥΡΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΨΩΜΟΦΣΚΙ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ...Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΑΡΧ@ΔΟΦΣΚΙ...

    ΥΓ. ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή